Sålänge vi båda andas - chapter 26

Vi kramade om varandra snabbt och sedan gick vi ut till vardagsrummet , jag la mig på soffan brevid Justin istället även fast han verkade sova . Kanske inte helt eftersom han helt plötsligt la armen runt mig och jag mötte oroligt Christians blick , men han bara log och allting kändes helt okej ...Vi snackade bara allmänna saker och vilade upp oss lite , jag kände mig bara vanligt trött och min drukningsupplevelse var som ett bortglömt minne. Jag vet inte varför jag hade badat , kanske en liten liten del av mig själv visste att det hade varit ström och ändå hade jag gått in i vattnet ..
" Så .. Cody Simpson har sin fest idag , ska vi gå ? " Frågade Peyton och målade sina naglar med rosa nagellack .
" Det skulle vara roligt ! " Mumlade jag och la mig lite bättre där i soffan brevid Justin .
" Säker ? " Sa Caitlin oroligt .
" Sluta oroa er seriöst , jag mår bra . "
" Okejdå , när börjar det ? "
" Klockan åtta . "
" Klockan är sex nu så vi kanske borde börja fixa oss ? "
" Ja , jag duschar först . " Sa jag nervöst .
Vatten .. Från ingenstans fick jag ett flashback minne tillbaka när jag var där under vattnet . Sekunderna utspelade sig och jag såg bara bubblor och vatten .. jag mindes smärtan i lungorna . Jag hoppade till i soffan och Justin hoppade också till och kollade oroligt på mig .
" Vad hände ? " Sa han chockat och oroligt medans han smekte min rygg .
Jag märkte att jag stirrade livlöst ut i luften bara ..
" Ingenting . " Ljög jag och satte mig upp .
" Serena ? " Sa han och kollade på mig med rynkad panna . Jag kände allas blickar på mig .
" Bara en sak jag mindes , jag badade ju imorse så jag kanske inte behöver duscha . " Sa jag och reste mig upp .
Ingen sa någonting och jag gick till rummet för att välja kläder . När jag hittat en fin outfit så gick jag ut igen och hörde hur någon duschade , Caitlin kom direkt fram till mig .
" Var det någonting som hände ? Säker att du inte vill prata ? "
" Jag fick bara en flashback eller vad man ska säga om när jag var under vattnet .. " Mumlade jag .
" Åh ! Jag är så ledsen . " Sa hon medlidande och kramade om mig . Jag besvarade kramen och satte sedan på mig min outfit för kvällen .
När klockan var tio i åtta så gick vi ner till bilen och Peyton körde oss till den enorma festen . Det var som ett tivoli eller något , coolt var det iallafall . Vi hade köpt presenter till honom dagen när vi shoppat och vi gick runt där och åkte några karuseller . Jag gick mest runt med tjejerna och ibland med Justin eller Christian . Jag höll mig iallafall alltid nära någon och det verkade inte heller som att någon av dom skulle släppa mig ur synhåll . När jag gick med Justin ensam så fick jag syn på en toalett och insåg hur kissnödig jag var .
" Justin .. jag måste gå på toaletten . "
" Aha men jag väntar här , kom tillbaka direkt . "
" Visst . "
Jag gick in på toaletten och gjorde mina behov . När jag sedan kom dit utanför och skulle tvätta mina händer så kollade jag mig i spegeln . Jag kände mig aningen yr . Det var vita blanka handfat . Jag kollade in i mina egna ögon och såg dom mörka ringarna . Yttligare en flashback kom och denna gång mindes jag när jag gav upp och sjönk allt längre ner i vattnet . Jag blundade hårt och ville få minnet att försvinna . Men det försvann inte , det bara kom närmre och verkade äta upp mig innefrån . Tillslut toh yrseln , rädslan och oroligheten över , jag fall ner på golvet och kände ett hårt slag mot huvudet ..
Justins perspektiv :
Jag trummade med foten , hon hade varit där i toaletten ganska länge nu . Runt femton minuter , jag gick närmre till toaletten . Det var ju ändå bås så det skulle väl inte skada om jag skulle bara kolla in snabbt och försäkra att allting var okej . Jag stod nu precis utanför dörren och bestämde mig för att vänta fem minuter till . Två minuter .. tre minuter .. fyra minuter .. fem minuter .. sex minuter .. Nej nu fick det räcka , jag öppnade försiktigt dörren och kikade in . Jag såg hur rött blod färgade det vita golvet . Förskräckt rusade jag in och såg hur det mörka håret täckte ansiktet , snälla låt det inte vara hon . Hon låg där på golvet medans blodpölen från hennes huvud bara växte . Men tanke att det var blod på handfatet så måste hon ha slagit i sitt huvud där när hon fallit . Jag sprang fram till kroppen och drog försiktigt bort håret .. och där var Serena ...Kommentera för mera :)
ni får även säga vilken novell ni tycker ha varit bäst hitills ? som sagt så ska jag forsätta på den andra också någongång , men inte än , denhär har ju knappt börjat :)


Sålänge vi båda andas - chapter 25

" Oss . Du har börjat bete dig konstigt och du skyller på dig . Du var också den jag träffade den så jag vill bara veta vad som hände .. "
Han tänkte efter en stund men kollade sedan in i mina ögon .
" Ingenting hände , jag blev bara orolig . " Viskade han och jag log lite , sedan möttes våra läppar ...
Jag vaknade upp .. Jag tittade mig omkring och undrade hur mycket jag egentligen hade drömt .. Jag låg på soffan , alltså så var olyckan sann , men kyssen med Christian måste vart en dröm . Jag hörde hur dom andra sprang runt i stugan och packade sina kläder , jag försökte sitta mig upp med det ledde till att jag blev yr och föll tillbaka ner på bädden . Min hals sved mer än innan och jag fick inte fram något ljud , eller det lät inte som mig . Jag samlade alla mina krafter och tog andan .
" Caitlin . " Fick jag fram .
Det lät bara lite högre än som i ett vanligt samtal så jag hoppas verkligen att hon hörde mig . Istället för henne så ställde sig Chaz flinades bakom soffan .
" Ska jag hämta henne ? " Frågade han .
Jag nickade och han försvann . Hon kom bara efter några sekunder .
" Hej , är allting bra ? "
" Ja , men ska vi åka snart ? " Viskade jag hest och försökte hosta men det gjorde bara ännu ondare .
" Ja , vi har packat dina kläder , behöver du någonting `? "
" Nej  , säg till sen när vi åker . " Forsatte jag att viska och tog upp det gamla glaset med vatten och drack . Glaset bevisade också lite ungefär hur mycket jag hade drömt , det smakade unket men dög.

Caitlin log lite och försvann sedan hon också , jag blundade och lyssnade på allas röster innan jag somnade yttligare en gång .
" Serena ? "
Jag öppnade försiktigt ögonen och såg Justin stå där . Han var vackrare än i drömmen jag hade drömt precis , när någon dragit upp mig från botten av floden .
" Mm . "
" Vi ska åka nu . "
" Okej . "
Jag försökte sätta mig upp men precis som innan så blev jag bara yr och höll på att ramla tillbaka .
" Jag bär dig . "
" Jag mår bra . " Ljög jag .
" Nej , det är lungt . "
Jag orkade inte protestera och han la armarna under mina ben och armar , sedan lyfte han mig som jag vore en liten fjäder och bärde ut mig . Jag lutade huvudet mot hans bröstkorg och lyssnade på hans hjärtrytm . Han bar in mig i bilen och jag satte mig vid sidan och lutade hela kroppen mot dörren , jag mumlade ett tack och lyssnade återigen vad dom pratade om .
" Kanske vi ska ta in på hotell ? Iallafall några av oss så hon får lite lugn och ro . " Sa Ryan oroligt och slängde en blick till Caitlin .
" Nej ! " Protesterade jag och lät högre än när jag ropat på Caitlin .
" Annars kommer du aldrig bli frisk . "
" Det spelar ingen roll , ni ska inte vara här så länge och ni ska bo hos mig , annars kommer jag också till hotellet . "
" Okejdå . " Sa han bara men verkade fortfarande inte helt säker .
Jag sa ingenting utan lyssnade bara till musiken som spelade och somnade säkert igen , jag minns inte .

När vi kom fram efter flera timmar så slängde sig Justin på sängen eftersom han hade kört och vi resten åt lite . Sedan la jag mig brevid Christian i en utav sängarna och bestämde mig för att prata med honom lite .
" Du Christian .. "
" Mm "
" Jag minns ingenting som hände på stranden , men jag minns att jag skulle prata med dig om en sak .. "
" Du pratade med mig om en sak . " Bekräftade han och kollade in i mina ögon plågat .
Vi rörde inte varandra , kanske bara lite våra armar , huvudena var vridna åt varandra .
" Det var att vi bara skulle vara vänner , visst var det ? " Viskade jag .
" Mm .. Det är okej , jag tror inte jag vill ha något seriöst nu endå . "
" Är du helt säker på de ? "
Han nickade .
" Tack .. jag vet bara inte g´hur mitt liv är just nu och det finns saker jag behöver klara ut innan jag kan ha något seriöst . "
" Vi är bästa vänner helt enkelt . "
" Bra . "
Vi kramade om varandra snabbt och sedan gick vi ut till vardagsrummet , jag la mig på soffan brevid Justin istället även fast han verkade sova . Kanske inte helt eftersom han helt plötsligt la armen runt mig och jag mötte oroligt Christians blick , men han bara log och allting kändes helt okej ...

 Lurade ? jag vet att ni blev ! Kommentera ! :)


Sålänge vi båda andas - chapter 24

Justins perspektiv:
Precis när mitt hopp höll på att dö .. så börjar hon hosta och vattnet rann nedför hennes kinder ...


Jag suckade av lättnad , jag hörde dom andra göra detsamma . Kanske inte ljudligt men innerligt . Christian smekte hennes kind lite medans hon forsatte hosta och vattnet forsatte strömma utanför hennes mun .
" Åh Serena ! " Utbrast Caitlin och sprang fram till henne. Hon satte sig brevid henne och grät ännu mera.
" Förlåt Serena . " Viskade Christian
Jag gick närmre och dom hjälpte ambulansmännen hjälpte henne att sätta sig. Hon hostade lite till men vattnet slutade.
" Allting är okej , men låt henne vila , om någonting går fel så tar vi in henne , okej ? " Sa en av männen och vi nickade . Dom gav henne lite vatten och sedan ledde Caitlin och Peyton in henne i huset . Caitlin frågade gång på gång om allting var okej och hon nickade , sedan la hon sig ner på soffan och vi på golvet brevid eller på en stol . Förutom Caitlin som satt vid hennes fötter .
" Kan jag få ett glas vatten ? " Fick hon fram och la hjälplöst sitt huvud bakåt mot armstödet .
" Självklart , Chaz hämta ett glas . " Mumlade Caitlin .
Chaz nickade " självklart. " Han försvann , och Christian satte sig precis nedanför hennes huvud och blundade hårt . Jäklar vad han skyllde på sig själv , jag måste prata med honom snart när allting lugnat ner sig lite. Han kom tillbaka med ett glas med vatten och hon drack försiktigt en klunk och la sedan det på bordet .
" Är du säker på att allting är okej ? " Sa Cait oroligt igen .
" Jag är okej , jag lovar . Bara utmattad. "
" Jag är så så så ledsen för allting som hände . " Suckade Christian .
" Det är inte ditt fel , jag minns ingenting men jag vet att det inte är ditt fel . "
" Jo , du skulle bara veta . "
" Det sista jag minns är när vi somnade i tältet , allting var så bra och sen .. vaknar jag där på stranden . "
" Då vet du inte att det inte är mitt fel . "
Jag såg hans plågade ögon och ställde mig upp.
" Christian kom hit . " Sa jag och gick utanför stugan , han ställde sig upp suckande och gick efter mig . Vi ställde oss där och jag stängde dörren .
" Vad ? " Mumlade han och tittade brevid mig .
" Du måste sluta skylla på dig själv ! "
" Vems fel var det då ? Tänk om hon försökte ta livet av sig ? " Hans ord högg verkligen mig som en kniv i magen .
" Vad var det ni pratade om då som får dig att tro det då ? "
" Ingenting .. om hon kanske glömt det så kanske vi kan börja om . "
" Säker på att du inte vill berätta ? "
" Mm.. "
" Vad ni än pratade om så vill jag inte höra en enda gång igen att du skyller på dig . "
" Jaja okej , kan vi gå in nu eller ? "
" Japp . "
Vi gick in igen och ingen kollade på oss när vi satte oss precis som innan .
" Skulle jag och Christian kunna få prata ensamma ? " Bad hon .
Serenas perspektiv :
Alla kollade på mig igen med sina oroliga blickar .. Det var ingen fara med mig , det bara sved lite i halsen och jag kände mig aningen varm , som feber ungefär . Men jag skulle klara det .
" Är du säker ? " Började Caitlin .
" Ja .. bara snälla . "
Dom nickade och försvann ljudlöst och jag satte mig upp . Christian som hade börjat röra mig onödigt försiktigt hjälpte mig .
" Jag klarar det . " Suckade jag .
" Så .. vad vill du prata om ? " Frågade han försiktigt .
" Oss . Du har börjat bete dig konstigt och du skyller på dig . Du var också den jag träffade den så jag vill bara veta vad som hände .. "
Han tänkte efter en stund men kollade sedan in i mina ögon .
" Ingenting hände , jag blev bara orolig . " Viskade han och jag log lite , sedan möttes våra läppar ...Kommentera ! och det finns en sak som måste hända innan det kan bli hur ni vill :) men är som vanligt öppen för förslag till drama och liknande !Sålänge vi båda andas - chapter 23

Tänk om någonting hade hänt , det får inte vara sant ! Caitlin förklarade ännu en gång medans vi sprang . När vi var framme sprang jag direkt mot vattnet och det var då jag såg det . Hur bubblor bildades i vattnet , precis som en människa . Jag kände hur mitt hjärta slets ut , samtidigt som jag rusade mot vattnet och dök ner under ytan ...Jag simmade upp igen , jag hittade inte henne . Det var så rörigt under ytan med strömmen . Jag dyker ner igen och kisar med ögonen och försöker se någonting. Då såg jag hennes vita tröja och simmar snabbt dit , även fast jag skulle behöva ny luft . Hon var inte i medvetande och jag drog med mig henne upp . När vi var med ytan drog jag fort henne i land och dom andra tog över där så jag kunde hämta andan . Dom tryckte mot hennes bröst medans Caitlin ringde ambulansen. Ingenting hände , dom forsatte trycka och försöka få igång hennes hjärta . Om det nu slog eller inte . Om hon skulle dö .. så vet jag inte vad jag skulle göra. Aldrig mer få känna doften av henne , höra hennes klingade skratt , se hennes ögon och leende. Jag sköt ifrån mig den tanken och försökte tänka : hon kommer leva , jag vet att hon klarar det !
Christians perspektiv:
Jag satt på knäna brevid henne och såg hur Ryan desperat försökte få igång hennes hjärta igen. Varje gång han tryckte på hennes bröst så fick jag ett slag i magen , ett väl förtjänt slag ! Det var mitt fel såklart , jag hade lämnat henne där alldeles ensam på stranden och skällt på henne . Hon kanske bara tog en simtur , eller så kanske hon försökte .. ta livet av sig. Hon kanske inte var så lycklig som jag hade trott att hon hade vart . Hon visste att det var ström där , jag hade berättat det till henne under våran kanotresa . Vad som än hände så kanske det var hennes sista simtur någonsin , och allting var mitt fel . Jag hade bara blivit så sur för att hon ville ha Justin istället för mig , men så var det alltid . Hon hade bara känts så äkta och jag gillade verkligen henne.  Jag hade sett deras blickar mot varandra , och varenda gång så kände jag avundsjuka . Justin skulle inte kunna behandla henne som jag kan , vara med henne varje dag , ta hand om henne när hon än behövde det . Han kunde få exakt vilken tjej han ville , var han tvungen att ta just precis henne ? Jag hade inte ens berättat till dom andra vad vi hade snackat om lite innan ..
Jag hörde ett svagt ljud av sirener och förstod att det var ambulansen, Caitlin dök upp med tårar i ögonen precis som Peyton . När dom var framme så gjorde dom precis som Ryan hade gjort . Ingenting hände och jag satt kvar , för orolig för att ens kunna säga något . Hon förtjänade inte att dö , hon hade hela sitt liv kvar . Hon var alldeles kritvit men hon var ändå lika vacker , hennes mörka hår klibbade sig fast på hennes kropp .
" Kommer hon att leva ? " Grät Caitlin och kramade om Peyton som skakade .
" Jag hoppas det , vad var det som hände ? " Frågade en av dom som stod där brevid och fixade någonting .
" Ingen vet , hon var här själv och vi hittade henne sedan under vattnet . "
Han nickade bara och dom gjorde massa saker med hennes kropp . Vi stod och satt där bara alldeles chockade och ledsna , medvetna att en av våra vänner kanske skulle dö ..
Caitlins perspektiv:
Jag kramade om Peyton ännu hårdare och kände hur tårarna bara rann nedför kinderna . Hon fick verkligen inte bara försvinna nu , hon hade verkligen blivit en stor del i mitt liv . Och tänk hur Christian skulle reagera ? Dom hade kommit så nära varandra och med tanke att han var den sista som hade sett henne så skulle han skylla på sig själv , det gjorde han säkert redan . Han hade inte berättat om vad som pratat om heller , jag fick prata med honom senare , nu hade jag bara henne i huvudet .
Sekunderna gick saktare än någonsin , jag kunde inte låta bli att slänga en blick mot hennes håll . Hon låg där alldeles livlös , man kände nästan inte igen henne utan ett leende på läpparna . Alla stod bara där som statyer , alla gillade verkligen henne och det fick inte sluta såhär på våran perfekta resa . Jag kunde inte heller låta bli att tänka på .. tänk om hon hade gjort dethär med flit ?
Ryans perspektiv:
Jag stod med armarna i kors och kollade ner på henne , det kändes så hemskt att detta hade hänt .. Under dessa dagar hade hon verkligen blivit en av oss. Jag hade kanske inte spenderat så mycket tid med henne ensam , men ändå . Hon förtjänade inte detta , hon var alltid så glad och var alltid full av massa roliga ideer . Om hon aldrig skulle öppna hennes ögon igen , så skulle det ta evigheter innan någon här skulle förlåta sig själva . För jag visste hur mycket alla kände skuld , tillochmed jag . Jag tittade försiktigt på Christian och hans ögon sa bara skuld skuld skuld .. Stackars honom , stackars henne ..
Justins perspektiv:
Precis när mitt hopp höll på att dö .. så börjar hon hosta och vattnet rann nedför hennes kinder ...Yeey , hon lever ! Gjorde nästan allas perspektiv så ni fick veta hur alla kände och för att jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva . Ni verkar också har lite blandade åsikter om hur det ska vara med Christian men jag har tänkt ut allting nu och jag lovar att om ni inte gillar det så kommer ni att gilla det sen ! :) Loveyou , glöm inte att kommentera ! Det gör mig superduper glad :D


Sålänge vi båda andas - chapter 22

100 inlägget! :D
På morgonen när jag vaknade sov alla andra , det var verkligen svettigt ! Jag låg på Christians bröst och våra kroppar hade nästan klibbat ihop sig i varandra. Jag var tvungen att gå ut härifrån , nu ! Jag skakade om honom lite och han vaknade efter en stund ruskande.
" Kan vi snälla gå ut ? Jag druknar i min svett . " Log jag och pussade honom på näsan så att han skulle vakna till lite .
" Visst , vi kan ta en promednad . " Sa han och satte sig upp och gäspade ...
Vi gick ut och gick sida vid sida brevid stranden.
" Ehm jo du Christian .. " Mumlade jag och kollade ledset på honom .
" Mm . "
" Jag gillar dig , det gör jag verkligen men jag tror inte dethär är någon bra idé . "
" Va ?! Vad menar du ? " Sa han och stannade .
" Du bor i Atlanta och våra liv är så skilda. Jag älskar att vara med dig , men kan vi inte bara vara vänner ? "
" Jag älskar att vara med dig också , men jag antar att du har rätt . " Mumlade han och böjde sig ner för att ta upp en sten som han kastade sedan mot vattnet.
" Jag önskar .. allting var annorlunda . "
" Jag önskar att du inte lämnade mig för Justin . " Muttrade han och gick iväg .
Jag stod kvar alldeles chockad , hade han precis sagt detdär ?
" DET ÄR INTE ALLS SANT ! " Ropade jag efter honom men han var redan borta ..
" Fuck , helvete . " Svor jag och satte mig ner i sanden .
Vattnet såg så lockande ut härifrån , det var varmt och jag hade en stor t-shirt på mig . Jag bestämde mig för att bada och tog bara av mig shortsen och gick ner i vattnet .Först simmade jag bara uttåt , det var verkligen härligt vatten ! men vad jag inte visste var att det var ganska mycket ström i denhär delen av floden och helt plöstligt slukas jag under vattnet. Jag fick panik och kisade i vattnet , det enda jag såg var bubblor och vatten . Jag försökte förgäves simma uppåt , framåt , överallt ! Men jag kom aldrig upp till ytan och mina lungor värkte av syrebrist. Tillslut stannade jag i vattnet och lät strömmen kasta mig under vattnet , hade ingen ork att försöka . Varför skulle jag stanna kvar ? Jag slöt ögonen och ignonerade smärtan , jag andades ut den sista luften jag hade kvar och kände hur vattnet fyllde lungorna ...
Justins perspektiv : (lite innan)
Jag öppnade ögonen när jag hörde hur Christian ryckte ner dragkedjan . Jag blinkade ett par gånger men kunde sedan se att Serena inte var i tältet någon mer . Och Christian såg lite upprörd ut , hoppas inte någonting har hänt ..
" Vart är Serena ? " Frågade jag och gäspade .
Han blängde på mig och la sig ner i sovsäcken igen .
" Kan du sluta försöka sno henne ? " Röt han och vände sig om .
Jag tittade på han en stund men bestämde mig för att låta honom vara , bättre att han fick lite tid för sig själv . Jag började istället sträcka på mig i tältet och  försökte väcka alla . Det gick snabbt och eftersom det var så varmt så satte vi oss där utanför istället .
" Vart är Serena ? " Frågade Caitlin och kollade sig omkring ännu en gång som att försäkra att hon faktist inte var där .
Ingen svarade ..
" Hallå ?! Christian ? "
" Jag vet inte ! Jag pratade med henne imorse vid stranden men sedan har jag inte hört någonting från henne . " Mumlade han och drog i något grässtrå .
" Aha .. Vi kanske borde gå och kolla att allting är okej ? "
" Kanske bättre om du gör det Caitlin , jag menar om hon behöver prata med någon så är det nog dig hon vill prata med . " Sa Peyton och Caitlin nickade .
" Jag går och kollar . " Hon reste sig upp och gick mot stranden . Hon var borta en stund och vi började snacka om vem som skulle köra tillbaka hem lite senare på dagen . Efter ungefär fem minuter så kommer Caitlin rusandes mot oss med tårar i ögonen .
" JAG HITTAR INTE HENNE , HENNES SHORTS ÄR PÅ STRANDEN , JAG TROR HON ÄR UNDER VATTNET ! " Skrek hon hysteriskt och vi alla reste oss upp på en sekund . Vi rusade mot vattnet , jag först . Tänk om någonting hade hänt , det får inte vara sant ! Caitlin förklarade ännu en gång medans vi sprang . När vi var framme sprang jag direkt mot vattnet och det var då jag såg det . Hur bubblor bildades i vattnet , precis som en människa . Jag kände hur mitt hjärta slets ut , samtidigt som jag rusade mot vattnet och dök ner under ytan ...Usch vilket dåligt chapter ! Bler mindre och mindre som en människa känner . Från och med nu ska jag skriva ordentligt , förrsten vad tror ni händer med Serena ? Tycker ni att det är rätt att hon avslutade allting med Christian ? Kommentera ! Mer imorgon , lovar er bättre uppdatering nu på lovet :) Haft fullt med prov och sånt .. Gillade ni förresten Justins perspektiv?


Sålänge vi båda andas - chapter 21

Jag log eller skrattade exakt hela tiden och jag och Justin pratade lite medans jag och Christian kom allt närmre varandra. Vi försökte lista ut vem som var äldst i huvudet med tanke på alla saker vi kunde göra , exempel laga mat eller räkna matte . Det slutade med att han var ett år äldre än mig . När klockan närmade sig tre på natten så gick vi ut till tältet vi tjejer och skulle ha en riktig tjejkväll !Vi satte oss alla som i en ring .
" Så .. " Började Caitlin.
" Hur går  det med Christian ? " Frågade Peyton intresserat.
" Det går jätte bra , jag gillar verkligen honom. "
" Någon gillar min bror , wow .. "
" Haha , men han är söt och rolig . "
" Jag vet . "
" Så hur går det med Justin då ? " Frågade jag för att få det överstökat.
" Han .. gillar nog inte mig egentligen . Han trånar efter någon annan , man märker det . "
Caitlin kollade snabbt mot mig och jag såg hennes oroliga ögon , sedan vände hon tillbaka blicken som ingenting hade hänt.
" Och du då Caitlin ? " Log jag .
" Åh ! Dylan är perfekt , jag älskar honom , men jag vet inte hur jag ska säga det till honom . "
" Det löser sig , om erat största problem är hur ni ska säga att ni älskar varandra så är ni lyckliga . "
" Hur har dina tidigare förhållanden varit ? "
" Knepiga . " Sa jag bara .
" Okej . "
Vi forsatte prata ganska långt tid och jag märkte att jag inte var sur alls på Peyton , det var nog mest Justin det handlade om. Och varför var jag sur på honom ? För jag trodde han och jag hade haft någonting speciellt tillsammans . Jag hade alltid trott det , väntat på det . Men sedan helt plötsligt så vänder han mig ryggen. Jag trodde han var den enda som brydde sig och var just så , men sedan träffade jag Christian och förstod att det finns så många andra därute som kanske är bättre än honom. Men jag visste inte om jag hade slutat hoppas på oss , det var det stora problemet .
Mitt i allting så hör vi hur någonting börjar smällas. Alla tre börjar skrika och mitt hjärta bultade i bröstet . När vi skrikit ungefär en minut och kramade om varandra så hör vi hur alla killarna skrattar, och vi förstod att det var dom. Dom öppnade tältdörren och det blåste in kall luft och jag drog sovsäcken tätare om mig. Dom verkligen skrattade och alla trängde in sig i tältet.
" Omg , ni skulle hört er själva ! " Skrattade Chaz och stängde dragkedjan .
Christian trängde sig in i min sovsäck och jag började skratta men släppte in han . Dylan gjorde samma sak med Caitlin och resten satt vi kanten .
" Detdär var inte roligt . " Sa jag ledset och lutade huvudet mot hans bröstkorg.
" Förlåt , men det var det . "
Jag gjorde en ledsen min och han försökte pussa mig men jag vände bort huvudet .
" Skyll dig själv . "
Alla började skratta och Christian skakade på huvudet .
" Så .. det blev så tråkigt därinne så vi vill sova härinne istället . " Log Justin mot mig.
Jag ville besvara leendet men vände bort huvudet snabbt .
" Hmm , ni kan ta platsen som är över . " Sa jag fundersamt .
" Måste jag också det ? " Mumlade Christian .
" Det beror på . "
Han log ett snett leende och kysste mig sedan , denna gång hindrade jag honom inte och allting runt omkring stannade . När jag kom på att det faktist var ganska många människor härinne så började jag avsluta kyssen . Men det hindrade inte honom och han snurrade runt oss så jag hamnade över han .
" Oookej , det räcker nu ! " Skrattade Peyton .
" Jag håller med, det är min bror faktist . "
Jag började skratta och vi avslutade kyssen , jag rullade ner igen brevid honom och jag hörde hans tunga andetag .
" Wow Chris . " Log Chaz och dom gjorde ett handslag .
Vi forsatte prata tills alla blev trötta och vi släckte den lilla lampan och försökte sova. Med tanke på att det fick plats tolv personer i tältet så var det inte så trångt och jag trivdes brevid honom.
På morgonen när jag vaknade sov alla andra , det var verkligen svettigt ! Jag låg på Christians bröst och våra kroppar hade nästan klibbat ihop sig i varandra. Jag var tvungen att gå ut härifrån , nu ! Jag skakade om honom lite och han vaknade efter en stund ruskande.
" Kan vi snälla gå ut ? Jag druknar i min svett . " Log jag och pussade honom på näsan så att han skulle vakna till lite .
" Visst , vi kan ta en promednad . " Sa han och satte sig upp och gäspade ...Hinner inte mer just nu ! pluggpluggplugg -.-' tips vad som kan hända ? Kommentera :)


