Ljudet av ditt hjärta - episode 24När jag stod med båda fötterna på marken vågade jag sätta på mobilen igen, jag väntade tålmodigt på att äpplet när mobilen startar skulle försvinna. Jag hade fått ett nytt sms av Justin, vilket inte var särskilt oväntat.

* Scooter hämtar dig, och visar vart du ska bo :) *

Jag fick även massa sms 'välkommen ... ' Jag tänkte att jag skulle skicka sms till Justin om vart han var men jag tänkte att jag först skulle hämta min väska. Jag gick till det rummet, flygplatsen var väldigt stor och jag kände mig väldigt vilsen.

Med tanke på att jag hade en knallrosa väska så var den inte alls svår att missa när den kom åkandes på rullbandet. Jag plockade upp min väska och drog den efter mig medans jag letade efter ett lugnare ställe. Det fanns inget lungt ställde riktigt, åtminstonde inte vad jag såg och jag kunde inte direkt leta med tanke på att jag skulle behöva komma tillbaka så jag ställde mig utanför där det stod massvis med taxibilar. Jag stod och började skriva på ett sms när en man som jag tyckte att jag kände igen knackade löst på min axel.

" Åh, ursäkta mig men heter du möjligtvist Caitlin? "

" Scooter? " sa jag frågandes och han log stort.

" Scooter, Justin bad mig plocka upp dig. " skrattade han och jag nickade.

" Jag kunde ha tagit en taxi annars. " sa jag och log lite.

" Nejdå, jag hämtar. Han skulle gärna ha kommit själv men det skulle bara skapa kaos och han orkade inte med det idag. "

" Aha okej.. " sa jag och han ryckte upp sig lite.

" Så ska vi åka? "

" Javisst! "

Om jag inte skulle ha känt igen han så bra skulle jag inte ha gått med han men jag visste från hans film att det var han. Scooter Braun. Om jag skulle berätta för alla så skulle nog alla tro att jag gjorde dethär för att Justin var känd, för att jag skulle bli känd eller något, men så var det absolut inte! Justin var underbar på alla sätt och vis, och dessutom hatade jag uppmärksamhet så jag håller mig helst utanför kändisskapet. Om jag inte skulle ha träffat Justin alla domdär nätterna på hotellet skulle jag inte ens ha åkt.

Jag och Scooter pratade hela resan, han förklarade att Justin hade en lägenhet här i LA som jag skulle få låna. Jag protesterade först men det visade inga resultat så jag gav upp, Justin bodde i en annan lägenhet eller hus, han sa bara att han bodde någonstans.

" Jag visar dig in, sedan måste jag med Justin till en intervju om det är okej? "

" Absolut, jag tror ändå jag måste sova en stund. "

" Jag förstår det, jobbig resa va? "

" Skoja inte ! " log jag och han skrattade.

Han lämnade mig upp till lägenhetens dörr och var sedan tvungen att gå. Han gav mig nycklarna och jag tackade ända tills han försvann . Jag stoppade försiktigt in nyckeln i hålet och vred upp låset.

Jag hittade inget bra ord för att beskriva lägenheten, det var stilrent, modernt och alla människors dröm. Häpen gick jag runt och placerade väskorna i hallen, när jag vart i varje rum packade jag upp mina kläder i ett utav klädskåpen i sovrummet. Sedan la jag mig på den mjuka sängen och somnade direkt.

När jag vaknade kändes det som hemma, fast det var så långt ifrån hemma. Jag sträckte på mig extra länge i sängen innan jag bestämde mig för att ta en dusch, i det enorma badrummet där jag knappt hittade knappen att vrida på vattnet. När jag var klar virade jag handuken runt håret och ställde mig framför klädskåpet . Jag valde tillslut en rosa kjol, blommig tröja. Sedan sminkade jag mig som vanligt, precis när jag var klar med mascaran så ringer det på dörren så jag springer för att öppna.

Därbakom står Justin, såfort jag ser han hoppar jag i hans famn och vi möts i en lång kram.

" Åh vad jag har saknat dig ! " kvittrade jag.

 VAD TYCKER NI OM JELENA ? JAG TYCKER IALLAFALL SOM ÄR GULLIGA :) TRUUUE BELIEBER TO THE END! ONCE A BELIEBER, ALWAYS A BELIEBER .


NÄSTA CHAPTER, sommar tralalala

NÄSTA CHAPTER KOMMER IMORGON! :D

ljudet av ditt hjärta - episode 23


Kläder, tandborste, borste och sånt, mobiladdare, pengar och sådant hade jag redan tryckt in i väskan, förutom pengarna som jag lagt i en jackficka som jag skulle bära med mig sedan. Jag skulle åka imorgon på morgonen så det var skönt att allting var färdigpackat, jag gick ner för trappan och möttes av Diesel, våran hund. Jag kliade henne snabbt och gick sedan in i vardagsrummet, där satt mamma och kollade tankfullt in i teven.

" Hej mamma. " log jag och satte mig brevid henne.
" Hej gumman. " sa hon hest och vände snabbt huvudet mot mig.
Hon såg så trött och sliten ut, inte alls som jag var van att se henne. Jag blev lite smått orolig.
" Så för att säga hejdå så kommer Emily och Ella redan idag lite snabbt, det är väl okej? " frågade jag och mamma nickade stort.
" Absolut, be dom stanna över middag. "
" Det ska jag, så vart är resten? "
" Pappa jobbar, och med Paulina vet man ju aldrig. " suckade hon .
" Mhm. " sa jag bara och reste mig upp, gick in till mitt rum igen och tog med mig hunden.

" Diiiesel . " sa jag och rullade iväg bollen, kändes som evigeheter sen jag tagit mig tid att göra någonting med honom. Om jag bara kunde ta med honom till LA.
Jag slog upp twitter på datorn, läste några roliga tweets och retweetade dom. Sedan skrev jag själv: IM COMING TO LA BABY ;)
Haha, jag var lite knäpp ibland. Jag tryckte på tweet och kollade sedan igenom mina mentions. Jag hade fått lite mer följare sedan Justin följde mig på twitter. Men att vi hade träffats och så verkade ingen ha märkt.

Jag skrev sms till Emily och Ella att dom kunde komma nu eftersom jag började bli uttråkad och dom svarade båda två samtidigt , * påväg:D * dom var säkert med varandra.
Det kändes som om dom två umgicks med varandra hela tiden, och på sistone oftast utan mig. Jag vet inte, det kanske bara var jag som inbillade mig men dom verkade verkligen som bästa bästa vänner och vi var mer som 'vänner' . Dessutom så skulle dom börja på samma gymnasium, det verkade konstigt eftersom jag vart så säker att Ella skulle välja danslinje när hon ändå hade kommit in..

" Goda hamburgare! " sa Emily glatt och tog sin sista tugga av hennes hamburgare.
" Tack. " svarade mamma och log emot oss.
" Jag ska åka och jobba nu så jag kan skjutsa dig imorgon, ha så roligt tjejer. "
" Hejdå mamma! "
Alla gav henne ett leende och sa hejdå, sedan gick hon och vi åt också upp våra hamburgare. Sedan gick vi upp på mitt rum och la oss alla tre i min säng.

" Hur långt tid tar det att flyga dit? " frågade Emily och spelade med min Iphone.
" Runt 12 timmar med mellanlandning . " mumlade jag .
" Shit, vad ska du göra? " sa Ella.
" Jag vet inte, kommer få panik i planet. " skrattade jag.
" Kommer .. han och hämtar dig? " sa Emily.
" Ja, han har kollat när jag landar och så.. Eller han kommer inte och hämtar men han fixar min skjuts. "
Vi pratade massor innan dom slutligen var tvungna att åka hem, och dom gjorde det samtidigt eftersom dom ville ta samma buss. Jag gick och la mig direkt nästan efter det, vi skulle åka klockan sju på morgonen imorgon så bättre att sova ut.

