Live, laugh & love - The last episodes.

här kommer dom allra sista delarna utav Live, laugh & love för låt oss inse,jag kan ej ha samma novell allt för länge, tröttnar..


"Jag kan inte fatta att du har gjort dethär älskling" mumlade Justin för säkert femte gången.

"Du fyller år imorgon, men allting är fixat, dina resväskor väntar där" log jag.

När vi kom fram så la vi oss i sängen direkt, det var klockan ett på natten så vi var ganska trötta.

 

Jag vaknade klockan nio, det var Justins födelsedag. Jag började med att göra våfflor, som jag sedan la på en frukostbricka med sylt och ett glas juice.

"Happy birthday to you" Justin slog upp ögonen och jag satte mig på honom med ett ben på var sida utav honom. "happy birthday to you, happy birthday dear Justin, happy birthday to youuuuu"

"Tack älskling" log han och pussade mig.

Jag satte mig brevid honom och han tog det första bettet "jättegott!" sa han med munnen full utav mat.

"Jag vet" log jag och tog också en tugga.

Vi började skratta, sedan skrev han på twitter och HAPPY BIRTHDAY JUSTIN var redan #1 Trendic Tropic på twitter.

 


Vi kollade på tv, dom gjorde en resume utav Justins liv vilket jag tyckte var urgulligt! Sedan gick jag in i vardagsrummet och hämtade min ena present till honom.

"Här" sa jag och räckte över det lilla paketet.

"Vad är det?"

"En present" log jag.

"Allvarligt? Jag menar du har redan bokat denhär resan?" sa han oroligt.

"Jaa, men öppna nu" sa jag ivirgt och satte mig vid sängkanten.

Han drog upp pappret och i hans hand föll en litet silverhalsband med en bricka på, på brickan stod det ett 'A' som Alyssa.

"Taaaaaack, jag älskar dig dig dig!" sa han glatt och la det runt halsen.

"Nu vet alla vem jag älskar" forsatte han och kysste mig.

"I love you" viskade jag mot hans läppar.

 


Vi forsatte dagen med att gå runt på stranden, och Justin som alltid varit så försiktig, kysste mig passionerat på stranden framför alla kameror, han bar upp mig i hans knä och tog ständigt min hand. Jag älskade det, vi hade så roligt så det kändes som om jag aldrig vart lyckligare.

Jag bjöd Justin på en glass, som vi avnjöt i skuggan, det kom lite glass på min kind som Justin slickade bort. Sedan när vi ätit klart drog han mig tätt intill sig och kysste mig, han la händerna på min rumpa och vi forsatte ungefär tre minuter innan vi gick in till en liten resturang, vi hade fortfarande bara bikini. Det var liksom ingen resturang, mer som en kiosk med bord och stolar. Vi beställde pommes frites som var goda att äta i solen.

 


Efter vi ätit så solade vi lite, men klockan gick alldeles för snabbt när man hade roligt, vi spelade även volley boll och bara höll händer vid stranden och pratade.

Det fanns alltid någonting att säga när man var med Justin, och han fick mig alltid att skratta och le.

"Jag tänkte ha en liten konsert innan galan som kommer snart, är det okej?" frågade jag.

"Frågar du om det är okej? Såklart det är"

"Bra" skrattade jag.

När det blev mörkt så åt vi på en resturang, vi åt massor, och vi pratade massor. Fans kom förbi och ville ha autografer, Justin bad dom snällt att lämna oss ifred sen för att vi åt. Dom accepterade det och gick glada iväg med sin autograf.

 


"Det har varit världens bästa födelsedag" sa Justin och kysste mig.

"Än är det inte över" log jag. "Men nu ska jag duscha, kolla på tv sålänge om du vill"

Han nickade och nervöst gick jag in i duschen, nu var det dags. Det var inte första gången men ändå var jag nervös.

Jag duschade och tvättade håret, sedan rakade jag mig även, överallt. Jag kom ut ur duschen och satte på mig ett rosa underkläderssätt, jag borstade mitt hår, fönade det och lät det hänga i små lockar nedför axlarna. Jag sminkade mig lätt med mascara.

Jag var verkligen orolig, tänk om han inte skulle gilla det?Helt plötsligt kändes hela idén helt fel.

Jag tog modet och öppnade badrumsdörren.

 


Justin satt på sängen, han hade på sig jeans och en vit t-shirt. Såfort han såg mig så satte han sig upp och bet sig i läppen. Jag gick fram till honom.

"Alyssa va-"

"Shh" mumlade jag och la mitt finger över hans läppar, han log ett sexigt leende och jag satte mig över honom med benen på varsin sida utav honom.

Jag böjde mig ner för att kyssa honom, och våra läppar möttes. Det dröjde inte länge innan vi började kyssas, och hångla vilt och han tog upp sina händer för att smeka mina bröst men jag tog tag i hans händer och tryckte ner dom i sängen.

Det blev ganska varmt snabbt och Justin drog upp sin kropp och jag drog bort han t-shirt och tryckte ner hans kropp igen på sängen, återigen försökte han röra mig men bestämt la jag tillbaka hans händer på varsin sida av hans huvud.

Jag slutade kyssa honom och drog händerna över hans mage, han rös till och bet sig i läppen. Jag började knäppa upp knapparna på hans jeans och sedan drog jag av dem helt. Han verkade nöjd och han stånd syntes lite utanför hans boxershorts.

Jag log stort åt synen och kysste honom längst ner på hans mage, sedan igen lite högre upp på hans mage, och jag forsatte tills jag kom till hans hals där jag naffsade lite lätt.

Han verkade ha blivit mer upphetsad, jag bet mig i läppen och kysste han igen. Han stönade till lågt, jag höll kvar hans händer och han verkade lite smått irriterad över det, men jag njöt av det.

 


Jag kysste honom ett tag och det hade börjat bli lite varmt, jag drog snabbt min hand över hans stånd och han stönade till. Jag satt fortfarande över han, jag knäppte upp min bh och slängde den på golvet. Hans ögon blev stora och han stönade till igen, jag stoppade ner min hand i hans boxers och han blev galen. Jag började röra min hand upp, han stönade mer och mer desto snabbare jag gjorde det. Han avbröt mig genom att snurra runt oss och jag lät honom göra det, han la direkt sina händer vid mina bröst och började massera dom.

"Nu är det din tur" log han och kysste min hals, sedan sög han till.

Han forsatte med kyssa vid mina bröst, samtidigt som han hade ett hårt tag om dom, sedan min mage, och när han var vid min troskant flinade han stort.

Han stoppade ner sin hand och jag lutade bak mitt huvud och stönade till.

Han stoppade in ett finger och började röra, känslan var.. obeskrivlig och jag började genast stöna. Han stoppade in ett till finger och jag gned mig mot hans hand.

Jag älskade honom så mycket och ville ha honom..nu.

Jag snurrade runt oss igen, jag tog bort hans hand och drog av hans kalsonger samtidigt som jag drog av mig trosorna också. Jag tog på honom en kondom som jag gömt lite under madrassen.