Sålänge vi båda andas - chapter 20

Jag var verkligen pigg . Jag gick utanför dörren och forsatte tills jag kom till en äng , jag satte mig ner och började spela . Jag sjöng Bruno Mars's låtar enda tills jag ser hur en skugga bildades på ängen brevid mig . Solen höll redan på att gå upp och han stod där och kollade på mig .
" Jag visste inte att du kunde spela . " Sa han och satte sig brevid mig ..." Det finns mycket du inte vet om mig. " Mumlade jag och slutade spela .
" Varför tar du inte och berättar nu då ? " Log Justin.
" Jag är trött , ska nog ta och gå tillbaka till stugan , det är redan morgon. "
Jag reste mig upp , men innan jag var helt uppe så tog han tag i min arm och drog tillbaka mig ner , inte så att det gjorde ont utan försiktigt.
" Först vill jag bara fråga en sak. "
" Vad ? "
" Uttnyttja inte Christian pågrund av mig , eller lek inte med hans känslor okej ? Om du är sur på mig så borde inte han få lida av de. Han gillar dig och om du inte känner likadant och aldrig kommer göra det så borde du berätta det till han . "
Jag skrattade lite . " Allting handlar inte om dig Justin. Jag gillar Christian , han är perfekt . "
" Så .. jag är inte perfekt ? "
" Justin .. du var perfekt , du var, tills du gick och kysste Peyton. Jag gillade verkligen dig, efter att få spendera tid med dig här på stugan. "
" Så du gillar inte mig längre ? "
" Nej . " Jag reste mig snabbt upp och gick tillbaka till stugan , han satt kvar och jag sprang in , vände  mig inte om en enda gång . Jag la mig brevid Christian igen och han märkte inte ens att jag hade varit borta . Jag blundade hårt och hörde hur Justin kom in och gick in till sitt rum. Jag somnade så småningom..
" Dags att vakna sötnos . " Sa Christian glatt och ruskade om mig.
Jag skrattade till och vände mig om mot honom , jag öppnade ögonen han log.
" God morgon . " Viskade han och hans ansikte närmade sig mitt.
" Godmorgon , sover dom andra ? "
" Nej , dom äter frukost , alla förutom du . "
" Aha . " Hann jag bara säga innan hans mjuka läppar nuddade mina , jag slöt ögonen och besvarade kyssen. Efter en stund avslutade han den och skrattade lite .
" Vi måste äta frukost . "
" Juste . " Sa jag och reste mig upp .
Jag hade på mig dom gamla kläderna och tog snabbt av mig min tröja och bytte den mot en annan . Christian vände sig om och jag började skratta .
" Varför vänder du dig om ? "
" Du byter ju om . "
" Aha .. så du vill inte se ? "
" Jo , detklart men ändå . "
" Okejdå sötnos . " Log jag och gick fram till han bakifrån , med en ny tröja och mjukisbyxor .
" Är du klar ? "
Jag nickade och han tog min hand . " Kom då . "
Vi gick skrattandes in i köket och alla tittande leende på oss medans vi satte oss vi bordet och började äta .
" Sov alla gott då ? " Log Caitlin .
" Ja , verkligen ! Sängarna är verkligen sköna att sova i .. " Sa Peyton snabbt.
Alla sa någonting förutom jag och Justin , vi kollade bara på varandra ibland annars försökte jag att bara äta.
" Så tältet idag då ? "
" Japp , vi tjejer . "
Både två kollade på mig och jag var tvungen att säga någonting .
" Bäst att vi börjar sätta upp det nu på dan , annars kommer vi inte se någonting . "
" Vi gör det nu så kan killarna plocka undan . " Skrattade Caitlin och vi nickade instämmande , jag släppte Christians hand och vi sprang till gården . Jag tog med mig alla saker och vi började klura på alla bitarna som vi la på marken.
" Så .. någon som vet hur man gör ? " Sa Peyton med en rynka i pannan .
" Ingen aning . " Sa jag och Caitlin i mun på varandra.
Vi försökte läsa instruktionerna men det gick liksom inte .. vi satt säkert där en timme innan killarna sprang ut och skrattade åt oss för att vi inte gjort någonting .
" Går det bra eller `? " Flinade Chaz.
" Kan ni hjälpa ? " Sa jag och såg ledsen ut mot Christian .
" Självklart . "
Dom började tillsammans fixa tältet och efter bara en halvtimme var det klart , vi la in alla saker och gjorde det klart för natten .
" Kommer ni verkligen kunna sova , inte rädda för björnar ? " Skrattade Ryan .
" Nej . " Sa jag snabbt och gick mot Christian .
" Okej , vi får väl se sen .. "
" Japp och nu . " Sa jag och samtidigt hoppade upp på Christians rygg i hopp om att han skulle ramla " så har vi krig , det som vi aldrig avslutade hemma hos mig . " Alla hängde på och snart hade vi krig med både vatten och brottning . Det slutade med att Christian , Chaz och Ryan bärde mig i varsin fot eller arm i vattnet och jag sprang upp direkt eftersom det var kallt och hoppade alldeles blöt på alla . Då bestämde vi oss för att bada för att solen började skina och alla bytte om till badkläder .
Hela dagen underhöll vi oss med någonting , fotboll eller basket , bada eller likande . Sedan på kvällen åkte vi i trapporna i sovsäckarna och det gjorde ont men det var skitkul . Vi hade inte haft tråkigt på hela dagen eller kvällen. Jag log eller skrattade exakt hela tiden och jag och Justin pratade lite medans jag och Christian kom allt närmre varandra. Vi försökte lista ut vem som var äldst i huvudet med tanke på alla saker vi kunde göra , exempel laga mat eller räkna matte . Det slutade med att han var ett år äldre än mig . När klockan närmade sig tre på natten så gick vi ut till tältet vi tjejer och skulle ha en riktig tjejkväll !


 Kommentera ! :D


Sålänge vi båda andas - chapter 19

Vi forsatte paddla och kom tillslut till land , alla skrattade och jag gick nära Christian . Jag kände verkligen hur Justin blängde surt på mig och varje gång jag tittade på honom så flirtade han med Peyton. Okej , jag vet seriöst inte vad jag vill längre . Jag gillade verkligen ganska många runt om mig som jag gillade och kanske ibland betedde mig mer som en vän med .. Chaz , Ryan , Christian och sedan tvingade jag mig själv att tänka det sista namnet Justin ...
Det var redan dags för middag , klockan hade verkligen gått snabbt. Dom andra gjorde middag tillsammans medans jag värmde upp bubbelpoolen som fanns utanför och bastun. Jag dukade även och vi åt tacos , alla verkade gilla det , speciellt Chaz. När vi var klara bytte alla om till bikinis och vi hoppade in i poolen . Tyvärr hamnade jag mellan Chaz och Christian . Justin satt mitt emot mig och flirtade med Peyton. Jag ville verkligen inte se dom tillsammans men fick väl inse att jag inte kunde få precis allting jag ville ha.
" Så .. hur är Atlanta då ? " Frågade jag tillslut Christian och ville ha igång ett riktigt samtal och att alla andra också kunde hänga på och inte prata i grupper.
" Det är awesome , varför bor inte du där ? "
" Mina föräldrar du vet . "
" Vart är dom förresten nu ? "
" Någonstans , vet inte faktist . "
" Saknar du inte dom ? "
" Dom har liksom aldrig brytt sig så jag är ganska van. "
På radion började olyckligvist Justins låt baby , där jag även var med , spelas .
" Åh , vi sjunger alla nu ! " Skrek Caitlin och alla sjöng med hela låten .
Jag kollade med mellanrum upp på Justin och ibland kollade han på mig, med sedan vände han huvudet mot Peyton och kysste henne .. WHAT ?! Alla vände sina blickar mot dom och oooh:ade . Förutom Caitlin som kollade plågat på mig och jag besvarade hennes blick med ett osäkert leende och kollade sedan ner i vattnet . Jag vet inte om det värsta var att han kysste henne , att hon besvarade kyssen eller att dom fortfarande kysstes . Oavsett vad så sög det ! En annan låt , som verkligen var min låt började spelas och nu skulle jag göra payback till Justin . Lady gaga - just dance .
" Caitlin , nu dansar vi ! " Sa jag och log stort mot henne .
Hon fattade direkt och hoppade ut ur poolen med mig , dom slutade kyssas och jag och Caitlin började dansa . Vi hoppade och dansade tills vi blev andfådda och låten tog slut . Då kom Whip My Hair med Willow Smith och vi gick med snurrande huvuden tillbaka till poolen . Vi skrattade och alla klappade i händerna .
" Du var ju bäst . " log Christian när jag satte mig brevid han.
" Tack . " log jag och han la sin arm runt mig.
Perfekt ..
" Vet ni vilka som skulle vara ett gulligt par ? " Log Caitlin och kollade på oss.
" Vilka ? " Sa Peyton ivrigt som om hon förväntade sig sitt namn .
" Serena och Christian , tycker ni inte ? " Sa hon och log stort .
Jag rodnade och Christian skvätte vatten på henne.
" Det är faktist sant .. " Sa Ryan och log , småskrattade lite . Alla skrattade , förutom Justin , som log stelt istället.
" Kom igen ! " Sa Chaz och klappade i takt med händerna . Nästan alla hängde på och jag rodnade och förstod vad dom menade . Vaaad pinsamt ! Jag vände mitt huvud mot Christian och han smålog , gjorde minen  ' ska vi? ' Jag sa ingenting utan närmade mig hans ansikte och kysste honom . Våra läppar möttes och kyssen var alldeles perfekt trots deras småskrik . Vi kysstes länge och när vi avslutade kyssen så måste jag vart lika röd som en tomat .
" Aaw , vad söta . " Sa Caitlin och la huvudet på sned .
Jag log bara och flyttade mig närmare Christian , sedan lutade jag mitt huvud mot hans axel och han lutade sedan sitt huvud mot mitt.
När vi hade badat i flera timmar och klockan närmade sig tolv så gick vi upp . Alla ville gå och lägga sig och vi bestämde oss för att tälta imorgon  istället , vi hade gått upp så tidigt . Christian övertalade Chaz att byta rum så jag delade istället med honom. Vi sa godnatt och jag och Christian gick in på vårat rum .Vi la oss tätt intill varandra och höll om varandra .
" Godnatt sötnos . " Viskade han och kysste min panna .
" Godnatt . "
Jag log lite och  blundade ..
Efter en stund började han andas tungt och jag förstod att han somnat , jag därimot vände och vred på mig säkert i flera timmar . Fan också.. Jag gick upp och kände mig törstig ,jag gick till köket under tystnad och drack ett glas . Sedan såg jag att det hängde en gitarr på väggen , jag log och tog den . Jag var verkligen pigg . Jag gick utanför dörren och forsatte tills jag kom till en äng , jag satte mig ner och började spela . Jag sjöng Bruno Mars's låtar enda tills jag ser hur en skugga bildades på ängen brevid mig . Solen höll redan på att gå upp och han stod där och kollade på mig .
" Jag visste inte att du kunde spela . " Sa han och satte sig brevid mig ...Tror ni att det är såhär storyn ska forsätta? Bli inte sura nu , överraskningar är påväg ! Kommentera.


Sålänge vi båda andas - chapter 18

" Helt okej , det skulle såklart funnits en bättre menmen .. Durå ? "
" Ooh , Ryan eller ? Helt okej , jag och Payton är egentligen inte så nära. "
" Aa precis Ryan ! Dags att förändra det . " Sa jag som om jag ville att dom skulle bli ett par eller något.
" Du sårar mig . " Sa han låtsas ledset.
Jag hann inte säga mer innan jag såg Chaz skaka med armarna till vårat rum och jag log mot Justin innan jag sprang dit med väskan . Jag hade inte heller pratat med Chaz s¨å mycket och det var väl dags att förändra det.." Så vilken sida vill du sova på ? " skrattade han och jag såg över rummet.
Det var mysigt , lagom stort och sängen var lagom stor för att hålla oss på ett bra avstånd från varandra .
"Mot fönstret . " Sa jag och log .
Jag kastade väskan på den delen av sängen och la mig sedan över hela.
" Jag gissar på att du hellre skulle ha sovit med Justin. "
Han var också riktigt snygg !
" Det spelar ingen roll , jag och Justin är inte direkt tillsammans så .. "
" Aha .. Jag trodde det . "
" Jag vet inte direkt vad vi är . "
" Det löser sig , Justin är bra ! "
" Okej , jag är jättetrött , kan du bära mig till vardagsrummet ? " Skrattade jag .
" Självklart madam! "
Jag ställde mig på sängen och han ställde sig framför mig så jag kunde hoppa upp på hans rygg , jag skrattade och han gick till vardagsrummet där alla andra redan var. Alla kollade på oss och skrattade , förutom Justin då...
" Vad ska vi göra idag då ? " Sa Justin snabbt för att slippa allas blickar på oss .
Jag hoppade ner .
" Vi åker kanot , finns det kanoter här? " Sa jag ivrigt .
" Jadå ! "
" Komkom. " Sa jag och drog med mig Caitlin som var lika ivrig som jag.
Vi sprang ut till gården och där stod kanoter på rad , det fanns även en flod eller sjö eller vad det nu var.
" Jag åker med Serena . " Sa Christian fort och tog tag i min arm.
Jag skrattade och la min armbåge i hans .
" Kom då . "
Dom andra delade upp sig också och det visade sig att Justin valde Peyton , Caitlin Dylan, Ryan Chaz. Även om Christian var yngre så var han lika lång som mig om kanske tillochmed kanske lite längre. Han hade på sig en vit t-shirt och badshorts . Jag hade på mig en magtröja och jeansshorts. Vi tog tag i en kanot och drog den till stranden , sedan satte vi oss i den och den vinglade till lite. Sedan tog vi årorna och började putta oss ifrån sandbottnen och dom andra gjorde detsamma . Sedan åkte vi efter varandra och hade lika roligt som alltid. Christian var riktigt rolig , precis som jag hade vetat att han skulle vara.
" She's so beautiful , and I tell her that every day . " Sjöng Christian .
" Cause you are amazing just the way you're . " Sjöng jag vidare och vi skrattade så att kanoten höll på att välta.
" Vem sjöng du om då ?" Frågade jag för att hålla igång ett litet samtal , och för att jag var avundsjuk när Justin skrattade med Peyton och höll på att välta dom.
" Dig såklart . " Sa han och rodnade lätt.
" Aaaw , du är så söt ! "
" Dudå ? "
" Det vet man aldrig . " Sa jag och blinkade med ena ögat.
Vi skrattade lite .
" Kom hit , jag måste visa dig hur man ror . " Sa han och vinkade till mig .
Jag rodnade och satte mig framför honom med ryggen mot honom , vi satt ganska nära faktist . Han tog sin hand på mina och började visa mig hur man ska ro .
" Förstår du ? "
" Jag gjorde ju så ! "
" Jag vet , jag ville bara ha dig närmre . "
Jag log och blev alldeles varm och tittade in i hans ögon .
" Jag antar att jag får forsätta sitta här då . "
" Jag antar att du har rätt . "
Vi forsatte paddla och kom tillslut till land , alla skrattade och jag gick nära Christian . Jag kände verkligen hur Justin blängde surt på mig och varje gång jag tittade på honom så flirtade han med Peyton. Okej , jag vet seriöst inte vad jag vill längre . Jag gillade verkligen ganska många runt om mig som jag gillade och kanske ibland betedde mig mer som en vän med .. Chaz , Ryan , Christian och sedan tvingade jag mig själv att tänka det sista namnet Justin ...Vem tror ni hon väljer ? Bara för att det heter Justinbsaga så kan jag inte lova er att hon kmr välja Justin . Kommentera :D


Sålänge vi båda andas - chapter 17

"Nu vet dom . " Sa han sedan i vanlig ljudnivå och jag skrattade lågt .
På kvällen packade vi ihop vad vi skulle ha med oss denna två-dagars resa och alla tältningssaker . Jag längtade verkligen . Och jag gillade alla som var här nu , dom gjorde mig verkligen glad! Sedan la vi oss precis som dagen före och våra bäddplatser hade visst bytts ut. Jag längtade verkligen efter att få tillbringa en resa med honom , och jag skulle se till att vi sov i samma rum ...Nästa morgon vaknade vi tidigt och fixade oss smått , sedan packade vi in alla saker in i bilen.
" Vem ska köra? " Gäspade Ryan .
" Jag . " Gäspade Justin och satte sig i förarsätet .
Jag tog platsen längst bak och dom andra började sjunga för fullt . Själv somnade jag nog ..

Någon ruskade om mig .
" Serena ? " Mumlade Caitlin och gäspade .
" Mm . "
Jag öppnade försiktigt ögonen och insåg att vi hade stannat , redan framme ?
" Framme . "
" Okej . "
Jag klev ut ur bilen och kollade på det ENORMA huset som skulle bara föreställa en stuga , jo tjena ! Därute stod resten också. Dom tog sina väskor och jag tog min och hängde den över axeln , sedan gick vi över den enorma gården och gick in i stugan.
" Dags att välja sovrum . " Sa Chaz och slog ihop händerna .
" Man ska sova två och två . "
" Jag har en ide hur vi kan göra ! " Sa Christian och drog små papperslappar som var gula ur fickan . Han skrev allas namn på en lapp och vikte ihop dom . Sedan tog han sin keps och kastade in alla , skakade lite och la hatten framför Caitlin.
" Välj du först ! " Log han och alla stod samlade för att se vem hon fick .
Hon tog upp en lapp och läste den , sedan skrattade hon och alla väntade spänt på att kanske höra sitt namn.
" Ryan. " Flinade hon och kramade om honom . Han skrattade och tog sin väska från golvet och ställde sig brevid henne . Dylan såg aningen besviken ut.
" Paytons tur att välja. " Han la kepsen framför henne .
Hon gjorde samma sak och tog upp en lapp.
" Justin ! " Log hon , fan ! Jag hade velat ha Justin , han skrattade lite stelt , men stod kvar .
" Din tur . " Christian la kepsen framför mig , han skulle jag absolut vela ha som pojkvän men han var bara fjorton så det kändes lite ungt för mig.. Jag log och tog upp en lapp , jag läste namnet i huvudet .
" Chaaaz man ! " Skrattade jag och han kom fram till mig och kramade om mig , han tog sin väska och flinade stort .
" Så du och jag då Dylan . " Suckade Christian .
" Vi kommer ha det bäst . " Skrattade han besviket och dom slog emot knytnävarna mot varandra .
" Dags att välja rum . "
Alla rusade mot rummen och jag litade på att Chaz skulle ta det bästa och gick sakta istället. Det gjorde Justin också och vi hamnade brevid varandra.
" Gillade du din roomie ? " Skrattade han .
Han tittade in i mina ögon med sina underbara .
" Helt okej , det skulle såklart funnits en bättre menmen .. Durå ? "
" Ooh , Ryan eller ? Helt okej , jag och Payton är egentligen inte så nära. "
" Aa precis Ryan ! Dags att förändra det . " Sa jag som om jag ville att dom skulle bli ett par eller något.
" Du sårar mig . " Sa han låtsas ledset.
Jag hann inte säga mer innan jag såg Chaz skaka med armarna till vårat rum och jag log mot Justin innan jag sprang dit med väskan . Jag hade inte heller pratat med Chaz s¨å mycket och det var väl dags att förändra det..


 Sry för lite chapters men jag har ganska mycket i skolan just nu och det går såklart före novellen , tyvärr ! Aja , tappat skrivlusten lite idag så jag vill ha minst 2 kommentarer innan jag börjar på nästa :)


Sålänge vi båda andas - chapter 16

Efter en två timmar stod vi där alla med färg överallt , blöta och degen låg nog mer på golvet . Vi tjafsades om vem som vann , killarna tyckte dom för att dom snodde våran färg medans vi tyckte oss eftersom vi hade faktist kommit på iden . Det blev nog lika och alla tog en dusch och jag städade undan det mesta innan vi bestämde oss för att lägga oss ...
Vi bestämde att denna natten så skulle vi göra ett undantag med bäddplatserna och ta en utav madrasserna till mitt rum så alla tjejer kunde sova där , också så att vi kunde göra våran lilla grej inatt . Jag la alarmet klockan fyra , om två  timmar och sedan la alla sig i deras säng och vi skrattade oss till sömns .
Klockan ringde klockan fyra och vi klev ljudlöst upp.  Vi tog med oss sminket , pennorna och hårfärgen i sprayflaska. Vi gjorde olika saker på alla och färgade allas hår i olika färger , Justin skulle behöva visa sig såhär imorgon . Peyton filmade det hela och sedan la vi kameran vid hyllan så att den skulle filma när dom vaknade och förhoppningsvis såg sig själva i spegeln . Vi la oss fnissandes igen i sängen och somnade .
" VAD HAR NI GJORT ?! " Röt Justin och drog av våra täcken .
Vi kollade på varandra men brast sedan ut i skratt , alla stod där och minen i deras ansikte var obetalbart ! Vi fick ingen luft och Peyton hämtade kameran för att stänga av den .
" Nu kommer varenda bild ta en tidning med mitt lila hår ! " Klagade han och ruffsade sig i håret i hopp om att det skulle gå bort .
" Haha ! Jag trodde du gillade lila . " Sa Caitlin och vi började skratta ännu mer !
Dom blev sura och gick ut och vi kollade på filmen när dom vaknade , då skrattade vi ännu en gång . Först hade dom skrattat åt varandra , men sedan när dom insåg att dom hade själva så blev dom inte så himla glada . Vi hade placerat kameran i Christian , Justin och Chaz rum. När vi tog bort kameran och skrattade lite mindre än i början så gick vi ut och dom var i toaletten och försökte tvätta av allting.
" Vi fixar frukost . " Sa jag och gick till kylskåpet .
Jag gjorde en våffelsmet och stekte dom medans dom andra la alla jordgubbar , grädde och sylt på bordet . Även mackor och sånt . När det var klart ropade vi på killarna och dom satte sig sura vid bordet .
" Jag antar att vi vann då . " Hostade jag och fixa min första våffla.
" Hahaha ! Hämnden är ljuv . " Skrattade Chaz och åt redan på sin andra våffla .
" Justin, du är väl inte sur på mig ? " Sa jag och vände mitt huvud sorgset mot hans håll och höll mig för skratt . Han hade fått bort färgen lite , men det var fortfarande ganska lila .
" Mitt hår ? Verkligen ? " Sa han och log ett snett leende .
" Förlåt .. "
" Naaw , klart jag inte är sur på dig . " Sa han och log.
" Tack . " Sa jag och pussade han på munnen med läpparna fyllda av grädde .
Han suckade bara men verkade glad över pussen , han slickade sig om läpparna och vi forsatte äta under skratt.
" Vad ska vi göra idag då ? " Log Dylan när alla ätit klart .
" Vi tjejer ska shoppa och ni killar ni kan.. göra någonting . Men kanske senare så kan vi gå till en nöjespark eller något ? " Sa Caitlin och pillade på naglarna.
" Visst , nu på dan så kan vi killar spela i en spelhall som ligger här i närheten ! "
" Awesome ! "
" Kom , vi går och fixar oss . " Sa jag och drog med mig tjejerna på toaletten . Vi duschade och bytte om , sminkade oss och plattade håret . Sedan gick vi ner till stan och shoppade MASSOR! Jag hade nog aldrig hittat såhär snygga kläder ! Dom på något sett gav mig en ny stil .
" Så .. har du och Justin någonting på gång ? " Frågade Caitlin medans hon hängde en tröja över armen .
" Jag vet inte .. " Sa jag helt ärligt och letade efter rätt storlek i ett par jeans .
" Vill du det då ? "
" Jag vet inte det heller , allting är så svårt . " Suckade jag .
" Jag vet .. Så var det när vi var tillsammans också . "
" VA ?! "
" Ja ? "
" Har ni liksom , vart tillsammans ? "
" Japp . "
" Coolt . "
" Vi kanske borde dra till dendär parken nu ? "
" Haha , undra hur det går med deras hår ? " Skrattade jag och hittade rätt storlek.
Vi började skratta .
" Kom vi betalar . " Skrattade Peyton och vi betalade och ringde sedan upp dom och bad dom möta oss vid tivolit som var öppet nu om tio minuter . Vi gick dit och såg dom vid ingången . Alla hade luvor och glasögon , fast Chaz tog av sina men dom verkade inte vela avslöja vilka dom var . Det var ju i för sig inget konstigt .
" Vi åker någon rolig karusell . " Log jag och kollade vilken som såg läskigast ut .
" Okejdå , vilken ? "
" Den! " Sa jag och pekade på en bergochdal bana.
" Okej . " Fnittrade Caitlin och vi sprang till kassan för att köpa biljetter till alla och sedan ställde vi oss i kön . ingen kände igen Justin och vi hade inte ens Kenny med oss . Eller så var han här någonstans , men inte bakom oss iallafall. Vi gick på och jag satte mig brevid Justin , det pirrade i magen och jag tog ett hårt grepp om Justins hand .
" Nervös ? " Skrattade han .
" Lite . " Erkände jag .
" Jag är här . " Sa han tröstande och smekte min hand .
Sedan började den och den var verkligen hög , läskig och rolig ! Om jag inte hörde skrik så hörde jag skratt . Verkligen en av dom bästa stunderna i mitt liv ! När vi kom ner från karusellen så åt vi hamburgare och sedan några andra karuseller , det var riktigt kul . När vi kom hem till mig igen la sig alla utmattade på sofforna .
" Så Justin beställde du någon stuga ? " Log jag när jag låg brevid honom och ritade mönster på hans hand . 
" Japp , den ligger långt från stan så vi åker imorgon på morgonen . "
" Okej , vet alla ? "
" Glöm inte att vi åker imorgon på morgonen ! " Ropade han och log .
"Nu vet dom . " Sa han sedan i vanlig ljudnivå och jag skrattade lågt .
På kvällen packade vi ihop vad vi skulle ha med oss denna två-dagars resa och alla tältningssaker . Jag längtade verkligen . Och jag gillade alla som var här nu , dom gjorde mig verkligen glad! Sedan la vi oss precis som dagen före och våra bäddplatser hade visst bytts ut. Jag längtade verkligen efter att få tillbringa en resa med honom , och jag skulle se till att vi sov i samma rum ...Är det Justin som Serena tänker om ? Hihi , det vet bara jag :) Och ni om ni kommenterar !
[ detta inlägg är tidinställt ]

Loooooove Justinbsaga


Sålänge vi båda andas - chapter 15

" Yes , men då måste du köra till någon sängaffär . "
" Okej , vi tar den brevid mataffären . "
" Bra , då kan vi handla lite också . "
Alla nickade och killarna började igen snacka om spelet medans vi tjejer disskuterade bra shoppingställen som vi skulle besöka nästa dag ...Vi körde till någon sängaffär och alla hoppade ut ut bilen .
" Kolla , såhär har man kul i en sängaffär ! " Sa Christian och rusade in .
Vi sprang efter honom , och skrattade .
"  Wiiie sängar ! " Ropade han och tur att det var så stort att ingen personal var där .
Alla skrattade medans Christian och Chaz hoppade i sängarna .
" Vad pinsamt att handla med er . " Skrattade Caitlin och knuffade till sin bror lite i sidan .
" Kan inte ni köpa madrasserna , en till alla och sedan köper vi maten ? " Sa hon sedan .
" Jo , ska alla ha en ? "
" Njaa, jag har tre dubbelsängar och en soffa , men köp två madrasser . " Log jag .
" Okejdå ! Syns vid bilen sen . " Skrattade Justin .
Jag , Caitlin och Peyton gick till den stora mataffären brevid . Vi pratade hela tiden och skrattade , alla verkade riktigt roliga ! Vi handlade massor av mat , chips , godis och sånt som vi skulle behöva till kvällen . Sedan köpte vi även smink , pennor och lite annat som vi skulle behöva inatt . Vi såg även ett tält så vi bestämde oss för att tälta en natt , vi köpte det och alla fick bära en varsin kasse tillbaka till bilen . Killarna satt i bilen och hade på något sett lastat in madrasserna . Vi la in kassarna och satte oss som innan .
" Köpte ni hela affären eller ? " Skrattade Ryan brevid mig .
Jag flinade mot tjejerna . " Vi köpte ett tält . "
" Coolt , hur stort ? "
" Det får plats tolv personer , ganska stort . "
" Wow , vad mer ? "
" Godis typ . "
" Mer ? "
" Inget . " Ljög jag flinades .
" Okej , vi köpte madrasser . "
" Jag vet . " Flinade jag .
Justin parkerade utanför mig och hela gänget gick efter mig till hissen . Vi fick precis plats , och alla var imponerade att man åkte med hissen rakt in till mig . När hissen öppnades sprang alla in och var verkligen chockade .
" Vad fint du bor ! " Log Caitlin och kollade ut genom våran vägg med bara fönster .
" Tack . " Skrattade jag och ställde ner två utav kassarna bakom diskbänken som var mellan köket och vardagsrummet .
(Hon bor som Serena i Gossip Girl , jag visar bild till dom som inte vet , bara att den ena väggen är annorlunda. Den som är ut , den ska bara vara glas i vardagsrummet . )