Riiingriiing. Jag suckade och stängde av alarmet, jag satte mig trött upp i sängen och kollade på klockan, det var sex förstås eftersom jag lagt klockan till de. Jag gick in i badrummet och hoppade in i duschen, tvättade håret och allt men tog inte allt för långt tid på mig. Sedan valde jag kläder, ett ljusblått linne med vita short. Jag satte på mig dom med handuken på huvudet, gick in i badrummmet igen för att borsta tänderna och håret. Jag fönade sedan håret och lät det vara, jag hade vart hos frisören igen för att lägga i nytt lösår, kortare denna gången eftersom mitt hår hade växt så mycket. Jag sminkade med med mascara och eyeliner, tog några halsband och gick sedan ner för trappan där mamma och pappa satt, förvånanade nog Paulina också.
" Godmorgon gumman. " sa mamma lika varmt som alltid och log stort.
" Godmorgon. " sa jag glatt, såklart jag var överlycklig över att denna dagen äntligen hade kommit.
" Vill du äta nu eller sen ? " frågade mamma och jag tänkte efter lite.
" Jag köper mat på flygplatsen och äter i planet, jag har ju tid. "
" Okej. " hon plockade undan allt det som resten hade ätit och Paulina kollade upp på mig.
" Jag ska inte följa med men jag hoppas verkligen du har kul, jag ska inte berätta till någon och jag förväntar mig en autograf. " flinade hon och jag log stort.
" Tack, det betyder verkligen Paulina .. Men du har ju redan en ? " skrattade jag.
" Äh, ta något annat då. "
Vi skrattade alla och sedan gick hon upp till sitt rum för att säkert sova längre, jag var verkligen glad över hennes ord, det var alldeles för sällan som vi pratade om allvarliga saker och faktist var snälla mot varandra.
" Vill du åka? " frågade pappa och jag nickade stort.
" Ska alla följa med? "
" Mamma stannar här för hon har huvudvärk, men jag kan skjusta. "
" Är det okej gumman ? Jag kan annars följa med. "
" Nej mamma, det är lungt. " log jag och kramade om henne.
" Ta det försiktigt, lova mig det. "
" Jag lovar, älskar dig! "
" Älskar dig också. "
Vi släppte varandra och jag gick ut i hallen där min väska redan stod, jag snörade mina converse och gick ut till bilen. Pappa kom strax bakom mig med väskan och la in den i baksätet medans jag knäppte mitt bälte.

Flyget som jag skulle ta anropades i högtalaren.
" Aha, då var väl dags för mig att gå då. " log jag och pappa en kram .
Han hade gett mig ännu mera pengar, trots att jag protesterat.
" Älskar dig, ring oss varje dag ! "
" Jag lovar, love you more !"
Efter kramen så började han gå och jag vände mig , han ropade " ring direkt när du är framme. "
" Ja . " ropade jag tillbaka och checkade in flyget.
Jag fick lite problem med att hitta min plats på första klass, typiskt men när jag väl hittade den så satte jag mig ner och la ner dom fyra tidningar jag köpt i facket framför.
Ingen satte sig brevid mig och dom bad alla sätta på säkerthetsbältena.

Vid det läget hade jag redan gjort det eftersom jag var flygrädd och skrev snabbt ett sms till Justin innan jag skulle stänga av mobilen.
* Glöm inte skjutsen, åker nu ;) see ya soon . *
Sedan stängde jag mobilen och flyget började rulla. När det lyfte höll jag mig för skrik och tog snabbt ett tuggummi för att försöka undvika lock i öronen. Jag tog fram min Ipod och började lyssna på Justin, det tröstade lite iallafall. Sedan tog jag fram första tidningen och läste sakta vad det stod, annars skulle alla vara utlästa bara några timmar och jag hade tolv timmar.
Jag kunde inte sova i saker som  rörde sig om jag verkligen inte var dödstrött, och det var jag inte så jag skulle inte kunna somna denna resa iallafall. När jag läst två tidningar i streck så köpte jag höglurar och kollade på någon film framför mig, det var coolt. Jag köpte även cola & godis.

Vi mellanlandade någonstans imellan allting, och när det var dags att landa så kunde jag inte göra annat än pusta ut av lättnad. Det hade vart så långtråkigt och jag hade läst allting fem gånger, jag kunde knappt vänta tills att få strecka på benen ordentligt och stå på marken. Kanske lägga mig i en säng och sova, åh!
Planet landade och det var dags att gå av ..

Ledsen om inläggen kommer så sent men mitt internet strular hela tiden så det tar typ en timme att publicera -.- KOMMENTERA NUUU