Jag lät hans sak komma in i mig och vi båda stönade till samtidigt, jag började röra mig över honom i en rytmisk takt och det var helt otroligt, det var varmt och svettigt.

Men seriöst, jag hade aldrig sett Justin hetare än nu, hans hår stod åt alla hår lite halvklibbigt.

Hans händer höll om min midja hårdare, och tur att vi var ensamma i dethär hotellrummet för Justin stönade som fan.

"Aaaaaah, jag kommer Alyssa" stönade han och jag såg hur hans muskler spändes och han kom, bara några sekunder senare gjorde jag det också. Jag stannade och föll ner brevid han.

"Jag älskar dig" mumlade han och kysste mig.

 


Trots vi båda var alldeles svettiga och varma, så låg vi tätt intill varandra. Han kysste mig och så kände jag hur han ville ha mer. En gång till?

Jag besvarade hans kyss och lät hans tunga glida in. Han la sig över mig och jag kände hur upphetsad han började bli, jag med.

Jag kände hans stånd mot mitt lår och han höll om mig hårt. Jag drog upp mig kropp så vi satt nästan upp och jag hade mina ben runt hans midja, efter några minuter så tryckte han ner mig och kom in i mig igen. Han började stöta försiktigt, men jag ville inte ta det försiktigt, jag höll om hans skulderblad hårt.

"Hårdare Justin" sa jag och kysste hans bröstkorg.

Han körde på snabbare och snabbare och jag lutade bak mitt huvud, denna gång fick vi orgasm tillsammans.

 


"Detdär var.. obeskrivligt" log han "den absolut bästa presenten"

Jag log och kysste han.

"Jag ska duscha" log jag och ställde mig upp.

Jag var alldeles klibbig, så jag var absolut tvungen att duscha.

"Får jag följa med?" frågade han.

"Visst" log jag.


Han gick efter mig in i toaletten. Jag hade inte direkt några kläder att ta av så jag hoppade direkt in i duschen med Justin efter mig. Han flinade stort när han kollade på mig och jag vred på vattnet. Det ljumma vattnet kom på både mig och Justin, små vattendroppar började pryda Justins kropp och han såg så sexig ut. Min pojkvän.

Jag log stort och tog tvålen och började tvåla in mig själv. Jag såg hur han kollade.

"Låt mig göra detdär" sa han och tog lite mer tvål i sin hand och började tvåla in mig. Jag gjorde detsamma på honom och det ena ledde till det andra..Nästa dag lyste solen lika starkt som dagen innan, jag satte på mig shorts och en nättröja. Med tanke på att jag
vaknade först så satte jag mig på balkongen för att sola.

Min hud började brännas lite, men ville man vara fin så fick man lida pin.

Det uttrycket påminde mig om mitt gamla liv, mest cheerleadingen. Jag längtade så mycket efter det, det hade alltid varit min sak - men nu hade jag inte ens det längre.

Jag solade kanske en timma innan Justin kom, han drog mig i hans knä och började kyssa min hals.


"Justin" skrattade jag.

"Jag ska tatuera mig idag" log han mot min hals.

"Verkligen? Vad?"

"Jesus på något språk, vill du följa med? "

"Sitta i en studio hela dagen" sa jag och rynkade pannan.

Han skrattade

"Okej, sola du så går jag dit min pappa. Han var ändå i närheten, och sen senare.." han kysste mig hals igen "så syns vi"

"Okej då, kan vi bara ta en morgon promednad?" frågade jag och han nickade.

"Låt mig ta på mig bara"

"Visst"

Jag ställde mig upp så han kunde gå iväg, sedan gick jag också in för att borsta tänderna..

 


Jag och Justin gick hand i hand längs stranden, det var någon timme kvar tills han skulle tatuera sig.

"Min mage kurrar" sa jag och gjorde en ledsen min vilket fick Justin börja skratta.

Jag var i princip alltid hungrig, och jag älskade skräpmat.

"Ovanligt" flinade han.

"Man ser verkligen att jag slutat träna" sa jag och kollade ner på min kropp. Han slog till mig i huvudet.

"Vad menar du med det?"

"Jag har blivit tjockare"

"Tjock? Tro mig - inte en enda kille skulle säga nej till dig på denna stranden. Du är allt annat än tjock. Dessutom, I can handle curves"

"Vad söt du är baby" log jag.

Han pussade mig på munnen.

"Önska mig lycka till?"

"Lycka till, varje gång det gör ont, kom ihåg att jag älskar dig"

Jag kysste honom passionerat.

"Sedan kommer jag komma ihåg dendär kyssen, allting kommer nog bli så mycket bättre då"

Jag skrattade och boxade honom löst på bröstkorgen.

"You can handle it handsome"

 


Jag la mig ner på stranden, det var massvis med röster, men om man koncentrerade sig tillräckligt mycket så kunde man höra vattnet brusa.

"Ursäkta?" en sträv röst avbröt mig och jag kisade upp mot solen.

"Är inte du Alyssa Baker?" frågade han.

"Öh jo" mumlade jag och suckade.

Jag satte mig upp, för han satte sig ner i sanden brevid min handduk och jag skyndade med att åtminstonde sätta på mig nättröjan.

"Tänkte väl att jag kände igen dig"


Han hade ljust hår som var alldeles blött, men resten av hans kropp verkade ganska torr. Jag kollade på hans mage och kunde inte undvika att se sexpacket. Men Justins mage var snyggare, enligt mig.

"Hehe ja" sa jag bara.

"Du kommer inte ihåg mig ellerhur?" skrattade han.

Jag granskade honom noga och skakade på huvudet.

"Borde jag?"

"Jag var Lucas kompis, eller jag är men vi träffas aldrig nästan. Hur är det med honom?"

"Åh, nu kommer jag ihåg, Dave?"

"Precis"

"Jag vet inte, vi är inte tillsammans längre"

"Jaha okej, jag som trodde det skulle vara" skrattade han "vi brukade jämt fajtas över dig"

"Verkligen?"

"Japp, men som sagt, han fick ju dig tillslut"

"Ja, det fick han. Men vi gjorde slut för jätte länge sedan"

"Åh, ja som sagt, har inte träffat honom på ett tag"

Jag skrattade till, gamla tider..

 

 


Några dar senare:


Vi var tillbaka i LA, jag och Justin hade faktist inte träffat varandra sen Hawaii, men det var mest för att han hade fullt upp, jag med dessutom. Vi båda hade karriärer som hindrade oss från att spendera all tid tillsammans.

Men det gjorde att vi tog vara på varje minut som vi hade tillsammans, istället.

 


Lust att ses idag? Galan är imorgon, så vill se dig innan de! xoxo

 


Visst babe ;)

 


Kommer om en halvtimma.

 


Jag satte på mig ett linne och jeans, faktist så skulle jag tvinga Justin att rida idag, mohaha. Jag visste att han inte gillade hästar så mycket, men jag gjorde det så jag tyckte vi kunde faktist försöka åtminstonde att gilla samma saker.

