jag hälsar

hej har inte varit inne på datan alls & kommer troligtvis inte göra de på ett tag. känns inte som att ni bryr er om novellen ändå, så bryr mig inte riktigt. har så mycket skit just nu i mitt liv och allting är fucked up så ja. blä kärlek är bara skit just nu, vill bara påminna er alla tjejer därute.
hitta en kille som inte utnyttjar er och ser hur vackra ni är och respekterar er! se till att han är värd att kämpa för, och låt han inte såra er! det finns så mycket killar som bara tänker på sig själva, och ingen av er är värda dom!


TROUBLE GIRL - CHAPTER 70
Plans
Några dagar hade passerat. Både jag och Justin planerade turnen "pr-resan" väldigt noga. Jag hade diskuterat med Delano som var mer än villig att ta Antonio dom första tre veckorna, han var glad för min skull. Men jag visste inte om jag skulle klara mig så länge, men så länge som jag klarade skulle vi låta han stanna där. Dessutom efter några veckor hade jag kanske blivit mer van med det och då skulle jag lättare kunna hantera honom där. Jag menar att bo i hotell i nästan två månader skulle göra mig galen. Tur att jag skulle dela hotellrum och sånt med Justin ensam iallafall. Hans mamma som inte gillade mig speciellt mycket var inte glad över att ha med mig på resan. Hela tanken gjorde henne besvärad, och det var nog det som gjorde mig mest orolig. Att behöva spendera så mycket tid med henne.


*


För att Antonio skulle vänja sig att vara med Delano skulle han stanna där i två dagar. Det kändes redan galet tomt, men jag och Lucy var på stan medans Justin var på möten. "Jag måste verkligen förnya min garderob. Men alltid när jag shoppar så slutar det med att jag har köpt bara till Antonio. Hans kläder får inte ens plats i garderoben. Vi får hoppas på en kille så han får ta över alla kläder." Lucy skrattade. "Ja, det skulle vara perfekt." "Han har så mycket adidas, puma, nike och sådana kläder som han växer ur direkt. Vissa är helt oanvända till och med." Lucy forsatte att skratta och vi gick in på forever21 och jag plockade på mig basplagg som skulle behövas under turnen. Jag köpte även jeans, shorts och tights som behövde förnyas. På andra butiker köpte jag lite finare kläder. "Så hur ska du klara av att vara med Justins mamma sålänge?" Efter den gången jag träffade hans mamma för över två år sedan träffade jag bara henne två gånger till. Vi sa inte ett ord till varandra. Vi hälsade inte ens. Justin hatade det, då hans mamma betydde så mycket för honom. Men han visste att felet inte låg hos mig, utan det var ju faktiskt hon som hatade att jag var tillsammans med Justin och allting som hade med oss båda att göra. Jag var iallafall glad att hon inte hade lyckats övertala honom att lämna mig.


Efter vi hade shoppat i flera timmar gick vi hem till oss. Lucy satt på soffan med min Ipad som jag hade fått av Justin. Det var mest han som använde den men då kändes det iallafall inte som han hade köpt den till mig. Då hade jag inte lika dåligt samvete. Jag ville också ge gåvor till honom, men säg mig, vad köper man till killen som redan har allt? Jag började vika in mina nya kläder i skåpet och satte samtidigt igång tvättmaskinen. "Jag måste köpa resväskor. Hur många tror du att det behövs?" Hon hade svårt att titta upp från spelet. "Tre minst." Jag suckade. Dörren öppnades och in klev Justin. Han var påväg att kyssa mig men så såg han Lucy i bakgrunden och föll ner på soffan istället bredvid henne. "Hej min snygging." skrattade jag och forsatte vika in kläderna. "Hej shawty, har du shoppat?" Han såg förvånad ut. Jag brukade ju som sagt nästan aldrig köpa kläder. "Ja faktiskt." skrattade jag. "Jag tvingade henne till hälften utav plaggen." sa Lucy utan att lyfta en blick ifrån spelet och jag skrattade åt henne. "Det är bra, forsätt så." sa Justin till Lucy och han började kolla på när hon spelade. "Så tror du tre väskor räcker?" Justin såg tveksam ut. "Hm kanske. Vi får åka och köpa det nästa vecka. Sist gick alla sönder." Jag tänkte inte ens fråga hur. Justin var ingen mästare på att hålla saker hela.