Kläder, tandborste, borste och sånt, mobiladdare, pengar och sådant hade jag redan tryckt in i väskan, förutom pengarna som jag lagt i en jackficka som jag skulle bära med mig sedan. Jag skulle åka imorgon på morgonen så det var skönt att allting var färdigpackat, jag gick ner för trappan och möttes av Diesel, våran hund. Jag kliade henne snabbt och gick sedan in i vardagsrummet, där satt mamma och kollade tankfullt in i teven.
" Hej mamma. " log jag och satte mig brevid henne.
" Hej gumman. " sa hon hest och vände snabbt huvudet mot mig.
Hon såg så trött och sliten ut, inte alls som jag var van att se henne. Jag blev lite smått orolig.
" Så för att säga hejdå så kommer Emily och Ella redan idag lite snabbt, det är väl okej? " frågade jag och mamma nickade stort.
" Absolut, be dom stanna över middag. "
" Det ska jag, så vart är resten? "
" Pappa jobbar, och med Paulina vet man ju aldrig. " suckade hon .
" Mhm. " sa jag bara och reste mig upp, gick in till mitt rum igen och tog med mig hunden.
" Diiiesel . " sa jag och rullade iväg bollen, kändes som evigeheter sen jag tagit mig tid att göra någonting med honom. Om jag bara kunde ta med honom till LA.
Jag slog upp twitter på datorn, läste några roliga tweets och retweetade dom. Sedan skrev jag själv: IM COMING TO LA BABY ;)
Haha, jag var lite knäpp ibland. Jag tryckte på tweet och kollade sedan igenom mina mentions. Jag hade fått lite mer följare sedan Justin följde mig på twitter. Men att vi hade träffats och så verkade ingen ha märkt.
Jag skrev sms till Emily och Ella att dom kunde komma nu eftersom jag började bli uttråkad och dom svarade båda två samtidigt , * påväg:D * dom var säkert med varandra.
Det kändes som om dom två umgicks med varandra hela tiden, och på sistone oftast utan mig. Jag vet inte, det kanske bara var jag som inbillade mig men dom verkade verkligen som bästa bästa vänner och vi var mer som 'vänner' . Dessutom så skulle dom börja på samma gymnasium, det verkade konstigt eftersom jag vart så säker att Ella skulle välja danslinje när hon ändå hade kommit in..
" Goda hamburgare! " sa Emily glatt och tog sin sista tugga av hennes hamburgare.
" Tack. " svarade mamma och log emot oss.
" Jag ska åka och jobba nu så jag kan skjutsa dig imorgon, ha så roligt tjejer. "
" Hejdå mamma! "
Alla gav henne ett leende och sa hejdå, sedan gick hon och vi åt också upp våra hamburgare. Sedan gick vi upp på mitt rum och la oss alla tre i min säng.
" Hur långt tid tar det att flyga dit? " frågade Emily och spelade med min Iphone.
" Runt 12 timmar med mellanlandning . " mumlade jag .
" Shit, vad ska du göra? " sa Ella.
" Jag vet inte, kommer få panik i planet. " skrattade jag.
" Kommer .. han och hämtar dig? " sa Emily.
" Ja, han har kollat när jag landar och så.. Eller han kommer inte och hämtar men han fixar min skjuts. "
Vi pratade massor innan dom slutligen var tvungna att åka hem, och dom gjorde det samtidigt eftersom dom ville ta samma buss. Jag gick och la mig direkt nästan efter det, vi skulle åka klockan sju på morgonen imorgon så bättre att sova ut.
Riiingriiing. Jag suckade och stängde av alarmet, jag satte mig trött upp i sängen och kollade på klockan, det var sex förstås eftersom jag lagt klockan till de. Jag gick in i badrummet och hoppade in i duschen, tvättade håret och allt men tog inte allt för långt tid på mig. Sedan valde jag kläder, ett ljusblått linne med vita short. Jag satte på mig dom med handuken på huvudet, gick in i badrummmet igen för att borsta tänderna och håret. Jag fönade sedan håret och lät det vara, jag hade vart hos frisören igen för att lägga i nytt lösår, kortare denna gången eftersom mitt hår hade växt så mycket. Jag sminkade med med mascara och eyeliner, tog några halsband och gick sedan ner för trappan där mamma och pappa satt, förvånanade nog Paulina också.
" Godmorgon gumman. " sa mamma lika varmt som alltid och log stort.
" Godmorgon. " sa jag glatt, såklart jag var överlycklig över att denna dagen äntligen hade kommit.
" Vill du äta nu eller sen ? " frågade mamma och jag tänkte efter lite.
" Jag köper mat på flygplatsen och äter i planet, jag har ju tid. "
" Okej. " hon plockade undan allt det som resten hade ätit och Paulina kollade upp på mig.
" Jag ska inte följa med men jag hoppas verkligen du har kul, jag ska inte berätta till någon och jag förväntar mig en autograf. " flinade hon och jag log stort.
" Tack, det betyder verkligen Paulina .. Men du har ju redan en ? " skrattade jag.
" Äh, ta något annat då. "
Vi skrattade alla och sedan gick hon upp till sitt rum för att säkert sova längre, jag var verkligen glad över hennes ord, det var alldeles för sällan som vi pratade om allvarliga saker och faktist var snälla mot varandra.
" Vill du åka? " frågade pappa och jag nickade stort.
" Ska alla följa med? "
" Mamma stannar här för hon har huvudvärk, men jag kan skjusta. "
" Är det okej gumman ? Jag kan annars följa med. "
" Nej mamma, det är lungt. " log jag och kramade om henne.
" Ta det försiktigt, lova mig det. "
" Jag lovar, älskar dig! "
" Älskar dig också. "
Vi släppte varandra och jag gick ut i hallen där min väska redan stod, jag snörade mina converse och gick ut till bilen. Pappa kom strax bakom mig med väskan och la in den i baksätet medans jag knäppte mitt bälte.
Flyget som jag skulle ta anropades i högtalaren.
" Aha, då var väl dags för mig att gå då. " log jag och pappa en kram .
Han hade gett mig ännu mera pengar, trots att jag protesterat.
" Älskar dig, ring oss varje dag ! "
" Jag lovar, love you more !"
Efter kramen så började han gå och jag vände mig , han ropade " ring direkt när du är framme. "
" Ja . " ropade jag tillbaka och checkade in flyget.
Jag fick lite problem med att hitta min plats på första klass, typiskt men när jag väl hittade den så satte jag mig ner och la ner dom fyra tidningar jag köpt i facket framför.
Ingen satte sig brevid mig och dom bad alla sätta på säkerthetsbältena.
Vid det läget hade jag redan gjort det eftersom jag var flygrädd och skrev snabbt ett sms till Justin innan jag skulle stänga av mobilen.
* Glöm inte skjutsen, åker nu ;) see ya soon . *
Sedan stängde jag mobilen och flyget började rulla. När det lyfte höll jag mig för skrik och tog snabbt ett tuggummi för att försöka undvika lock i öronen. Jag tog fram min Ipod och började lyssna på Justin, det tröstade lite iallafall. Sedan tog jag fram första tidningen och läste sakta vad det stod, annars skulle alla vara utlästa bara några timmar och jag hade tolv timmar.
Jag kunde inte sova i saker som  rörde sig om jag verkligen inte var dödstrött, och det var jag inte så jag skulle inte kunna somna denna resa iallafall. När jag läst två tidningar i streck så köpte jag höglurar och kollade på någon film framför mig, det var coolt. Jag köpte även cola & godis.
Vi mellanlandade någonstans imellan allting, och när det var dags att landa så kunde jag inte göra annat än pusta ut av lättnad. Det hade vart så långtråkigt och jag hade läst allting fem gånger, jag kunde knappt vänta tills att få strecka på benen ordentligt och stå på marken. Kanske lägga mig i en säng och sova, åh!
Planet landade och det var dags att gå av ..

Ljudet av ditt hjärta - episode 22Jag visste att sommarlovet skulle ta slut snart. Jag skulle börja med min danslinje. Mitt liv kändes precis som vanligt. Bara för en månad sedan så hade min största dröm slagit in, att träffa Justin. Jag hade träffat honom mer än en gång, jag hade fått chansen att lära känna honom. Den chansen fick inte många, jag kände mig extremt tacksam att det hade vart just jag som fick den chansen. Men när man var med han så tänkte man ju inte direkt "shit jag är med Justin Bieber. " Det kändes fortfarande lika overkligt som då att han hade köpt flygbiljetter till mig, bara chansen att få se USA var stort för mig.. Jag hade shoppat ihjäl mig till resan som skulle äga rum om två dar. Jag undrade vad vi skulle göra, om han skulle ha fullt upp, när jag ens skulle komma hem. Jag skulle behöva fråga Justin senare, så att jag kunde boka redan nu biljetter hem. Iallafall innan skolan började, jag skulle behöva ta dansen på allvar nu om jag ville bli någonting.


Jag slog upp dörren hem och tog av mig skorna. Jag hörde hur någon sysslade i köket, ljudet av en sked som skrapade i en skål . Jag hängde av mig väskan och gick dit.


" Åh älskling. " sa mamma när hon såg mig och la det nydiskade glaset på diskbänken. Hon kom fram till mig och tog mitt ansikte mellan sina händer, hennes ögon var röda och såg ut att brista ut i gråt vilken sekund som helst.

" Jag älskar dig, det vet du väl? " sa hon och jag nickade.

" Såklart jag gör mamma, jag älskar dig med, vad har hänt? " frågade jag oroligt och hon skakade på huvudet.

" Ingenting, ville bara försäkra mig. " mumlade hon och försvann in i deras sovrum.

Jag kollade med blicken efter henne och sedan på Paulina som åt flingor vid bordet.


" Vad är det med henne? " frågade jag och tog glaset på bänken, la in det i skåpet och började tömma maskinen.

" Jag vet inte, säkert ingenting. " mumlade hon och jag suckade.

" Det är så orättvist att du får åka, jag fattar det bara inte. " sa hon sedan och släppte skeden.

" Varför? Jag ska ju sen en kompis bara. "

" Precis! Det är inte vilken kompis som helst, that should be me. " muttrade hon och jag kände igen det från en utav Justins låtar.

Jag började skratta.

" Var inte så hård mot dig själv. " flinade jag retsamt och hon gav mig ett ironiskt skratt. Hon la skålen på diskbänken sedan bara utan att ens skölja av den och gick upp till sitt rum.


Jag suckade igen och tvättade av den innan jag slutligen la in den i maskinen och ett annat smutsigt glas innan jag slog igen luckan.

Jag började nynna på baby, av någon anledning och letade i skåpet efter en burk med godis jag hade lagt där för någon vecka sedan.

" Fandå . " muttrade jag när jag inte hittade det och stängde skåpdörren, gick hungrig till rummet. Jag tog upp mobilen och funderade på att skicka ett sms, jag bestämde mig för att göra det tillslut.


* Hey there ;) haha, men du, jag undrar till vilket datum ska jag boka min hemresa? * skrev jag och skickade iväg det. Jag tvekade lite på slutet men gjorde det.