Jag drog på mig en hoodie också och satte mig på sängen.

Efter 45 minuter så knackade det på min rumsdörr.

"Kom in" ropade jag och Justins huvud stack in.

"Din mamma släppte in mig" flinade han.

"Hej" log jag och gick fram till honom.

Han slog armarna om mig och bar upp mig från golvet, han höll om mig så hårt att jag tappade andan och pressade sina läppar emot mina.

"Kan..inte andas" fick jag fram och han släppte ner mig så jag föll ner på golvet igen.

"Hej" sa han och jag skrattade.

 


Vi satte oss på min säng och kollade runt på datorn, mest facebook och youtube. Justin brukade visa mig roliga videoklipp, sedan kunde vi skratta i evigheter.

"Ta upp webbcam" log han.


Jag klickade upp det och bilden på oss syntes på skärmen. Jag grimaserade åt mitt hår och släppte ner det, det föll ner över axeln och Justin tog ett kort. Sedan log vi, då tog han ännu ett. Sedan kysste han min kind, då tryckte jag på kortet, och sedan sista när vi kysstes. Jag lutade mig över datorn för att kyssa honom, han gick villigt med på det och när jag skulle flytta mig närmare honom så var datorn ivägen så jag började skratta istället och stängde ner camen.

 

"Kan inte Jazmyn komma hit snälla?!" bad jag "bara några dar, jag saknar henne" sa jag och gjorde en ledsen min.

"Hahahahah shawty" skrattade han och la armarna om mig och pussade mig på pannan.

"Jag är seriös" sa jag allvarligt "det är först nästa vecka som allting börjar, så om hon kommer imorgon efter galan och stannar tills söndag?"

"Om du verkligen verkligen vill det så kan jag fråga pappa"

"Taaaaack Justin"

"Varsågod, vad ska vi göra?"

Jag log stort.

"Jag vet, följ efter mig" sa jag och gick ut ur rummet, han följde efter.

"Hej Mrs och Mr. Baker" hälsade Justin när vi gick förbi.

"Snälla kalla dom Karen och Dave" skrattade jag.

Vi tog på oss skorna och vi började gå emot stallet.

"Vart ska vi?" frågade han tveksamt när vi gick på stigen.

"Stallet" flinade jag.

"Nej Alyssa! Jag är rädd för hästar"

"Då tycker jag vi ska ändra på det, Twister är jätte snäll. Dessutom är han min första pojkvän" flinade jag.

"Så jag ska få träffa dig ex?" sa han och log.

"Njae, han är fortfarande min pojkvän. Okej sanningen kom fram, jag dejtar två stycken, jag är avslöjad!" sa jag och tog upp händerna bekännande.

Han började skratta för fullt och vi gick in i stallet. Jag såg Justin rädda min, även om han försökte hålla masken så jag gick före och direkt in till Twister medans han stannade utanför.

"Twister, dethär är Justin" sa jag och klappade honom på mulen "den andra killen jag dejtar"

Han gnäggade till och jag skrattade nästan ihjäl mig, för det första så blev Justin skrämd och hoppade bakåt lite, och för det andra så passade det in i det jag sa.

"Jäklar, jag har aldrig varit så rädd för något ex, aldrig!"

Jag skrattade ännu mera och tog med Twister ut och Justin gick brevid mig, men på ett bra avstånd.

"Var inte rädd Justin, han gör ingenting, jag lovar" sa jag och vi gick in på skogsstigen.

Jag hade satt på Twister redan en slags grimma (ja hej, jag kan ingenting om hästar lalalalal) så man kunde rida honom om man ville, också om man ville rida två stycken.

Jag ledde honom, och Justin gick brevid mig.

"Kanske inte, han verkar snäll" sa han nervöst.

"Snälla, klappa honom en gång" bad jag.

Vi stannade och Justin drog osäkert en gång över Twisters panna och drog sedan snabbt undan den.

"Nu ska du rida, men jag leder honom sakta. Okej?"

"Va?!" sa han och jag nickade.

"Snälla? För min skull?"

Han suckade.

"Bara för din skull och för att jag älskar dig mer än han gör, okej?"

Jag bet mig i läppen och försökte visa Justin hur han skulle komma upp och tillslut lyckades han. Han verkade inte så säker.

"Håll i hans man eller denhär" sa jag och han nickade.

Sedan började jag gå försiktigt och efter ett tag verkade Justin faktist slappna av.

"Ser du, han är inte farlig alls"

"Nä, kanske inte"

Jag skrattade och stannade honom, sedan hoppade jag också upp och satte mig framför Justin.

"Vad gör du?!" frågade han oroligt och la armarna runt mig.

"Snälla, jag kan dethär" log jag och vi började sakta rida igen.

Med tanke på att vi gick i skogen så kunde vi prata om vad som helst, ingen skulle höra oss.

"Ska du sova hos mig?" fr¨ågade jag och han nickade.

"Visst, om jag får"

"Såklart"

Vi matade Twister och fixade i ordning allt, jag tog till och med en bild på Justin och la upp på instagram/twitter som bevis att han hade ridit.

 


Jag stängde dörren in till twister och Justin la armarna om mig.

"Vem älskar du mest.. mig eller Twister?"

Jag log.

"Twister"

Han började kittla mig och jagade in mig till en tom box och jag föll ner på halmet.

"Säg igen vem du älskar mest"

"Dig!" skrattade jag och han kysste mig.

"Så ska det låta"


Jag höll på att fixa mig inför galan som skulle äga rum snart, jag skulle gå dit i sällskap utav Justin och han var nominerad till ett pris. Det bästa var att jag skulle få presentera hans pris! Helt otroligt, dom hade ringt mig bara några timmar tidigare.

Inatt skulle även Jazzy komma för några dar.

Han Dave, från stranden hade faktist smsat mig lite, men jag brydde mig inte utan allt jag kunde säga var hela tiden "hur ser jag ut?" och Justin hade samma svar varje gång "du ser jätte fin ut, sluta oroa dig" .

 


Några timmar senare:


Röda mattan var så spännande, alla tog så mycket bilder hela tiden, skrek åt vilket håll jag och Justin skulle vända oss åt och blablabla. Jag var bara så lycklig att jag var där med Justin, han var mitt allt. Jag kunde inte förklara mina känslor för honom, jag älskade honom så så mycket, jag såg min framtid med honom, och han var mitt liv.


När vi äntligen satt oss ner på våra platser, vi satt längst fram turligt nog så var alla människor så trevliga. Vi pratade med alla Justins bekanta, och inte bekanta. Katy Perry bl.a och när jag såg Pauly D trodde jag ärligt att jag skulle svimma.

Jag kände att mina knän ville vika, herregud stod han bara några meter ifrån mig?!?!

Han var så gudomligt snygg, han rättade till kepsen.

"Hey buddy" hälsade Justin på honom.