Den tredje kassen kom Chaz med och jag stängde dom ordentligt så dom inte kunde se in , sedan gick alla och la sina väskor i gästrummet där Caitlin och Dylan skulle sova , jag och Peyton i mitt rum , Christian och Chaz i mina föräldras säng och sedan resten på madrasser . Eller så var det iallafall bestämt nu , vem vet vad som skulle hända sen under natten ? När dom packat upp sina saker lite och vi placerat madrasserna i mitt rum och bäddat dom så packade jag och Caitlin upp matvarorna , medans dom andra satte sig i vardagsrummet . När vi var klara kom vi skrattandes och Caitlin satte sig i Dylans knä medans jag satte mig på diskbänken .
" Så vad snackar ni om ? " Sa Caitlin och log lite .
" Vi ska kanske åka till en stuga på fredag , här kan ni ju inte ens tälta . " Log Christian mot mig .
" Vad roligt ! " Sa jag och Caitlin i mun på varandra och vi skrattade igen .
" Justin ska boka stugan imorgon , sedan nästa dag åker vi . "
" Okej . "
" Kom hit och sätt dig . " Sa Justin till mig och räckte ut sin hand.
Jag rodnade lite men gick dit och satte mig i hans knä , jag blev varm och alla flinade mot mig .
" Ooh Serena rodnar . " Sa Chaz retsamt och Christian blängde surt ner i golvet .
" Borde inte du ha skola ? " Sa Peyton fundersamt .
" Jag har lov nu tills ... ni åker faktist . " Log jag .
" Perfekt . "
" Så vad ska vi göra nu då ? " Frågade Justin .
" Vi går ut . "
" Men jag kan inte visa mig ute utan kaos . "
" Jag vet . " Flinade Peyton med hela ansiktet .
" Vad ? "
" TJEJERNA VS KILLARNA ! " Ropade hon och vi tjejer sprang skrattandes iväg mot mitt rum och tog alla en varsin kudde . Killarna sprang någon annanstans och hämtade något .
" Okej , är ni redo ? " Andades jag och tittade ut .
Båda nickade och vi sprang ut och den första vi såg var Ryan så jag hoppade upp på hans rygg och slog han med kudden medans tjejerna slog på honom . Vi skrattade , men vart var resten ?
Precis då kommer alla andra med en vattenpistol i handen , ohnej !
" Hjäääälp ! " Skrek Caitlin och började rusa mot mitt rum .
Jag skrattade och hoppade bakom soffan , som skydd . Jag tittade upp och såg Justins huvud , han flinade stort innan han sprutade på mig och jag blev alldeles blöt och det var iiiiskallt vatten så jag skrek till och började springa . Jag hade också bara på mig shorts och en magtröja så allt vatten kom på mig medans jag sprang mot Caitlin . Peyton kom också och vi låste dörren .
" Vad ska vi göra ? " Sa hon andfått och dom var också alldeles blöta .
" Jag vet . Men vi måste ta oss till köket först . "
" Har ni inte en bakväg eller något ? "
" Jodå ! " Skrattade jag och öppnade min garderobsdörr . Vi tog en 'hemlig' väg till köket och smög medans vi tog mjöl och vatten i en skål och knögglade ihop det till en deg . Vi skyndade oss för killarna fyllde på deras vattenpistoler i toaletten .
" Haha , vet ni vad som vore roligt ? " Skrattade jag lågt .
" Nej ? " Skrattade Peyton .
" Vi tar någon slags färg i vattenballonger och kastar . "
" Men skulle inte det bli färg på alla möbler ? "
" Vem bryr sig ? Dom skulle bara köpa nya ändå . "
" Ska vi `? " Sa Caitlin uppmuntrade .
" Jag har i min garderob . "
Dom började bli klara så vi sprang tillbaka och jag letade efter vattenballonger . När jag hittade dom så la vi någon färg , jag vet inte vad det var men det gick bort i tvätten iallafall . Vi tog massa olika färger , det var från när jag och Jenny hade haft något projekt i skolan .
" Okej ? Redo ? " Log jag .
" Japp . "
Vi sprang utför dörren skrikandes och skrattandes och kastade pricksäkert en ballong på varje kille . Deras miner , haha dom såg bara hur färgen utlöstes på deras kläder och deras ögon var som golfbollar . Vi dog nästan av skratt och kastade mer . Dom sprutade vatten , men vad var det gemfört med färg ? Degen kastade vi också och den kletade sig på deras kläder .
Efter en två timmar stod vi där alla med färg överallt , blöta och degen låg nog mer på golvet . Vi tjafsades om vem som vann , killarna tyckte dom för att dom snodde våran färg medans vi tyckte oss eftersom vi hade faktist kommit på iden . Det blev nog lika och alla tog en dusch och jag städade undan det mesta innan vi bestämde oss för att lägga oss ...Kanske en till idag om ni kommenterar :) Men gillar ni annars ? kommentera ! ;D


Sålänge vi båda andas - chapter 14

" Om jag får det att funka då ? "
Jag sa ingenting utan närmade mitt ansikte hans och precis innan så slöt jag ögonen . Han gjorde detsamma och våra läppar möttes i en kyss . Känslan var så underbar , det bästa kyssen av alla . Och det jag kände inom mig , värme och kärlek ...


(bara ifall ni inte visste.)

Ljuset kom tillbaka och vi avslutade snabbt kyssen , ställde oss upp och dörrarna öppnades .
" Vill du komma in ? " Frågade jag och bet mig i läppen.
" Självklart, men det är en sak jag måste göra snart. "
" Vad? " Frågade jag medans vi gick in.
" Mina vänner ska komma hit till New York, jag har inte kunnat umgås med dom på ganska länge så det skulle vara kul och träffa dom. "
" Men självklart ska du träffa dom, vilken tid kommer dom ? "
" Deras plan landar om en timme och jag ska hämta dom. "
" Vad roligt ! Kan jag följa med ? "
" Visst . "
Vi log lite och la oss på sängen och pratade tills vi skulle åka . När vi sedan hoppade in i bilen så fick Kenny som vanligt hindra alla människor från att hoppa in i bilen och jag undrade hur mycket Justin faktist riskerar bara för att åka med mig . 
När vi anlände till flygplatsen så väntade vi i bilen i något garage som var tomt .
" Så kommer dom hit? "
" Japp , vi ska vänta här på dom. "
" Okey . "
" Så vilka är dom ? "
" Ehm .. Chaz , Ryan , Caitlin och hennes kompis , Christian och Dylan . "
" Aha , wow det var ganska många . "
" Japp , därför tog vi den stora bilen . "
" Okej . "
Då såg jag dom , dom kom skrattandes och jag kände genast igen två ansikten . Christian och Caitlin , från youtube . OMG , min största idol kan man säga .
" Omg omg omg omg omg . " Hyperventilerade jag .
" Vad är det ? " Skrattade Justin .
" De-det är Christian Beadles och Caitlin , från youtube ! "
" Haha ja ! "
" Hur ser jag ut ? " Frågade jag och drog ner spegeln . Jag fixade till mitt hår och kollade så sminket satt rätt .
" Det är mina kompisar , dessutom gillar du väl inte christian mer än mig ? " Frågade han skrattandes .
" Nej men han är så cool och rolig ! "
Dom närmade sig .
" Säg inte att jag gillar honom . " Sa jag precis innan dom öppnade dörren och Justin sprang ut och kramade dom , jag hoppade också ut och stod i bakgrunden och log .
" Heeej ! " Skrek Caitlin och slängde sig runt Justins hals .
" Heej . "
Sedan kramade alla om honom , sedan märkte dom mig .
" Så vem har du med dig ? " Flinade Christian och kollade mig från topp till tå och bet sig i läppen .
Mitt hjärta slog dubbelslag , gjorde han precis sådär , på mig ?
" Ey , ta det lungt Christian . " Skrattade Justin och slog till honom och slog honom löst på armen .
" Hej , jag är Serena . "
Alla sa sitt namn och kramade om mig, jag försökte minnas vem som var vem . Caitlins kompis hette Peyton
" Kom vi drar nu . " Sa Justin och log mot mig , jag log tillbaka och vi alla satte oss i bilen .
" Du kan sitta med mig . " Sa Ryan och la sin arm runt mig .
" Okej . " Pep jag och vi satte oss i baksätet .
Justin satt fram med Chaz och i dom två bänkarna bakom det sätet satt Christian och Peyton . Sedan satt jag , Ryan , Dylan och Caitlin längst bak . Jag satt brevid Caitlin och Ryan . Jag antog att Dylan och Caitlin var tillsammans eftersom dom höll hand , eller kanske bara bra vänner , vem vet .
" Så hur känner du Justin då ? " Frågade hon när bilen började rulla .
" Jag var med i hans Baby video först . " Log jag .
" Juste ! Därför kände jag igen dig . "
" Haha , japp . "
" Vilken kanal på radion ska vi lyssna på ? " Frågade Justin tillräckligt högt så att alla skulle höra .
" Den första som kommer upp . " Skrattade Christian och han satt på någon kanal .
Alla började sjunga med i låten och jag skrattade .
" Så hur länge ska ni vara här då ? " Frågade jag och kollade på Ryan som verkade mer inne i samtalet som killarna hade om något spel eller något.
" Typ två veckor , vi kommer ha så kul ! "
" Ja , aldrig tråkigt i New York ! "
" Så bor du här ? "
" Ehm .. aa , ska ni bo på hotell ? "
" Japp , fast vi har inte bokat något än . "
" Men då kan ni ju sova hos mig ? Mina föräldrar är inte hemma , kommer inte vara heller så jag bor själv och det är ganska stort . " Sa jag och hoppades att hon inte skulle tycka att jag var alldeles för påträngande.
" Om vi får och dom andra vill så går det . " Log hon .
" Klart ni får , fast då måste jag nog bara köpa en madrass men det är okej . "
" Okej , vänta jag ska bara fråga . "
" Hallå ska vi sova hos Serena istället för hotell ? "
" Får vi ? " Sa Chaz och kollade leendes på mig i backspegeln .
" Självklart ! "
" Bra , då gör vi så . " Sa Christian snabbt och log också mot mig .
" Men jag då ? " Sa Justin ledset .
" Du kan också komma . "
" Verkligen ? "
" Yes , men då måste du köra till någon sängaffär . "
" Okej , vi tar den brevid mataffären . "
" Bra , då kan vi handla lite också . "
Alla nickade och killarna började igen snacka om spelet medans vi tjejer disskuterade bra shoppingställen som vi skulle besöka nästa dag ...eextremt korta nu hela tiden . Men "drama" eller vad man ska säga , kan det även vara att dom gör saker på dagarna för det kanske blir lite konstigt om det exakt hela tiden måste hända något för att det ska vara roligt ? TACK ATT NI KOMMENTERAR :DSålänge vi båda andas - chapter 13

Precis då ser jag hur Jenny dyker upp vid hans sida .
" Jenny ? " Sa jag först chockat och kollade på Justin som kollade ner i golvet .
" Jag antar att vi inte behöver prata . " Sa jag och vände mig om ...Han hade lovat mig , han skulle inte träffa henne och här stod dom båda två . Jag började springa till en hållplats . Jag hade ingen bussbiljett så jag fick skicka ett sms. Jag satt och väntade på smset medans jag tänkte på Justin . Fan också , jag måste glömma honom. Bussen kom och jag visade min biljett , sedan satte jag mig längst bak och försökte skita i alla blickar som jag fick . Jag hoppade sedan av vid rätt hållplats och gick in i lobbyn . Varför förvånade det inte mig att Justin stod där och väntade ?
" Gå . " Morrade jag medans jag gick förbi honom .
Det var ingen i lobbyn , vakten stod utanför .
" Det var inte som det såg ut ! " Försvarade han sig .
" Nejnej , det är det aldrig ? Ellerhur Justin ? "
Han följde efter mig i hissen .
" LÅT MIG VARA ! " Skrek jag .
" Nej . Vi måste prata. "
Dörrarna gled igen , helvete alltså !
" Jag vill inte prata med dig . "
" Varför då ? Varför kom du då till hotellet ? "
" Jag ville förklara för dig varför jag inte kunde kyssa dig ! "
Han fnös.
" Aha , varför kunde du inte göra det då ? "
" Det spelar ingen roll nu . " Mumlade jag och kände hur min första tår rann nedför kinden . Men jag stod närmast dörren men ryggen vänd mot honom så han såg inte det .
" Snälla berätta . "
" Varför ska jag berätta ?! Så du kan gå sen till Jenny när du lovade mig att inte göra det ? "
" SKYLL INTE PÅ MIG ! DET VAR DU SOM FÖRST SÄGER ATT DU SAKNADE MIG , SEDAN HELT PLÖTSLIGT SÅ KAN DU INTE ENS KYSSA MIG ? HUR TROR DU ATT JAG KÄNNER MIG , VA ?! " Skrek han och jag vände mig om alldeles ilsken och fattade inte varför han gjorde såhär .
" KANSKE DÄRFÖR ATT JAG ÄR RÄDD ! JAG ÄR RÄDD FÖR ATT GILLA DIG ! JAG ÄR RÄDD FÖR ATT JAG SKA GILLA DIG OCH SEN STICKER DU OCH JAG BLIR ENSAM KVAR OCH SAKNAR DIG ! FATTAR DU INTE DET? FATTAR DU INTE ATT JAG BAD DIG HÅLLA DIG BORTA FRÅN JENNY FÖR ATT JAG INTE VILLE ATT DET SKULLE BLI NÅGONTING MELLAN ER FÖR ATT JAG VILLE HA NÅGONTING MED DIG ISTÄLLET ? JAG KUNDE INTE KYSSA DIG DÄRFÖR ATT JAG VAR RÄDD ! " Skrek jag tillbaka .
Precis när dörrarna skulle ha öppnas så släcks hissen , stannar och jag förstod på en gång , strömmen hade gått . Det hade börjat regna lite , tydligen hade det blivit mycket värre .
" Perfekt . " Mumlade jag och satte mig på golvet .
" Förlåt. " Mumlade han och satte sig brevid mig med handen runt mig .
" Låt mig vara . " Sa jag utan hat och menade det egentligen inte .
Jag ville ju att han skulle hålla om mig , jag ville ju att det skulle vara såhär men endå inte . Jag ville vara den oroliga flickvännen som måste sitta hemma och kolla på sin pojkvän på teven medans han flörtar med massa andra tjejer .
" Jag visste inte att du kände så . "
" Jag visste inte vad jag skulle göra . " Snyftade jag .
" Det är okej nu , jag ska inte svika dig jag lovar . "
" Precis som du lovade att hålla dig borta från Jenny ? "
" Hon kom till mitt rum , jag sa åt henne att hålla sig borta men hon ville prata och jag gav med mig , dumt gjort . Sedan precis när hon skulle börja prata så kommer du och jag ville inte att du skulle se henne för jag visste att du skulle missuppfatta . När du sedan .. gick så sa jag åt henne att inte kontakta mig igen och sedan raderade jag mitt nummer från hennes telefon lite innan . " Suckade han och höll greppet om mig hårdare .
" Men snart är du borta igen Justin , jag kommer inte orka vänta på dig . Sist när vi inte ens kände varandra så mycket så gjorde det ont . "
" Om du inte vill så ska jag inte tvinga dig . " Sa han sorgset .
Jag skakade på huvudet .
" Jag vill , mer än någonting annat , men det kommer inte att funka . "
" Om jag får det att funka då ? "
Jag sa ingenting utan närmade mitt ansikte hans och precis innan så slöt jag ögonen . Han gjorde detsamma och våra läppar möttes i en kyss . Känslan var så underbar , det bästa kyssen av alla . Och det jag kände inom mig , värme och kärlek ...


Korta = mer inlägg :)
Ni som inte vet så är det bara EN person som skriver , därför blir det mindre inlägg . Ett inlägg tar också minst en halvtimme att skriva ! Denhär lilla en halvtimme , så en lång en timme . Aja , det kmr mer inlägg sen och imorgon lite , har ganska mycket denhär veckan men har lov nästa så då kmr det bli bättre . Plus jag har blod över hela min ena hand så det är lite knepigt att skriva ;)


Sålänge vi båda andas - chapter 12

Jag nickade och skulle precis krama honom när hans ansikte närmade sig mitt . Jag förstod vad han tänkte göra och visste inte hur jag skulle reagera . Precis innan hans läppar skulle snudda mina så drog jag tillbaka mitt huvud .
" Jag kan inte Justin , jag är ledsen . " Viskade jag och öppnade snabbt dörren . Jag hörde hur han skrek mitt namn bakom mig men jag skyndade mig bara in med tårar i ögonen ...Jag rusade in på rummet , låste ifall att han skulle få för sig att komma hit .
" Självklart . " Muttrade jag för mig själv när jag hörde hur han kom in.
Jag kurade ihop mig i sängen som en liten boll och grät så att hela min kudde var alldeles blöt . Varför gjorde jag såhär till mig själv?
" SERENA ? Förlåt ! Kom hit så vi kan prata . " Ropade han och jag kvävde mina snyftningar till tårar .
Han verkade springa runt i lägenheten . Tillslut fattade han att jag var i rummet och ryckte i handtaget .
" Snälla ? " Bad han .
" Du kanske behöver lite egen tid , men jag kommer tillbaka imorgon , okej ? " Sa han precis som han förväntade sig att jag faktist skulle svara .
Jag hörde hur han stannade en stund men gick sedan .
Jag vet inte när kväll blev morgon , men jag antog att tiden gick och jag vaknade alldeles blöt om kinderna . Jag torkade dom i täcket och gick försiktigt upp. Jag kollade mig själv i spegeln , jäklar hur risig jag såg ut . Jag valde nya kläder , gick in till mitt sovrum och tvättade ansiktet , borstade tänderna och andra nödvändiga saker . Jag sminkade mig , bara lite så jag döljde dom röda kinderna och låste sedan försiktigt upp låset . Det var tomt precis som jag visste att det skulle vara , sedan tog jag på mig ett par vanliga skor och gick in i hissen . Jag gick runt på stan , försökte ha roligt . Men jag fick inte Justin ut ur tankarna . Jag visste att jag skulle behöva prata med honom förr eller senare , kanske bättre att göra det nu . Nu när jag fortfarande inte ville springa iväg och gömma mig någonstans bara för att aldrig komma tillbaka . Undra vart han skulle kunna vara ? Istället för att ringa honom , så skulle jag ringa hans livvakt Kenny , jag hade hans nummer också .
" Hallå ? " Sa jag när signalerna tystnade .
" Ja , det är Kenny . "
"Hej , det är Serena . "
" Åh , hej . "
" Jag vill inte ringa till Justin , men jag vill typ träffa honom så skulle du kunna säga vart ni är utan att avslöja att du pratar med mig ? " Jag ställde frågan precis som jag ville att den skulle ställas .
" Jag förstår , eh jag kanske kan hämta dig ? "
" Visst . "
" Så vart är du någonstans ? "
" I central park . "
Mina ben hade faktist tagit mig enda hit , utan att jag hade märkt det .
" Jag är där om .. tio minuter . "
" Okej , hejdå . " Pep jag och la på .
Jag satt på en bänk och funderade på vad jag skulle säga . Skulle jag be om ursäkt ? Säga hur det faktist låg till ? Varför jag inte kunde kyssa honom ? Efter ungefär åtta minuter så ser jag hur en bil som var Kennys körde in till kanten . Jag sprang dit och satte mig andfådd i sätet .
" Hej . " Sa han glatt och började köra .
" Så vart är han ? "
" I sitt hotellrum . "
" Aha okej . "
" Så , har det hänt någonting ? "
" Hänt vart ? "
" Igår när han kom till hotellet var han så ledsen och tjurig , jag frågade vad det var men han vägrade att svara . "
" Jag vet inte . " Ljög jag och tittade ut ur fönstret .
Han verkade fatta att jag ljög men sa ingenting . Tystnaden dit var ingen plåga utan bara en vanlig tystnad , och tillslut stannade vi nedanför ett hotell . Jag suckade och öppnade dörren . Kenny gjorde också det och han visade mig hela vägen till rummet .
" Här . " Sa han och log , sedan gick han till sitt egna rum . Jag hann säga ett "tack" innan .
Jag tog andan och knackade tre gånger . Jag andades  ut för att inte svimma , även om jag kände mig svimfärdig .
" Serena ? " Sa han när han öppnade , lika vacker som alltid och kollade förvånat på mig .
" Jag kom för att .. " Började jag men han avbröt mig genom att krama mig .
" Kom så går vi . "
" Va ? Kan vi inte stanna här ? Vi behöver prata . " Sa jag och kollade in genom den lilla öppnade springan han lämnade öppet .
" Nej , det är så .. jobbigt här . "
" Varför ? "
Precis då ser jag hur Jenny dyker upp vid hans sida .
" Jenny ? " Sa jag först chockat och kollade på Justin som kollade ner i golvet .
" Jag antar att vi inte behöver prata . " Sa jag och vände mig om ...Här får ni iallafall lite att läsa ! Har som sagt haft en fullbokad helg , men tack iallafall alla ni som svarade på frågorna , kommentera ! :DD


updaten dålig igen

kommer skriva inatt någongång hoppas jag ! haft lite fullt upp , varnade er förut :/ imorgon blir det awesome hoppas jag , puss :) och tack till er som fortfarande orkar läsa :)


Sålänge vi båda andas - chapter 11

" Med tanke på att jag inte sa någonting så borde du väl ha fattat och kunde inte säga någonting ? " Sa jag irriterat och kollade på honom .
" Men .. " Han kom inte på någonting att säga .
" Skit i det bara . " Sa jag och började jobba igen .
Jag hörde hur han suckade brevid mig och började pilla med sin telefon ..
Efter en stunds tystnad som läraren verkade uppskatta så hostade Justin till .
" Du .. jag vill inte att du ska vara arg . "
Jag tittade på honom och skakade på huvudet .
" Inte arg men irriterad för ingen berättar någonting . "
" Jag lovar att berätta allting från och med nu , okej ? "
" Bra . "
Jag flyttade med stolen närmare och han la sin arm runt mig , människor tog kort och jag hörde hur en tjej viskade " fatta att Justin är i vårt klassrum . "
" Så hon berättade väl att hon hälsade på mig i Atlanta ? " Viskade han så att bara jag helt säkert skulle höra .
" Va ? "
" Ja .. Jag trodde hon berättade det . "
" Nej , vad gjorde ni ? "
" Hon .. typ kom till Atlanta och hälsa på och sen gick vi på bio och sånt . "
" Jag kan inte fatta att dethär händer . " Mumlade jag och tittade mot henne .
Där satt hon bara och skrattade , jag som trodde att vi var äkta bästavänner , nu visar det sig att man inte kan lita på henne .
" Inte sur på mig väl ? "
" Varför skulle jag ? Bara henne den bitchen .. "
" Ehm , varför stör du egentligen dig på det ? "
" För hon vet hur mycket jag har velat åka till Atlanta , men inte ville åka själv och sedan åker hon ! Det var säkert när hon skulle till Canada eller vart fan hon skulle åka . " Muttrade jag .
" Hon var där med någon Sarah ? "
Jag skakade bara på huvudet och började skissa i min bok , Justin kollade intresserat på .
" Wow , du är ju riktigt bra på att teckna ! "
" Haha , verkligen inte . "
" Jodå , är det någonting du inte är bra på ? "
" Sjunga , speglarna går sönder . "
" Det tror jag verkligen inte , du måste sjunga för mig någongång . "
" Glöm det ! " Skrattade jag .
" Jo . "
" Kanske någongång . "
" Bra . "
" Nu kan packa ihop böckerna och gå . "
Vi ställde oss upp och jag tog mina böcker , vi gick och jag såg hur Jenny väntade på mig , det gjorde mig bara ännu mer irriterad . Justin gick bakom mig och Jenny öppnade munnen för att säga någonting , till mig .
" Du Serena . " Började hon men jag gick förbi henne bara och knuffade henne löst med axeln när jag gick förbi . Hon stod kvar chockad .
" Vadfan är det med henne ? " Frågade hon Justin .
" Jag .. " Började han men jag avbröt honom .
" Justin , kom . " Han lyssnade på mig och han sprang till min sida . Vi gick ner till skåpen och  jag pratade med en trevlig tjej som hette Sophia . Justin stod brevid mig och kollade sig omkring , två tjejer hann också komma fram och be om en autograf .
" Vi måste gå nu , men vi hörs senare Sophia ! " Sa jag och kramade om henne .
" Gör så , jag måste också gå , min pojkvän väntar . "
" Aha okej , men hejdå . " Sa jag och vinkade medans vi började gå , jag hängde min väska runt armen .
" Justin , kan du göra mig en tjänst ? " Sa jag och pillade med mobilen .
" Allt för dig prinsessa . "
" Haha , men prata inte med Jenny , okej ? "
Han kollade konstigt på mig men skakade sedan på huvudet och gjorde sin hairflip .
" Okejdå . " Precis då fick han ett sms och kollade på det .
" Ehm , hon smsade mig precis . " Sa han och visade smset från Jenny .
* Vad är det med Serena ? Asså hon är konstig ... Saknat dig , ska vi ses senare ? Puss . *
" What ?! " Sa jag och tog mobilen ifrån honom och började skriva ett svar .
* Jenny .. Jag fattar inte att du sa sådana där saker om Serena , hon är min vän och jag har berättat om din resa och att vi har pratat . Fattar inte att du inte sa någonting till henne . Du ska vara hennes bästa vän , nej vi ska inte ses ikväll eller någon annan kväll . * Jag visade smset för honom innan jag skickade det och han skrattade bara .
" Catfight . " Sa han och drog fram fingrarna som en katt .
" Mjaau . "
" Haha ! Men försök att inte bråka med henne för mycket pågrund av mig , okej ? "
" Det handlar inte om dig , det handlar om att man inte kan lita på henne ! "
" Okejokej . "
Jag skrattade om skickade iväg smset . Snart kom det ett svar .
* Är det så konstigt att jag skriver så ? Kolla på henne , fattar inte att du berättade . Jag vet att du gillar mig mer , jag är bara vän med henne för din skull . *
" Åhh , vilken .. " Sa jag argt och hittade inte rätt ord .
" Vad skrev hon nu då ? "
Jag visade honom smset och fattade inte hur mycket hon hade lurat mig ..
" Okej , jag förstår dig . Ska jag ringa henne eller skriva ? "
" Nej .. Du ska hålla dig borta från henne . "
Han nickade bara .
* Du din bitch , undrar du varför jag är sur ? Ta aldrig kontakt med mig igen , bara för Justins skull ? Roligt du kommer ha utan någon av oss . *
En minut senare kom ett svar .
* Ojojoj , Serena , vad ledsen jag blir , buhu ! Tror du jag bryr mig om dig , seriöst ?! Du behöver inte oroa dig att jag ska kontakta dig , vi kollar hur länge det dröjer innan han tröttnar på dig precis som alla andra killar gör . *
Jag knöt nävarna och raderade alla sms , sedan gick jag med uttryckslöst ansikte hem och Justin följde efter .
" Vänner föralltid , ellerhur Justin ? " Sa jag när vi var hemma hos mig och vi hade satt oss i soffan .
" Alltid . " Sa han och la sin arm runt mig .
" Tack . "
" Vad skrev hon som gjorde dig så upprörd ? "
" Ingenting . " ljög  jag .
" Jag vet att det var någonting . "
" Men det var det inte ! "
" Okej , om du säger det . "
Vi forsatte kolla på teven innan vi bestämde oss för att gå på hans filmpremiär . Eller han hade ju redan planerat att gå dit , såklart , det var ju hans film . Men innan vi började fixa oss . Jag satte på mig en klänning och Justin bad Kenny hämta hans kostym . Han kom med den från bilen och sedan hade vi båda fixat oss .
" Redo ? "
Jag nickade och vi gick tillsammans ner , satte oss i bilen . Någonstans på vägen bytte vi till en limosin vilket var ganska coolt , men jag hade ju åkt i en innan .
" Okej , glöm inte att le sen . "
Jag nekade med huvudet . Jag hade varit på en filmpremiär förut , gått på röda mattan , träffat Justin .. Men allting tillsammans höll på att döda mina nerver .
" JustinJustinJustin , jag kommer ramla . " Sa jag nervöst precis när han skulle öppna dörren .
" Ta det lungt , det är bara röda mattan . "
" BARA ?! "
Han började skratta och öppnade sedan dörren . Miljontals blixtrar , jag skämtar inte attackerade oss ! Justin gick till någon intervjuvare och fans skrek så att jag höll på att bli döv . Jag ställde mig i mitten och log , sedan gick jag snabbt vidare . När jag var av mattan så var jag ganska nöjd faktist . Justin var kvar ganska länge så jag stod och pratade med massa människor . Ganska många frågade om jag var Justins flickvän och jag svarade ärligt nej . Tillslut satt vi i biosalongen och kollade på hans film , när den började så tystnade alla och lamporna slocknade . Det var såååååå grymt att sitta här just nu . Och Justin smålog hela tiden mot mig , kunde det bli mer perfekt ?