Det var ju tidsskillnad mellan oss så jag visste inte om han skulle svara direkt, jag lät det vara och loggade in på datorn. Jag loggade in på Paulinas facebook, gissade på lösenordet och det visade sig att hon också var inne. Hon chattade med någon tjej som hette Anastasia och dom skulle tydligen träffas.Jag skrev inget utan kollade bara vad som skrev.


* Jag är där halv då, asså så sjukt orättvist att min syster ska till LA.. *

* Bra, jaa, men berätta det inte till så många. Justin blir nog inte så glad om rykten sprids.*

* Närå, jag låter bli för hans skull. I LOVE HIM !! *

* Tänk att du såg han i ditt hus? OMB *

* Jag vet inte om det var sant, bilden är bevis bara .. *

* Gush .. men hörru hur går det med Daniel? *

* ;) *


Tillslut så bestämde jag mig för att lägga mig i .


* Ooh, vem är Daniel ? * skrev jag och det dröjde innan någon svarade.

* Vem fan är inne på min ? " skrev Paulina.

* WTF ?! *

* Här är en ledtråd, känner Justin Bieber och ska åka till han om två dar ;) *


Sedan hörde man bara " CAITLIN !!! "


*Wuopsii, hejdå * hann jag skriva innan jag stängde locket, sprang in på toaletten och Paulina som slår på dörren utanför.


" ÖPPNA DIN JOBBIGA GAAAAH ! " skrek hon och jag skrattade.

Det forsatte så kanske tre minuter innan hon försvann snabbt och kom tillbaka skrattandes.

" Ett nytt meddelande från Justin " sedan skrek hon lite " aaw, jag svarar. "


" Nej ! " skrek jag och öppnade dörren, sprang fram till henne och ryckte åt mig mobilen. Hon hade hunnit skicka iväg * i love you *

Jag skrev snabbt * Sorry min syster tog mobilen. * innan jag läste vad han hade svarat.


* Hey babe :) vi bokar den här sen, man vet ju aldrig när du åker hem ;) *

* Haha, okejdå. Hoppas du inte tar illa upp om min syster, jag har bara berättat för min familj och bästavännerna som du träffade själv. Jag kommer ihåg vad du sa .. *Tack för alla kommentarer, ska försöka svara på dom imorgon ! Vad tror ni har hänt med Caitlins mamma & vad kommer hända i LA ? ;o kommentera så får ni veta!

Ljudet av ditt hjärta - episode 21Jag såg ett ihopvikt brev som jag öppnade.


" Jag bryter aldrig ett löfte .. ses om exakt en månad, xoxo Justin . "


Jag läste igenom det tre gånger, jag förstod inte och kollade yttligare en gång i kuvertet. Därinne fanns någonting mer, jag tog upp det och läste .. det var en flygbiljett till LA om exakt en månad som han hade skrivit. Jag fann inga ord..


Dagarna passerade på som vanligt efter det, jag och Emily skulle till min bror i Göteborg. Hon packade exakt allt hon kom åt, mycket shorts och magtröjor.


" Emily ! " stönade jag och kastade en bikini på henne.

" Vad? "

" Jag vet att du gillar min bror, men snälla kan du låta bli att packa allt som du tror att han kommer gilla? " suckade jag och hon började fnittra.

" Var inte löjlig. "

Jag la mig ner på sängen och kollade på min Iphone som jag äntligen fått tillbaka, jag kollade igenom lite bilder som jag hade tagit.

" Klar. " sa Emily tillslut och drog igen dragkedjan.

" Äntligen, tåget åker om en timme. "


Vi bar ut våra väskor och mamma skjutsade oss till tågstationen.

" Var försiktiga nu. " sa hon och gav mig en puss på kinden.

" Jadå mamma, du vet att Carlos är onödigt överbeskyddande. "

" Ändå . " sa hon och gav Emily och en puss också.

" Hejdå mamma. " sa jag och vi gick iväg.


Först hade vi lite problem att hitta rätt och när vi väl gjorde det fick vi skynda in i tåget och hitta våra platser, tåget åkte och vi blev redan hungriga då.

" Vi går till resturangvagnen. " sa jag och Emily nickade.

" Visst, vänta ska bara ta mina pengar. " sa hon och grävde i sin väska som vi slängt upp på en hylla ovanför bänkarna.

" Sådär, kom. "


Vi gick till vagnen och köpte en varsin macka, dricka och en liten chipspåse. Jag köpte även tuggummi. Sedan gick vi och satte oss, efter en timmes pratande så tog vi fram våra Iphones och började spela. Emily gav upp efter ett tag och sov lite, jag kunde inte sova så jag spelade tills mitt batteri blev dåligt och då kollade jag bara ut genom fönstret.


" Framme. " sa jag och skakade om Emily.

Hon suckade och fladdrade med ögonlocken.

" Redan? "

" Du har sovit länge, jag har vart vaken hela tiden. "

" Åh förlåt ! Jag lovar att jag ska vara vaken när vi åker tillbaka. "

" Äh, det är lungt. " log jag och vi ställde oss upp, tog våra väskor och gick ut ur tåget.


Jag ringde Carlos och frågade vart han var, han var tydligen på någon parkering men kom och mötte oss utanför tågstationen. Vi gick till hans Range Rover och han verkade trött. Klockan var runt nio på kvällen så han borde inte vara det .

" Var det en rolig resa? " frågade han och startade bilen.

" Helt okej. " mumlade jag och tittade ut genom fönstret.

" Idag ska jag iväg med mina vänner till Liseberg, men imorgon hittar vi på något okej? "

" Visst, men jag antar att vi inte kommer ens få lämna lägenheten ikväll då. "

Han började skratta och skakade på huvudet .

" Exakt. "

Vi kom fram till hans enorma lägenhet och packade in våra saker i ett utav sovrummen, tog en dusch och sånt efter resan. När vi var klara så gick Carlos, vi kollade på tv och lite sånt innan vi somnade båda två i sängen.


Vi var ett par dagar hos Carlos, Emily råkade nämna en dag angående min resa till LA och det blev Carlos tokig för. Han skrek om hur ansvarlösa våra föräldrar är som låter mig åka, jag sa att vara runt Justin är hur säkert somhelst med tanke på alla vakter han har dygnet runt.


Asså antingen gillar ni inte novellen eller så kommenterar ni bara inte? för när ni inte kommenterar så orkar jag inte skriva .. så KOMMENTERA !  


Ljudet av ditt hjärta - episode 20"Där hade du tur. " skrattade han och jag skakade på huvudet.

" Jag är bara allmänt bra ! "


Han skrattade ännu mer och helt plötsligt så lägger han sig ner och drar med mig på något konstigt och omöjligt sätt. Tillslut låg vi i sked och jag förstod inte riktigt varför. Men ändå att hans kropp ens snuddade mitt huvud att snurra och bli nervös.

Han hade armarna om min midja och skrockade lågt i mitt öra. " Gillar du dethär?" viskade han sedan .

" Vad gör du ? " viskade jag .


Han släppte mig och la sig som vanligt på ryggen och jag vände mig också efter några sekunder.

Fem minuter passerade och då suckade han och jag vände mig om till sidan, emot honom.


" Så kommer du tillbaka till Sverige? "

" Ja, men inte på ett tag. " mumlade han . Det såg ut som om han skulle säga något mer men hans mobil började ringa och han svarade.

" Direkt? " sa han efter ha lyssnat en stund.

" Okej, hejdå. "

Han la på .

" Jag ska åka nu. " sa han och kollade på mig.


Jag flyttade mig närmare honom och la armarna om hans midja. Jag borrade in ansiktet mot hans bröst och han la armarna om mig också.

" Ja-jag .. följer dig ner. " sa jag och drog efter andan.

" Vänta.. gråter du ? " frågade han och jag torkade snabbt en ensam tår som letat fram sig i ögat.