"Heey, vem är du här med?"

"Alyssa"

"Hej Alyssa, väldigt trevligt att träffa dig" sa han och pussade mig kind.

"Öh tack, detsamma" sa jag med skakig röst.

Jag kunde skymta resten utav Jersey Shore teamet bakom.

"Är hon din flickvän?" frågade han och flinade stort.

"Haha ja" skrattade Justin.

"Damn, annars jag lovar jag skulle ha tagit dig snygging" sa han till mig och s v i m m a d e nästan.

Jag rodnade och log lite, han och Justin forsatte prata och vi pratade även med Selena, Demi och massa andra som gick förbi och sådant.

 


Sedan äntligen började det, en gala var verkligen någonting man alltid minns, oavsett hur många man har varit på. Jag hade ju därimot inte varit på så många, men ändå. Justin grep tag om min hand och pussade mig på kinden när kameran tog bilder på oss. Jag log stort och höll min hand på Justins knä.

"Nu ska Alyssa Baker presentera kategorin Bästa Musikvideo!"

Jag gick ut på scenen, lite halvskakig, sedan sa jag något skämt som alla skrattade åt. Jag kunde se Justin le stort mot mig och mima i love you.

Alla nomineríngar visades och när Justins video U smile visades skrek alla aningen högre. Jag öppnade kuvertet "och vinnaren är.....Justin Bieber!"

Alla skrek och applåderade medans en glad Justin kom upp på scenen och kramade om mig.

Jag gav han priset och han greppade tag om micken.


"Jag vill tacka alla som vart med och gjort denna videon möjlig, jag vill tacka Anastasia som varit en del utav den, jag vill tacka regissören.. Sedan vill jag tacka gud, för utan honom skulle jag inte varit här, och sedan vill jag tacka mina älskade fans! I LOVE YOU!" Han gick backstage och gjorde en pussmun till publiken, jag gick efter och han kysste mig ivrigt och överlyckligt.

"Grattis!" log jag.

"Tack, nu har vi verkligen någonting att fira inatt" sa han och blinkade med ögat.

"Haha Justin! Jazmyn kommer och jag bestämde att hon skulle sova med oss" log jag och vi gick tillbaka till våra platser.

 


Efter galan och lite firande så åkte vi till flygplatsen för att möta upp Jeremy och Jazmyn, dom skulle sova hos Justin, där även Pattie bodde men dom hade ett eget rum, precis som Justin också hade, där jag också skulle sova inatt.

Dom kom in till Justins stora hus och la in alla sina resväskor.

"Vi snor Jazmyn" log jag och bar henne till sängen med tanke på att hon redan sov så sött.

Vi la henne i mitten och somnade på varsin sida av henne.

 


När jag vaknade så började jag med att klä på mig, sedan ringde jag Chelsea och pratade säkert en halvtimma. När jag kom in i rummet igen så låg Jazmyn och Justin jätte söt så jag tog en bild och lade upp det på instagram med texten Justin and Jazzy sleeping, so cute!

Han hade sin hand så skyddande runt henne, så underbart sött!


 

Jag kände att jag var nära på att ge upp, låta mörkret ta över min kropp. Den lilla bild som jag hade kvar, som jag hade kämpat för hade sakta börjat falla ner i mörkret. Smärtan. Var så obeskrivlig, ingenting, någonsin hade känts värre.

"Älskling, stanna kvar hos mig"

En röst som bad mig, rösten kändes bekant. Såklart jag visste vems rösten var, ingenting skulle någonsin få mig att glömma den rösten.

Rösten av en ängel.

Någonting kallt för ner på min hand, jag försökte öppna ögonen och kunde bara se en skugga av någon som satt brevid mig, det lät som han grät.

Samtidigt som jag mindes hans ansikte, så mindes jag vad jag ville berätta för honom. När jag tänkte på det så blev jag genast orolig?! Tänk om det hade dött, också? Hur skulle jag berätta det för honom?

Justin, jag är gravid.

Jag slöt ögonen igen, då kände jag hur blodet kom ur min strupe, jag spydde ännu mera blod. När blodet kvävde mina luftrör så kunde jag inte heller andas, och sakta och stillsamt försvann jag in i mörkret.

 


Justins perspektiv, 1 timme tidigare:

Alyssa grep hårdare tag om min hand.

"Det är läskigt här" sa hon och gick snabbare.

Innan jag ens hann svara så hörde vi några killars röst.

"Ey, är inte detdär Justin Biever?" sa en utav dom och alla sprang fram till oss.

Jag såg hur rädd Alyssa blev.

"Tyvärr inga autografer idag" sa jag och himlade med ögonen.

"Vi är inte här för att fråga om autografer" sa den ena med mörka ögon som skulle få vem som helst att backa. Han puttade till mig med handen så jag råkade släppa Alyssa och någon annan kille la händerna runt henne.

"Släpp mig" röt hon men han släppte inte.

"Låt henne va" väste jag och gick fram till killen och slog till honom i ansiktet.

"JUSTIN" skrek Alyssa när någon annan tog ner mig bakifrån.

Allting hände så snabbt så jag hade svårt att förstå vad som hände - men så hörde vi en bil. Alla sprang iväg förutom jag som låg på marken och Alyssa.

Jag ställde mig upp och så var ljusen rätt emot mig

"JUSTIN SPRING" skrek Alyssa och hoppade framför mig, sedan tre sekunder senare låg hon på marken..

 

Varje sekund gick så sakta, jag vägrade hjälp sålänge som Alyssa opererades. Jag ville vara där då när hon öppnade sina ögon igen, jag visste att det var mitt fel. Jag visste det, och själva tanken på det fick mig vela spy.

Jag la händerna i kors och vädjade till gud, precis som alla andra gjorde just nu.

Jag brydde mig inte om något annat, jag skulle inte överleva utan henne.

"Justin?" frågade läkaren och jag ställde mig upp snabbt.

"Ja? Hur mår hon?"

Han drog ett djupt andetag.

"Tyvärr, ingen utav dem klarade sig. Jag är ledsen"

"Vilka två?" frågade jag tyst.

"Visste du inte? Jag trodde hon hade berättat. Hon var gravid.."

Jag föll ihop på marken och kunde inte andas, hela min värld svartnade till.Tyvärr, världens sämsta slut!
Orkade inte skriva mer, och hade inte tid. Nu är frågan, ny novell eller avsluta hela bloggen? :o

 


Inte död än iallafall

Sorry, haft så fullt upp. Imorn kommer flera episoder ut :) samtidigt vill jag be för caitlin beadles..


Live, laugh & love - Damn - episode 42(klicka för större) Jag, Ryan och Chaz stod vid det annars tomma badhuset (kontakter ni vet;) och väntade på tjejerna. Sedan kom Alyssa ut i en bikini i följd utav Chelsea.

"Justin?!" väste Ryan.

"Vad?" viskade jag.

"Det är hon! Den snygga bruden från flygplatsen!" sa han chockat.