När filmen var slut så applåderade alla sina händer och ställde sig upp , Justin försvann från min sida och gick dit fram med vissa andra . Han höll ett litet tal och sedan gick vi ut . Alla fotograferade oss tillbaka till bilen och sedan åkte vi . Jag lutade bak huvudet och andades ut .
" Tre timmar i din värld var jooooobbigt ! " Sa jag höll mig kvar vid o:t .
" Haha , sånt är livet . "
Jag skrattade lite och blundade , jag var skittrött . När vi var framme så stannade han vid mitt hus .
" Så .. syns vi imorgon ? "
Jag nickade och skulle precis krama honom när hans ansikte närmade sig mitt . Jag förstod vad han tänkte göra och visste inte hur jag skulle reagera . Precis innan hans läppar skulle snudda mina så drog jag tillbaka mitt huvud .
" Jag kan inte Justin , jag är ledsen . " Viskade jag och öppnade snabbt dörren . Jag hörde hur han skrek mitt namn bakom mig men jag skyndade mig bara in med tårar i ögonen ...Förlåt för att hela chaptern var så rörig , ni måste hålla med mig !
Men jag har en LÄSARFRÅGA nu , som alla måste svara på . Eller alla som läser detta iallafall .
1. Hur hittade ni bloggen ?
2. Läser ni igenom bloggen en gång eller forsätter ni läsa ?
Skulle vara awesome om ni svarade ! :)
Käääärlek till er läsare !


Sålänge vi båda andas - chapter 10

Vi småpratade hela vägen till skolan , när vi kom till skolan så hördes Beyonces Halo , och jag såg hur människor samlades därframme . Undra vart som pågick nu ? Jag gick in och då öppnade det sig en stig och jag såg honom . Jag sprang och hoppade upp i hans famn . Han snurrade runt mig  och jag trivdes där jag var i hans famn ...När vi släppte varandra log han mot mig och kramade mig en gång till . Han hade också växt , såg mognare och mycket snyggare ut ! Han var kanske tio centimeter längre mig och hans hår var ruffsigare än förut .
" Det var liksom tre månader sen ! " Log han och skrattade lite .
" Jag vet ! " Klagade jag och kom sedan på att vi faktist stod i en skola .
" Kanske ska vi .. gå någon annanstans ? " Sa jag och bet mig i läppen .
" Men har inte du en skola att sköta ? "
" Jo men jag tänker ju inte slösa min tid med dig åt skolan . "
" Men jag kan följa med dig på lektionerna ? "
" På riktigt ? "
" Såklart . " Sa han och la sin arm runt min midja .  Alla tog kort men vissa lugnade ner sig och började ta sina böcker och gå upp på lektionen istället .
" Så nu har jag matte , är du bra i det ? "
" Jag är bäst . "
" Haha skryt mer ! " Sa jag och vi började gå , jag tog mina böcker snabbt och vi gick in på lektionen. Faktist så var det ingen som störde oss någon mer och läraren sa att det var okej . Vi satte oss längst bak i rummet och Jenny satte sig med några andra .
" Så vad har du haft för dig , du vet dom senaste månaderna ? " Frågade han och jag öppnade boken .
" Ja du vet , ingenting speciellt faktist .. Gjort lite Kung fu på fans och sånt . "
Han skrattade lite .
" Själv då ? "
" Jag har nog bara mest jobbat med musiken . Gjort ganska mycket låtar , blivit grammynominerad och sånt . "
" Jag hörde om det ! "
" Fast du vet .. jag vann inte . "
" Aha oj , men iallafall . "
" Japp , du kanske borde jobba lite nu ? "
" Är du bra på ... dethär ? "
" Väldigt . " Skrattade han och började visa mig i boken .
När han visade förstod jag precis allting , även fast han var lite osäker själv .
" Så vill du hitta på någonting senare ? "
Nu när han ändå var här så tänkte jag spendera all tid med honom .
" Jag tänker inte slösa våran tid , hur länge ska du stanna ? "
" Jag har liksom precis avslutat en turne så jag kan faktist stanna hur länge jag vill ."
" Va , är det sant ? "
" Japp , och min film kommer ut idag typ .. eftersom det är alla hjärtans dag . "'
" Är det ? Ojdå .. Men då kan vi se den ! "
" Ja , det kan vi . "
" Varför sa du inte att du skulle komma ? "
" Berättade inte Jenny ? "
Så hade dom två haft kontakt ? Hade dom två pratat om att han skulle komma men han hade inte meddelat mig ? Det sög ju ..
" Nej ? "
" Aha , men jag pratade med henne och så sa jag det . Jag trodde hon skulle berätta till dig och därför sa jag ingenting . "
" Med tanke på att jag inte sa någonting så borde du väl ha fattat och kunde inte säga någonting ? " Sa jag irriterat och kollade på honom .
" Men .. " Han kom inte på någonting att säga .
" Skit i det bara . " Sa jag och började jobba igen .
Jag hörde hur han suckade brevid mig och började pilla med sin telefon ..Sorry för en tråkig och kort del , men skrev denna igår kväll . Glömde att publicera den sen bara . Juste ville bara säga att alla ni som kommenterar , jag läser era bloggar om ni länkar dom , ni behöver inte skriva läs gärna min blogg , för jag gör det ändå :D Kommentera !Sålänge vi båda andas - chapter 9

Han ställde sig upp och gick mot köket , jag stannade i sängen tills han gick ut och då rusade jag till min garderob och valde ut någonting snabbt . Jag klädde på mig det och gick sedan ut i köket . Han hade dukat fram rostade mackor och nutella .
" Nam . " Sa jag när jag satte mig vid bordet och började bre en macka med choklad .
" Japp ! "
Jag stoppade första tuggan i munnen och log gillande . Han besvarade leendet direkt med världens underbaraste leende ..Efter vi ätit så gick vi till stan och hans fans verkligen attackerade honom . Han verkade gilla det och jag gick alltid före och försökte shoppa någonting . Kenny gjorde så att vi kom någonstans . Och kamerorna , hur orkade han egentligen ?
" Så .. gillade du klänningen du köpte ? " Frågade han när jag vi började gå hem till mig .
" Ganska . "
" Förlåt för alla fans och kameror och .. du vet . "
" Det är lungt . " Ljög jag och log lite .
" Bra . " Återigen dök en liten flicka upp .
Han skrev en autograf och jag log lite , dom tog en bild . Något som också störde mig lite var en kamera som filmade honom exakt hela tiden . Fast dom var inga papparazzis , utan dom var typ hans .. någonting .
" Justin , vilka är dom som filmar hela tiden ? " Frågade jag tillslut .
" Jag ska typ göra en film om mitt liv lite senare , och dom filmar det . Det ska vara en dokumentär kan man säga . "
" Va , ofta ? " Log jag , alldeles överraskad .
" Japp , coolt va ? "
" Jaa ! "
Vi kom fram till mitt hus , vi stannade utanför mitt hus .
" Jag hinner inte komma upp till dig , jag måste gå till en intervju . " Suckade han .
" Aha okej , det är lungt . "
" Jag vet inte om jag hinner ses någonting resten av tiden , men vi kanske ses någon dag ? "
" Ehm ja , bara hör av dig . "
" Okej , bra , hejdå . " Sa han och kramade om mig .
När han släppte mig började han gå mot ett annat håll och jag gick hem . Jag ringde Jenny , förklarade allting . Hob verkade iallafall inte sur . Jag somnade tidigt och gick på morgonen upp för skola . Jag fixade mig lite extra länge ihopp om att jag skulle se Justin sen senare . Iskolan var alla på mig angående videon men jag klarade allting fint . Men dag blev kväll och Justin hörde inte av sig ...
EN VECKA SENARE :
Äntligen lite helg , sommarlovet var precis förbi , så jag hade ärligt talat ingenting att längta till . Snart skulle hösten komma .. vintern , usch ! Jag gick hem och la mig framför teven . Men efter två timmar hör jag hur hissdörrarna glider upp , pappa var i Paris med mamma så vem var det nu då ? Jag reste mig upp och gick mot hissarna . Jag stannade upp såfort jag såg vem det var .. Justin .
" Justin ? " Sa jag frågandes .
Jag hade inte sett eller hört av honom sen han hade kramat mig hejdå utanför .
" Hej , är det okej om jag kommer nu ? "
" Javisst ! " Jag sprang fram till honom och kramade om honom .
" Jag ska åka om en timme till Atlanta och sen börjar min turne , därför vill jag säga ett riktigt hejdå . "
" Aha okej . Kan du stanna tills du åker ? "
" Ja , vi åker om en timme härifrån . "
" Jag har saknat dig , jag trodde vi skulle ses i veckan . " Klagade jag och drog med honom till soffan . Vi satte oss brevid varandra .
" Ja jag ville det , men jag hade fullt upp och jag  hade inte ens ditt nummer . "
" Oj , jag glömde visst att ge det . " Flinade jag och lutade huvudet mot hans axel .
" Om jag hade vetat att du saknade mig såhär mycket skulle jag absolut kommit tidigare . "
" Haha . " Sa jag sarkastiskt .
" Såå , videon kommer ut om två veckor . Tänkte att du ville veta det . "
" Okej , får väl börja förebreda mig för massor av fans som undrar hur du är och sånt . "
" Japp , men krigsvapen . "
" Nej , kung fu .. "
Vi kollade först allvarligt på varandra men brast sedan ut i skratt .
" Du skulle sett din min när du sa kung fu som om det inte fanns något alternativ ! " Skrattade han och jag fick verkligen ingen luft .
" Du .. du måste sluta..jag..jag får ingen luft ! " Fick jag fram.
" Haaaja ! " Sa han samtidigt som han viftade med armarna , precis som dom gjorde på kung fu . Det fick mig skratta ännu mer , även fast det inte var möjligt .
" Seriöst Justin . " Sa jag och slutade skratta .
" Okejokej , jag fick ont i magen . " Sa han och la sin hand på magen .
" Säg någonting jag inte vet . " Sa jag för att inte få  en pinsam tystnad .
" Jag vill inte åka tillbaka till Atlanta . " Sa han och tittade in i mina ögon .
" Jag kommer och hälsar på , och du kommer hit ibland , ellerhur ? "
" Jag skulle inte missa det . "
" Ganska sjukt hur snabbt vi blev vänner , tycker du inte ? "
" Man vet sina vänner så fort man träffar dom . "
" Japp , det kommer bli den vanliga tråkiga vardagen utan dig . " Klagade jag .
" Tro mig , efter baby lär du faktist aldrig ha en vanlig vardag längre . "
" Jag kanske skulle ha tackat nej , låtit dendär Abby ha den rollen istället . " Skrattade jag .
" Jasmine blev ganska sur . "
" Vem är det ? "
" En tjej bara . "
" Okej . "
Han mobil vibbrerade och han tog upp den , han läste smset och slutade le .
" Jag måste gå nu . "
" Aha okej , jag följer dig ner . "
" Det är nog bäst om vi tar farväl här uppe. "
" Ehm okej ? "
" Papparazzis , fans . " Förklarade han .
" Okejdå . "
Vi reste oss och gick mot hissen , han tryckte på knappen .
" Hejdå , vi syns någongång . "
" Ditt nummer . "
" Juste , räck hit din mobil . " Han gav mig en mobil och jag skrev snabbt in mitt nummer , sparade det som min bästa vän och sedan kramade jag om honom , länge .
" Vi får ses , lova mig . " Sa han och vi släppte varandra .
Hissens dörrar öppnades .
" I promise ! "
Han skrattade och försvann in i hissen , jag vinkade och sedan försvann han .
" Aha . " Muttrade jag för mig själv och gick och åt en bit av tårtan jag köpte igår ..
6 MÅNADER SENARE :
Jag kunde säga att mitt liv hade förändrats , men kanske lite att överdriva . Vissa fans ville ibland ta bilder med mig för att jag brukade umgås med Justin någon gång ibland . På dessa 6 månader hade vi kanske setts 7 gånger . Skolan gick väl bra .. Snart dags för ett nytt år , det längtade jag verkligen till . Eller en nytt år i skolan alltså . Jag var mer vän med Jenny än någonsin och det var roligt såklart . Vi bodde fortfarande i samma lägenhet , mina föräldrar bodde för tillfället i London , så jag bodde själv nu och hela sommaren . Dom ville först inte lämna mig , men jag övertalade dom . Ärligt talat så tror jag dom har det bättre utan mig .
Jag gick mot skolan , i öronen sjöng Justin , baby . Man kunde verkligen säga att jag gillade honom och hans musik nu när jag var hans vän . Men vi hade ändå inte så bra kontakt . Jenny dök upp från ingenstans , jag drog ut ena hörluren och skrattade . Båda vi hade blivit längre och mognare .
" Vad gör du här? "
" Jag är påväg till skolan precis som du . " Log hon.
" Fredag äntligen ! "
" Jaa ! Imorgon poolpartyt ! "
" Wiiee . "
Vi småpratade hela vägen till skolan , när vi kom till skolan så hördes Beyonces Halo , och jag såg hur människor samlades därframme . Undra vart som pågick nu ? Jag gick in och då öppnade det sig en stig och jag såg honom . Jag sprang och hoppade upp i hans famn . Han snurrade runt mig  och jag trivdes där jag var i hans famn ...
Förlåt för ganska mycket tidhoppningar , men så att ni vet så är det liksom nu 2011 , förut var det ju när han gjorde baby men nu är nu , hoppas ni fattar :) KOMMENTERA !


Sålänge vi båda andas - chapter 8

" Vad vackert Justin ! " Sa jag och kollade på alla vacka blommor på ängen .
Han hade inte fixat något speciellt men självaste stället var bara så underbart perfekt .
" Jag vet . " Sa han och la sig ner , han tog tag i min arm så att jag också kom med .
Vi låg där brevid varandra , mitt i en äng , bland massa röda blommor och kollade på varandra ..." Berätta lite mer om dig själv . " Sa han efter flera minuters tystnad .
" Jag har väl egentligen så mycket att berätta , bor här i New York . På min fritid shoppar jag eller fördriver tiden på ett annat sätt . Jag går Junior Year på high school och är alltså 16 . Min favorit färg är nog ... lila och jag älskar Taylor Swift ! "
" Wow .. Min favorit färg är också lila och min bästavän heter Taylor . "
Jag gapade , visste inte hur jag skulle få fram ett ord eller stänga munnen överhuvudtaget .
" Som Taylor Swift , kända Taylor , Love story Taylor ? " Fick jag fram och stängde munnen .
" Japp ! "
" Wow wow wow wow . " Sa jag bara och kollade rakt upp i himlen .
" Inte så stort egentligen , du har ju träffat mig ? " Skrattade han .
" Men dig är jag inget stort fan av . " Log jag .
" Det var ju synd , men du kan få träffa henne någongång om du vill . "
" Va? Menar du verkligen det ? "
" Ja , vi är väl vänner ? "
Jag nickade ivrigt .
" Åh taaaaack ! "
" Det var så lite . "
" Berätta lite mer om dig . " Sa jag och kände hur mitt hjärta började slå i sin vanliga rytm .
" Jag heter Justin Bieber , sjunger och på min fritid har jag ganska fullt upp med min musikkarriär. Jag har två syskon , jag bor i Atlanta men bodde förut i Kanada . Jag blev känd genom youtube ... Ehm , vet inte vad mer jag ska säga . "
" Saknar du inte Kanada ? "
" Jo , men just nu lever jag min dröm och det är värt det . " Mumlade han .
" Vi flyttar också ganska ofta , jag har bara bott i New York i två år . "
" Bara ? "
" Ja .. Mina föräldrar har typ aldrig tid för mig så jag och Jenny umgås nästan varje dag . "
" Jag är ledsen . "
Han vred sitt huvud åt mitt håll , men vände snabbt tillbaka .
" Det är ju inte ditt fel precis . "
" Men ändå . "
" Stjärnfall ! " Utbrast jag plötsligt och pekade på himlen .
" Blunda och önska dig något . " Log han och jag blundade .
" Du med . "
Jag önskade mig någonting som aldrig skulle uppfyllas , men ändå så underbart . Jag öppnade ögonen och vände sedan mitt huvud mot honom , han gjorde detsamma .
" Vad önskade du dig? " Frågade han .
" Det kan jag ju inte berätta . " Skrattade jag och bet mig i läppen .
" Okej , då ska jag väl inte heller berätta . "
" Nepp . "
" Vi kanske ska gå tillbaka ? Det börjar bli lite kallt . "
" Aa , jag håller med ! "
Vi log och ställde oss sedan upp , jag borstade av allt gräs med handen och vi började gå mot gatorna .
" Så hur länge stannar du ? "
" Runt en vecka kanske .. "
" Okej . "
" Varför undrade du ? "
" Ingenting speciellt . "
" Okej , vi borde ses imorgon också . "
" Ja , det borde vi . "
Vi småpratade hela vägen hem till mig och precis som dagen innan så kramade han om mig vid dörren . Jag gick hem och det var tomt , undra hur länge vi hade varit borta egentligen .. Jag suckade och la mig i sängen , satte på teven och kollade på Simpsons .
NÄSTA MORGON :
Någon knackade lätt på dörren , ingen brukar någonsin knacka på min dörr ?
" Kom in . " Mumlade jag och försökte öppna ögonen .
" Förlåt om jag väckte dig . "
JUSTIN ?! Jag satte mig upp direkt och kollade på han . Han satte sig vid sängkanten och skrattade . Han hade på sig en röd hoodie och jeans , han såg riktigt snygg ut . Men jag fick inte gilla honom !
" Det är lungt , jag hade gått upp om jag hade vetat att du skulle komma nu . "
" Jag visste inte att du brukade sova till klockan .. " Han tittade på klockan . " Ett . "
" Ojdå ! "
Jag skakade på huvudet , tur iallafall att jag hade satt på mig en pyjamas innan jag la mig igår . Jag drog fram mobilen , tre missade samtal och fyra meddelanden från Jenny . Alla liknade det första :
* Vart är du ? Skolan anropar ? *
Helvete .. Jag hade glömt bort att jag gick i skolan också .
" Fan Justin , jag missade min skola idag . " Suckade jag .
" Oj , när slutar du ? "
" Tio minuter . "
" Jag tror inte att det är någon ide att gå dit nu . "
" Inte jag heller ! Tur att det är fredag iallafall . "
" Japp , så vad vill du hitta på ? "
" Vi går och fikar någonstans . Eller shoppar , kollar bio eller något . Men först måste jag bara äta frukost , jag är verkligen utsvulten ! " Sa jag och  drog fingrarna genom håret .
" Visst , kom vi går till köket . "
" Kan jag bara först , typ byta om ? " Log jag och skrattade .
" Självklart , jag går och fixar i köket om det är okej ? "
" Gör det , pappa är inte hemma så . "
" Jag märkte det , eftersom han åkte när jag kom . "
" Aha oj . "
" Haha , men sätt på dig nu så går jag . "
" Japp . "
Han ställde sig upp och gick mot köket , jag stannade i sängen tills han gick ut och då rusade jag till min garderob och valde ut någonting snabbt . Jag klädde på mig det och gick sedan ut i köket . Han hade dukat fram rostade mackor och nutella .
" Nam . " Sa jag när jag satte mig vid bordet och började bre en macka med choklad .
" Japp ! "
Jag stoppade första tuggan i munnen och log gillande . Han besvarade leendet direkt med världens underbaraste leende ..Kommer mer sen ! och förlåt att vissa chapters är lite tråkiga , men drama kommer :) KOMMENTERA !Sålänge vi båda andas - chapter 7

Jag nickade om kramade om honom snabbt , sedan vinkade jag och gick in i hissen . När jag kom in i mitt rum satt Jenny på sängen färdig att attackera med frågor .
" Hur gick det ? " Sa hon så fort jag öppnade dörren .
" Njaa , han är nog inte riktigt min typ . " Mumlade jag och la mig brevid henne ..." Vad menar du ? " Sa hon och lutade sig också bakåt .
" Han är kanske är min typ ,men han är känd du vet. "
" Mm , det är synd för ni passar . "
" Haha , tycker ni verkligen det ? "
" Jaa ! I en av scenerna trodde jag nästan att det var på riktigt , man fick verkligen den känslan . "
" Okej , du är knäpp . " Skrattade jag .
" Men om han inte var känd då ? "
" Vet inte , kanske . "
Vi kollade på varandra och började skratta .
" Hur är egentligen en drömkille ? " Frågade hon sedan och rynkade pannan .
" Han ska vara sig själv , få mig att skratta . När han tittar in i mina ögon ska jag påminnas hur mycket jag älskar honom och känna hur det pirrar i magen , han ska ringa mig varje kväll och säga varför han gillar mig . När jag är ledsen ska han se det och inte tro på mitt fejkleende ." Sa jag , jag hade redan tänkt ut allting och var alldeles säker på min sak .
" Mm , jag antar att vi letar efter honom . "
" Spana och spionera ! "
" Tjejligan är redo . "
Vi skrattade tills vi krampade oss i sängen och bestämde oss för att sova , innan jag somnade tänkte jag på Justins varma leende .

Jag ville sova ut , aldrig resa mig ur sängen . Men musikvideon väntade och Justin väntade . Vi gick båda upp i tid och fick klä oss i likadana kläder som i går men ett annat par . Vi gick till studion och jag bar min kaffe som var min frukost i handen och fick gick skrattandes in .
" Men titta vem som är här . " Skrattade Usher som jag pratade lite med dagen innan och slog handen i min .
" Shooo . " Skrek Jenny och gick in till sina vänner/killar .
Usher gick och jag var ensam , jag  ställde mig vid kanten och väntade tills det skulle börja .
" Så .. nu möts vi igen . "
Justin ställde sig brevid mig , varför blev jag irriterad ?
" Jag antar att vi gör det . "
" Fortfarande trött ? "
Jag mindes inte ens när jag hade varit trött , jag hade väl sagt det igår .
" Nejdå , jag är ordentligt utvilad . " Log jag .
" Bra , så vad gör du efter videon ? "
" Ehm .. Jag ska hem tror jag . "
" Jag tänkte om du kanske ville göra något ? "
Då kom jag på det , det var ännu en tråkig välgörenhetsfest idag ..
" Juste , jag måste gå på en tråkig välgörenhetsfest idag , mina föräldrar tvingar mig alltid . "
" Åh , men jag kanske kan komma ? "
" Tro mig det vill du inte . "
" Jo , med dig så kan det väl ändå inte vara så farligt . "
" Ehm okej . Det är klockan sju . "
" Okej , vart någonstans ? "
" Hos mig . "
" Okej , men vi får prata mer sen , det börjar . "
Jag nickade och vi gick tillsammans till stället där vi skulle filma idag .

Han la sina händer på min midja och drog mig närmare , jag följde med och våra ansikten var bara några centimeter från varandra . Han tittade in i mina ögon och gungade försiktigt från sida till sida . Vi gjorde så ett tag innan dom klappade händerna och Justin försvann . Nu var vi klara , jag kände hur Jennykom och kramade om mig och jag besvarade såklart kramen var var fortfarande lite borta . Dendär dansen hade varit så perfekt ! Det kändes allting så äkta , men jag hade precis insett att det var bara en video . Hur många tjejer hade han liksom inte kramat innan ? Jag hade bara lust att glömma honom totalt , men jag hade ju lovat honom att han skulle få komma till festen .
" Du verkar lite borta Serena ? " Skrattade Jenny .
" Oj förlåt ! Jag bara tänkte på en sak . "
" Vad ? "
Vi började gå mot alla människor .
" Ingenting speciellt . "
" Okej , men kommer du vara där ikväll ? "
" Japp , och Justin också . " Det sista sa jag lite tystare .
" Va ? "
Jag suckade . " Glöm det . "
" Serena ? "
" Vad ? "
" Är det något mellan er ? "
" Nej , jag lovar ! "
" Bra . "
Jag log lite och sedan började hon prata med någon annan , jag tittade ner i golvet och kände hur någon kollade på mig med jämna mellanrum .

Justin skulle komma sju , jag hade satt på mig en vit klänning , stora lockar i håret . Jag hade även sminkat mig som jag gjorde varje gång . Den var fem i nu , jag gick ut ur rummet och hälsade på människor . Alla var såklart trevliga , min pappa stod och pratade med någon affärsman , jag suckade och tog en jordgubbe och doppade den i smält choklad , stod kvar extra länge för att det var så tråkigt . Jag kollade mot hissen , där kom han i en stilig kostym emot mig och med en blomma , vad söt han var ! Jag gick till honom och kramade om honom .
" Heej . " Log jag och släppte honom .
" Wow , du är verkligen jättevacker . "
" Tack , du med . " Sa jag och rodnade .
" Så , har det börjat ? "
Jag nickade och han kollade omkring sig .
" Det är ganska .. " Han verkade inte hitta rätt ord .
" Dött . " Sa jag och började gå , han följde efter .
" Var är din pappa ? "
" Upptagen , men kom så kan vi äta jordgubbar . "
" Är det roligaste dom händer . "
Jag nickade och skrattade .
" Okej , så går vi . "
Vi gick dit jag stod tidigare och tog en jordgubbe , vi doppade den och tävlade vem som fick snyggast toppning . Tills pappa skrämde oss .
" Vem är det här då ? "
Vi vände oss båda snabbt om och stod alldeles stela först , tills jag kunde säga något .
" Pappa , dethär är min vän Justin . "
" Aha trevligt att träffas . " Sa han och skakade han hand .
" Justin . "
" John . "
" Trevligt att träffas . "
" Jag ska gå nu , ta hand om er . "
Jag nickade och när han vände sig om började jag och Justin skratta . Jag kände hur min mobil vibbrerade i fickan , det var säkert från Jenny , jag öppnade det , rätt .
* Sorry , kan inte komma . Jag är sjuk :( *
* Lungt , krya så syns vi imorgon . Puss . *
Skrev jag snabbt och vände mig mot Justin .
" Jahapp , vi blir visst ensamma ikväll . "
" Ensamma ? "
" Jenny kommer inte . "
" Aha . "
Jag kollade uttråkat runt .
" Kom , vi drar härifrån . "
" Va , vart ? " Skrattade jag och vi var redan i hissen . Ingen verkade ha märkt att vi gått .
" Det får du se snart . "
Tio minuter senare är vi på en jätte vacker äng .
" Blunda . " Sa han och jag blundade .
Han ledde mig någonstans . Efter en stund stannade vi .
" Du kan öppna nu . "
Jag öppnade ögonen och fick inte fram ett ord .
" Vad vackert Justin ! " Sa jag och kollade på alla vacka blommor på ängen .
Han hade inte fixat något speciellt men självaste stället var bara så underbart perfekt .
" Jag vet . " Sa han och la sig ner , han tog tag i min arm så att jag också kom med .
Vi låg där brevid varandra , mitt i en äng , bland massa röda blommor och kollade på varandra ...


 KOMMENTERA ! :DD
ni kan även säga vad ni vill ska hända , jag kanske tar med det i novellen då ;)


svar på tal .

Dina andetag är min musik är inte slut , det är bara en liten paus så jag kan komma på ideer . Jag kommer forsätta på den om några veckor kanske , forsätt kommentera frågor :) En chapter kommer förresten nu .