" Nej. "

" Naw sweetie, vi kommer ses igen. "


Jag svarade inte utan ställde mig upp och fixade till mina kläder lite, Justin gjorde detsamma.

" Jag klarar din syster. " flinade han och jag skrattade lite.

Vi gick ner för trappan och jag hörde mammas röst i köket blandat med Paulinas.


(Nu kommer jag skriva på engelska/svenska så ni förstår hur dom säger allt. Alltså när dom pratar svenska och när dom pratar på engelska. MEN jag suger på engelska men hoppas ni förstår ändå, rätta mig annars så skriver jag om! )


" Here we go. " viskade jag och vi tog sista steget ner för trappan.

" Caitlin ? " ropade mamma från köket och jag gick försiktigt dit.

" Ja mamma ? "

" Vem är däruppe .. " hon avbröts av Paulina.

" OMG ITS JUSTIN BIEBER !!!! "


Justin hade ställt sig brevid mig i dörröppningen.

" Uhm .. hi . " log Justin och mamma stod alldeles chockad brevid Paulina som tillochmed börjat gråta. Hon skrek och rusade fram till Justin.

" Omg, i cant believe that you're here , in front of me. "

" Paulina, det räcker. " röt jag .


" Håll käften . " väste hon snabbt innan hon skrek igen.

" Are you Caitlins sister? " frågade Justin vänligt och gav henne en snabb kram.

" Yes, how do you know my sister? "

" Ehm, we met in your mums hotel. "

" Han ska gå nu, låt han vara !! "


Justin kollade konstigt på mig som pratade svenska och mamma lutade sig med handen mot bordet.

" Iam your biggest fan, i love you so much ! Can i have a autograph please ? " snyftade hon.

" Of course. "


Typiskt Justin att han skulle vara så snäll.

Efter han hade skrivit sin autograf på ett papper och gett henne yttligare en kram, tagit en bild tillsammans så skulle Justin gå. Paulina kollade på oss från köksöppningen medans Justin tog på sig skorna vid dörren.


" I guess its time to say goodbye. " mumlade han och jag kramade om han.

" I see you soon, right? "

" Yes sweetheart, i call you when iam at the airport. "

" Good, bye. "

Han öppnade dörren men kom sedan på något och grävde i sin ficka efter något.

" Here you have, open this when i leave okey ? "

" Sure. " han räckte mig ett litet kuvert och log.

" Bye. "


Jag log och han stängde dörren, jag vände mig om och kunde bara se alla frågor som bildades i Paulinas huvud.

Innan hon hann säga något så muttrade jag fram ett "nej. " och gick till trappan.

" Du kommer inte undan med det !! " ropade hon efter mig och jag suckade, stängde dörren efter mig i rummet och öppnade försiktigt kuvertet.Vad kommer finnas därinne ? KOMMENTERA


Ljudet av ditt hjärta - episode 19Det visade sig att hennes föräldrar hade åkt till sina bekanta, redan då när Justin hämtat mig. Jag smög till soffan och satte mig sedan nedanför den vid hans huvud.

Jag kollade en stund på hans fridfulla ansikte medans han sov, jag började sedan skaka om honom och han vaknade efter en stund.
" Vad? " frågade han, fast inte elakt men trött.
" Förlåt, men jag kommer inte somna om du inte kommer och lägger dig i sängen igen. " klagade jag och han suckade.
" Okej då. " sa han och tog sitt täckte och kudde, la det under armen och vi gick tillsammans tillbaka till sängen.

Vi la oss ungefär som då vi somnat och jag vände mig emot honom. Han hade sett sin mobil och bara lagt den på golvet.
" Förlåt att jag väckte dig. " viskade jag.
" Det är ingen fara. "
" Är du uppspelt att åka iväg igen ? " forsatte jag att viska och han vände sig emot mig.
" Nej, jag skulle hellre stanna här. "
" Tro mig, ditt liv är så mycket roligare än mitt. "
" Ditt är mycket lättare. "
" Mhm.. "
Det blev tyst och jag undrade om han somnade, jag flyttade mig automatiskt närmare honom och somnade sedan.

Morgonen kom snabbare än väntat, det tog inte långt tid innan jag satt ensam hemma och trögt stoppade in flingorna i munnen, en efter en.
Paulina kom in i köket med trötta ögon och sin Justin tröja på sig, tog en färdig macka ur kylskåpet och satte sig mitt emot mig.

" Du missade en amazing konsert igår. " mumlade hon trött och jag suckade.
" Äh, jag hade det nog roligare än du i vilket fall som helst. " sa jag och tänkte att Paulina nog skulle ha gett allt för att vara i samma situation som jag.
" Mhm , ellerhur. " skrattade hon hånfullt och jag skakade på huvudet medans jag tog upp mobilen för att läsa mitt senaste sms.

* Jag åker om två timmar till flygplatsen, kan vi ses ? :/ *

Justin hade skjutsat mig hem så det hade inte alls vart länge sen vi sågs, men ändå kände jag redan hur jag hade börjat sakna honom.
Jag visste att det inte var bra, att jag hade blivit så beronde av honom, för när han skulle åka skulle det bara kännas hundra gånger värre.

* Visst, men jag är hemma :( * skrev jag och Paulina började skratta.

" Dumpade din kille dig eller varför ser du så ledsen ut? "
Jag suckade och la mobilen på bordet.
" Ingenting som du skulle förstå i vilket fall som helst. " sa jag och tog upp mobilen igen trots jag nyss lagt ner den.

* Jag minns vart du bor ;) är där om en kvart xx *

Ett leende spred sig över mina läppar och jag la ner mobilen igen. Fast sedan undrade jag om han verkligen skulle kunna komma hit. Jag menar
Paulina skulle ju antagligen svimma och aldrig lämna oss ifred.

" Ska du iväg? " frågade jag hoppfullt och hon skakade på huvudet.
" Nope, varför ? Kommer han hit nu eller? "
Jag tänkte efter.
" Går du då ? "
" Nej, varför får inte jag träffa han ? "
" Det är komplicerat .. " mumlade jag och hon slängde plasten från mackan och la sig ner i vardagsrums soffan.
" Komigen, jag har haft en pojkvän, i know how it works. "
" Han är inte min pojkvän, och han är liksom inte vem som helst. "
" Äh, jag ligger bara här och kommer lämna er ifred. "
" Nej det kommer du inte. " sa jag så lågt att hon inte hörde det och plockade undan skålen.
" Jag ska se Never say never, vill du också ? " ropade hon .
" Nej tack . " ropade jag tillbaks och sprang upp till mitt rum .

* Min syster är en helgalen belieber, säker? * skrev jag till honom och la mig ner i sängen.

Men det verkade som en kvart redan passerat för det ringde på dörren och Paulina ropar. " Jag tar det ! "
Fuuuuuck ...

Det tog nog en sekund när jag hoppade ut ur från sängen . " ÖPPNA INTE !! " röt jag och sprang, hoppade ner från trappan och fram till dörren där Paulina kollade på mig
med världens största flin.
" Okeej, jag lägger mig . "

Jag flämtade, det hade nog tagit en halvminut för mig, högst. Jag tog handen på handtaget och öppnade, där bakom stod Justin med luva, keps och ansiktet ner i marken. Såfort jag öppnade
kom han in och jag stängde fort dörren.

" Papparazzis. " muttrade han och jag nickade.
" Kom. " sa jag fort och drog med han upp för trappan trots han hade på skorna och Paulina märkte inget, bra! Jag stängde dörren när vi väl kom till mitt
rum och låste.