*


"Säg mig, när du ska du låta mig köpa ett stort och vackert hus till oss?" Justin hade smugit bakom mig och placerade sakta sina händer på mina höfter. Jag som precis höll på att vika dom rena kläderna precis skrattade bara och skakade på huvudet. "Aldrig." Han suckade och lutade sin panna på min rygg. "Vi bor i en liten trea ju." gnällde han. "Ja Antonio har ett eget rum, vi har ett eget. Vad är problemet?" Jag vände mig om och lät tvätten vänta. "Vill du inte bo i ett hus med en pool, en terass, ett vardagsrum där man kan spela Wii utan att behöva möblera om innan? Där man kan bjuda sina gäster på middag utan att dom behöver sitta i vardagsrummet?" Jag drog ett djupt andetag. "Jo såklart jag vill men-" "men vad? Ärligt talat säg mig vad som är problemet." Jag förstod att han var upprörd. "Vart ska vi flytta?" Han skrattade och drog ner mig tillsammans med honom ner i soffan. "Jag var och träffade Delano idag. Jag vet att du är rädd att ta Antonio ifrån honom, men han sa att det var okej. Jag berättade i vilka områden jag hade sett vissa hus och han var helt okej med det. Mer än okej, han var uppspelt över det." Jag rynkade pannan. "Så du har redan kollat hus?" Han skakade på huvudet. "Bara på papper. Men jag vill se dom, men jag tänkte att vi skulle göra det tillsammans."

 


 

Hej läsare, jag har en fråga! Ska tatuera mig igen nu snart, och jag tänkte är denna texten fin? Det är från Justin låt Fall! Men i slutet tänkte jag ta en mening från Believe.. snälla ge mig åsikter om vad som skulle vara fint! Det ska komma på revbenen! 


If you spread your wings
You can fly away with me
But you can't fly unless you let 
Let yourself fall


Eller ska jag ta hela från Believe?! Hjälp.. 


TROUBLE GIRL - CHAPTER 69

Daaaaaaad.
Dagen var kommen. Dagen då Delano skulle bli fri. Jag skulle åka och hämta honom med Emilio, men dom skulle supa ner honom idag. Men nu på dagen skulle han, jag och vår son äta middag tillsammans. Jag såg verkligen fram emot det. Jag hade bjudit med Justin men han hade en intervju och ett möte som han ville göra. Jag ville inte heller stå ivägen för hans karriär.


*


I samma sekund som jag såg Delano lämna portarna och säga hejdå till vakterna rusade jag fram till honom. Jag sprang så snabbt som benen orkade och slängde mig runt hans hals. Han snurrade runt mig och drog in min luft. Jag drog in hans doft, hans goda parfym (manskroppen den blåa) som doftade underbart. Det kändes som en dröm att han äntligen var i mina armar. "Jag har längtat efter detta." sa han glatt och vi gick vidare innan Emilio dödade mig. Dom kramade också om varandra och jag kunde se ett äkta leende på Emilios ansikte.


"Vart ska vi äta middag då?" Vi skulle bara snabbt hem till Emilio där Delano skulle duscha och byta om inför middagen. Antonio satt i hans knä och planerade nog inte att släppa sin pappa på ett tag. "Jag vet inte riktigt. Vi tar något som vi hittar." Jag log mot honom och kunde inte slita blicken från överlyckliga Antonio som äntligen skulle kunna vara med sin pappa hur mycket han än ville. Jag lekte lite med Felicia medans Delano fixade sig i ordning. Han skulle nämligen direkt därifrån sen möta upp killarna och ha killkväll. När han var klar så körde han oss till en resturang som brukade ha massvis med kö men det var Delanos vän som var vakt så han ville sjävklart få in oss när han såg att Delano var ute igen.