:DDDDDDDD

AWWW , BESÖKSREKORD !
Tacktacktack ! Har haft det idag , och idag blir det kanske ingen chapter eller en kort ikväll , men imorgon och fredag lovar jag er minst 3 per dag , lovar ! Och sen måste jag fixa designen också ! :) Forsätt läs och kommentera , ahh vad glad jag är !

sry!

fixar designen imorgon , börjar fixa kanske lite nu , men jag behöver sömn , ska upp 4 imorgon ;o


Sålänge vi båda andas - chapter 6

" Egenkära människa . " Skrattade jag och vände mig om för att börja traska hemåt , efter jag hittat Jenny såklart . Men han sprang efter mig och tog tag i min arm , inte hårt utan bara för att stanna mig .
" Vänta , vill du hitta på något ? "
Mitt leende nådde säkert ögonen .
" Okej , visst . "Han log också .
" Ska du säga till din vän först kanske ? "
" Ee, aa . "
Jag gick till folkmassorna och hittade Jenny ganska snabbt , imitten på två killar som var där och dansade .
" Jenny ? " Sa jag och log ursäktande .
" Ursäkta mig . " Sa Jenny och gick till mig som stod en bit bakom .
" Jag ska iväg med Justin , kommer du till mig ikväll ? "
" Ohhh , jag sa ju att det var lite kärlek . Men okej , vi ses hos dig klockan nio eller ? "
" Den är åtta nu . " Skrattade jag .
" Ojdå , men elva då ? "
" Halv tolv högst , puss . " Log jag och kramade om henne , sedan sprang jag tillbaka till Justin . Han stod och pratade med några killar .
" Ska vi gå ? "
" Visst . "
" Vi syns imorgon . " Sa han till dom andra och vi gick ut , men en man följde efter oss .
" Justin ? " Sa jag och nickade bak så att han skulle förstå .
" Haha ! Men det är min livvakt , han måste vara med . " Skrattade han .
" Aha okej . " Sa jag lite generat , jag kollade bak igen och mannen log .
" Kenny . " Log han .
" Serena . "
" Så vad vill du göra ? "
" Vad som helst , men först vill jag bara hem och byta om , det är i närheten , jag lovar . "
" Okej , visst ! "
Vi kom ut på gatan och helt plötsligt så var det tio fotografer runt oss , what ?!
" Okej ? " Sa jag besvärat men forsatte gå .
Dom verkligen kom nära och tog miljontals kort , jag gillade inte direkt att vara med på bilder . Och vissa ställde frågor som 'vem är tjejen ?' till Justin .
" Förlåt , men som sagt så är jag ganska känd . " Suckade han .
" Om jag ska vara ärlig så hade jag aldrig hört talas om dig före videon . "
" Wow , vad lever du i för värld ? " Skrattade han och kollade underligt på mig .
" Du skulle bara veta . "
" Okej , jag antar att vi ser det snart . "
" Kanske . "
Vi gick på den ensamma gatan och Kenny som han hette stoppade någorlunda kamerorna från att vara på oss helt . När vi hade gått tio minuter var vi framme i lobbyn till mitt hus .
" Så bor du också här ? " Frågade jag och hälsade på Fredric , dörrvakten . Eftersom det var direkt från hissen hem till oss så var dom ganska noga med vem dom släppte in och inte .
" Nej , jag bor i Atlanta . "
Vi gick in i hissen och jag valde rätt våning , längst upp . Hissarna var som resten av huset väldigt exclusiva .
" Men varför gör du din video här då ? "
" Vet inte ärligt talat . " Skrattade han .
" Aha okej . " Sa jag lite nedstämt , han bodde runt 700 kilometer från mig .. Inte för att jag hade väntat mig att vi skulle bli bästavänner , men ändå .
" Så är det inte läskigt att bo längst uppe ? "
" Nejdå , man vänjer sig . "
" Okej . "
Dörrarna gled upp och vi gick in , han såg riktigt förvånad ut . Han av alla människor borde väl vara van ?
" Så här bor jag . " Sa jag och hängde av mig den lilla jackan . Eller jag slängde den på soffan .
" Wow , kolla utsikten ! " Han ställde sig vid våran vägg som var bara fönster , ganska coolt .
" Jag vet , du kan vänta här medans jag byter om . "
" Visst . "
Jag gick in till mitt rum och bytte om till en rosa klänning , som jag inte gillade men orkade inte leta efter bättre , sedan en jeansjacka , jag kollade mig en gång i spegeln och fixade till mitt hår lite . Mitt smink hade nästan försvunnit så jag fyllde snabbt på med mascara och gick sedan ut . Han stod vid en hylla och kollade på bilder från när jag var liten , pinsamt .
" Vad söt du var !" Skrattade han och vände sig mot mig .
" Väldigt . " Sa jag sarkastiskt . " Kom nu . " Jag gick mot hissen och öppnade dörrarna . Justin sprang och hann precis innan dörrarna gled igen . Jag skrattade .
" Tänkte du åka utan mig ha ? "
" Ja . "
Han fnös på låtsas och började trycka på alla knapparna , vilket var typ 50stycken .
" Justin ! " Utbrast jag och puttade bort honom .
" Haha , vi måste ju ha lite kul . "
" Det finns kameror . "
" Ojoj , är du en snäll flicka ? "
Jag blängde surt på honom och tog bort alla markeringar(vet inte vad jag ska säga) och tryckte bara på den vi skulle av på .
" Förlåt , jag visste inte att du skulle bli sur . " Sa han och såg verkligen allvarlig ut .
" Det är lungt . " Skrattade jag och gick ut , vi var framme och vi gick ut ur lobbyn ut på gatan igen . Där väntade Kenny .
" Vad ska vi göra ? "
" Vi tar en promednad i parken . "
" Okej , men då ska vi gå på fint vis . " Sa han och la sin armbåge i min .
Jag skrattade bara men forsatte gå , vi måste verkligen sett ut att vara från 50-talet eller något . Men han var gullig . Vi småpratade hela vägen till parken och gick sakta på den lilla vägen .
" Åh , kom någon grillar marshmellows . " Sa han och började jogga mot någon som satt och grillade .
" Men vi kan ju inte bara .. " Jag stannade och sprang efter .
Där satt några ungdomar , när dom såg Justin såg det ut som om dom skulle börja skriva men han höll sitt finger för läpparna så dom sa ingenting .
" Justin Bieber ? " Viskade den ena högt .
" Ja , kan vi joina ? "
" Självklart ! "
" Schysst . "
Han satte sig ner på bänkarna runt den lilla elden där dom höll sina pinnar med marshmellows . Han klappade på platsen brevid sig .
" Kom och sätt dig . "
Jag log bara och satte mig ner , tjejerna började ivrigt prata med honom och jag satt där bara alldeles tyst . Han nästan flirtade med tjejerna , vilket kändes lite konstigt men tanke att jag satt där brevid . Men jag höll ut och åt på en , sakta så jag skulle slippa be om en ny .
" Ehm tjejer , ni är verkligen jätte trevliga men vi måste gå nu . " Sa han tillslut och jag kollade snabbt på mobilen , klockan var elva , jävlar jag måste hem .
" Justin , jag måste hem . " Sa jag och reste mig snabbt upp och började gå .
Han följde efter .
" Vänta på mig . "
" Förlåt , men jag lovade att vara hemma vid halv tolv högst . "
" Aha okej , men jag följer dig till dörren . "
" Okej . "
" Gillade du att grilla ? "
" Jo , det var väl trevligt . " Mumlade jag .
" Du var ganska tyst . "
" Lite trött bara efter idag . "
" Jag förstår , jag antar att jag har blivit van . "
Jag orkade inte kommentera och tittade istället på en vacker svan vid en sjö .
" Du är lika vacker som svanen där , om inte vackrare . " Log han och tittade in i mina ögon .
" Aww , tack Justin ! "
Jag kunde inte låta bli att le .
När vi var framme hos mig så stannade han i lobbyn .
" Vi ses imorgon ? "
" Absolut ! "
" Kan jag få en kram ? "
Jag nickade om kramade om honom snabbt , sedan vinkade jag och gick in i hissen . När jag kom in i mitt rum satt Jenny på sängen färdig att attackera med frågor .
" Hur gick det ? " Sa hon så fort jag öppnade dörren .
" Njaa , han är nog inte riktigt min typ . " Mumlade jag och la mig brevid henne ...Kommentera ! Vilken novell har varit bäst hitills ? :)


selena/serena

förlåtförlåtförlåt ! tror jag har blandat ihop namnen ? men om inte så ska hon heta serena , vill inte att hon ska heta som selena gomez ;p förlåt för stavfelen !


Sålänge vi båda andas - chapter 5

" Du där ! " Sa hon och pekade på någon , det såg ut som Jenny .
Jag  tittade glatt mot henne .
" Grattis . " Sa jag och kramade om henne .
Hon kramade mig tillbaka och log större än någonsin .
" Inte hon , du . " Sa hon och pekade nu klart och tydligt på ... mig .Jag svalde hårt och leendet bleknade bort ..
" Jag ? " Sa jag och höll ena handen för bröstet så det skulle vara tydligt .
" Ja du . "
" Ehm är du helt säker ? Har du sett hur jag dansar , du kanske har råkat blanda ihop mig med någon och.. " Hon avbröt mig .
" Du helt hundra procent säkert , du dansar bäst av alla . "
Jag kunde inte ens ta åt mig av berömmen , det var fast i mitt huvud , jagjagjag.
" Okej . " Pep jag och Jenny kramade om mig plötsligt .
" Det är lungt , du klarar det ! "
Bara tanken av att dom valt mig istället för henne var ju helt omöjlig .
" S-så du blir inte su-sur ? " Stammade jag fram .
" Absolut inte ! "
" Okej . "
Mitt hjärta slog som aldrig förr .
" Okej , här har ni ett liten förebredelse på vad som kommer hända . Justin kommer alldeles strax , då börjar vi ." Sa hon och började dela ut papper . Hon kom fram till oss och tog ett speciellt papper , tydligen skulle jag göra något annat än dom andra ..

Jag läste igenom på pappret noggrant rad för rad , Jenny klappade mig på axeln ibland och mumlade att allting skulle gå bra . Det verkade sitta i mitt huvud tillsammans med dansen . Tänk om jag skulle göra fel inför Justin ? Gud så pinsamt ..
När vi stått där ungefär tio minuter och läst så hör vi hur dörren öppnas och en kille , och några andra kommer in . Allas blickar går mot killen och jag ställer mig på tå för att se . Jag hade rätt gissning , det var Justin och några andra . Han slog sin hand mot personerna han gick förbi och hälsade .
" Så nu sätter vi igång ! " Sa han glatt och tog av sig jackan .
" Här är dina dansare och din tjej , eller du förstår . " Skrattade någon man och ledde honom fram till oss .
" Okej , heey allihopa , kul att ni är här . " Skrattade han och kollade på alla .
" Hejhej . " Mumlade alla förutom jag och jag kunde se hur några andra tjejer rodnade .
" Så vem är min baby ? "
" Hon där . " Sa han och pekade på mig .
Jag rodnade och log lite .
" Ahh , roligt . " Han sträckte ut sin hand för att hälsa och jag tog fram min också .
Men istället för att hälsa så tog han min hand och drog mig till sig , jag hamnade precis framför honom och han viskade i mitt öra så att det kittlades .
" Bra att det blev du . "
Jag log ännu mer och backade ett steg . Hans smilegropar syntes och han var så söt !
" Okej , kom nu alla . " Sa han och gick mot banorna , han hade fortfarande sin hand i min och gick med mig . Varför egentligen ?
" Vad heter du ? " Frågade han så lågt att bara vi kunde höra med musiken på i det stora salen också .
" Selena . "
" Vad fint namn ! "
" Tack . "
" Okej , du ska börja skjuta en strike som du kanske vet Justin . "
" Jadå . "
" Nu kör vi . " Viskade han igen och sedan släppte han min hand och sprang fram till killarna han hade kommit med . Jenny dök upp vid min sida .
" Ohhh , någon som är kär ? " Sa hon hånfullt och skrattade .
" Men nej ! "
" Jaja okej , kom nu är det dags . "
Hon log och jag log nervöst tillbaka .

All oro hade varit alldeles förgäves , detta var ju hur kul som helst ! Vi var nästan klara och skulle forsätta imorgon . Självaste låten hade bara blivit lite tröttsam när man hade hört den typ miljoner gånger .. Men Justin var hur kul som helst att jobba med och jag hade bara gjort fel en endaste gång . Varje gång han tittade på mig så log han , jag blev alldeles varm .

" Kom . " Sa han och sprang framför mig .
" Vart ? "
" Vi gör en video till fansen . "
" Ehm okej ? " Mumlade jag bara och sprang efter .
Vi hamnade i ett bakrum någonstans och det var några där , dom som hade filmat . Eller det var inte dom som spelat in musikvideon utan dom bara filmade Justin hela tiden , oavsett vad dom var så var dom ganska irriterande .
" Hey killar , kan ni spela in när vi gör en video till fansen ? "
" Ja visst . " Sa en av dom och drog fram en mindre kamera .
" Okej , kom här . " Sa han till mig och vi ställde oss vid något ställe .
En kamera sattes igång och Justin började babbla om någonting , jag stod bara där och log som en fåne .
" Ellerhur Selena ? "
Jag vaknade upp och skämdes , vad hade han sagt ? Han fattade och skrattade lite  .
" Att videon är bra. "
" Ehm oj , ja det är den ! Justin är superduktig . "
" Du med . "
Jag rodnade .
" Aww . " Sa han bakom kameran .
" Jaja iallafall , vi hörs senare , I love you , tack för att ni gör min dröm sann ! " Den röda lampan slutade blinka och jag förstod att den var avstängd nu .
" Ååh vad pinsamt att jag inte fattade någonting . " Mumlade jag och la ansiktet i händerna .
" Nejdå , dom kommer ändå bara titta på mig . "
Jag tog bort händerna och skrattade .
" Egenkära människa . " Skrattade jag och vände mig om för att börja traska hemåt , efter jag hittat Jenny såklart . Men han sprang efter mig och tog tag i min arm , inte hårt utan bara för att stanna mig .
" Vänta , vill du hitta på något ? "
Mitt leende nådde säkert ögonen .
" Okej , visst . "


Sålänge vi båda andas - chapter 4

Hon sökte hans namn på youtube och visade lite klipp , jag skämdes över att jag inte vetat vem han var , han verkade hur stor som helst .
" Så vad säger du ? " Skrattade hon .
" Musikvideo nästa ! "(Selena , huvudpersonen får se ut som hon i mitten . )

Jag kollade lite omkring mig , dagen hade kommit snabbt . Det var en stor danshall vi hade blivit visade till och en stor spegel fyllde ena väggen . Det var runt tjugo andra tjejer där och sedan tjugo killar , Jenny stod alldeles hyper brevid mig . Jag trodde vi var dom enda , men det var tydligen massor av andra människor . Och med tanke att vi stod i en danshall så borde jag gå nu , min dans och balans-teknik var lika med noll .

Jag hade tagit på mig normala kläder , inte sådana där tråkiga klänningar som mina föräldrar tvingade på mig till varje välgörenhetsfest , som igår till exempel . Men jag såg inga kameror , eller dendär Justin .. Jag suckade och såg hur en tjej men en ledartröja kom in , hon klappade i händerna och kollade på oss . Vi alla ställde oss framför henne i en grupp .
" Hej allihopa , jag antar att ni är här för Justins video baby ? "
( asså förlåt , jag vet att baby är gammal men jag vet annars inte vilken annan video det ska vara när man ska dansa , aa ni fattar. )
" Ja . " Mumlade alla och log .
" Okej , idag ska vi öva danserna och så , sen imorgon ska vi filma . Blir det okej ? "
" Okej . "
" Så ni börjar att vända er mot spegeln , sen gör efter mig som lite uppvärmning . "
Alla gjorde som hon sa men sedan vände hon sig om och kollade på mig .
" Du skulle nog behöva andra kläder . " Sa hon och rynkade pannan .
Jag hade klätt mig i kläder för inspelningen .
" Ehm , förlåt , jag visste inte att vi skulle öva . "
" Nej , det gör inget , men du kan gå till receptionen och kanske låna kläder ? "
" Okej , visst . "
Jag gick ut ur salen och till en reception .
" Ursäkta ?"
En tjej med blont hår dök upp bakom disken .
" Vad kan jag hjälpa dig med ? "
" Jag ska låna kläder, min tränare sa det . "
" Okej , vilken storlek ? "
" S . Kan man köpa kläderna ? "
" Ja , det är det dom egentligen till för . " Skrattade hon .
" Jag köper dom då . "
" Vad vill du ha ? "
Jag kollade på disken bakom henne , mjukisbyxor och stora t-shirtar hängde på väggarna .
" Tröja och byxor . "
" Okej . " Hon gick dit och tog rätt storlek , sedan la hon dom på disken och jag tog dom .
" Det blir 50$ "
" Visst . "
Jag la pengarna och hon tog dom , sedan gick jag in till ett omklädningsrum och bytte om . När jag var klar gick jag tillbaka och dom var i full gång med uppvärmning , jag ställde mig i kanten och hakade på .

Rörelserna var svåra , men dom satt nu i huvudet inför morgondagen . Jenny åkte hem till sig och jag till mig , jag somnade snabbt i sängen .

På morgonen tog jag på mig nya kläder igen , kollade mig i spegeln och övade dom svåraste sakerna . Bra , det såg okej ut ! Jag tog min väska och sprang ut , jag gick mot studion och ringde Jenny , vi skulle mötas där . När jag kom fram till det nya stället så såg jag alla människorna och massor av kameror och människor . Det var verkligen mycket människor och jag kände mig alldeles vilsen . Jag hittade Jenny tillslut och vi anmälde oss till en person . Vi blev placerade på en rad och hon från igår stod där också .
" Nu ska vi bara bestämma vem som ska spela Justins tjej i denhär videon . " Log hon och rynkade pannan .
Jag skrattade och tittade mot bowlingsstället där hela videon skulle spelas .
" Du där ! " Sa hon och pekade på någon , det såg ut som Jenny .
Jag  tittade glatt mot henne .
" Grattis . " Sa jag och kramade om henne .
Hon kramade mig tillbaka och log större än någonsin .
" Inte hon , du . " Sa hon och pekade nu klart och tydligt på ... mig .


 Det blir mer ikväll om ni kommenterar ! :DD

Sålänge vi båda andas - chapter 3

Vi gick dit och ställde oss framför killarna , dom kollade på oss och log . Alla klädda i lediga kläder .
" Hej , jag heter Nick , och jag jobbar med att hitta olika personer till olika videos och lite olika saker . "
" Eh okej ? " Sa jag och fattade ingenting .
" Så skulle ni vela vara med i en musikvideo ? "" Är dethär ett skämt ? " Skrattade Jenny och jag höll med .
" Nejnejnej, vi letar efter människor till en musikvideo , ni passar till våran video . "
" Vems video ? "
Jag var ganska säker på att jag aldrig sett dessa människor inte sjöng ..
" Ehm ,det kan vi inte säga här tyvärr . "
" Så ni menar att vi ska följa med okända människor bara för att göra en musikvideo ? " Skrattade Jenny , jag började också skratta och började nästan gå .
" Här är mitt kort , och det är imorgon klockan fyra uttagningarna börjar. Läs gärna hemsidan , där kan ni läsa vem det är till . " Log han och gav ett litet kort . Jag tog emot det och log .
" Tack , vi har bråttom nu , hejdå ! "
Jag tog tag i Jennys arm och började styra bort henne , hon följde med .
" Ses imorgon . " Ropade han efter oss .
När vi var tillräckligt långt borta för att dom inte skulle höra oss så släppte jag hennes hand och började skratta .
" Det där var mysko ! " Sa jag och kollade bak på dom .
" Mhm , undra vad dom egentligen snackade om . "
" Tänk om det är på riktigt ? " Sa jag lite chockat .
" Vi kollar sidan när vi kommer hem . "
Hem var mitt hem , det var vårat hem .
" Vem tror du att det är ? " Skrattade hon .
" Lady Gaga . " Log jag till skämt .
" P-p-p-poker face p-p-p-poker face . " Började hon sjunga .
Jag skrattade och hon också , alla kollade på oss när vi gick där med krokade armar och skrattade hysteriskt med massor av klädespåsar också . e

Hissdörrarna gled upp och jag hörde hur pappa gick i köket .
" Pappa ? " Ropade jag och sprang dit , Jenny följde efter .
" Hej älskling . " Sa han och kramade om mig .
" Du har inte varit hemma på flera dagar . " Klagade jag men besvarade kramen , sedan ställde jag mig framför honom.
" Förlåt , men det har blivit för jobbigt att åka hem mellan möterna så jag sov på hotell . "
" Okej , det gör inget , Jenny höll mig sällskap . "
" Vad bra ! Vad har ni haft för er då ? "
" Ingenting speciellt , men har du någonsin hört talas om domhära pappa ? " Sa jag och räckte fram det lilla visitkortet i handen .
Han studerade kortet noga innan han log stort och förvånat .
" Jaa , det är en av världens största musikbolag eller vad det heter . Dom gör musikvideos och sånt , vem har gett er detdär kortet ? "
" Några på stan , dom ville ha oss i en musikvideo . "
" Ni måste gå dit , detdär är jätte stort . "
" Okej . " Sa jag bara och tittade vad han gjorde för mat .
Det var ingen mat där , vi skulle säkert beställa eller något .
" Vad vill ni ha för mat då ? "
" Grekiskt . "
Jag kollade på Jenny och hon nickade instämmande .
" Okej , jag beställer det , jag ropar sen när maten är här . "
" Gör det . "
Jag gick till mitt rum och Jenny hakade på , när vi kom in i mitt rum satt jag på datorn och väntade på att det skulle startas . Sedan knappade jag in adressen och snart kom en snygg hemsida upp . Jag kollade på vad det skulle vara imorgon och det var tydligen någon som hette Justin Bieber ..
" Ehm Jenny , det är någon som heter Justin Bieber . " Sa jag men forsatte kolla på skärmen , hon sorterade in sina kläder i min garderob så hon kunde använda dom när hon sov hos mig . Men när jag sa det så stannade hon upp och sprang fram till mig .
" Du måste skämta ?! " Skrek hon och satte sig i mitt knä .
" Ehm nej ? Vem är det ? "
" Världens kändaste tonåring , snälla säg inte att du inte vet vem det är . "
" Nej , det gör jag inte . "
Jag provade ordet i huvudet , nej det mindes jag inte .
" Åh herregud , vi måstemåste gå dit ! " Hon blev alldeles hyper och skakade nästan i min famn .
" Kan du snälla visa en bild eller något ? "
Hon öppnade en ny flik och sökte hans namn på google . En liten kille med brunt hår och chokladbruna ögon dök upp , han var ganska söt . Nu när jag såg hans ansikte så var han ganska bekant , men jag hade bara sett honom i en tidning eller något .
" Vilken sötnos . " Skrattade jag och kollade på skärmen .
" Jag vet ! Han har typ miljoner tjejer efter sig , och fatta dom väljer oss till hans video ?! "
" Wow . "
" Verkligen . "
Hon sökte hans namn på youtube och visade lite klipp , jag skämdes över att jag inte vetat vem han var , han verkade hur stor som helst .
" Så vad säger du ? " Skrattade hon .
" Musikvideo nästa ! "Har skrivit alla chapters ganska snabbt , så alla har inte riktigt hunnit läsa . Men nu väntar jag tills någon tycker till om den nya novellen :) Om ni tycker den är superdålig så byter jag kanske till den andra , kommentera :DSålänge vi båda andas - chapter 2

Jag satte på teven och bläddrade mellan kanalerna tills jag hittade något intressant , det var någon intervju med någon kändis som hette Selena Gomez på Ellens Show. Efter ett tag blev det också tråkigt så jag gick ut istället och la mig på någon gräsmatta, alla kollade på mig men jag orkade inte bry mig..
När jag kände mig tillräckligt uttittad så gick jag in i igen till våran takvåning , jag älskade lägenheten ! Det var nästan som om jag bodde där själv , eftersom jag var alltid ensam hemma. Jag gick ner på stan istället och shoppade, jag hittade massa nya plagg som jag tvivlade på att jag någonsin skulle använda. När jag kom hem sen igen så la jag mig i sängen , tog upp mobilen och ringde till Jenny. Hon svarade efter tre signaler.
" Hej . " Sa hon med sin perfekta röst.
" Hej, det är Selena. "
" Förlåt mig för allting , jag fattar nu vilken dålig vän jag har varit. Förlåt för alla gånger jag förstört, kan vi snälla fixa till allting? "
Jag blev lite chockad, men tanken att få en riktig bästa vän gick mig lycklig.
" Självklart , förlåt själv. "
" Kan vi inte göra någonting nu ? "
" Kom hit till mig . Jag är ensam som vanligt . "
" Okej , vi bakar cupcakes . "
" Ja , det gör vi , ses snart . "
Hon skrattade och jag med , vi la på och jag tog fram alla saker vi skulle behöva.

Efter ungefär tjugo minuter så hörde jag hur hissdörrarna gled upp , in steg Jenny med världens leende och sprang fram till mig och kramade om mig .
" Nu ska vi bli dom bästa vännerna! "
" Japp . "
" Okej , kom så gör vi cupcakes . "
Vi gick till köket och skrattade nästan hela tiden medans vi gjorde. När dom blev klara så åt vi bara en varsin och la resten på bordet som prynad,  sedan la vi oss i min säng och började prata om allt möjligt som vi aldrig pratat om.

När vi vaknade låg vi båda två i min säng , solen sken och vi var fortfarande ensamma. Vi gick upp och började göra pannkakor till frukost , vi var vrålhungriga eftersom ingen av oss hade ätit någon middag igår. Ingen av våra föräldrar brydde sig så mycket om oss , men vi klarade oss själva. Vi var båda 16 och gick Junior Year på high school .

" Vad ska vi göra nu då ? " Frågade Jenny och svalde hennes sista bit på pannkakan.
" Vet inte , kan vi inte bara shoppa ? "
" JA ! " Skrek hon som det vore första gången hon shoppade.
Jag skrattade och plockade undan all mat som blev över , sedan gick vi ner till den enorma staden. Jag älskade hur taxibilar fyllde gatorna , människor skrattade och gick runt med en latte i handen . Det var verkligen underbart och jag skulle aldrig , aldrig flytta härifrån . Manhattan där jag bodde var den absolut vackraste staden . Idag hade vi en ledig dag från skolan men imorgon skulle vi dit igen , vilket inte kändes tråkig överhuvudtaget .

När vi tagit igen shoppingtid på stan så gick vi hem till mig , vi satt på balkongen och tittade ner på människorna under oss .
" Ska du vara med på dendär välgörenhetssaken imorgon ? " Frågade Jenny och drack lite ur sin läsk .
" Jag kommer säkert vara tvungen . " Suckade jag .
Våra föräldrar tvingade alltid oss dit ..
" Jag med , vi har ju iallafall varandra . "
" Min mamma är i Paris så hon kommer inte ens . "
" Vad gör hon där ? "
" Jag vet inte , ingenting viktigt iallafall . "
" Tänk egentligen hur vi lever , våra föräldrar bestämmer allting , skulle du vela leva såhär om du fick bestämma själv ? "
" Vad menar du ? " Kisade jag för solen lyste i mina ögon .
" Saknar du inte att kunna bara gå ut och leka , inte bry sig hur man uppför sig , att om du är tillsammans med någon så vet inte alla om det . Du vet vad jag menar , inga välgörenhetsfester hela tiden . "
Jag tänkte efter .
" Kanske , jag älskar New York och det skulle vara härligt att leva det på ett annat sätt än vad vi gör . "
" Mm .. Är du ledig imorgon efter skolan ? "
" Jadå , varför undrar du ? "
" Tänkte shoppa lite bara . "
" Visst . "
Vi log lite mot varandra och gick sedan in för att lägga oss , denna gången var jag så mycket gladare och hade mer inspiration än dagen innan .

Jag vaknade , extremt lycklig faktist . Jag puttade till Jenny lite så att hon skulle vakna . Hon vaknade och började skratta .
" Jag glömde ta med mig kläder , jag kan väl låna av dig ? "
" Självklart . "
" Bra , jag tror vi måste skynda oss . "
" Jag med . "
Jag kollade på klockan  , en timme kvar tills vi började och att gå dit eftersom vi antagligen skulle missa bussen skulle ta tjugo minuter . Vi hoppade upp och jag valde en vanlig tröja med jeansshorts medans Jenny valde en klänning . Vi plattade båda håret snabbt och sminkade oss , sedan hann vi inte mer och sprang ner på gatan . Jag köpte en kaffe på starbucks och drack den medans vi gick . Våra klackar fick oss se mycket längre ut och människorna tittade alltid när vi gick förbi . Vi hann precis i tid till skolan och till lektionen .

När skolan var slut så gick vi ner till stan precis som jag lovat henne och när vi gick där på gatan så såg jag hur människor stod där helt still . Bara mitt i en folkmassa helt still , ungefär tre stycken killar . Dom verkade leta efter någon , konstigt . Vi kom allt närmre med Jenny och jag såg hur hon också kollade . När vi var jämsides med dom fastnade deras blickar på oss.
" Ni där , kom hit . " Sa den ena och pekade på oss .
Vi stannade och kollade på dom som två frågetecken .
" Ja ni , fort . "
Vi gick dit och ställde oss framför killarna , dom kollade på oss och log . Alla klädda i lediga kläder .
" Hej , jag heter Nick , och jag jobbar med att hitta olika personer till olika videos och lite olika saker . "
" Eh okej ? " Sa jag och fattade ingenting .
" Så skulle ni vela vara med i en musikvideo ? "Nu börjar det hända saker :)) gillar ni den nya novellen ? KOMMENTERA !
Ps. Det ska komma en ny header , vet inte bara hur den ska se ut ;p


Sålänge vi båda andas - chapter 1Bussen körde extremt sakta, jag hade lust att gå dit fram och köra istället. Jag åkte med en gul skolbuss precis som varje morgon, enda skillnaden när var nog bara att min bästa vän eller hon brukade vara min bästa vän Jenny inte pratade brevid mig. Jag såg henne sitta några rader framför mig brevid en kille som jag gillade, hon visste det och gjorde det bara för att irritera mig. Vi hade börjat bråka om någonting, så onödigt att jag inte ens mindes vad det var. Jag suckade och satt på musik i öronen istället.