" Yees ! " sa jag glatt och vände mig om lutandes mot dörren.
Justin kollade konstigt på mig och satte sig på sängen.
" Fick du inte mitt sms ? " frågade jag och han tog upp sin mobil.
" Uhm jo.. " skrattade han och kollade smset och la sedan bort sin mobil.
" Ja, så du fattar. "
Han drog av sig skorna och la dom på sidan.
" Ja, jag antar det. Varför är du så andfådd ? " skrattade han och jag flinade.
" Ja, min syster tänkte öppna dörren medans jag var härinne. "
" Haha, snyggt rum ! "
Jag kollade runt lite.
" Njae. "

Efter en timme så satt jag med hans mobil i handen, han sa att jag fick kolla igenom den men jag satt och spelade något spel.
" Nej nej nej ! " sa jag och svängde med mobilen i handen och han skrattade.
Vi satt båda två i sängen och nu kom han bakom mig, precis bakom mig. Han la bena längs mina och jag kände hur mitt hjärta började slå oregelbundet. 'Game over' dök
upp på mobilskärmen och jag suckade förtvivlat.

" Här låt mig prova. " sa han och tog mobilen, han tog den försiktigt ur mina händer med sina sammetslena. Jag kunde inte protestera och han började spela framför oss båda och hans huvud var brevid
mitt. Han var mycket bättre än mig, han spelade ganska länge innan det kom någon game over för honom.
" Rekord. " sa han lyckligt och jag suckade.
" Jaja, kolla mig nu. " mumlade jag och han skrattade lågt innan han gav mig Iphonen.
" Okejdå . "
Jag letade efter ett nytt spel och spelade det en stund, det visade sig att mina poäng räckte till en tredjeplats..ska skriva en ny episode direkt ;) k-o-m-m-e-n-t-e-r-a


Ljudet av ditt hjärta - episode 18

" Yeah. " sa jag utan anledning och gick in, Justin kom några steg bakom mig och Emily klev åt sedan.
" Uhm ..  vad händer ? " hörde jag Ellas röst säga och sedan hennes steg i trappan.
Sedan såg jag Ella också, hennes ögon blev alldeles chockade och hon tog ett stelt steg fram till oss.
" Okej, så konstigt är det inte. " sa jag och båda två nickade.
" Okej, nu är vi normala. Välkommen Justin. " sa Emily och Justin log.
" Eh, tack. " mumlade han .


" Vi kollar på en film innan vi lägger oss. " sa Emily och vi nickade instämmande.
Hon satte sig framför teven medans vi andra tog plats i soffan. Justin satte sig brevid mig och jag drog upp bena också. Ella satte sig i den andra soffan och
när Emily valt en film så tog hon platsen brevid Ella.
Det började med någon musik och den började, jag glömde kolla vad den hette.


När ungefär halva filmen gått så kände jag hur trött jag blev, jag lutade mig försiktigt mot Justin och han kollade emot mig. Jag log och han log tillbaka,
jag forsatte luta mig så och försökte hålla ögonen öppna. Men sedan kom jag på mig själv med att blunda och slog snabbt upp ögonen igen
men det hände bara samma sak och tillslut så somnade jag.


" Caitlin. " mumlade Justin och skakade lite lätt på mig.
Jag drog efter andan och satte mig upp.
" Somnade jag ? " frågade jag.
" Ja, filmen är slut nu och tjejerna är och borstar tänderna. "
" Okej, ska vi gå och lägga oss? "
" Ja haha, du har ju redan somnat. "
Jag rodnade och skrattade lite. " Jag var trött. "


Emily visade oss att vi skulle sova i en dubbelsäng, jag visste inte riktigt hur pinsamt det skulle bli när vi sov i samma säng men vi var ju vänner så varför inte?
Jag fick låna en stor t-shirt av Emily så jag satte på mig den på toaletten, sedan fick jag shorts som jag också tog på mig. Jag tvättade sedan av sminket och borstade tänderna.
Jag borstade håret och satte upp det i en knut på huvudet, öppnade toalettdörren och öppnade försiktigt dörren till tjejerna först.
" Godnatt. " viskade jag och hörde två trötta "godnatt" tillbaka.


Jag skrattade och stängde dörren, öppnade dörren till "vårat" rum och där satt Justin med mobilen i handen på sängen. Jag gick till andra sidan och la mig under täcket. Jag
kände mig lite piggare än när jag somnat, så jag drog fram min blackberry och loggade snabbt in på twitter. Precis när det loggades in så hörde jag hur Justin suckade och la mobilen på
sängen sålänge, sedan drog han av sin tröja och jag märkte att han bytt om till mjukisbyxor.


Jag stirrade in i mobilen för att jag inte ville kolla på hans mage, han la sig på sängen och drog täcket upp till midjan ungefär och började sedan pilla med sin mobil igen.
Jag skrev på twitter : crazy show @justinbieber :)

Annars visste jag inte vad jag skulle skriva så det fick duga, jag kollade på dom senaste uppdateringarna och då såg jag bland alla att Justin hade skrivit :
Sweden was amazing ! i love my fans . #myworldtour

Jag retweeta det och kollade sedan hur massor av fans bombade Justins twitter för att han precis skrivit något. Jag suckade och loggade ut, jag kollade sedan bara allmänt
runt på internet men hittade ingenting intressant.
Jag la ner mobilen på golvet och släckte den lilla lampan på min sida och vände mig om , drog täcket tajtare om mig.


Kanske fem minuter efter den gjorde Justin samma sak och det blev alldeles tyst, jag kunde inte somna och lyssnade bara på ljudet utifrån, bilarna som körde på motorvägen en bit bort.
Det hade säkert gått bara tio minuter när jag hörde Justin börja andas tungt och förstod att han hade somnat, stackarn var säkert trött både efter konserten och allt med Selena. Jag därimot
somnade säkert efter en timme.


Jag vaknade av att det var svettigt, trångt eller att jag inte kunde röra mig. Någon var alldeles för nära och jag fick smått panik, jag började blinka i mörktet och kände sedan igen
Justins fridfulla ansikte, jag kollade ner och såg att han höll om mig. Hans armar var runt min midja och han ansikte vilade sött bara några centimeter från mitt. Jag ville öppna fönstret och
började slingra mig ur Justins grepp men han höll verkligen hårt, sedan fick jag panik eftersom jag lider av klastrofobi (stavning?) och drog bort hans händer så han rullade så att han låg på ryggen,
han vaknade till och jag ställde mig upp vid fönstret försiktigt och öppnade det. En sval vind kom in i rummet och jag kände direkt hur jag kunde andas igen.

" Är du vaken? " frågade jag tyst.
" Mhm, förlåt för att jag råkade hålla om dig. "
" Det är okej, förlåt att jag väckte dig men jag fick panik för jag svettades och du höll hårt. " sa jag försiktigt och satte mig på sängkanten.
" Förlåt igen, jag måste trott du var Selena eller något. " viskade han och jag fick dåligt samvete.
" Jag är ledsen för allting som hänt Justin, jag vet att det är mitt fel. " mumlade jag och han skakade på huvudet.
Det var fortfarande mörkt men jag hade vant mig redan.
" Såklart det inte var, men jag sover på soffan om det är okej. " mumlade han och satte sig upp, han tog med sig kudden och täcket och lämnade rummet innan jag hann säga något.
Jag suckade då och la mig i sängen igen, och jag kunde inte somna.


Det hade nog gått en timme, jag kollade mot Justins tomma plats och upptäckte att han hade glömt sin mobil där. Jag visste att jag absolut inte hade någon rätt att göra som jag gjorde, men gjorde
det ändå. Jag tog upp mobilen och pillade en stund på den innan jag öppnade låset och började kolla på hans bilder.