"Emilio har fixat en lägenhet till mig. Jag får den nästa vecka." Delano matade Antonio och jag satt fortfarande och låg som ett fån. "Det låter så roligt för dig. Du vet att du får ha honom när du vill." "Tack. Jag har saknat er båda som en galning." han tog min hand och pussade på den. Vi var fortfarande lika nära varandra. Ibland hade jag besökt honom i timmar bara för att prata. Han var ju nästan den viktigaste personen i mitt liv. "Så hur går allting med Justin då?" Senast vi hade pratat hade jag ju inte riktigt blivit tillsammans eller vad jag och Justin nu var ännu. "Det går perfekt. Det känns som om vi aldrig lämnade varandra." "Ingen annan skulle ha fått dig förutom honom." Jag skrattade. "Hörde du att Lucy och Dani ska ha barn?" Han spärrade upp ögonen och log stort. "Driver du?" Jag skakade på huvudet. "Ajj vad roligt. Trodde inte dom sågs mer efter grillfesten innan jag åkte in." "Joo men vet inte om dom har varit riktitgt tillsammans." Han skakade på huvudet och suckade. "man missar så mycket när man sitter inne." Han tog Antonio i sitt knä och pussade på honom. "Nu är pappa tillbaka och han kommer aldrig lämna dig igen."


*


Justin var hemma när jag kom hem igen. Antonio hade somnat för länge sen och jag och Delano hade pratat igenom allt tills han hade åkt iväg. Jag hade kört hem mig själv. "Hej älskling." jag pussade på honom efter jag hade lagt Antonio i sin egna säng. "Hej vackra du." Jag satte mig bredvid honom och gosade mig ner under samma filt som honom. "Vi behöver prata." Jag kollade på honom och han såg inte orolig ut vilket gjorde mig lugn. Jag satte mig med benen emot honom och tog popcorn från bordet och åt. "Ja vad har du på hjärtat?" Han log mot mig och skrattade lite tyst. "Jag var ju på möte nu nyss.." Jag nickade att han skulle forsätta. "Jag ska ju inte ha en rikitig turne på ett tag då jag precis kom hem.. men jag ska iväg på en PR-resa inför min bok som jag ska släppa om en ett tag. Så det blir som en liten turne. Jag vill att du ska följa med. Det är en och en halv månad runt i staterna." Jag drog ett djupt andetag. Jag och Justins kändisvärld var inte speciellt bekanta och bli indragen i den gjorde mig alltid nervös. "Jag vill inte lämna dig för jag är rädd att det förstör allt." Han var rädd inför mitt svar. Jag hade aldrig gjort något sådant innan. Men nu kände jag mig redo faktiskt. "Justin.. jag vill följa med." han såg verkligen lättad ut och kysste mig. "Men isåfall kanske Antonio kan vara först några veckor med sin pappa och kanske efter två tre veckor först komma med oss.." Jag såg inte kändis livet för Antonio. Men samtidigt kunde jag inte vara utan honom. "Som du vill gumman, som du vill." Jag log stort. "Vi löser det."


HAR NI SETT JUSTINS NYA VIDEO?! ASDFGHJKL DÖÖR! <3 

från one time till det där, shit my gaad.. my sexy babe 


 


TROUBLE GIRL - CHAPTER 68

förlåt, men denna del lade jag in för 2 dar sen men den verkar inte ha kommit upp ? :s 
 


Babysitter.
"Erica!" Vi möttes i en kram. Jag hade trots allt försökt hålla kontakten med henne och vi hade lite genom facebook och sms trots att hennes mamma inte gillade det. Hon hade bett om att få se bilder på Antonio och sådana saker som hennes mamma inte brydde sig ett skit om. "Hejsan." Hon hälsade även på Justin, Lucy och Alfredo. "Hur mår Antonio, vart är han?" Jag log stort. "Hos Delanos mamma." "Han kommer ut snart va? Gud vad mycket du måste längta." Jag nickade. "Ja, det gör jag. Om en vecka, känns overkligt." Helt plötsligt kom min moster när hon såg mig och Erica prata. "Får jag prata med dig?" Erica nickade och försvann med sin mamma.