Det var Lady Gaga som spelades, jag var glad att jag flyttade hit till New York. Alla husen var så perfekt höga och kläd möjligheterna var enorma! Min familj hade också flyttat hit, pappa hade något nytt jobb. Vi brukade oftast flytta runt ganska mycket, men jag hoppades vi skulle stanna här länge. Jenny hade jag träffat i skolan, jag gillade egentligen inte att gå runt med henne hela tiden. Hon hade det perfekta utseendet alla killar ville ha på en tjej, jag var normal om inte ännu sämre. Jenny hade ljust tjockt hår som var alldeles platt och såg inte alls slitet ut, hon hade en perfekt kropp och underbara blåa ögon. Hon orkade klä upp sig varje dag, jag orkade knappt borsta håret för att jag visste att det inte skulle ge någon skillnad brevid henne. Mitt hår var brunt och ganska långt det också . Men det var så vardagligt på något sett.  Eller jag tyckte det iallafall. Sedan hade jag tråkiga bruna ögon och vanliga kläder varje dag. Därför förstod jag att killen inte skulle tveka en sekund med Jenny och hon andvände det såklart.

När vi äntligen var framme rusade jag ut ur bussen och gick in i byggnaden, det var enormt och massor av elever. Jag gick till mitt skåp och slängde in väskan, jag tog engelska böckerna och sprang upp för trapporna till engelskasalen. Jag satte mig vid mitt vanliga bord och började skriva mitt namn över hela boken tills läraren kom in och startade lektionen.

EFTER SKOLAN:
Äntligen var dagen över. Jag tog tag i min väska, skulle precis låsa skåpet när Jenny kommer gåendes emot mig. Vi hade såklart våra skåp brevid varandra eftersom vi var "bästavänner" . Hon skrattade lite lågt när hon tog sin väska och kollade sedan på mig som var väldigt irriterad.
" Varför är du så surig då ? " Frågade hon och hånlog.
" Jag är väl inte surig ? " Sa jag och låtsades som ingenting.
" Aha, vilken tur då. "
" Mm. " Jag log ett vänligt fejkleende.
" Du ska bara träffa Dan, han är så underbar. " Sa hon och log stort.
Dan var killen som jag gillade..
" Vad roligt för dig då. "
Jag stängde skåpet onödigt hårt och låste med min kod.
" Han ska bjuda mig på middag, är det inte romantiskt ? "
Jag kände mig faktist ledsen , men jag borde inte bry mig.
" Jo . " Sa jag bara och ville bara sjunka genom marken tillbaka till mina gamla vänner i LA.
" Kommer du hem till mig senare ? "
Att hon ens vågade fråga .
" Nej , tyvärr så kan jag inte , andra planer. " Ljög jag och lutade mig mot skåpet.
" Aha , vad ska du göra då ? " Sa hon surt men låtsades inte bry sig , hon stängde också skåpet.
" Jag ska träffa Chris , vi ska kolla på film hemma hos mig. "
" Vem fan är det ? "
" En kille bara , har jag inte berättat ? "
" Nej ? "
" Aha , men jag måste gå nu , ses imorgon . "
" Mm , hejdå . "
Jag skrattade lite och vände mig om för att gå , jag sprang till bussen och åkte hem .

Kanske borde jag inte ha sagt nej till Jenny , nu fick jag bara ligga här på mitt rum ensam istället. Min pappa jobbade som vanligt , jag hade inga syskon och min mamma var på affärsresa till Paris för några veckor . Mitt stora hus fick mig bara att känna mig ännu mera ensam , jag önskade att Chris fanns på riktigt. Jag hade nog aldrig älskat någon, kärlek var något speciellt . Jag hade därimot gillat en kille förut, men precis när det höll på att bli riktigt seriöst så förstörde Jenny det. Hon låtsades vara intresserad av honom och såklart föll han för henne. Jag hade nog aldrig riktigt förlåtit henne för detdär , det var ungefär ett halvår sen . Vi hade bott i New York i två år . Jag satte på teven och bläddrade mellan kanalerna tills jag hittade något intressant , det var någon intervju med någon kändis som hette Selena Gomez på Ellens Show. Efter ett tag blev det också tråkigt så jag gick ut istället och la mig på någon gräsmatta, alla kollade på mig men jag orkade inte bry mig..Så , vad tycker ni om den nya novellen hittills ? Den är ju lite tråkig i början såklart men denhär kommer bli mycket bättre !  KOMMENTERA :DD
vet inte vad hon ska heta :s

ny novell !

Mina ideer till min novell är slut ,så jag har kommit på en annan sak . Jag ska börja skriva på en ny novell och pausa denna så när jag har fått ideer så kommer jag tillbaka till denhär novellen och skriver , låter det bra ? Har redan börjat på den andra att skriva lite och jag har massor av ideer ! :) Den kommer bli så mycket bättre än den första , för det var min första och jag har typ glömt bort vad jag skrivit så det blir svårare att veta vad jag har skrivit om varje sak , ja ni förstår . Hoppas ni gillar den nya , ska fixa lite med designen idag men jag hoppas chapter 1 kommer ut sen :D


Dina andetag är min musik - chaper 55

Han perfekta läppar var som gjorda för mina och jag hade glömt hur underbart det kändes . Hans läppar lämnade bara mina för att säga .
" Jag älskar dig . "
" Jag älskar dig också ."Han började styra mig mot sängen och jag tvekade inte , jag var redo ..

NÄSTA MORGON :
Jag låg på sängen , helt naken på Justins bröst . Gårdagen hade varit ... alldeles perfekt . Jag kände hur han vaknade under mig .
" Godmorgon . " Viskade jag och pussade på hans näsa .
Han skrattade lågt och gäspade lite .
" Godmorgon . "
" Sovit gott ? "
" Mm , och tack för gårdagen . "
" Det är du som ska ha tack . "
Han skrattade och snurrade runt så jag låg under honom .
" Jag älskar dig . "
" Och jag dig . "
" Jag skulle gärna vara med dig men jag har fullt upp idag , vill du följa med ? "
Jag nickade ivrigt .
Han reste sig och tog täcket runt hans ben , så man bara såg hans mage . Jag tog det andra täcket och la det runt mig .
" Jag måste duscha . " Klagade jag och gäspade .
" Jag kan hålla dig sällskap i duschen . " Log han .
" Det skulle du vela va ? " Skrattade jag .
Han nickade .
" Kom då . "
Jag gick in på toaletten och hörde hur han följde efter , jag log för mig själv .

Vi duschade snabbt och klädde sedan på oss vanliga kläder . Sedan gick vi ut och satte oss i hans bil , han körde någonstans .
" Justin ? " Sa jag och tittade ut genom fönstret .
" Mm ? "
" Tänk om alla får veta . "
" Veta vad ? "
" Om oss .. "
" Först och främst ´bryr jag mig inte därför att jag älskar dig . Och vad händer om dom får veta ? Det gick ju bra förra gången , eller ? "
Jag sa ingenting .
" Eller ? " Frågade han oroligt och vred sitt huvud mot mig ett par sekunder .
Om jag skulle berätta till honom skulle han bara skylla på sig själv och kanske lämna mig igen, det ville jag verkligen inte. Men nu var det försent att ljuga, han förstod nog redan.
" Nelly ? Varför sa du inget ? " Sa han plågat och stirrade på vägen.
" Men det var inget speciellt, ingenting hände. "
Minnet när han varit på turne och jag hade fått en flaska i huvudet på stan spelades upp i mitt huvud.
" Säkert inte. Allting är mitt fel, om du aldrig träffat mig så skulle.."
Jag avbröt honom.
" Precis därför sa jag ingenting ! Jag vill inte att du ska skylla på dig själv , att du ska lämna mig! Jag bryr mig inte vad dom gör , bara att du finns där. "
" Men när någonting hände , vilket du ska berätta till mig , då var jag inte där , eller hur ? "
Jag svarade inte , den tiden hade varit alldeles för plågsam för att behöva minnas nu . Bara hans namn fick mig att vela gråta då .
" Vad hände ? " Krävde han .
" Inget sa jag ju ! "
" Annars frågar jag Ryan . "
" Tror du att han skulle berätta ? "
" Tror du inte att han skulle göra det ? "
" Okejdå ! Ett galet fan kastade en glasflaska i mitt huvud , glad ? "
Jag blev på irriterat humör och tittade ut genom fönstret , men självklart skulle någon ta kort . KUNDE DOM INTE LÅTA HONOM VARA ELLER ?!
" Förlåt , varför sa du ingenting ? Fick du åka till sjukhuset ? "
" Mm , några stygn , jag var med Ryan . "
" Förlåt igen , jag älskar dig mest av allt okej ? "
" Jag älskar dig också , förlåt . "
Han la sin arm runt mig , och kysste min panna .
" Papparazzis ? " Sa jag frågandes och kollade upp på honom.
" Bryr mig inte . "
" Okej , vart ska vi ? "
" På en intervju bara . "
" Okej . "

Han gjorde sin intervju medans jag stod där bakom , när frågan om han dejtade någon dök upp så förnekade han inte det men gick runt frågan så mycket han kunde och man fick inget tydligt svar , smart . Efter så åkte vi hem  till mig igen , jag la mig med honom i sängen och pratade om hans näst turne , denna gång skulle vi klara det , vi var tvugna , jag älskade honom för mycket för att bara låta honom försvinna igen ..Skriver mer senare .
Snart kommer det komma lite drama , har kommit på lite saker som kan hända . Kommentera :)


Dina andetag är min musik - chapter 54

Jag öppnade ögonen och såg att vissa också gjort det , när en minut passerat så började det höras prat och vissa forsatte prata . Justin viskade tack och började sedan sjunga , ingen Jaden . Jag gick tillbaka och började springa dit Ryan sprungit , var jag påväg till min kärlek eller var han kvar på scenen ? Det var den stora frågan ...Jag letade , jag hittade honom efter en stund sittandes i en tom korridor . Han satt där alldeles tyst , med huvudet mellan knäna .
" Ryan ? " Jag svalde gråten .
Han svarade inte .
" Jag vet att jag har gjort bort mig , att jag sa att jag inte gillade honom någon mer . " Innan jag forsatte satte jag ner brevid honom .
" Men varje gång jag ser honom så blir jag glad , jag kan bara tänka på honom hela tiden . Snälla Ryan , du måste förstå ."
" Jag trodde vi hade någonting . " Sa han plågat .
"  Ryan jag älskar dig men jag jag älskar honom mer . "
" Fortfarande efter allting han gjort ? "
" Snälla , förstå . Du vet att jag älskar dig också Ryan . "
" Men inte tillräckligt . "
Han reste sig upp och jag satt kvar och skulle precis resa mig när han hindrade mig .
" Stanna , jag ska gå . "
" Jag vill med . "
" Jag vill inte att du ska med . "
Han började gå .
" Lämna mig inte Ryan , jag behöver verkligen dig . "
" Till vad ? "
" Allt . "
Han svarade inte utan gick bara . Nej , jag kunde inte låta dethär hända . Det fanns bara en sak som skulle få honom att stanna just nu .
" Ryan . " Ropade jag och reste mig snabbt .
Jag sprang fram till honom och han vände sig om när jag var framme .  Jag slängde mig runt hans hals och våra läppar möttes i en kyss .

Jag visste att det var fel , men han var tvungen att stanna med mig . Och kyssen var så perfekt ... Han besvarade den och la sina händer i mitt hår , vi stod där och kysstes i en korridor på Justins konsert .
" Nelly . " Sa han sedan plågat och hans läppar lämnade mina .
" Ja ? "
" Jag kan inte göra såhär mot Justin . "
" Men du sa ju .. " Han avbröt mig .
" Ja jag vet , men han är fortfarande min bästa vän oavsett vad och jag kan inte göra såhär mot han när jag vet att han älskar dig . "
" Han älskar inte mig . "
" Jo det gör han , kan vi snälla glömma dethär och gå vidare ? "
" Som bästa vänner ? "
" Ja . "
Han vände sig om och började gå , vadfan ?!
" Ryan ? " Sa jag chockat .
" Ta det lungt , vi är vänner . "
Han kom fram till mig och kysste mig på pannan .
" Bästa . " Mumlade jag surt som ett litet barn .
" Nu måste jag gå och rensa tankarna , okej ? "
Jag nickade och han försvann yttligare ännu en gång , denna gång vände jag mig också om och gick lyckligt tillbaka .

När jag kom dit och ställde mig där mitt i allt så kollade Jessica och Jasmine konstigt på mig men jag brydde mig inte , jag letade bara efter Justin med blicken och hittade honom sedan bland alla människor . Det såg ut som om han precis skulle gå och byta om , jag följde efter honom tills folkmassorna minskade och det blev en tom korridor . Det vara bara han och Kenny .
" Justin ! " Ropade jag och såg hur han vände sig om .
" Nelly ? Vad gör du här ? " Frågade han och stannade . Han tittade oroligt omkring sig och när han såg att det var tomt såg han nästan lite besviken ut . Men han nickade iallafall till Kenny att han kunde gå och jag och han stod kvar ensamma .
" Du bjöd mig om du minns ? "
" Men jag trodde du gick med Ryan ? "
" Varför skulle jag göra det ? "
" Därför att han är din pojkvän . " Han tystnade på sista ordet och kollade ner i golvet .
" Han är inte det , han är min bästa vän och jag har löst ut saker med honom som var oklara . "
" Nelly , jag vet att det är mer mellan er och jag tänker inte såra honom bara för en tjej . Våran vänskap är viktigast och .. ja . "
" Han sa själv att vi bara var vänner och det menas att det var lungt . Men om jag bara är en tjej för dig så ska jag inte störa dig någon mer . " Sa jag sårat och gick därifrån .
Jag hörde hur han suckade men gick åt andra hållet ..

Jag hade ingen aning hur jag skulle ta mig hem , men bestämde mig för att beställa en taxi . Jag hade inte heller speciellt mycket pengar på mig så jag hoppades verkligen det skulle räcka . Jag vinkade in en taxi och när jag satte mig så mumlade jag adressen , sedan tog jag fram mobilen . Ett missat från Justin och tre olästa meddelanden . Jag raderade allt utan ens att kolla på det , bäst att bara glömma honom och alla andra .

Bilen stannade och jag hade råd att betala , jag fick några dollar över och la in dom i fickan . Sedan rusade jag in , slängde mig på sängen och grät . Jag grät ut allting som jag någonsin velat gråta över , jag var tvungen att tömma all besvikelse och sorg .

När jag någorlunda samlade mig så la jag mig framför teven , hur mycket var klockan ? Jag höll precis på att somna när min mobil började vibbrera , typiskt . Jag svarade sömnigt utan ens att kolla på skärmen .
" Nelly ? Förlåt mig , förlåt att jag är en idiot . " Sa Justin stressat och lättat .
" Va ? Det gör inget antar jag .. " Gäspade jag .
" Jag väckte dig väl inte ? "
" Nejdå . "
" Vi måste prata . "
" Ja , jag ringer dig imorgon , okej ? "
" Ehm okej . " Jag hörde hur en motor startades .
" Justin , är du ute och kör nu ? " Skrek jag oroligt .
" Ja , jag sitter utanför dig . Jag tänkte ifall du inte svarade så var jag tvungen att komma in och kolla så att du lever iallafall . "
" Herregud , kom upp då . Du kan sova här , vad är klockan egentligen ? "
" Fyra . "
" Ja , så kom upp nu direkt ! "
" Jaja jag kommer , ses snart . "
" Puss . "
" Puss "
Vi la på och efter bara ett par minuter hör jag hur det knackar på dörren . Jag öppnade och där står världens finaste kille , han log lite innan han kom in och stängde dörren . Sedan direkt när han tagit av sig skorna så gick han fram till mig . Han kupade försiktigt sina händer runt mitt ansikte och kysste mig . Jag tvekade inte utan besvaradde den direkt . Ryans kyss hade inte vart någonting jämfört med denna . Han perfekta läppar var som gjorda för mina och jag hade glömt hur underbart det kändes . Hans läppar lämnade bara mina för att säga .
" Jag älskar dig . "
" Jag älskar dig också . "BEEEEEEHÖVER TIPS VAD SOM KAN HÄNDA , KOMMENTERA ! :DDDDD


Dina andetag är min musik - chapter 53

" Grattis . " Skrattade dom båda .
Jag log lite men kollade sedan bak , bakom dom stod Ryan med skyldig blick . Jag gick oroligt fram till honom .
" Vad gör du här ? " Frågade jag och ville krama honom men han backade undan .
" Du svek mig Nelly , det gjorde du verkligen . "" Va ? Vad snackar du om Ryan ? "
" Tror du att jag är blind ? Du och Justin igen ha ? "
" Nej , det är inte vi . " Mumlade jag ledsamt .
" Du lovade att du inte gillade honom mer . "
" Och jag ljög inte ! "
Fan att jag skrek det , precis då kom Justin bakom oss och kollade på oss med stora ögon .
" Vad händer ? " Frågade han lungt .
" Justin .. Jag fattar inte att du kunde göra så mot mig . " Mumlade Ryan och jag ville bara försvinna i ett hål och aldrig komma tillbaka .
" Ryan ? Jag fattar ingenting . "
" Gå bara och gör din konsert , ta min flickvän och gör vad fan du vill , du är ju Justin Bieber . " Röt han och vände sig om .
Jag , hans flickvän . Det var ju på något sett sant , men jag hade kanske bara vägrat inse det . Han började gå iväg och Justin stod kvar alldeles chockad .
" Vem fan är din flickvän ? " Frågade han tyst .
" Vem fan tror du ?! "
Sedan försvann han , borde jag springa efter ? Jag kollade på Justin som kollade sårat på mig , sedan vände han sig också och gick mot scenen .

Justins perspektiv :
Flickvän ? Det sårade mig verkligen , jag hade nästan vetat de . Jag gick tillbaka till scenen , skulle avsluta med Never Say Never . Det uttrycket passade inte in i mitt liv någon mer . Visst jag levde mig dröm , samtidigt förlorade jag massor av människor . Dessutom så sa Ryan att jag snott hans flickvän , hon var min allra först och jag hoppades att hon skulle ha vart det än idag . Men mitt liv är inte perfekt , det vet jag nu . På något sett var jag inte ledsen , bara tom . Tom i hela kroppen , kände ingenting . När jag gick förbi Jessica påväg in till scenen så kollade hon på mig .
" Har det hänt något ? "
Jag nekade med huvudet och gick in . Jag bytte min ledsna min mot ett glatt leende .
" People always says that you cant live your dreams , this is what´I tell them . NEVER SAY NEVER ! " Skrek jag i micken .
Alla fans skrek högre , viftade med händerna . Jag log lite och undrade om jag kanske kunde ändra lite ..
" Jag brukar inte göra dethär . Men just nu har det hänt någonting , någonting jag inte kan berätta just nu . Ni är dom absolut bästa fansen man kan ha . Om jag kunde så skulle jag bara vela sjunga och ha er i mitt liv , men tyvärr så måste andra saker också existera . Nu alla mina underbara fans skulle jag vela att alla har en tyst minut och ber för vad dom verkligen skulle vela mest av allt just nu , visst klarar vi det ? Never say never , right ? "
Alla skrek , jag tog det som ett ja .
" Blunda och be , från och med nu . "
Hela arenan tystnade , blundade och knöt sina händer . Jag gjorde samma sak , tänkte vad jag ville mest av allt .
" Jag vill såklart att det ska vara fred , att alla ska ha det bra . Men just nu vill jag bara ha henne , jag vet inte vad jag ska göra , snälla hjälp mig . " Bad jag och öppnade sedan ögonen .
Fortfarande alldeles tyst , jag älskade mina fans mest av allt .

Nellys perspektiv :
Jag ville bara slå mitt huvud i väggen , vad hade jag gjort ? Jag hörde hur han skrek sin never say never replik men sedan börjar han berätta något annat . Jag såg hur alla samlades bakom scenen för att se honom . Jag gick dit också och hörde han lilla bön om att alla skulle be och ha en tyst minut . Wow , hela arenan tystnade . Hur han kunde få allting att hända , jag blundade och bad också .
" Jag vet inte vad jag vill , jag älskar båda , men kanske bara just honom mer . Snälla hjälp mig . "
Jag öppnade ögonen och såg att vissa också gjort det , när en minut passerat så började det höras prat och vissa forsatte prata . Justin viskade tack och började sedan sjunga , ingen Jaden . Jag gick tillbaka och började springa dit Ryan sprungit , var jag påväg till min kärlek eller var han kvar på scenen ? Det var den stora frågan ...Vad tycker ni om detta triangel-drama ? Och vem tycker ni Nelly ska välja ? Kommentera älskade läsare :)Dina andetag är min musik - chapter 52

" Vad bra du är ! " Skrek jag glatt .
" Tack . "
Då kom en kvinna i trettioårs-åldern fram till oss .
" Är du Nelly ? " Frågade hon och log lite .
" Ja ? "
" Kom med mig . "
" Va ? Vart ska vi ? "
" Du ska vara Justins one less lonely girl . "" Va?! Nejnejnej . " Sa jag och skakade på huvudet .
" Justins begäran . "
" Helvete ... Jag är inte klädd för scenen ! "
" Här . Han har förebrett ifall du skulle säga så . Han känner dig visst väl . "
Jag kollade på min svarta tajta klänning , lite glittrig kan man säga . Om jag fick vara ärlig hade jag nog klätt upp mig lite för mycket .
" När ? "
" Nu , om du inte ska byta om . "
Jag kollade mot tjejerna , dom flinade bara .
" Visste ni ? " Röt jag surt .
" Typ. " Erkände Jessica .
" Kom så går vi då . " Muttrade jag surt och kollade i en spegel , tänk att alla skulle se mig nu ..
Alla log förutom jag och vi gick mot scenen , melodin hade redan börjat och en stol stod i mitten . Jag svalde högt och sedan visade hon att jag skulle börja gå . Magen pirrade mer än någonsin , men jag tog osäkra steg mot stolen . Alla skrek högre , omg , det var typ 20.000 människor . Nejnejnej jag måste tillbaka , jag har scenskräck . Jag kollade på Justin , han syntes inte till men jag hörde hans röst . Han måste vara någon annanstans på en enorma scenen . Jag gick in och satte mig på stolen , livrädd . Jag försökte le men det måste sett rejält falskt ut . Jag kollade bak , där stod han och kollade på mig . Jag log lite , där satt jag precis som varje tjej innan . Skillnaden var nog bara att jag kände honom faktist , men det visste såklart inte dom därnere om . Eller kanske om dom kollat riktigt noga så kanske från alla tidningar , men jag tvivlade på att dom gjorde någonting annat än skrek . Ljudet var verkligen öronbedövande . Men ljudet av hans röst fick mig att tappa andan . Han närmade sig mig och typ flörtade med mig . Jag skrattade bara , han smekte min kind och jag ville bara krama om honom och säga hur mycket jag saknade honom .

När låten var slut fick jag massor av blommor i famnen , röda rosor . Jag gick tillbaka backstage med tårar i ögonen , Justin stannade på scenen någonstans . Där bakom möttes jag av tjejerna igen .
" Grattis . " Skrattade dom båda .
Jag log lite men kollade sedan bak , bakom dom stod Ryan med skyldig blick . Jag gick oroligt fram till honom .
" Vad gör du här ? " Frågade jag och ville krama honom men han backade undan .
" Du svek mig Nelly , det gjorde du verkligen . "Kort jag vet , men skriver på mobilen , inte världens lättaste kan man säga . Skriver när jag är hemma , puss och kommentera .
Rebecka jag blev nästan lite rädd att du slutat läsa :)Dina andetag är min musik - chapter 51

" Dethär känns som lite deja vu . " Skrattade jag .
" Av vad ? "
" Vet inte . " Klart jag visste , oss , våran förra dejt .
Han började köra i tystnad och sedan när vi kört en bit fattade jag .
" Åh Justin , du är bäst ! " Sa jag med tårar i ögonen ...Jag vet inte om jag hade hört om det , men konsertarenan var lika stor som ... nej det gick inte att beskriva .
" Gillar du det ? "
" Men menar du att du ska ha en konsert ? " Fick jag fram .
Vi kom allt närmre , det var nästan som jag hörde skriken enda hit .
" Ja , ville överraska dig . "
" Aha , jag älskar det Justin , men jag har inga biljetter . "
" Jodå , du har VIP och backstage biljetter såklart . "
" Skämtar du ? " Jag gapade med öppen mun .
" Nepp , det börjar om en timme så jag måste byta kläder och sånt men Jasmine kommer vara där . "
" Och vem är det ? " Jag kunde inte minnas att vi hade snackat om henne , bara att jag sett henne .
" En vän bara , och Jessica också . "
" Jessica vem ? "
" Jarell . " Log han .
" Så du är omringad av tjejer hela tiden ? " Skrattade jag .
" Japp , men jag har min favorite girl också . "
" Vem är det då ? " Log jag och skrattade lågt .
" Gissa . "
Jag visste inte hur det var mellan mig och Justin just nu , jag ville att det skulle vara mer än det var men samtidigt inte . Jag visste att det skulle leda till att jag blev sårad i slutet , och Ryan som jag älskade . Ryan och jag var nog bästa vänner precis som innan . Men när Justin hade vart borta så hade det hänt andra saker också .
" Jasmine ? "
" Fel , men vi är framme nu , skynda på , chapchap . " Han parkerade bilen snabbt och vi hoppade ut och gick in genom en bakväg . Kenny var oss i krokarna och följde efter honom precis som jag . Vi gick tills vi hamnade i ett liknade bakrum som jag vart förut i .  Han satte sig i en av stolarna och drack vatten ur en flaska .
" Dom kommer snart . " Sa han och forsatte dricka.
Precis då kom två tjejer , båda med mörkt vackert hår . Båda två var lika snygga och jag undrade om kanske Jessica var hans favorite girl . Jag hade ingen aning vem hon var , varför hon var här på konserten med hon och Jasmine verkade som att dom kände varandra riktigt bra . När dom kom in skrattade dom och sprang fram till Justin . Dom kramade om honom , jag stod kvar och kände mig extremt töntig .
" Hej , jag är Jessica , vem är du ? " Frågade hon den lite längre tjejen med en perfekt hy !
" Jag är Nelly . "
" Jag är Jasmine . " Sa den andra med mer lockigt hår .
" Hur känner du Justin eller har du VIP biljetter ? "
" Han är min kompis och .. " Jag stannade i menigen och tänkte låta det vara . Dom behövde väl inte veta att jag och han varit tillsammans .
" ex ? " Frågade Jasmine nyfiket .
" Mm . " Sa jag bara .
" Tjejer , jag måste byta om och sånt nu , vi syns sen . " Sa han till oss alla och kramade om oss en gång till . Mig sist och lite längre , han viskade i mitt öra .
" Vi syns fortare än du anar . " Han kysste min kind och jag rodnade . Han försvann ut ur rummet och båda två tittade på mig .
" Fortfarande lite kärlek ? " Sa Jessica glatt och hånfullt .
" Jag vet inte , kanske . " Skrattade jag . " Men hur känner ni varandra ? " Frågade jag dom båda sedan .
" Vi båda sjunger med Justin , eller i samma låt men det varierar mellan oss två . Sen var hon med i hans musikvideo och sedan blev vi vänner bara , you know . " Förklarade Jessica .
" Aha okej . "
" Vill du hitta på någonting med oss innan konserten  ? "
" Gärna . "
" Roligt . "

Vi gick ut ur rummet och började springa runt i korridorerna , enda tills vi höll på att dö av skratt och jag råkade springa in i en kille .
" Förlåt . " Mumlade jag och tittade in i hans ögon . Alldeles kristallblåa .
" Gör inget . "
Jag kollade på resten av honom , WOW ! Jag kunde knappt andas .
" Måste gå . " Fick jag fram och började springa fram till dom andra som stod och skrattade .
" Detdär skulle inte Justin gillat . " Log Jasmine .
"Vi är inte ens tillsammans , men ändå . "
Jag fick en känsla av att Jasmine gillade honom , men ignorerade det .
" Ey , jag ska in snart . Vi måste gå tillbaka , han börjar nu . " Sa Jessica fort och vi rusade tillbaka . Vi stod bakom scenen och hörde hur musiken började spelas . Man kunde se ganska bra härifrån , han gjorde sin show och alla skrek som galningar . När han sjungit ett par låtar så var det dags för overboard där Jessica skulle sjunga , hon gick in och när jag hörde hennes röst i mikrofonen så rös jag bara ! Det var så sjukt fint , vackert och obeskrivligt . När den låten var slut så kom hon fram till oss och vi hoppade runt av glädje .
" Vad bra du är ! " Skrek jag glatt .
" Tack . "
Då kom en kvinna i trettioårs-åldern fram till oss .
" Är du Nelly ? " Frågade hon och log lite .
" Ja ? "
" Kom med mig . "
" Va ? Vart ska vi ? "
" Du ska vara Justins one less lonely girl . "like it or not ? Behöver din åsikt , denhär novellen känns tråkig , dags att börja på en ny snart ? KOMMENTERA ! ;)


Dina andetag är min musik - chapter 50

Jag ville hoppa fram i tiden , kolla några månader framåt och kolla om det finns någon lycka där . Kanske skulle hon klara sig , men den lilla glöden inom mig var släckt ...Tillochmed sagor slutar i sorg , som Romeo och Julia . Det var tomt här nu , förutom jag och hon . Jag tog hennes hand och kysste den löst .
" Vakna . "
Ingenting hände , borde jag ha blivit förvånad ? Men sedan tog hon ett hårdare tag om min hand , jag stirrade chockat på våra sammanflätade händer . Hade jag bara inbillat mig bara ? Det hände igen och hennes ögonlock började fladdra , efter tredje försöket lyckades hon .
" Du är vaken . " Viskade jag skrikande .
" Nelly , jag vet inte om du hör mig . Det spelar ingen roll , jag behöver bara säga det . Du är så vacker , du är perfekt . Alla minnen kommer tillbaka , vad hände med oss ? Jag menar det verkligen , du är det finaste som någonsin hänt mig och jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå . Om jag kunde skulle jag ta tillbaka allt det dåliga , jag skulle ta dig till stranden för att säga att jag älskar dig . Du förstår inte hur mycket du betyder för mig , utan dig kommer jag inte behöva andas . Jag kommer inte ha någonting att gå upp på morgonen för . Ditt leende , det får mig att le . Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig , hur mycket jag ber dig att kämpa . För du kan inte lämna mig nu , inte såhär . Jag kommer inte klara mig utan dig , jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv . Jag måste se dina underbara ögon en gång till , höra din fina röst . Jag vet att det är mitt fel , men du måste leva för Ryan och alla andra . Om du .. försvinner nu så kommer han också göra det smått . Ingen tjej har tagit så mycket plats i hans hjärta , det måste du förstå . Alla dina drömmar , du kan inte ge upp om dom heller . Jag vet att jag varit självisk , jag fattar inte ens nu hur mycket skit du har fått ta , men jag ska ordna allting . Bara öppna ögonen , säg att allting ska bli bra , min älskade Nelly . " Citerade hon mig tyst och jag log för första gången på alldeles för länge .