Det var bilder på han, på Selena, på dom två tillsammans. Hans småsyskon antog jag och lite på hans familj och crew. Jag kollade igenom alla bilder och gick sedan till sms, jag tog Selenas namn
och började kolla igenom deras sms.
* Du måste förlåta mig .. * hade Justin skrivit.
* Det är försent .. *
* Nej , det kan inte bara vara slut såhär .. *
* Ledsen Justin, jag är redan påväg hem , i love you . *

Dessa sms hade vart innan Justin hämtat mig, men sedan kom sms som måste ha varit medans jag bytte om.
* Förlåt mig Justin, förlåt ! Du kommer aldrig kunna förlåta mig, men du vet att det är dig jag älskar ! *
* Vad har du gjort? *
* Jag gjorde det med en annan kille, förlåt förlåt mig ! Jag älskar dig, snälla. *
* Du måste skämta ?! fyfan dig Selena, jag gjorde ALDRIG något med någon annan, det är över, på riktigt nu. Jag kommer aldrig förlåta dig, du har rätt .. *
* Justin, snälla låt det inte vara över. Jag vet inte vad jag tänkte med, men jag vet att jag ångrar det och jag skulle ge allt för att göra det ogjort. *


Jag blev alldeles stum när jag läste det och det fanns ingen mer, inte konstigt att Justin vart så ledsen, och det var så synd om han! Jag la mobilen tillbaka som jag inte rört den och reste
mig försiktigt upp och började gå till soffan i vardagsrummet..SOLSOLSOL I MITT HJÄRTA :) förlåt för att jag inte skrivit men har skrivit denna i flera dagar känns det som, men kommentera nu , ni har blivit dåligare på det och jag skriver på nästa när jag fått fem kommenterar minst :)


Ljudet av ditt hjärta - episode 17

mitt internet är jättesegt ! kan inte ladda upp bilder eller knappt lägga in denna men jag tror det kommer funka iallafall ! 


" Händer det såhär i varje stad? " frågade jag plötsligt och kollade på honom.

Han kollade lite konstigt på mig snabbt, sedan vände han tillbaka huvudet och rynkade pannan.

" Vad menar du? " frågade han .

" Ja , men liksom hittar du en mig i varje stad? umgås med henne och sånt ? "

" Nej, dethär är nog första gången.. " mumlade han .

" Okej. När du åker .. kan vi väl smsa ? "

" Självklart, du kan ju hälsa på mig när turnen är slut. "

" När är det? "

" Om en månad. " sa han trött.

Han verkade så trött så jag undrade varför han hade hämtat mig överhuvudtaget.


" Så hur var konserten? " sa jag .

" Sådär.. kunde ha gjort bättre.. såg dig där bland alla. "

" Ja.. Jag vet. Jag sa ju att jag skulle vara där. "

" Jag vet, gillar din tröja.. " sa han utan liv i rösten och jag svarade med ett "ha-ha" men då svarade han inte överhuvudtaget utan verkade helt inne i sina tankar.


Efter kanske en minut så fnös han och skakade på huvudet. Jag kollade underligt på honom och han suckade.

" Jag tänkte bara på hur falskt det måste sett ut mellan mig och Selena där på scenen. Vi hade redan gjort slut då, men det var ju bestämt att hon skulle sjunga. Hon är redan påväg hem. "

" Ojdå.. " sa jag bara. " Men jag förstår inte riktigt vart vi är påväg eller varför du hämtade mig." mumlade jag tyst.

Han skrattade lite.

" Jag tänkte vi kunde bara åka till hotellet? Snälla, det är min sista dag här.. " bad han och jag blev direkt panikslagen .

" Nej ! " sa jag tvärt. " Jag kan inte åka till hotellet, min mamma är ju där !! "

" Så ? " sa han frågandes.

" Du förstår inte! Vänd om direkt! "

" Okejokej. " mumlade han och vände in på en väg och svängde runt, man såg hur sårad han blev och jag suckade innan jag förklarade snabbt varför jag inte kunde åka till hotellet.


" Aaha. " log han och det var det första leendet säkert på hela bilresan.

" Precis, men om du vill kan vi gå till en liten strand. Det kommer inte vara någon där nu. " sa jag och han tvekade.

" Mhm .. okejdå. "

" Bra, jag förklarar vägen om du åker tillbaka samma väg vi kom. "


Efter tjugo minuter stängde jag bildörren bakom mig och hörde hur Justin gjorde samma sak och sedan låste bildörrarna med ett klick.

" Är du här ofta? " frågade han sedan och jag drog av skorna och skrattade lite.

" Ibland .. det är aldrig folk här. " jag slängde skorna brevid bilen och gick ut i sanden.

" Caitlin ? "

Han dök upp brevid mig och jag vände mig mot honom. " vad ? " sa jag med ett leende.

" Tack att du behandlat mig som en vanlig människa dessa dagar, det betyder jätte mycket. "

" Tacka inte mig för ingenting, tack du själv! Vi får smsa och ringa när du åker. "

" Absolut, förlåt att jag snodde ditt nummer. " skrattade han och jag skrattade också.

Det lättade att han mådde bättre igen.


Efter en hel dels lekande på stranden kan man säga, vi hade lite vattenkrig och sånt så ville hans mamma inte att han skulle vara ensam utan Kenny. Jag förstod honom och han skulle skjutsa hem mig till Emily.

" Du kan komma hit. " föreslog jag och han tvekade igen.

" Jag tror inte det är en sån bra idé . "

" Varför inte ? "

" Jag kan ju fråga min mamma. "

Jag nickade och han drog upp sin Iphone och letade efter ett nummer som han sedan ringde.

" Hej mamma .. mm .. men kan jag sova hos Caitlin ? .. ja hon .. det blir lungt .. jag ringer direkt annars .. tack .. hejdå . "

" Jag fick . " meddelade han och jag skrattade.

Det var så annorlunda bara för att han var känd liksom, det var roligt .


Med Justin bakom mig som hade en luva på sig så knackade jag på Emilys dörr, undra vad hon skulle säga? Efter en minut öppnade hon och log först när hon såg mig , men sedan hamnade hon i chocktillstånd .

" Ohmybieber. " fick hon fram och stirrade på Justin.Hela delen är konstig , usch vet inte varför det blev så när jag skrev. tänkte nog bara helt enkelt på annat, kommentera nu !!

Ljudet av ditt hjärta - episode 16Vi skulle sova hos Emily som planerat, eftersom min mamma inte fick se mig heller. Jag hade haft tur att inte jag sett Paulina (hennes syster) under hela dan.


Vi satte oss på Emilys säng och började prata.

" Snart ska vi åka till din bror Caitlin, om fem dar. " sa Emily glatt.

" Ja, jag vet ! Säker på att du inte kan följa med Ella? "

" Nej, jag vill men vi ska till mina kusiner då .. " suckade hon och vi skrattade lite.


Då vibbrerade min mobil till och jag tog upp min blackberry. Jag hade sabbat min Iphone4 av misstag så den var på lagning, sålänge fick jag använda mig av blackberryn som jag älskade ändå.

" Vem skrev ? " frågade Em.

" Ta det lungt, jag har inte ens öppnat meddelandet än. " skrattade jag och öppnade det.


* Vi behöver prata .. åker imorgon så det är ganska bråttom // Justin *


Jag mindes inte ens att vi hade bytt nummer, men jag hade sparat Justin, annars kanske det var han själv. Men jag undrade vad han menade med att vi skulle prata, tanken att träffa honom gjorde mig nervös men jag tänkte honom som en normal människa.


* Vad menar du? * skrev jag tillbaka och Em och Ella väntade fortfarande på svar.

" Vänta lite.. " förklarade jag och väntade otålmodigt på ett svar.


* Det är viktigt, jag behöver se dig nu. *

* Men jag är inte på hotellet just nu.. *

* Vart är du ? *

* Hos Emily . *

* Jag hämtar dig, vad är adressen? *


" Vadfan .. " mumlade jag och skrev in adressen.

Vad handlade detta om ? Att han var så tvungen att se mig att han tillochmed kunde hämta mig, det var något fel och åh, han förstörde allt just nu.

" Fuck him ! " stönade jag och slängde mobilen i sängen.

" Vad är det för fel ? " frågade Em och jag skakade på huvudet.