"Chelsea?"

"Öh, heter hon så?"

"Ja.." sa jag och började asgarva

 

"Vad skrattar ni åt?" frågade Alyssa och ställde sig framför oss.

"Ingenting." log jag.

"Okej, killar dethär är Chels, detta är Chaz och Ryan."

 


Vi gick in i en utav poolerna och sedan åkte vi rutschkanerna. Sedan gick tjejerna ut ur vattnet för att gå in i den varma poolen.

Min blick fastnade direkt vid Alyssas rumpa, hon var så heeet. Jag bet mig i läppen och dom försvann sedan.

"Daaamn" sa vi nästan alla i mun på varandra.

 


Alyssas perspektiv:

"Okej, om han fyller år om... typ tre dar så alltså ni åker om två dar, fan Alyssa! Vi har saker att fixa, vi måste dra nu!"

"Jag vet, kom då"

Vi gick in till killarna igen, Justin bet sig i läppen när jag lutade mig över honom vid poolkanten.

"babe, jag ska dra nu med Chels, vi har lite saker att fixa"

"Vad?" viskade han hest och närmade sig mitt ansikte.

"Hemligt" flinade jag.

Han kysste mig passionerat och jag bet i hans läpp så att han stönade till lågt och sedan reste jag mig upp.

"Nej nej åk inte" bad han och jag skrattade och gjorde en pussmun till honom innan jag försvann in i omklädningsrummet.

"Det är så tydligt hur mycket han vill ha dig.." skrattade Chels och tog av sig sin bikini.

Jag rodnade och satte upp håret.

"Du borde ge honom.. det du vet"

Jag svarade inte och log lite konstigt.

"Vänta! Har ni gjort det redan?!"

"Alltså.. men det var bara lungt och romantiskt.." sa jag och rodnade.

"Varför har du inte berättat?!" klagade hon. "men aja, men ge honom det.. men lite mer.. vilt" skrattade hon.

"Okej, whoouh, jag behöver nya underkläder" sa jag osäkert.

"Jag märker det" sa hon och rynkade näsan åt min vanliga bh.

Jag skrattade och suckade samtidigt.. vi hade som sagt m y c k e t att göra.

 


Vi hittade några affärer, vi letade efter underkläder, kläder och en annan sak som jag skulle ge Justin bl.a . Det gulliga var att det kom några fans och frågade efter min autograf, sedan var det en som ville göra en duett med mig så hon spelade sin gitarr och jag sjöng. Så himla gulligt!

 


Vi tog sedan en taxi till Justins hus.

"Ditt uppdrag dom här sista dagarna är att reta honom så mycket som möjligt, men du får inte göra det, okej?"

"Okej!" sa jag och andades en gång.

"Bra" skrattade hon.

 


Vi kom in i huset, killarna stod precis i köket och käkade.

Jag gav Justin en kyss och han smakade.. pizza.

Han tog min hand och gav mig en allvarlig blick och nickade mot övervåningen. Sedan började han gå och drog mig efter sig, jag följde efter en liten bit efter honom och kollade oroligt på Chels. Hon skakade på huvudet som betydde "ge inte med dig" .


Vi gick upp på övervåningen och han stängde sin dörr efter oss, mitt hjärta slog hårdare. Han kom fram till mig och tog ett hårt grepp om mig och kysste mig hårt, och passionerat.

Jag grep tag om hans nacke och lutade bak mitt huvud så han kysste min hals.

Han tog tag i min rumpa och bärde upp mig så jag hade benen runt hans midja, sedan bar han mig emot sängen och kysste mig alldeles vilt. Jag hade aldrig sett Justin såhär.

"Du..vet...inte..hur...mycket..jag..vill ha ..dig.. just nu.." stönade han och vi la oss ner på sängen.

 


Precis då öppnades dörren och Chelsea tittade in.

"Förlåt" skrattade hon och stängde dörren.

"Dags att börja låsa dörren?" sa jag och log.

Han suckade och satte sig upp.

"Kanske" mumlade han.

Jag log och satte mig upp, jag kysste hans hals.

"Babe" vskrattade jag och reste mig sedan upp.

 


Några dagar senare:

Det gick så många dar tills min överraskning skulle ske, dom senaste dagarna hade jag verkligen retat Justin. Jag hade naffsat i hans öra och viskat i hans öra hur mycket jag ville ha honom, Chels åkte hem igen.. Vi skulle också "hem" idag.

 

Vi sa hejdå till Ryan och Chaz, sedan åkte vi till flygplatsen.

"Där är vårat flyg!" sa Justin och tog mig i handen.

"Faktist inte.." mumlade jag och stannade honom.

"Vad menar du?"

"Vi ska till Hawaii." log jag och pussade honom "grattis på födelsedagen baby, i förskott"KOLLAR PÅ NEVER SAY NEVER OCH GRÅTER SOM VANLIGT! MITT HJÄRTA SVIDER, JAG VILL TRÄFFA DIG JUSTIN :'(


Live, laugh & love - Ryan and Chaz - episode 41


Ja, jag vet. Det är varken Chaz eller Ryan, its my lovely boyfriend Christian som jag träffade förut ;) höhö


Jag gick in i sovrummet och satte mig suckandes på sängen.

Jag planerade vad jag skulle ge Justin i födeledagspresent, jag hade några idéer. Jag som hade trott jag skulle kunna få vara här ensam en lång stund, men nästan direkt knackade det på dörren.

"Kan jag komma in?"

"Visst älskling.." mumlade jag.

Han kom in och satte sig brevid mig, han la armen runt mig och pussade min nästopp?!.

"Har min farmor pratat med dig?"

"Va? Varför undrar du?"

"Alyssa, jag är inte dum. Vad har hon sagt till dig?"

"Inget" mumlade jag och tvinnade håret mellan fingrarna.

"Berätta nu." begärde han.

"Bara att hon inte gillade mig, att hon kommer se till att vi inte är tillsammans längre, att jag uttnyttjar dig. Men det är inget, låt det va."

"VA?! Jag ska berätta till henne NU exakt hur det står till!!"

"JUSTIN NEJ!"

Han gick fort till dörren och jag sprang efter honom.

"Snälla älskling." bad jag men han var redan framme så jag sprang upp tillbaka och la mig ner i sängen och grät. JAG = en idiot som inte kan hålla sin mun tyst.

 


"Babe, vi ska åka till min mormor nu." sa han när han kom tillbaka och jag nickade, jag tog väskan efter mig och gick före alla ut till bilen och satte mig. När vi var framme hos Diane och Bruce hade dom redan lagat mat, jag älskade Diane! Efter det ville hon fixa i ordning mitt hår, så hon och Jazmyn gjorde det. Diane beundrade min mamma väldigt mycket för inte låtit mitt hår förstöras av toffsar och sånt.

 


"Jag ska iväg till ett shoppingcenter imorgon, vill du följa med?" frågade Diane och jag nickade.

"Uh, visst! Bara vi två eller?"