*


Jag och Justin skljdes inte åt något mer under balens gång, utan dansade istället tätt ihoptrycka eller pratade med någon släkting. Tillslut nådde balen sitt slut och vi åkte alla hem tillsammans. Jag och Justin hade det lite mysigt innan vi tillslut somnade tillsammans.


*
Nästa dag skulle jag vara barnvakt åt Amilia och Alexa, enda fram till morgondagen. Justin hade åkt för att köpa allting som skulle behövas till en rolig kväll med tjejerna, och sedan även för att hämta dom. Jag inte hade tid att ha dom lika ofta längre. Dom hade inte sovit hos mig på ett helt år. Melissa och Paul skulle åka in på hotell, och ha det mysigt tillsammans. Innan dom kom så passade jag på att duscha och städa i ordning. Då¨ringde min mobil, och skärmen lyste Lucy. "Hej bitch." svarade jag med ett skratt och hörde hur Antonio slog med en leksaks hammare på bordet. "Heeeeej." hon lät riktigt glad. "Har någonting hänt?" "Mmm." jag suckade. "Hm, berätta kanske?" Jag satte på högtalaren för att kunna sätta på mig rena kläder då jag alltid gick runt i underkläder så länge som möjligt. "Jag ville gärna berätta detta för dig face to face, men jag kan inte hålla mig tills vi ses. Jag är gravid!!" Jag spärrade upp ögonen och munnen gapade. "OMG GRATTIS!!" Antonio kollade mot mig för att se varför jag nästan skrek och skrattade mot mig samtidigt som han kom gåendes. "Jag visste om det för några dagar sen men jag var tvungen att prata med Dani först.." "Så Dani är pappan?" Jag drog över en stickad tröja och sedan ett par ljusa jeans till det. "Japp. Vi ska behålla det. Jag vet att jag och Dani har haft våra problem men jag förlät han för jag vill göra detta tillsammans." Jag satte upp mitt hår i en bulle och pussade på Antonio och kastade sedan en plastboll som han genast gick och hämtade. "Det låter bra. Åh jag önskar verkligen att vi kunde fira detta idag. Imorgon när jag lämnat tjejerna åker vi och äter middag någonstans." "Ja vi gör så. Men ska in till mamma nu och berätta så vi hörs sen." "Okej, hejdå älskar dig." "älskar dig med." Samtalet bröts och Antonio kom tillbaka med bollen i handen. Samtidigt öppnades dörren och ljudet av två små tjejer hördes i hela lägenheten i samma sekund. Nuförtiden var Amilia 8 år och Alexa 4 år. Jag gick för att möta dom i hallen och ge dom båda två en kram. Justin stod också där med två påsar i sin hand och jag gav honom en kyss. "Har ni ätit tjejer?" "Neej." sa Amilia och gick till vardagsrummet. "Okej, då äter vi tacos!" "Jaaa." sa Alexa glatt och följde efter sin storasyster. "Vad för allting har du köpt?" Han skrattade och lade ner påsarna på golvet så jag kunde se in i dom. "Godis, chips, popcorn. Wii, massa spel, sällskapsspel, en bil till Antonio, filmer, pärlplattor, sånt så man kan göra egna smycken, sån man kan göra egna tatueringar, frisörset till barn, olika hårsprayer där det kommer färger. Ja lite sånt." Jag kollade på honom som om han vore sjuk i huvudet och skakade bara på huvudet. "Du är sjuk i huvudet men jag älskar dig." Jag kramade om honom. "Gå du och gör mat för jag ska koppla in Wii och dom ville pärla medans du gjorde mat." Jag nickade och Antonio ville vara med tjejerna och Justin. Han fick sin bil, och jag kan lova er att det inte var hans första. Han hade så mycket leksaker, även fast jag sagt till Justin att inte skämma bort honom. Men han var inte den enda. Emilio också. Delano brukade också göra det när han var ute på permisson och sånt.