3 veckor senare .
Nellys perspektiv:
Jag hade skrivits ut bara några dagar senare , men jag ´gick fortfarande runt med bandage runt benet och ena armen . Jag kände mig klumpig och bara till besvär när Ryan skötte om mig . Justin besökte mig då och då , men vi hade inte pratat så mycket om sist . Vad som hände var nog att jag var så ledsen och bestämde mig för en promednad . Jag gick och musiken överröstade allting . Låten never let you go fick mig att gråta mer och mer så jag föll ihop på vägen . Jag visste inte att det hade varit en bilväg , hade inte lagt märke till något annat än mina egna tankar . Helt plötsligt kom en bil och ... sedan blev allting svart . Min sista tanke hade varit till Justin , jag älskar dig .

Jag satt själv i vardagsrummet och försökte klura på någon sudoku när min mobil vibbrerade . Jag tog upp den och det var från Justin ? Första gången på jag vet inte hur länge . Jag läste smset :
* Hej , har en överrasking till senare , hämtar dig vid 8 ? *
Jag log lite , överraskning kunde väl aldrig vara fel ?
* Visst, vad har du hittat på nu då ? *
* Hemlighet , saknar dig , ses sen . *
* Snart , puss *
Jag blev så mycket gladare och hoppade runt i lägenheten med kryckan och tog på mig en klänning , stirrade missnöjt på benet . Inte så mycket jag mer jag kan göra . Jag kollade på klockan , 8 , han borde komma nu . Jag plattade håret och gick ut för att vänta . Efter en stund ser jag hur han kommer med bilen , såg ut att han skulle ringa men så såg han mig . Jag hoppade in i bilen och log stort .
" Dethär känns som lite deja vu . " Skrattade jag .
" Av vad ? "
" Vet inte . " Klart jag visste , oss , våran förra dejt .
Han började köra i tystnad och sedan när vi kört en bit fattade jag .
" Åh Justin , du är bäst ! " Sa jag med tårar i ögonen ...Har inte tid nu , 2 minuter kvar ! puss och kommentera .


svar på tal :)

Fråga : Vrf skriver du sagor hallå man vill ju veta nyheter om JB
Svar : Ledsen men dethär är en novellblogg :) Vill du läsa nyheter så kan du läsa justindrewbieber.blogg.se , dom är bra ! Men här skriver jag bara noveller . Du kommenterade förut också så trodde du visste det ? Aja skitsamma , roligt iallafall att du kommenterade förut att du tyckte det var bra :) Forsätt kommentera frågor , puss :)Dina andetag är min musik - chapter 49

Jag vet inte hur länge vi satt där men när jag hörde någons steg in i rummet visste jag att det var länge . Läkaren med dom förra resultaten steg in och kollade på oss . Vi ställde oss upp och kollade oroligt på honom . Han öppnade munnen för att säga något .
" Nelly kommer ... "Han stannade upp i meningen och jag fall ihop på golvet , började andas ansträngt .
" Hon kommer nog inte klara sig . " Sa han snabbt och viskade något i stil med 'beklagar ' . När läkaren försvann så slog Ryan sin hand i väggen .
" Helvete , jag skulle vart där och skyddat henne . " Skrek han och föll ihop på golvet också .
Alla minnen , skulle vara ett minne i mängden . Men det skulle vara alla minnen hon fick , hon skulle aldrig få några nya . Jag skulle aldrig få känna hennes läppar mot mina igen , jag skulle aldrig få säga förlåt för allting jag gjort . Hur skulle alla reagera ? Skulle hennes mamma bry sig ? Hon hade svikit henne så jävla mycket , fattar inte hur den personen tänkte . Carrie ... hennes bästa vän . Jag hade aldrig tänkt mig in i hennes situation , hur mycket skit hon hade tagit . Istället svek jag bara henne , det finns ingen jävla mening med att leva . Jag andades och grät där på golvet , tjejen jag älskade var borta föralltid .

Hon var tydligen fortfarande vaken , jag var tvungen att se henne . Ryan kom också , Caitlin och dom andra skulle ta nästa flyg . Jag satte mig där brevid henne , precis som förra gången . Det gav för mycket minnen , dåliga så jag ställde mig upp på andra sidan . Hon låg där som en liten ängel , hellre jag än henne .

Ryan gick ut för att köpa mat och jag satte mig ner , var tvungen att förklara vad jag kände . Spelade ingen roll vad som hänt dom senaste månaderna , jag och hon hörde ihop .
" Nelly , jag vet inte om du hör mig . Det spelar ingen roll , jag behöver bara säga det . Du är så vacker , du är perfekt . Alla minnen kommer tillbaka , vad hände med oss ? Jag menar det verkligen , du är det finaste som någonsin hänt mig och jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå . Om jag kunde skulle jag ta tillbaka allt det dåliga , jag skulle ta dig till stranden för att säga att jag älskar dig . Du förstår inte hur mycket du betyder för mig , utan dig kommer jag inte behöva andas . Jag kommer inte ha någonting att gå upp på morgonen för . Ditt leende , det får mig att le . Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig , hur mycket jag ber dig att kämpa . För du kan inte lämna mig nu , inte såhär . Jag kommer inte klara mig utan dig , jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv . Jag måste se dina underbara ögon en gång till , höra din fina röst . Jag vet att det är mitt fel , men du måste leva för Ryan och alla andra . Om du .. försvinner nu så kommer han också göra det smått . Ingen tjej har tagit så mycket plats i hans hjärta , det måste du förstå . Alla dina drömmar , du kan inte ge upp om dom heller . Jag vet att jag varit självisk , jag fattar inte ens nu hur mycket skit du har fått ta , men jag ska ordna allting . Bara öppna ögonen , säg att allting ska bli bra , min älskade Nelly . "
Tår efter tår verkade inte räcka till .

Minuterna ville inte passera utan henne , men dom gick nog . Jag orkade inte bry mig mer , livet var så orättvist att jag inte orkade inte bry mig om någon minut just nu .

Jag somnade vid hennes sida , Ryan också . Caitlin och dom dök upp , men jag hade inte ens någon glädje att säga hej , roligt att ni kom . Smått med tiden började blommor fylla borden , fans skrev fina mejl . Mejlen gjorde inte någon nytta , inte just nu .

Jag ville hoppa fram i tiden , kolla några månader framåt och kolla om det finns någon lycka där . Kanske skulle hon klara sig , men den lilla glöden inom mig var släckt ...HJÄLP MIG ?! Vad ska jag skriva ? Korta inlägg = ingen fantasi .
Stirrat i skärmen i en timme och fick fram dethär ? ÅÅH , ska hon vakna eller inte ?


Dina andetag är min musik - chapter 48

Jag satte mig till räta i stolen men så stannade det pipande ljudet och blev som ett långt ljud . Det betydde att hennes hjärta hade stannat . Jag ställde mig upp helt chockat och skulle precis springa ut efter hjälp men så kommer tre män inspringades . Jag flyttade på mig och dom gjorde massa saker medans dom förde ut henne igen .
" Lämna mig inte . " Viskade jag efter henne , men jag kände det , hon var redan borta ...


(tio minuter på mig att göra ett inlägg . )
Det kändes helt borta , som dom förde upp en livlös kropp . Det borde utstråla värme från kroppen , som gör mig glad . Men jag kände ingenting , smärtan skulle komma senare , gnaga på mina sår tills jag gav upp . Jag stod kvar , väntade på att något skulle hända . Jag måste verkligen ha befunnit mig i chocktillstånd , för jag kände hur Ryan slog till mig hårt på armen , men det sved där som han hade slagit hur länge som helst .
" JUUUSTIN HALLÅ ?! "
Jag skakade på huvudet och kollade på honom . Hans ansikte var inte heller det samma glada Ryan leendet , han skulle aldrig klara sig efter dethär .
" Vad hände ? "
" Hon .. "Han sa ingenting mer och då fattade jag , jag skulle aldrig mer få tillbaka henne .
Jag sjönk ner på knäna och lutade mig mot något , antagligen väggen . Jag fick som en flashback av alla våra minnen . Stranden , middagarna , alla filmkvällar , glasskvällen , kyssarna . Allting , varje samtal kändes en evighet bort , men ändå så nära . Jag hade avslutat våran kärlek med att smälla igen dörren , allting var mitt fel . Jag förtjänade inte mitt liv , att vara känd , jag förtjänade att vara hon .
" Ryan , var hon lycklig ? " Viskade jag och slöt ögonen .
" Ja , jag vet att hon var det . "
Det var allt jag ville veta , hon hade iallafall skrattat innan jag kom hem . Hon hade haft en lycklig tid iallafall . Men såren på hennes kropp , allt blod som varit kvar på marken . Hennes hår hade varit alldeles ruffsigt , undra hur det var innan ? Vad hade hon lyssnat på ? Vad hade hon tänkt på precis innan ? Så många frågor men det finns inga svar , inte längre . Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna , jag grät mot knäna , eller snyftade kan man säga . Ryan gjorde samma sak . Livet är inte rättvist , det finns ingen mening med någonting ..

Jag vet inte hur länge vi satt där men när jag hörde någons steg in i rummet visste jag att det var länge . Läkaren med dom förra resultaten steg in och kollade på oss . Vi ställde oss upp och kollade oroligt på honom . Han öppnade munnen för att säga något .
" Nelly kommer ... "


Spännande ? I know it is ! Som sagt tio-minuters inlägg , mer imorgon på kvällen . Kommentera alla nu , alla hoppas jag :) Och ha gärna förslag med vad som kan hända , en liten sak kan göra hela storyn roligare . Aja ska sova på ideer , godnatt !


Dina andetag är min musik - chapter 47

" HUR MÅR HON ? " Skrek Ryan i luren .
" Va ? Vem ? "
" NELLY ? "
Han lät riktigt upprörd och verkade springa .
" Vad är det för fel med henne ? "
" Har du inte hört ? " Nu skrek han inte längre , men han lät fortfarande ledsen och orolig .
" Nej ? "
" Nelly har råkat ut för en olycka . "
Jag visste inte vad jag skulle tro , säga överhuvudtaget .
" Va-va-vad har hä-hä-hänt ? " Stammade jag fram .
" Hon.. blev påkörd ... nyss . " Viskade han och verkade fortfarande springa , vart var han påväg ?
" Vart ? Jag kommer dit , du med . "
" Är påväg , vid rondellen nära henne , vet du vilken jag menar ? "
" Ja , skynda dig . "
" Jag ska . "
" Ryan ? "
" Ja ? "
" Kommer hon överleva ? " Viskade jag samtidigt som jag rusade ut , och in i bilen .
" Jag vet inte . "
Jag orkade inte lyssna så jag la på , började gasa för fullt . Medans allting passerade kunde jag bara tänka , mitt fel , mitt fel . Jag hade bråkat med henne , hon hade varit ledsen och gått ut . Sedan ....

När jag var framme vid rondellen ser jag ambulanser , poliser , en bil och människor . Jag kunde inte tänka och sprang mot folkmassan . Jag ser hur en tjej ligger på marken , ansiktet var alldeles för välbekant . Jag kunde kanppt andas och jag såg Ryan på andra sidan .
" Gör plats , vi ska bära henne till bilen . " Skrek en an männen .
Alla flyttade på sig och jag stirrade på henne , hon var alldeles blodig och sårig . Hon blundade och hade någon apparat med sig . Den pep hela tiden , antagligen hennes hjärta .

Dom flyttade in henne i bilen , jag samlade mig lite och tog tag i den enas hand .
" Kan jag åka med ? " Frågade jag osäkert .
" Nej , ni får åka själva , ledsen men detta är akut , om du vill att hon ska leva . "
Jag nickade bara och tog tag i Ryan istället .
" Jag har bilen , kom . "
Han nickade kort och vi rusade till bilen , ambulansen körde iväg och jag efter . Bilarna flyttade sig till kanterna när ambulansen kom och jag åkte efter .

Tänk om hon skulle dö .. vad skulle jag göra ? Jag hade då förlorat mitt liv , meningen med att leva . Att lämna henne för en turne vad jobbigt nog , hur skulle jag göra med föralltid ? Jag kunde inte det , inte nu . Jag behövde henne , jag skulle inte kunna andas .

Även om jag hade bara henne i tankarna så kunde jag inte låta bli att undra vad Ryan gjorde här , borde inte han vara hemma ?
" Ryan ? "
" Mm . "
" Varför är du i ATL ? "
" Ehm , jag kom igår . "
" Okej . "
Jag orkade inte tänka mer och gasade lite närmare ambulansen .

När den äntligen stannade vid sjukhuset parkerade jag snabbt och vi rusade mot sjukhuset . Jag såg hur dom la henne i en säng och började rusa mot något rum . Jag srpang brevid .
" Klarar hon sig ? "
" Vem är du ? "
" Hennes pojkvän . " Ljög jag i hopp om att det skulle vara sant .
" Vi vet inte , vi ska göra vårt bästa , vi meddelar sen . "
Jag tittade på henne en sista gång , sedan stannade jag och Ryan dök upp brevid mig . Jag föll ner på knäna och Ryan satte sig på huk .
" Jag älskar henne . " Viskade jag och kände en klump i magen .
" Hon klarar det . "
Han klappade med handen på ryggen . Jag skakade på huvudet , men inte som ett nej och satte mig i väntrummet . Jag kunde bara vänta .

Tiden gick saktare än någonsin förut , men det tickade hela tiden . Tillslut kom någon läkare gåendes mot oss . Jag ställde mig upp och försökte verka starkt , nu skulle beskedet komma .. död eller levande .
" Hon är inte helt stabil , men ni kan besöka henne nu . "
" Tack . " Sa jag lättat och sprang till hennes rum , jag gick ensam , Ryan ville nog låta mig vara själv med henne en stund . Hon låg med slutna ögon och den pipande saken följde hennes hjärtrytm . Jag satte mig i en stol brevid henne och tog hennes kalla hand som var alldeles fylld med sår . Hon verkade ha bandage också , jag smekte hennes hår lätt .
" Förlåt , förlåt , jag älskar dig . " Viskade jag och kysste hennes hand .
Kunde hon inte bara öppna ögonen och le . Jag satte mig till räta i stolen men så stannade det pipande ljudet och blev som ett långt ljud . Det betydde att hennes hjärta hade stannat . Jag ställde mig upp helt chockat och skulle precis springa ut efter hjälp men så kommer tre män inspringades . Jag flyttade på mig och dom gjorde massa saker medans dom förde ut henne igen .
" Lämna mig inte . " Viskade jag efter henne , men jag kände det , hon var redan borta ...En till idag ? Kommentera flitigt :)
Tror ni förresten att hon kommer klara sig ? Har inte bestämt det själv heller så det vet man aldrig :o
:)

hejhej , har tagit en dags bloggpaus :) nej , men har funderat lite och tänkt . jag ska forsätta blogga men just denhär veckan så kommer det inte vara så himla mycket . nu ska jag ha träning om typ tio minuter men efter det får ni två chapters , lovar ! tack för kommentarerna , det värmer , ni är bäst ! :D

puss .


Dina andetag är min musik - chapter 46

" Kan du lova mig en sak ? "
" Självklart älskling . "
" Lämna mig aldrig  . "
" Jag ska aldrig aldrig aldrig lämna dig . "
Jag log lite och kramade om honom, på något sett kändes det som om jag gillade Ryan lite mer än som en vän , han lovade ju trots allt att han skulle stanna ...FRAMSPOLNING TILL NÄR HANS TURNE ÄR SLUT , JUSTINS PERSPEKTIV :
Jag slängde mig på min säng , det kändes som en annan livstid jag legat här sist . Jag skulle behöva sova nu , sedan skulle jag väl kanske få hälsa på någon . Någon kändes som henne , kanske dags nu efter flera månader . Ryan hade faktist inte meddelat mycket alls till mig , bara att hon mådde bra och sånt . Jag hann inte tänka mer , mina ögonlock blev allt tyngre och jag somnade .

När jag vaknade åt jag bara frukost , packade upp mina kläder . När jag var klar tog jag fram mobilen , letade efter rätt nummer . Det tog en stund innan jag kunde trycka på ring . Men snart hördes signalerna , hon svarade efter 3 signaler .
" Hallå ? "
" Hej , det är Justin . "
Hon tystnade .
" Hallå ? Är du kvar ? "
" Ehm ja , förlåt men det var länge sen . "
" Ja , jag vet . Men kan jag kanske komma över ? "  
Hon tänkte ganska länge , jag började undra om hon la på ?
" Visst . " Sa hon bara sedan .
" Nu ? "
" Gör det . "
" Är där snart . "
" Okej . "
" Hejdå . "
" Hejdå . "
Jag la på , äntligen , vad stelt samtal . Jag tog på mig skorna och gick ut till bilen . Jag orkade inte ta med Kenny även om jag visste att jag borde .

Jag parkerade bilen och sprang upp till henne , jag knackade på dörren . Hon kom och öppnade och jag stirrade på hela henne . Hon hade förändrats , blivit äldre , längre , snyggare . Mina ögon kude inte slita blicken från henne , hon var så mycket vackrare än jag mindes . Alla drömmar och önsketankar hade inte gjort hennes bild rättvis .
" Hej . " Mumlade hon .
" Hej . "
Jag undrade om jag borde krama henne , jag gjorde det . Hon besvarade kramen löst .
" Så , kom in . "
Jag nickade och gick in , jag tog av mig skorna och vi gick och satte oss i soffan .
" Jag har saknat dig . " Sa jag tillslut och försökte verkligen bryta denna jobbiga tystnad . Vi rörde inte ens varandra i den lilla soffan .
" Justin , snälla börja inte . " Bad hon och slöt ögonen .
" Jag tänker inte ljuga . "
" Jag har saknat dig också , men det går inte . "
" Vad går inte ? "
" Oss . "
Jag stelnade till .
" Varför ? "
" Bara därför . " Viskade hon och öppnade ögonen .
" Du har träffat någon annan . "
" Det spelar ingen roll . Du vet inte hur svårt det har varit för mig ! " Skrek hon plötsligt . Hon reste sig upp och slog ut med armarna samtidigt som hon pratade .
" Och för mig då ? Tror du att det har varit lätt ? "
" Ja , du har ju inte verkat speciellt sorgsen när du kysser varenda tjej du träffar ! "
" Nelly , du vet ingenting . " Väste jag .
" Nej , och jag vill inte ens veta . "
Tårar började rinna nedför hennes kind .
" Förlåt att jag kom och störde dig . "
Jag reste mig upp och tog på mig skorna , jag smällde igen dörren och sprang till bilen . Där slog jag mitt huvud i ratten och kunde känna hur en tår letade sig fram . Jag torkade den snabbt och startade bilen . Jag började köra hemåt , när jag kom hem la jag mig på sängen och tittade ljudlöst upp i taket .

Jag somnade någon gång men vaknade av att min mobil ringde . Jag svarade sömnigt .
" Aa ? " Gäspade jag .
" HUR MÅR HON ? " Skrek Ryan i luren .
" Va ? Vem ? "
" NELLY ? "
Han lät riktigt upprörd och verkade springa .
" Vad är det för fel med henne ? "
" Har du inte hört ? " Nu skrek han inte längre , men han lät fortfarande ledsen och orolig .
" Nej ? "
" Nelly har råkat ut för en olycka . "Aha , jag fick inte fem kommentarer även om jag har så mycket fler läsare .. Men jag skrev iallafall en till , till dom som läser och hoppas ni forsätter göra det :)
Annars är min fantasi slut och jag funderar på att avsluta novellen också ..svar på tal .

en liten sak bara .. Bara för att jag skriver att dom inte är tillsammans nu så kanske dom blir det sen , försöker bara skapa lite drama , om ni förstår vad jag menar ?

Dina andetag är min musik - chapter 45

Vi kom dit och började prata , efter en stund så bestämde vi oss för att åka till hotellet . Vi gjorde det och satt i mitt rum och pratade verkligen om allt möjligt . Ibland tillochmed Nelly .
" Så , kanske borde jag gå nu , min mamma blir orolig . " Sa hon lite ledset och kollade på klockan .
" Okej . " Vi gick till min hotelldörr och vid dörren kramade hon mig .
" Tack för en underbar dag Justin . "
" Tack själv . "
Hon tittade in i mina ögon , jag slöt ögonen och kysste henne ...Hon basvarade först kyssen , sedan avbröt hon den .
" Justin , det går inte .. "
" Vad menar du ? " Frågade jag och skämdes lite .
" Du älskar fortfarande Nelly , om snart åker du , det kommer bli precis samma sak. "
" Jag hade inte tänkt att vi skulle ha något förhållande , eller om du förstår vad jag menar . "
" Aha , du skulle bara kyssa mig idag och imorgon är jag ett bortblåst minne ? "
" Nej , såklart inte , förlåt . "
" Skitsamma , hejdå . " Muttrade hon och gick yttligare flera steg ut .
" Ana , förlåt !" Men hon var redan borta , fan där hade jag klantat mig rejält .
Jag bestämde mig för att hålla mig borta från tjejer, förutom fansen såklart .

Nellys perspektiv :
Jag saknade honom , mer än någonsin förut . Jag försökte hålla mig borta från allting som skulle påminna mig om honom , men det gick inte . Du kunde inte hålla dig borta från en Justin-fri värld , det existerade ingen sådan värld . Och när jag saknade honom , saknade jag allt annat också . Jag kunde inte heller hålla mig inlåst här i lägenheten långt tid någon mer . Jag hade bara lust att gå över till Carrie för att se på en film , som jag brukade kunna . Men Carrie var inte min vän längre , jag hade inga vänner kvar .

Jag mindes från One Tree Hill , Peyton en av huvudkaraktärerna ritade en teckning där det stod , people always leave . Det var sant , alla runt omkring mig försvann . Jag trodde trots att han var borta att han åtminstonde skulle ringa , smsa , göra något som bevisade att han faktist fanns därute fortfarande . Men ingenting fick jag , bara nyheter från landets största Justin Bieber-sajt . Jag tog upp mobilen för att besöka den igen , jag väntade på att det skulle ladda .

När sidan sedan dök upp så såg jag nya bilder , tagna igår kväll tydligen . Det var Justin som mötte en tjej , dom kramades och fikade på ett cafe . Han såg så glad ut , så lycklig . Han hade kommit över mig , glömt bort mig . Dom hade också setts gå till Justins hotellrum .. Var det såhär alla andra hade suttit när dom läst om mig ? Alla hotmejl kändes så vänliga just nu . Jag var inte sur på honom , jag ville ju att han skulle gå vidare , men så snart . Också att vi inte var tillsammans längre därför att han skulle på turne , nu träffade han ändå andra tjejer .

Kvällen blev morgon . Direkt när jag slog upp ögonen ringde det på dörren , vem skulle komma nu ? Jag hade verkligen inte haft kontakt med någon dom senaste veckorna så vem kunde det egentligen vara ? Jag reste mig upp och öppnade dörren .

Ryan .. Ryan stod där , drömde jag ? Glädjen tog över och jag började skutta runt och hoppa som ett litet barn . Ryan hade kommit , Ryan min aboslut bästa vän som förhoppningsvis aldrig skulle vara mer än ett samtal bort . Jag hoppade runt hans hals , bara för att känna om han var verklig .
" Nelly , det är bara jag . "
" Det är du , åååååh som jag har saknat dig . "
Han skrattade och vi gick in , jag drog i hans hand och in i vardagsrummet . Jag ledde honom mot soffan och satte mig brevid honom . Jag lutade mig mot honom och han la armarna runt mig . Min älskade Ryan .
" Så vad har du haft för dig ? "
" När ? " Frågade jag glatt , överlyckligt .
" Från när jag såg dig sist . "
" Inte så mycket , själv då ? "
" Saknat dig mest , staden kan bli ganska tråkig utan dig . "
Jag himlade med ögonen .
" Jag funderar faktist på att flytta tillbaka , allting var så mycket lättare då . " Mumlade jag .
" Bara för att ... han åkte så behöver du inte sluta leva ditt liv . " Sa han och såg ledsen ut .
Han hade säkert pratat med honom , det skulle inte förvåna mig .
" Det är så tomt , jag saknar honom verkligen och han verkar inte sakna mig överhuvudtaget . "
" Klart han saknar dig . "
Jag skakade på huvudet . " Nej , han har redan varit med en annan tjej . Han har inte ringt mig eller något sen han åkte . "
" Det betyder inte att han saknar dig , och tjejen var nog bara en kompis . "
" Ryan, inte ett endaste sms . "
" Okejdå , han är en idiot . " Erkände han och blev lite sur .
" Kan du lova mig en sak ? "
" Självklart älskling . "
" Lämna mig aldrig  . "
" Jag ska aldrig aldrig aldrig lämna dig . "
Jag log lite och kramade om honom, på något sett kändes det som om jag gillade Ryan lite mer än som en vän , han lovade ju trots allt att han skulle stanna ...Tråkigt inlägg , jag vet . Jag försöker bara hålla allting på en verklig nivå och att det ska skilja sig från dom andra novellerna .

tycker också att ni har blivit dåliga på att kommentera , så nu vill jag ha över fem kommentarer innan jag skriver nästa , så kommentera :)


Dina andetag är min musik - chapter 44

" Jag måste gå innan jag ångar mig . "
Jag släppte honom och vi gick till hallen . Han tog på sig skorna och sedan kramade han mig igen och kysste mig för sista gången .
" Min fina ängel . " Han kysste mig en sista gång på pannan och gick sedan ut . Dörren stänges och jag föll ihop på marken dränkt i mina egna tårar , nu var han borta ...Justins perspektiv två veckor senare :
Konserter , intervjuer , autografer , bilder , sjunga och resa var nog vad mitt liv gick ut på just nu . Det kändes inte som om man hade tid över till någonting annat . Jag hade inte tid att tänka på Nelly , vilket gjorde ett hål i mitt bröst mindre . Hennes leende skulle verkligen göra en guldstjärna i kanten på dagarna . Men jag var lycklig trots allt , jag var jag , jag levde min dröm . Jag älskade henne men jag kunde faktist inte ge upp allting . Man kan säga och försöka intala sig själv att man gör det , men i slutändan så är det inte så .

Jag gick över till mitt lilla hotellrum , egna också . Kändes som mamma hängde efter mig hela tiden , jag behövde lugn och ro . Jag drog ut öronplopparna och satte mig på sängen . Det var någon som bodde här , men vem ? Jag orkade inte tänka mer på det utan tog fram papper och penna och började skriva på en ny låt , det sägs att ens undermedvetna alltid kommer fram i låtarna . Isåfall borde denhär låten endast handla om henne , jag saknade henne .