"Ja, vi kanske kan ta med oss Jazmyn. Jag måste köpa något till Justin, jag tänkte att du kunde hjälpa mig med det!"

"Ja okej."

"Mormor, sno inte min flickvän." muttrade Justin med ett leende och kom in i köket, han hade suttit och spelat tvspel.

"Äh, du tråkar ändå bara ut henne." skrattade hon.

"Chaz och Ryan kommer över." log han.

Chaz? Ryan?

"Okej sweetie, kan du städa ditt rum innan de?"

"Jaja."

Justin gick iväg.

 


"Jag ska säga bara en sak till Justin, jag kommer snart."

Jag gick in till vardagsrummet där han satt och spelade.

"I love you." mumlade jag mot hans mun och försökte kyssa honom, men fick bara typ en liten puss besvarad.

"Tack då." suckade jag.

Han pausade spelet och tryckte mitt ansikte emot hans.

"Du är alltid så envis." suckade han.

Jag himlade med ögonen och betraktade hans vackra ögon.

Sedan kysste han mig, och hans tunga gled in i min.. Först lät jag han inte, men gav tillslut upp. Jag älskade ju honom..

 


Justins perspektiv:


Det plingade på dörren ett antal gånger, så det kunde inte vara någon annan än Chaz.

Jag hoppade upp ur soffan och Alyssa kom efter mig.

"Detta är min bästa vän, du kommer älska han." log jag och öppnade dörren.

Som väntat stod Chaz där och jag kramade om honom, vi gjorde ett handslag.

"Hey buddy, det var ett tag sen!"

Jag gjorde samma sak med Ryan, som stod en bit bakom.

"Kom in, detta är Alyssa som jag har berättat om."

"Hej" log hon.

 


Vi satte oss på båda sofforna, jag kastade en utav spelkonsolerna till Ryan och hade den ena själv.

"Har ni pizza?" frågade Chaz.

"Nej" skrattade jag.

"Har du Alyssa?"

"Ja du vet, jag går runt med pizza i min bakficka, vill du ha?"

Alla började skratta och hon drog upp bena.

"Jag går och beställer, följer du med Alyssa?"

"Visst"

Dom försvann bort i köket, där alla nummer fanns.

"Hur är det i LA?"

"Det är bra, tänkte ordna någon fest nu när jag kommer hem, kommer ni över?"

"Såklart vi kommer då!"


 

Både Alyssa och Chaz kommit tillbaka, pizzan hann också komma så vi pausade spelet och åt. Ryan och Chaz började prata om en resa dom precis några timmar innan kommit hem från. Dom hade varit och kollat på en ishockeymatch.

"Fan vilken snygg brud det var på flygplatsen! Daaaamn." sa Ryan och bet sig i läppen.

"Aa juste fan." sa Chaz och tuggade ljudligt.

"Varför tog ni inte hennes nummer då?" sa jag chockat.

"Hon hann försvinna in i en taxi."

"Fan då, jag hade vela se henne" sa jag och skakade på huvudet. Alyssa slog till mig på armen och vi brast ut i skratt.

"Äh vi stänger av spelet och kollar på Jersey Shore." sa jag och stängde av spelet, medans jag bläddrade fram till MTV.

"Pauly D är så snygg. Jag kommer snart, ska bara upp och ringa Chelsea."

Jag kollade efter henne medans hon försvann upp på övervåningen.

"Fan vad het hon är, bra gjort Justin!" sa Chaz och Ryan nickade instämmande.

"Hey.. jo jag vet. Hon var en cheerleader också" sa jag med ett smile, jag kunde fortfarande inte förstå att hon var min.


 

"CHELSEA ÄR HÄÄÄÄR!" skrek Alyssa när hon sprang ner för trapporna och jag kollade konstigt på henne.

"Va?" ropade jag.

"Hon är här! Hon ville överraska mig, är det okej Justin? Hon bor på ett hotell bara några kilometer härifrån"

"Ja, jag antar det. Då kan jag umgås lite med grabbarna när vi ändå är här"

"Ja, det kan du. Hennes taxi är här vilken minut som helst"

"Aa okej, vi kanske kan dra och bada någonstans?"

"Visst, jag har med mig bikinis"

"Har ni?" frågade jag killarna och dom skakade på huvudet.

"Men vi kan ju gå och hämta det nu, så möts vi där istället?"

"Gör det! Vi åker direkt när hon kommer då"


 

Jag undrade varför Chelsea kom till Canada, men jag tyckte på något sett att det var bra för Alyssa's skull för nu skulle jag inte få skuldkänslor när jag hängde med grabbarna.


I'm a #BEAST ! skrivit skitmke idag (sjuk) men försök kommentera! för när jag ser en kommentar så publicerar jag nästa..


Live, laugh & love - What do you wanna name our kids? - episode 40


Efter en stund så gick vi ut med Jazzy och Jazon, vi gick till parken med dom och gungade lite, sedan strövade vi bara omkring på gatorna.

"När jag blir stor vill jag bli som du." sa Jazzy.

"Aaw vad söt!" jag bar upp henne och pussade henne på pannan.

"Visst är hon." sa Justin.

Jag nickade och vi forsatte gå tillbaka till Justins hus.

"Vad vill döpa våra barn?" frågade Justin sedan med ett leende.

"Öh.. Jag gillar Leah, Caitlin och om det är en kille så tycker jag om Justin."

"Om det är en tjej så tycker jag Alyssa, Alyssa och Alyssa."

"Haha, nej men seriöst."

"Caitlin heter en utav mina närmsta vänner, tyvärr. Leah? Neeeej!"

"Nehe, vad tycker du då?" skrattade jag.

"Natascha, Cheryl..Alison är fint"

"Nathan, Jacob.." forsatte jag.

Han vände mig plötsligt om och kysste mig passionerat "you're my one and only."


"Babe, det finns kameror.." skrattade jag.

"sötnos."

"Snygging."

"Hottie."

"Handsome."

"Babe."

"Baby."

"Future Mrs.Bieber."

Jag började skratta. "Det är min dröm babe."

 


PANIK!!!!!!!!!!!!! KAN DU KOMMA TILL KANADA?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?! BRYR MIG INTE OM ATT VI BRÅKAR, LOVE YOU!

 


Chelsea svarade bara inom några minuter:

 


Love yah too, bara töntigt att tjaffsa sådär. Vad har hänt?!

 


LETS JUST SAY THAT I NEED YOU

 


Till vad?

 


Snälla, Justins födelsedag..

 


Ooooh, när är den?

 


Snart!!!!! HJÄLP?

 


Mm okej, jag kommer väl.. finns de hotell?

 


Ja, tack kolla på flyyg.

 


Jag ska, men vi håller det hemligt, ok?

 


Ja, kom inom 3 dar.

 


Ja.

 


;*

 


Jag raderade snabbt smsen, ifall Justin skulle få för sig att läsa.

"Behöver ni hjälp?" frågade jag och kollade på när farmorn och Justin lagade mat.