*


Efter vi hade ätit, så spelade vi Wii. Till och med Antonio var med på ett hörn. Det var ett dansspel och mariospel som var mer anpassat för Amilia så vi spelade också ett annat som var för mindre barn. Efteråt fick båda tjejerna leka frisör och färga mitt hår i rosa slingor, och lila. Sedan fick Justin blått och grönt hår, Antonio fick blått och båda tjejerna rosa. Efteråt placerade vi massa låtsastatueringar på hela dom, och jag fick också ett hjärta här och där. "Kan du inte sätta ett Justin i pannan?" Jagskrattade bara åt honom och vi forsatte. Vi bestämde oss för att köpa glass, dom skulle nog undra vart vi hade varit då varenda en hade något färg i håret. Det var som vanligt papparazzis, och när vi kom hem kunde jag inte låta bli att se vad dom hade skrivit.


"Här ses Justin Bieber med sin flickvän köpa glass.
Sent på lördagskvällen ses Justin och Natacha köpa glass. Även Natachas son Antonio, 2 och hennes syskonbarn fick följa med. Alla kom i olika färger i håret och tjejerna sågs ha tatueringar. Att Natacha var en bra mamma visste vi redan men att både Justin och Natacha var så bra barnvakter bevisar bara att Justin är redo för barn. Kanske är Natacha gravid igen?"


Jag skrattade bara åt dom, och bilderna på oss hade redan spridits överallt. Jag orkade inte bry mig. Vi åt våran glass samtidigt som vi gjorde smycken. Klockan var ganska mycket så efter det somnade dom till Askungen 2, utan att ens ha borstat tänderna. Antonio hade somnat för länge sen och Justin såg ut att slumra till också då och då. "Vi bär dom till madrasserna och lägger oss sedan." Justin nickade och tog Amilia i famnen medans jag tog Alexa. Vi hade bäddat åt dom på Antonios golv med madrasser, och Antonio sov redan i sin säng. Efter det gick jag för att borsta tänderna. Jag gick sedan in i sovrummet där Justin satt med ett paket framför sig. "Vad har du köpt nu då?" suckade jag och satte mig på mig plats utav sängen. "Snälla sluta. Det är till oss båda två om det får dig att känna dig bättre." Jag la huvudet på sne och gav med mig. Jag började öppna pappret. "Lämna du tillbaka smycket?" Han suckade. "Nej, jag tänker behålla den tills du tar emot den." "Men Justin-""Inget du sägen kan få mig att ändra mig." Jag suckade och såg sedan vad han hade köpt till mig. En Ipad."Aw, tack babe." Jag kysste honom och sedanbörjade han själv installera allt för jag somnade direkt.


*


Jag vaknade när tre barn hoppade på mig, och ropade på mig att jag skulle vakna. Jag hörde Antonios välbekanta skratt, han såg verkligen upp till tjejerna. "Mmmm sluta hoppa." Jag orkade inte ens öppna mina ögon. "Vi har ju gjort frukost." sa Amilia med en ledsen röst. Jag öppnade ett öga, och såg ett fat framför mig som Justin höll i och därpå fanns en tallrik med toast. "Har ni ätit?" sa jag hest och alla tre nickade. Antonio nickade och hoppade fortfarande på mig. Jag tog han i min famn och drog han ner med mig under täcket. "min mamma." sa han menande och jag pussade på han. "Min kille." Jag fick fatet framför mig och tog ett bett. Det var med ost och skinka. Min favorit. "Mmm tack tjejer, och min bästa Justin också såklart." Jag drog ner även Alexa och Amilia bredvid mig också och Justin kollade ledset på oss. "Varför får inte jag vara med?" Jag skrattade och han började också skratta. "Låt mig ta en bild på er." Justin drog fram mobilen för att ta en bild på oss.

 


Fattar inte varför jag har problem hela tiden med bloggen/datan!! Har uppdaterat hela natten och ba wft, varflr är den inte uppe? Aja här är den! Kunde inte sätta ihop bilder för hade bara två stycken som passade in.. 

haha minns när jag och min boyfriend var barnvakt och gjorde sådär, skit kul! ;) RSS 2.0