Vi hade inte pratat , ringt eller något . Kanske bättre bara att låta det vara , så kanske det är lättare för henne också . Jag sköt ifrån tanken och skrev till det blev en bra vers att börja med . Jag tröttnade och ville ringa någon , länge sen jag snackade med Ryan , bäst att ringa han . Jag drog upp mobilen och letade upp hans nummer , sedan hördes signaler .
" Ryan . "
" Justin här , zup ? "
" Brabra , du ? "
" Okej . "
" Okej , hur kan det vara okej med Nelly på en turne ? "
" Vi har ... typ gjort slut . Så det är bara jag på en turne . " Fick jag fram och la mig ner i sängen .
" Åh , ledsen . "
" Lungt , vi slutade som vänner tror jag . "
" Ska jag ringa henne ? "
" Jag har inte pratat med henne , jag vet liksom inte hur hon mår så det vore snällt . Ett besök skulle vara ännu bättre för hon kan ljuga ganska bra . "
Hon hade försökt lura mig att hon hade varit upptagen för att svara på mina samtal förut , men jag visste mycket väl vad hon gjorde men valde att inte säga något .
" Okej , jag ska överraska henne . "
" Låter bra , sedan meddelar du alltid till mig ? "
" Japp . "
" När kan du åka ? " 
" Imorgon tror jag . "
" Bra . "
" Men jag måste gå nu , ringer imorgon . "
" Okej . "
Vi la på och jag blev lite gladare när jag visste att Ryan skulle ta hand om henne , men det betydde också att dom skulle vara ensamma igen . Jag brukade bli avundsjuk men nu får jag faktist ta och förstå att vi inte är tillsammans längre , hon får göra vad hon vill . Eller hoppas hon har en ny pojkvän som gör henne glad , jag hoppas , men ändå inte .

Jag bestämde mig för att gå ut , trots att klockan måste vara tolv på natten . Jag kanske också borde ta med mig Kenny , men vem skulle gå på domdär småvägarna här brevid hotellet , nu ? Jag struntade i att säga till honom och gick ut . Jag började gå sakta och luften rensade mina lungor .

Det var en härlig tystnad , man hörde bara fotstegen . Tills jag hörde någon annan längre fram , jag kisar med ögonen för att se . Det var en tjej , aja en tjej kan väl inte skada . Jag gick och snart var hon framför mig . Hon stannade och då såg jag först vem det var .
" Justin ? " Sa hon frågandes och kollade leendes på mig .
" Anastasia ? "
" Aaah , vad länge sen . " Sa hon och hoppade runt min hals .
Jag kramade tillbaka henne , hon var alldeles varm .
" Vad gör du här ? " Frågade hon sedan .
" Konsert imorgon , du själv ? "
" Jag bor här Justin . "
" Juste , det var du ja . "
" Så gör du något speciellt ? "
" Inte direkt . "
" Kom . "
Hon tog tag i min hand och började gå med mig mot ett litet cafe i närheten .

Vi beställde båda en varsin varm choklad .
" Vad annars Justin ? "
" Jag lever bara på , du själv då ? "
" Bra , eller min pojkvän dumpade mig igår så kanske sådär . "
" Åhh , ledsen . " Jag gjorde en medlidande blick .
" Har du en flickvän då ? Jag har läst lite om ... ehm vad hette hon nu igen ... juste Nelly ? "
" Jo , hon var väl min flickvän tills jag var tvungen och åka på turne . Men så är livet . "
" Ledsen jag med , kanske det finns en mening till allt . "
" Kanske , svårt att tro . "
" Jag tror på det . " Sa hon plötsligt och verkade helt fast i de .
" Så , hur går det med allt efter våran U smile video tillsammans ? "
Det var hon som var min "tjej" i videon , det var så vi kände varandra .
" Bra , vissa tror tillochmed att vi är det på riktigt . " Skrattade hon . Jag log lite också .
" U Smile , I Smile . " Sjöng jag tyst och mindes alla kvällar med Nelly ..
" Du är så bra på att sjunga . "
" Eeh tack . " Log jag .
" Så jag kommer imorgon . "
" Vart ? " Hade jag missat något ?
" Konserten ? "
" Aha ja , ska du ? "
" Ja , mina vänner ville , och jag ville . "
" Coolt , vi  kanske kan ses sen efter ? " Det verkade som att det var något sådant hon strävade efter .
" Absolut , skulle vara awesome . "
" Hänga med Justin Bieber . " Skämtade jag och hon skrattade .
" Kanske jag blir nästa popstar "
" Varför skulle du bli känd ? "
" För att jag är så snygg . " Skämtade hon och vi båda skrattade mer än innan .
För en gång skull så kändes det riktigt bra , den där lilla guldstjärnan .

Vi fikade och jag åkte sedan tillbaka , ingen hade nog märkt att jag varit borta för ingen kom in . Jag somnade leendes och längtade riktigt tills imorgon .

Efter konserten :
Äntligen slut , min röst skulle försvinna när som helst . Jag sprang back-stage och bytte kläder sedan smsade jag Anastasia :
* Vart är du ? *
Efter en stund svarade hon .
* Vid toaletterna typ , kommer du ? *
* En minut . *
Jag började springa lite smått dit och när jag ser henne ger jag henne en bamsekram . Hon var verkligen snygg .
" Hej sötnos . "
" Hej , bra konsert . "
" Tack , men kom vi går hit in innan någon ser oss . "
Hon nickade och jag drog med mig henne till mitt lilla back-stage rum .

Vi kom dit och började prata , efter en stund så bestämde vi oss för att åka till hotellet . Vi gjorde det och satt i mitt rum och pratade verkligen om allt möjligt . Ibland tillochmed Nelly .
" Så , kanske borde jag gå nu , min mamma blir orolig . " Sa hon lite ledset och kollade på klockan .
" Okej . " Vi gick till min hotelldörr och vid dörren kramade hon mig .
" Tack för en underbar dag Justin . "
" Tack själv . "
Hon tittade in i mina ögon , jag slöt ögonen och kysste henne ...Gillade ni chaptern ? :) Kommentera .
Kände för att göra en Justin , sedan nästa blir nog Nelly igen .Dina andetag är min musik - chapter 43

" Ehm jo jag har tänkt på en sak Justin . "
" Jag med , börja du . "
" Nej , du . "
" Det är angående turnen . "
" Samma här . "
" Vill du fortfarande följa med ?  "
Vad kändes bäst just nu ? Jag andades in .
" Justin .. Jag vill ...""...Nog stanna här , för jag är inte så säker på att det kommer bli bra om jag följer med . " Fick jag fram och började gråta .
" Det är lungt , jag förstår dig . "
" Nej , det är inte okej , jag älskar dig och jag vill inte att det ska ta slut men allting är så rörigt . " Jag kunde knappt andas mellan tårarna . Jag älskade honom , varför ville jag inte följa med ?
" Jag älskar dig också , jag vill såklart inte heller att det ska ta slut men jag tycker också att det har a´varit lite rörigt . "
" Så när åker du ? "
" Imorgon , på eftermiddagen . "
" Åh . " Var allt jag fick fram och drog bort mobilen från örat så han inte hörde mina snyftningar .
" Får jag komma imorgon och säga hejdå ? " Frågade han .
" Självklart , kan du inte komma nu ? "
Jag saknade honom så mycket , nu när han skulle åka så verkade det inte spela någon större roll .
" Visst . "
" Ses snart , puss . "
" Puss . "
Sedan la vi på , jag sprang till spegeln för att torka bort alla tårar och sminkade över allt det röda . Jag plockade undan disk och satte mig sedan vi teven som ingenting hade speciellt hade hänt .

Det ringde snart på dörren och jag sprang verkligen för att öppna . Där stod , vackrare än någonsin . Hans ögon var som en drog , och nu när jag inte sett dom på länge så kändes det som första gången . Jag hoppade runt hans hals och drog med mig honom in , jag stängde dörren med foten och drog med mig honom till sängen . Han följde  med och vi började kyssas ivrigt .

Hans läppar mot mina kändes som alldeles för länge sen , jag brydde mig inte om hur sur jag än var , jag behövde dethär en sista gång . När vi lugnat ner oss så la vi oss brevid varandra , jag på hans bröstkorg .
" Nelly , jag älskar dig . " Viskade han och tittade in i mina ögon .
" Justin , jag älskar dig också . "
" Jag vet inte hur jag har klarat mig utan dig , hur jag ska kunna göra det heller . "
" Inte jag heller , men det är bäst såhär , eller hur ? "
" Jag antar det . "
" Och om vi är menade så kommer vi hitta tillbaka till varandra . "
" Du pratar som om det redan är över . " Sa han plågat och slöt ögonen .
" Men jag tror att det är bäst att vi .. " Han avbröt mig .
" Jag vet vad du menar , men jag vill bara inte lämna dig här . "
" Jag klarar mig . " Jag pratade nog mest med mig själv , som om jag försökte ljuga .
Han svarade inte utan höll om mig mycket hårdare , där i hans famn verkade allt så bra och hålet i mitt hjärta var som fixat .

Vi somnade där , pratandes om allting som vi missat . Jag skämdes för alla lögner , att jag inte ens kunnat se honom . Carrie var ju den skyldiga , och henne skulle jag ta itu med en annan dag .

Morgonen kom lite för snabbt , han åt sakta sin frukost . Sedan tittade han på mig med sorgsna ögon och reste sig och jag förstod att den väntade stunden skulle komma .
" Nu ? "
Han nickade till svar . Jag började andas ansträngt och blundade hårt för hindra tårarna . Han kom fram till mig som stod vid diskbänken . Jag började snyfta mot hans axel .
" I love you , glöm inte mig . " Viskade han i mitt öra .
" Det kommer jag aldrig göra , te amo , i love you , jag älskar dig , minä rakastan sinua , jeg elsker deg . " Jag viskade jag älskar dig på alla språk jag kom på för sekunden .
" Jag måste gå innan jag ångar mig . "
Jag släppte honom och vi gick till hallen . Han tog på sig skorna och sedan kramade han mig igen och kysste mig för sista gången .
" Min fina ängel . " Han kysste mig en sista gång på pannan och gick sedan ut . Dörren stänges och jag föll ihop på marken dränkt i mina egna tårar , nu var han borta ...INGENFANTASI.SE   Förlåt för tråkigt och kort inlägg , skriver mer sen , nu plugg ! :(Dina andetag är min musik - chapter 42

Jag kom på att jag inte läst klart alla böckerna än , jag bestämde mig för tvåan . Jag började läsa och desto mer jag läste så insåg jag att han lämnade henne här . Hon gjorde vad som helst för att få honom tillbaka , kärlek är väl inte så lätt . Jag insåg att jag hade ett val att göra , bestämma mig för hur det ska bli ..Men jag antar att tiden kommer få bestämma . Jag somnade ..

Några veckor senare :
Jag kollade på teven , som om jag inte gjort det tillräckligt dom senaste veckorna . Jag och Justin var på ganska dålig nivå . Vi pratade då och då men hade inte setts en enda gång . Varje gång han ringde berättade jag att jag var upptagen , egentligen var jag bara ledsen och kollade på tv för att glömma mina känslor . Justin var tydligen också upptagen och snart skulle han åka på sin turne . Vi hade ju planerat att jag skulle följa med ett tag men nu var jag inte så säker längre . Han skulle ringa mig ikväll , så det var bara att bestämma sig .

Visst , jag saknade honom men jag klarade inte att bli sårad . Mitt liv var ingen film där allting skulle bli lyckligt till slut , eller kanske skulle det men just nu var det den mörka perioden och jag hade ingen ork att ta mig upp .

Dagen övergick i kväll , valet var inte bestämt ännu . Jag kanske skulle satsa på att bestämma mig där i luren , säga vad som känns bäst . Mobilen ringde , jag svarade osäkert .
" Hallå ? "
" Hej . " Mumlade han trött .
" Ehm jo jag har tänkt på en sak Justin . "
" Jag med , börja du . "
" Nej , du . "
" Det är angående turnen . "
" Samma här . "
" Vill du fortfarande följa med ?  "
Vad kändes bäst just nu ? Jag andades in .
" Justin .. Jag vill ..."Så vad kommer hon säga ?
Förlåt för en kort , igen , men kände mig tvungen att blogga en till .
Och fantasi är så noll just nu , så nu skulle en ide passa bra . Får tänka lite ikväll , kommentera och godnatt :)


Dina andetag är min musik - chapter 41

Alla skrek och applåderade , jag var fortfarande inte ens framme . Han försvann bort från scenen , jag fick väl möta honom där bakom . Ingen  dök upp igen , jag var nu framme och sprang bakom den lilla scenen . Jag önskade att jag inte gjort det , jag stelnade till och ville bara skrika . Justin kysste Carrie ...Eller kysste hon honom ? Men hur det än var så stod dom fortfarande där , och jag var fortfarande här och kollade på som en idiot . Men vad skulle jag säga , jag hade ingenting att säga . Carrie , hon var den mest lögnaktiga person jag kände . Justin , någon jag hatade att älska , men just nu var han bara en stor idiot . Han avslutade kyssen och blängde på henne . Då såg han mig och blev alldeles orolig . Jag bara skakade på huvudet och började rusa i motsatt riktning .
" NELLY , VÄNTA , JAG KAN FÖRKLARA ! " Skrek han efter mig .
Men jag ville inte höra , jag sprang tills jag hörde att han stannade . Han hade tydligen sprungit efter och sedan forsatte jag fyrahundrameter och satte mig på sanden . Jag satte mig på stranden och började gråta , det enda man hörde var mina snyftningar och vattnets vågor som strömmade in på land .

Justins perspektiv :
Helvete ! Carrie hade utan förvarning bett mig upp på scenen och sjunga , jag kunde inte ju inte bara svika alla mina fans sådär , men hur Nelly skulle reagera visste jag inte . Jag trodde hon skulle gilla att alla fick veta att jag var hennes pojkvän . Jag hade sjungit och sedan gått av scenen för att leta upp henne . Carrie dök sedan plötsligt upp och bara kysste mig . Jag hade avslutat kyssen på en gång men då ser jag Nelly , hon sprang iväg direkt och jag följde efter . Men hon forsatte bara springa och efter en stund stannade jag , bättre att komma då hon stannat . Carrie hade också följt efter , hon ställde sig brevid mig andfått .
" Shit vad hon överreagerar , hon borde ha vetat bättre . " Suckade hon .
" Vetat vad ? " Mumlade jag irriterat .
" Att du inte gillade henne , vem skulle gilla henne istället för mig ? "
" JAG GILLAR INTE DIG , JAG GILLAR HENNE , NEJ FÖRRESTEN JAG ÄLSKAR HENNE ! " Skrek jag åt henne , fan var sur jag var just nu .
" Det spelar ingen roll nu , hon kommer aldrig förlåta dig . "
" Jo , det kommer hon , borde inte du vara hennes vän ? "
" Du känner visst inte henne , hon förlåter inte människor så lätt . Du har sårat henne , jag var bara en liten bricka i spelet . "
" Vilket jävla spel ?
" Spelar ingen roll . "
Åhh , vem trodde hon att hon var egentligen ?
" Hon kommer aldrig förlåta dig heller . "
" Jag har ändå fått allt jag ville . "
" Vad ville du ? "
" Förstöra mellan er såklart , men jag ska gå nu , ring mig baby . " Hon gjorde en pussmun och gick iväg .
Ilskan övertog nästan sorgen , jag måste hitta henne nu .

Nellys perspektiv :
Allting jag gjort i livet kändes så hopplöst . Om jag aldrig blivit vän med Carrie så skulle jag aldrig köpt några biljetter och då skulle jag aldrig ha träffat Justin , varför kändes det så mycket bättre? Ingenting var värd denhär känslan , inte ens dom små ögonblicken med lycka . Mitt hjärta var som utslitet ur min kropp , hålet i bröstet verkade bara bli större varenda sekund , och det sved , det sved så in i helvete .

Jag hörde steg bakom mig , inte Justin , inte nu . Men det var inte Justin , det var någon annan kille . Han satte sig brevid mig och kollade oroligt på mig .
" Är allting bra ? " Frågade han försiktigt .
" Nej , men jag klarar mig . "
" Är du säker , borde du inte komma till festen ? " Jag hade sett hans ansikte tidigare under kvällen .
" Nej , jag sitter här en stund . "
" Okej , vad heter du ? "
" Nelly . "
" Låt mig gissa , Justins flickvän ? "
" Tyvärr ja . " Mumlade jag .
" Tyvärr , varje tjejs dröm ju ? "
" Jag skulle behöva en stund för mig själv , är det okej ? "
" Såklart , vi syns kanske senare . "
" Tack . "
" Inga problem . "
Han reste sig och gick iväg , jag kände mig verkligen otrevlig men när man kände som jag så var det faktist okej . Eller kanske inte men just nu brydde jag mig inte om någonting .

Tio minuter senare hörde jag yttligare någon som gick mot mig , jag kollade bak . Justin närmade sig försiktigt och satte sig ljudlöst brevid mig .
" Förlåt , men jag kan förklara . " Mumlade han .
" Tänk om jag inte vill höra din förklaring ? "
" Du måste , du är det absolut viktigaste i min värld . "
Jag svarade inte .
" Hon kysste mig , precis innan du kom och jag avslutade kyssen direkt jag lovar . "
" Justin ... " Sa jag och skakade på huvudet men han avbröt mig .
" Jag älskar dig, bara dig . Du måste säga att allting blir bra , du kan inte bara lämna mig nu . "
Det fanns så mycket jag ville säga , men var tyst . Istället lutade jag huvudet mot hans axel , mumlade tyst på någon låt .

Efter en stund så bestämde vi oss för åka hem , under hela bilresan sa ingen någonting . När vi kom hem till mig så la vi oss båda i sängen och låg på varsin sida utan att ens röra varandra . Direkt på morgonen när jag vaknade vände jag mig om , men det var tomt . Det låg ett litet brev på sängen vid hans plats , jag öppnade det .
* Godmorgon , jag ska spela in en låt idag . Jag ringer dig senare , förlåt igen och puss . *
Jag andades ut sakta och slängde brevet på sängen igen , jag klev upp och la mig framför teven .

Någon gång under dagen ringde Justin , jag svarade inte . Han skickade också sms som jag inte ens läste , han ringde kanske en gång till men jag svarade inte då heller . På kvällen när han ringde så svarade jag och sa att jag hade haft fullt upp  , sedan sa vi ingenting mer och la på nästan direkt .

Jag kom på att jag inte läst klart alla böckerna än , jag bestämde mig för tvåan . Jag började läsa och desto mer jag läste så insåg jag att han lämnade henne här . Hon gjorde vad som helst för att få honom tillbaka , kärlek är väl inte så lätt . Jag insåg att jag hade ett val att göra , bestämma mig för hur det ska bli ..Hoppas den inte är för kort , slut verkligen på fantasi , tack för värmande kommentarer :)


säääämsta updateringen -.-

förlåt mig verkligen ! men jag har också ett liv , och massa plugg och vänner , ni vet ! just i sådana här tillfällen jag behöver en gästbloggare , också i helgen och på fredag . hör gärna av dig , men ska börja skriva nu , blir troligtvist 2 idag . plus att jag är sjuk också , puss .


Dina andetag är min musik - chapter 40

Vi jagade runt varandra precis som alltid , larvade oss och skvätte vatten på varandra , tillslut så gick vi bara tysta längs stranden .
" Nelly , det finns en sak jag måste berätta för dig . " Sa Justin plötsligt och jag visste inte om jag skulle vara orolig eller glad ..


( Nej , Nelly är inte blond men bilderna får duga . Men annars hade hon sin frisyr typ sådär. )

Justins perspektiv :

Hon såg så rädd och orolig ut , jag skulle ju bara berätta om turnen .
" Justin säg det bara snabbt , jag klarar det . "
Jag började skratta .
" Vad skrattar du åt ? "
" Dig . "
" Va ? Varför ? "
" Du ser så rädd ut , som om jag ska berätta något sorligt . "
" Men det ska du ju ? "
" Jag ska berätta att du får följa med på turnen i några veckor inte hela men en stund . " log jag .
Först gapade hon , sedan rynkade hon pannan och tänkte efter sedan log hon med hela ansiktet och började skutta runt som ett litet barn .
" Snälla säg att du inte skämtar , då kommer vi inte behöva vara ifrån varandra så länge . " Skrek hon tyst .
Jag skrattade ännu mera och hon slängde sig runt min hals , och kramade mig hårt .

Efter en stund gick vi tillbaka till festen , vi såg Carrie och dom började snacka . Hon hade varit så ivrig när hon sett mig sist , nu gjorde hon ingenting . Dom snackade och ville bjuda oss på dricka men vi tackade nej , ingen av oss drack .

" Vill du gå hem ? " Frågade hon efter en stund .
" Det spelar ingen roll . "
" Jag trodde det skulle vara roligt här men det var det inte . " Skrattade hon .
" Jag ska göra det lite roligare . " Skrattade jag och tog tag i hennes midja och bärde upp henne . Hon började sprattla vilt och skrek . Jag sprang till vattnet och slängde in henne i vattnet , eller vi båda blev lika blöta med kläderna på .
" JUUUUUSTIN ! " Skrek hon surt men skrattade ändå .
Människorna runt oss kollade på oss som vi vore idioter men sedan skrek någon .
" VATTENKRIG !! "
Alla blev som hysteriska och sprang mot vattnet . Snart var vi inte ensamma utan stod och lekte i vattnet med femtio andra människor .

Det blev lite kallt och jag bestämde mig för att gå upp , men Nelly hade så roligt så jag gick bara utan att säga någonting . Min mobil låg i bilen så jag gick dit och hämtade den , jag tog även en torr tröja som låg där , jag bytte om och när jag tog av min tröja så dök Carrie upp från ingenstans .
" Hej . " Utbrast hon när hon såg mig .
Jag tog på mig min tröja snabbt för att hon kollade på min mage .
" Tja . "
" Vad gör du här ? "
Hennes ansikte var vackert , och hon var snygg men nu hade jag Nelly och så skulle det vara .
" Ingenting , jag orkade inte bada längre , du själv ? "
" Samma typ , jag gick och bytte kläder . "
Jag märkte först då att hon faktist bytt kläder .
" Så vill du ta någonting att äta ? " Frågade hon och jag stängde bildörren .
" Visst , finns det mat här ? "
" Självklart , kom . "
Vi började gå mot ett utav tälten .
" Förlåt för sist , jag kan bli lite galen vet du . " Skrattade hon .
" Jag är van . "
" Förstår det , borde inte du göra massa konserter nu ? "
" Jo , men jag har en paus kan man säga . "
" Okej , kan du inte sjunga nu då ? "
" Nej tack , jag är bara här för att ta det lungt . " Skrattade jag .
" Synd . "
Vi närmade oss ett utav tälten , där fanns det massa småmat . Jag tog en spett , eller vad det hette .

" Vart är Nelly ? " Frågade hon sedan och tog en tugga av hennes spett .
" Jag vet faktist inte . " Jag började kolla omkring , hon var inte i vattnet längre .
" Okej , men det gör inget , vi kan ha kul utan henne . " Log hon .
Då såg jag henne , gåendes med en kille längs stranden . Dom såg ut att ha riktigt kul , hon skrattade , avundsjukan tog över lite .
" Ja , det kan vi . "

Jag och Carrie stod och pratade en lång stund , hon var riktigt trevlig . Jag hade fortfarande inte sett Nelly , eller efter jag sett henne med dendär killen . Jag bestämde mig för att smsa henne . Men när jag tog upp min mobil så hade jag redan tre sms , alla från henne .
* Vart är du ? Puss . *
* Hallå ? *
* Bieber , du är väl inte sur ? *
Jag svarade snabbt , bestämde mig för att glömma killen .
* Såklart inte , jag pratar med Carrie . *
Det var ganska länge sen hon hade skickat meddelandet . Hon svarade inte på fem minuter , jag bestämde mig för att leta efter henne .
" Jag ska leta efter Nelly , kan vi ses senare ? " Sa jag till Carrie .
Hon nickade . " Visst , kom hit sen . "
Jag nickade också och började leta runt i folkmassorna , hon fanns inte någonstans . Jag gick till stranden där vi pratat tidigare och såg då att hon satt på sanden . Jag sprang fram till henne och satte mig bakom henne .
" Varför sitter du här för ensam ? "
" Du verkar ha riktigt kul med Carrie så jag bestämde mig för att låta er vara . "
Hon verkade lite ledsen , jag höll om henne hårt men hon satt bara där och stirrade rakt fram .
" Vi pratade bara . "
" Jag såg hur hon tittade på dig och du sa ingenting när hon flirtade med dig . "
" Hon flirtade inte . "
" Ljug inte . "
" Du vet att jag bara älskar dig . "
Hon svarade inte .
" Nelly , kom så går vi tillbaka . "
" Bråttom till Carrie ? "
" Nej , förresten så pratade du med en kille också . "
Hon fnös . " Min gamla vän Dylan , ja det gjorde jag i typ två minuter . Han har en flickvän och dom har förlovat sig , tror du att jag skulle göra så mot dig ? "
Jag skämdes lite , vad hade jag gjort nu då .
" Förlåt , jag trodde .. "
" Du trodde vad ? Att jag skulle vara otrogen ? "
" Förlåt , men du verkar ju inte ha största förtroendet på mig heller . "
" Min bästa kompis flörtar med dig , du godkänner det och forsätter att vara med henne istället för mig . Vad ska jag tro ? "
" Vad skulle jag tro ? "
" Vet du , jag orkar inte ha denhär diskussionen med dig . " Hon reste sig upp och började gå , jag sprang efter .

" Nelly snälla . " Jag ställde mig framför henne och la mina händer på hennes axlar så att hon stannade .
" Lita på mig , jag älskar dig och ingen annan . "
" Lova ?  "
" Jag lovar . " Våra läppar möttes kort .
" Allting bra ? "
" Ja . "
Vi tog varandras händer och gick tillbaka mot scenen , vi ställde oss någonstans och då dök Carrie upp , perfekt . Nellys min blev ännu mer irriterad och hennes hand blev hårdare i min .
" Nelly , jag saknade dig nyss . "
" Ja , det gjorde du säkert . " Mumlade hon .
" Och Justin är ju bara för underbar . " Hon tittade på mig med ett leende .
Jag log bara .
" Jag måste säga en sak till Helene bara snabbt , vänta ni här . " Sa Nelly plötsligt och tittade på Helene som hon letat efter henne länge .
" Visst . "
" Jag litar på dig . " Viskade hon tyst så att bara jag skulle höra och jag nickade , vi kysstes kort och Carrie vände bort huvudet .
" Right back ! " Hon skuttade iväg och Carries leende blev bara ännu större .

Nellys perspektiv :
Jag sprang iväg till Helene , vart hade hon hållit hus ?! Det kändes inte så jätte roligt att lämna Justin och Carrie ensamma , igen men jag litade på honom och jag hoppas att han förstår det . Jag tog tag i hennes hand .
" Du , är Eric här ? " Frågade jag och log .
Hon nekade , han var min gamla bästa vän och jag hade verkligen hoppas att han skulle vara här.
" Okej , men måste gå nu . "
" Ses sen . "
Jag nickade och skulle börja springa tillbaka där vi stått , men det fanns ingen där längre av dom två . Vadfan ? Rätt som det var så hörde jag Carries röst i mikrofonen .
" Hej allihopa , tänkte bara säga att idag ska en vääldigt känd person uppträda , nämligen Justin Bieber ! "
Jag letade efter henne med blicken , jag såg henne stå på någon liten scen och Justin gick leendes upp på scenen , vad i helvete var dethär ? Hur kunde han gå med på det ? Hur kunde Carrie göra såhär mot mig när hon visste att jag var glad när ingen kände igen honom ? Människorna började skrika för fullt och ställde sig mot scenen . En melodi började spelas och Justin mörka stämma började sjunga . Jag ville inte ens höra vad han sjöng , jag började tränga fram mig till scenen . När låten var slut skrattade han .
" Tacktack , men nu ska jag gå . "
Alla skrek och applåderade , jag var fortfarande inte ens framme . Han försvann bort från scenen , jag fick väl möta honom där bakom . Ingen  dök upp igen , jag var nu framme och sprang bakom den lilla scenen . Jag önskade att jag inte gjort det , jag stelnade till och ville bara skrika . Justin kysste Carrie ...Nu börjar det hända saker , förlåt för kass uppdatering men jag mår inte bra och orkar inte sitta vid datorn . Imorgon eller ikväll får ni forsättningen , eller när alla kommenterat? Vet inte , men desto mer ni kommenterar desto snabbare kommer det . Puss .

sjuk :(

är sjuk så orkar verkligen inte skriva någonting just nu så det kommer nog ett chapters ikväll , puss .


RSS 2.0