"Nej, sitt du bara där och gör vad du nu gör." sa farmorn

Jag sårades lite men låtsades som inget och forsatte kolla ner i mobilen, jag försökte spela något men det blev bara tråkigt.

 


Du vet att jag fortfarande gillar dig va?

 


från Lucas, skulle han aldrig ge upp?

 


Du vet att jag älskar Justin va?

 


Kändes som hela min dag var konstig..

"Kan jag sova en stund? Jag har ont i huvudet."

"Visst shawty" svarade Justin medans farmorn mumlade "om det är så hemskt så gör de då."HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA VAD SÄÄÄÄÄMST..

Live, laugh & love - The one & only, Jazmyn Bieber - episode 39


"Bieeeber..bieeeber." hörde jag någon säga.

Jag fladdrade upp ögonlocken och tittade upp, där satt en liten tjej med två toffsar. Jag gissade att det var Jazmyn, hon var verkligen söt.

"God morgon." log jag.

Hon började fnittra och hoppade med knäna på Justin som rynkade pannan, samtidigt som han sträckte på benen.

"Bieeeber dags att vakna!" sa jag och härmade Jazzy's röst.

"Mmmm." mumlade han och drog täcket över ansiktet.


Jag gick också under täcket och letade fram till hans ansikte, jag kysste honom och han verkade helt plötsligt vakna till. Jag öppnade försiktigt munnen och lät Justins tunga glida in, han la sin hand på min korsrygg och drog mig närmre honom. Han lät hans hand ligga kvar där men så hördes "bieeeber göm inteeeee deeeejj." så jag började le och det förstörde allting. Jag drog bort täcket och Justin som nu var vaken log stort mot Jazmyn medans jag kröp närmare Justin och la mig mot hans bröstkorg och han la armen om mig.


"Hej där buse! Vad gör du i mitt rum på morgonen va?" log han retsamt och kittlade henne lite med den andra handen. Hon började skratta, och hennes smilegropar syntes. Jag hoppades att någon dag skulle jag få någon liten som Jazmyn, förhoppningsvist lika söt.

 


När vi försökt fråga Jazmyn lite saker så gick vi ner där hans pappa åt frukost tillsammans med Justin farföräldrar.

"God morgon." hälsade dom.

"God morgon." sa jag och Justin i mun på varandra och satte oss vid bordet.

"Hur mår du?"

Dom började prata massor medans jag åt min macka, dom frågade mig också lite frågor men på något sett verkade det inte som att hans farfar och farmor gillade mig, hans pappa verkade helt trevlig men dom frågade mycket som "men om du inte träffat Justin - då skulle du inte varit känd väl?"


"Ursäkta mig, jag ska bara gå och borsta tänderna och byta kläder."

"Visst."

"Fåår jag följa med?" frågade Jazzy.

"Självklart." log jag och tog hennes hand.

"Ska jag bära upp dig för trapporna?"

"jaaaa."

Jag bärde upp henne till min ena arm.

 


När jag väl var klar och planerade att gå ner så stod Justins farmor där. Jag hoppade till lite för att jag blev skrämd, Jazmyn började skratta och jag släppte ner henne.

"Åh hej, såg inte att du stod där." sa jag med ett leende.

"Jazmyn gå ner till pappa och Justin, är du snäll."

Hon skrattade ett sött skratt och försvann ut ur rummet, sakta blev min puls högre.

Hennes blick var ingen utav dom bra blickarna.

"Kan vi prata lite?" sa hon och det lät inte alls som en fråga.

"Visst." mumlade jag och försökte le.

"Jag gillar inte idén med dig och Justin, alls. Jag tänker inte ljuga tyvärr, jag vet att du bara utnyttjar honom för att bli mer känd."

Jag ville avbryta henne - men jag vågade inte. Min mun var alldeles stel, inte ens jag kunde röra mig. Jag kände mig bara gråtfärdig.

"Jag vet inte varför Justin gillar dig, men jag ska se till att du försvinner ur hans liv," forsatte hon "föralltid."

Hon vände sig om och försvann, medans jag stod kvar chockad.

Jag satte mig på sängen där vi hade sovit och försökte andas, Diane och Bruce gillade iallafall mig, verkade det som. Och hans pappa var jätte snäll, men farmorn hatade mig. Vad skulle hända om Justin faktist lyssnade på henne? Skulle han försvinna ur mitt liv förevigt?


"Babe?"

"Härinne." ropade jag.

"Åh där är du, varför dröjer du så länge?"

"Inget, jag kommer nu."

"Okej bra.. Är du säker på att du mår bra? Du ser alldeles blek ut."

"Ja , jag är okej."

Han log och la händerna på mina kinder.

"Bra gumman."

Jag log och pussade honom "jag älskar dig." viskade jag.

"Det är därför vi är här." flinade han och tog min hand för att dra upp mig. Sedan vände sig han om men jag stannade, och kollade på honom chockat. Han vände sig om för att kolla på mig.

"Kall du var då." muttrade jag och drog åt mig min hand och gick förbi honom.

Han tog tag i min hand och vände mig så våra ögon möttes.

"Jag älskar dig också Alyssa Leslie Baker och jag vill vara med dig i en evighet, det finns inte en dag då jag inte tänker på dig. Du är mitt liv nu Alyssa." sa han och kysste mig.

"Det är därför vi är här." log jag och tog hans hand.


"Seriöst?" skrattade han och bet sig i läppen. Jag nickade och han började jaga mig ner för trappan, när jag var på sista trappsteget så ramlade jag och han föll över mig och vi började asgarva. Vi måste verkligen sett ut som två miffon, då kom precis alla dit och kollade underligt på oss.

"Fråga inte." skrattade Justin fram och drog upp mig också medans han ställde sig upp.nu måste jag verkligen skriva skriva skriva! vid slutet av denna månad vill jag börja på en ny novell! #LEGGO

svar på tal!

grymt! men aså jag fattade inte historien hon berätta för justin. aså är alejandro och simon typ samma person? för du skrev "han vill att min bror skulle fria till mig". jag fattar inte riktigt den delen...hehe


sv: haha tack så mycket! okej, ska försöka förklara lite här, förstår att det var svårt att förstå, jag förstod det knappt själv.

Simon är Alyssas bror, men det visste inte hennes pappa, utan hennes riktiga mamma sa ingenting. Alejandro är Alyssas ex, Alejandro och Simon var i samma arme, så Simon ville att Alejandro skulle fria till alyssa.

ehm, jag rättar detdär över till "han sa att min bror ville att han skulle fria till mig" . Haha fan vad fel jag skrivit, övertrött duvet ;)

Fråga mer om detdär om ni vill det, för det är jätte komplicerat, men det är ju liksom meningen :)

NY EPISODE HÄR NEDANFÖR!


Live, laugh & love - Welcome to Canada - episode 38


"Älskar mig? Pftt."

Justin såg hur upprörd jag blev och la handen på min kind, jag lungnade ner mig genast och han kollade rakt in i mina ögon.

"Jag kommer snart okej, jag ska bara åka och göra en sak."

"Va?"

"Det tar femton minuter max."

"Okej."


Han gick ut och jag hörde hur ytterdörren gick igen. Faktist så blev jag lite irriterad, nu när jag behövde honom som mest så var han tvungen att gå. Jag stirrade bara upp i taket medans jag väntade på att han skulle komma tillbaka. Efter en halvtimme hörde jag två röster blandas nere och min dörr öppnades.

Jag blev chockad när jag såg Selena, och Justin.

Jag började nästan skrika när jag såg Selena, jag menar hon var min största idol.

"Hej gumman! Tänkte att du skulle kunna prata med Selena, hon är en jätte bra lyssnare."

"Öh okej.." sa jag och ville inte riktigt dra in henne i dethär.

"Så jag tar en dusch - Selena sätt dig ner."

Jag log och Selena satte sig ner medans Justin försvann in i badrummet.

"Öh jaa.." sa jag bara.

"Jag trodde inte jag kände dig först, men du är väl Alejandros förra flickvän?"

Mitt hjärta stannade till.

"Ta det lungt! Justin vet ingenting om detta."

"Hur känner du honom?" frågade jag chockat.

"Låt oss säga att han lämnade mig för dig."

"Va?!"

"Mm, kände igen dig nu, när jag tänkte på det. Ja, och sedan sa Alejandro till mig nyss att Justin Bieber dejtar Alyssa, jag visste direkt att det var du."

"Shit..när var detta?"

"Vi typ dejtade innan jag blev känd kan man säga."

jag kunde inte svara, det kändes alldeles för löjligt.

"Berätta vad han gör." sa hon och hoppade bak i sängen så hon satt bekvämt.

"Han tror verkligen jag gillar honom fortfarande."

"Mhm, han är sån."

"Vad menar du?"

"När vi gjorde slut, och han träffade dig så förbjöd han mig att träffa andra killar."

"Uh okej. Kan vi snälla.. prata om något annat?"

"Visst, what's up med din kompis då?"

"Hur visste du det då?"

"Hur mår hon undrade jag? Haha."

Hon skrattade till och jag gjorde ett leende "aha oj, jo hon mår väl bra."

"Öh okej, är det något som hänt med henne då?"

"Nej då, bara lite tjaffs."

"Låter.. komplicerat."

Jag öppnade munnen för att säga något men så öppnade Justin badrumsdörren och räddade mig."Babe, vart finns det handdukar?"

"Öh, i skåpet längst upp." log jag.

"Tack."

Han försvann in och stängde dörren.

"Berätta inget till Justin, okej?"

"Nej då, ska åka hem nu ändå.Skulle bara hämta en sak.. Ring mig när du är hemma igen."

"Tack, det ska jag göra." vi kramade om varandra och hon försvann innan Justin hann komma ut.

"Vart stack Selena?"

"Hem." mumlade jag och gick fram till honom.

Han hade endast en handuk lindad runt midjan.


"Oh, vad vill du göra nudå?" frågade han och log ett sexigt leende.

"Jag vill bara.." sa jag och kramade om honom, jag var inte på sådant humör, jag hade bara behovet utav att ha honom nära.

Han la armarna runt mig och jag lutade mig mot hans halvvåta kropp, små vattendroppar rann ner på mig men jag brydde mig inte. Värmen från hans kropp värmde även min kropp, han luktade så gott, hans nytvättade hår stod åt alla håll, blött och gosigt.

Där stod jag mitt i rummet och kramade Justin, som inte hade kläder på sig förutom handuken, och sörjde. Vad var det för fel på mig?

 


"Kan jag bara sätta på mig?" frågade han försiktigt och jag nickade, jag gick in på toaletten sålänge och när jag kom tillbaka låg han under täcket och såg trött ut.

"Trött älskling?" frågade jag och la mig brevid honom.

"Jag känner mig sjuk." mumlade han.

Jag la handen på hans panna, han var åtminstonde inte febrig.

"Du fyller år om fem dar." log jag.

"Ja." flinade han.

 


När bilen var packad och klar så körde Justin, som alltid nästan till flygplatsen. Det var några papparazzis där, när vi hade satt oss i flyget somnade jag nästan direkt. Jag var så otroligt trött efter hela resan.

"Vakna, vi är framme."

Ett par bruna ögon glittrade framför mig, vilket nästan fick mig att tappa andan. Jag gäspade och kollade ut genom fönstret, men det var alldeles för mörkt för att kunna urskilja någonting annat än lampor. Planet landade sakta, och såfort det bromsat in så började människorna stressa sig ut. Jag och Justin därimot satt kvar till nästan sist, han drog ner väskan från hyllan ovanför och jag kollade på dom mörka ringarna runt hans ögon.


"Du sov inte så mycket va?"

"Lite, men såfort jag somnade kom någon och frågade efter min autograf." suckade han.

"Åh, men vi är snart hemma.. eller jag menar hos dig."

"Det är ditt hem också." sa han och pussade mig på pannan.

Jag log och tog min handväska, sedan tog Justin en annan väska och vi gick ut. Vi gick en specialväg till bilen, som en förare körde.


"I just sit here, waiting for you to call, and then I wonder, if you even calling at all. So many thoughts in my mind, wish you could be here all the time. Cause I'm lost without you, and I can't just doubt you, and its everything about, I just can't live without you." sjöng Justin medans jag vilade huvudet mot hans axel. Jag kände igen låten, det var en utav Justins, men den var bara en minut lång typ..

 

"Tack för skjutsen." mumlade Justin och räckte över pengar till honom. Han nickade och åkte iväg igen, medans vi stod kvar med våra resväskor. Då öppnades dörren och en man i 30 års åldern kom emot oss.

"Hey." hälsade han och Justin .

Jag tror det var hans pappa, dom var lite lika även fast det var mörkt.

"Du måste vara Alyssa." sa han och räckte fram handen.

"Det är jag det, Jeremy?"

"Precis! Trevligt att du också kunde komma, välkommen in."

Jag tackade och så tog han mina väskor så jag i princip inte bärde någonting, jag behövde bara släpa mina trötta ben efter mig.

"Alla sover, så sov ni också i Justins rum, så ses vi imorgon bättre."

"Mm visst." mumlade Justin.

Jeremy hjälpte oss bära upp väskorna.

"Godnatt."

"Godnatt." ropade vi efter honom och han stängde dörren.

"Ska jag låsa?" frågade Justin och gäspade.

"Äh, låt det va."


Han gick fram till sängen och drog av sig tröjan och byxorna, jag drog av mig byxorna och grävde fram ett par shorts och ett linne som jag hade på mig. När jag la mig i sängen verkade Justin redan somnat, jag la mig tätt intill honom och kramade om honom innan jag slutligen somnade själv.

 


 dålig del, jag vet! tycker ni att det går för snabbt btw?

 


RSS 2.0