" Jag vet inte, men helt plötsligt måste jag snacka med Justin. Eller han skrev sms till mig, vad kan vara så viktigt ? "

" Aha .. va ? kommer han och hämtar dig ? " sa hon chockat och jag nickade.


* Är där om fem minuter, kom ut. *


Jag suckade och tog mobilen, ställde mig upp och kollade mig i spegeln.

" Kommer du tillbaka ? " frågade Ella och jag ryckte på axlarna.

" Han kanske planerar att döda mig. " sa jag humörlöst och drog fingrarna genom håret.

" Äh, var inte så surig ! Du ska träffa Justin, hallå. Be han bara skjutsa hit dig sen, okej? "

Jag nickade och suckade.

" Men ändå , aja jag går ut nu. Hejdå tjejer, seya soon. " sa jag och gav dom en lätt kram.

" Hejdå . "


Jag gick ut ur rummet och nedför trapporna. Hennes föräldrar var som tur inte hemma så jag slapp förklara varför jag skulle åka redan nu. Jag ställde mig utanför och la armarna i kors.

Det dröjde inte länge innan en svart bil dök upp och jag kunde skymta Justins ansikte bakom dom tonade ruterna. Inte där fram, men det var också mörkt ute. Jag gick fram till bilen, la handen på handtaget och väntade tre sekunder innan jag ryckte i handtaget och hoppade in. Han kollade på mig med sina varma ögon och jag kollade bort, stängde dörren och knäppte fast bältet. Han gasade lätt och svängde ut till vägen.


" Så vad är så viktigt ? " frågade jag och han såg inte ett dugg glad ut.

Man kände knappt igen han utan det stora leendet på hans läppar. Det dröjde ett tag innan han svarade, man märkte att han ville svara men han visste nog inte vad han skulle säga bara.

" Det handlar om Selena. " mumlade han.

Såklart det handlade om henne, det handlade bara om henne mellan mig och Justin nuförtiden, så jag var inte chockad direkt.


" Vad är det med henne ? " frågade jag och såg ut över vägen.

" Vi har haft ett gräl .. kan man säga.. hon litar inte på mig ... och då är det ganska meningslöst att försöka mellan oss två .. jag har redan försökt .. men det funkade inte så bra.."

Jag kände hur skyldig jag kände mig, det var säkert mig dom grälat om.

" Åh, men vad menar du ? Det är väl inte slut mellan er två ? "

Han suckade och körde ut på motorvägen, han sa ingenting och jag mumlade ett "åh" igen och ingen sa någonting igen. Tystnaden höll på att kväva mig.


" Men du åker väl imorgon ? " frågade jag och han nickade.

" Ja, på kvällen. " sa han nedstämt..Kaanske skriver jag en till idag medans jag kollar på NeverSayNever ! :) Kommentera och besök www.bieberhumor.blogg.se , en skitbra sida ! :)


Ljudet av ditt hjärta - episode 15Båda två såg lika chockade ut, Selena såg lite besvärad ut. Inte ens Emily som jag trott skulle skrika eller något sa ett ord. Alla fyra hade stannat upp i trappan.

" Hej Caitlin. " sa Justin tillslut med en osäker röst och Selena suckade.

Jag förstod henne, hon trodde ju såklart helt andra saker om mig och Justin än vad som egentligen hänt.

" Hej. " sa jag tyst och skruvade på mig lite.


Emily som förstod hela den pinsamma situationen, eller vem skulle inte gick uppför ännu en trappa bakom mig .

" Hej, trevligt att träffas! Jag är ledsen att säga detta men vi måste skynda oss. "

Jag nickade och Selena kollade på mig med ledsna ögon.

" Aha okej, vi med så hejdå. " sa Justin och Selena började gå nedför trappan med Justin efter sig.

" Hejdå. "


Emily gick före mig och jag tog sakta ett steg upp, jag kollade försiktigt bak och Justin gjorde detsamma. Hans ledsna ansikte smärtade mig, jag vred lite på munnen och kollade sedan fram och rusade uppför trappan.


"Stelt.se" skrockade Emily när vi kom in i rummet.

" Ja verkligen, Selena hatar mig och Justin älskar henne så jag kommer nog aldrig se han igen. " mumlade jag.


KONSERTDAGEN :


Idag skulle jag låtsas att jag var vilket bieberfan som helst, jag skulle glömma bort allt det som hänt och låtsas att allting var som det borde vara. Jag tog på mig en Justin tröja, ett par svarta shorts och sedan lockade jag håret lite, så att det blev slarviga lockar. Man blev ju inte världens finaste när man hade en biebertröja men det skulle inte spela någon roll. Jag sminkade mig med mascara och lite kajal. Jag var tillräckligt brun för att kunna slippa foundation.


Jag kollade mobilen, Emily skulle närsomhelst skicka ett sms att komma ut. Hennes mamma skulle skjutsa oss till arenan och jag kunde inte fatta det. Dagen var äntligen här. Bara några få sekunder efter jag tryckt på mobilen så vibbrerade den och jag öppnade knapplåst för att kolla.


* Kom ut nu :) xxx *


Jag svarade inte utan tog med mig mobilen och kameran innan jag slutligen drog på mig mina converse och låste dörren när jag gick ut. Mamma trodde jag skulle sova hos Emily, men hon var inte hemma nu och kunde inte se min tröja. Min syster skulle också på konserten men hur stor var chansen att jag skulle råka träffa henne?


Jag gick ut och satte mig Emilys mammas bil, jag trodde inte hon skulle berätta för sin mamma men hon hade tydligen gjort det.

" Hej tjejer ! " sa jag glatt när jag spänt fast bältet och dom skrek mot mig.

" Ohmygod, bara om några timmar ser vi han. "

Självaste konserten började klockan sex och klockan var ett.

" Ja .. " sa jag lite tveksamt.

" Bara fem timmar. " la jag sedan till med ett retsamt leende.

" Whatever, FEM TIMMAR ! " skrek Emily och alla inklusive hennes mamma började skratta.


Efter vi köat säkert en timme släpptes vi in, vissa hade stått utanför arenan och liknade för att få se en skymt av honom men vi hade struntat i det. Det skulle vara större chans att se honom på hotellet ändå. Inte för att han på något sett hört av sig sen vi setts vid trappan. Sen Selena .. Det gick även massa rykten om vilket hotell han bodde på, sedan bilderna på "jelena" hade spridit sig överallt .


Vi hittade våra platser som råkade vara näst längst fram, vi hade ju inte haft någon aning vart vi tagit platserna så det var bra. Vi var alldeles uppspelta, några tjejer som stod brevid oss skrek var tredje sekund och klottrade ner hela ansiktet med JB , och liknade saker. Jag visste att det skulle kunnat vara jag och Emily, även om vi aldrig vart så hysteriska men ändå.


När klockan var sex, efter en väldig väntan så kom en DJ ut, han började spela massvis med musik och det var som en galen fest. Sedan efter en halvtimme kom det massor av rök, laserstålar (?!) gröna blixtrade runt i publiken och musiken började spelas. Jag trodde helt ärligt mina öron skulle sprängas, alla skrek så hysteriskt och även jag. Det bara blev så av sig själv liksom . En kula dök upp i mitten och sedan äntligen hörde man hans röst "its jb. "


Jag kunde fortfarande inte se honom men skrek ändå precis som Ella och Emily gjorde, men jag kunde inte tänka på annat än scenen.

Han började sjunga sin låt love me och efter några repliker kunde man se han, hans vita outfit . Han började dansa på scenen och forsatte att sjunga, jag började sjunga med i låten istället för att skrika.


Det var helt otroligt hela tiden, absolut det bästa i hela mitt liv. Men när one less lonely girl kom så såg jag hur dom som väljer självaste OLLG gick förbi oss kände jag mig lite illamående. Jag såg hur Justins ögon snabbt kollade på dom som valde, jag tystnade då och bara några sekunder så kollade han rakt in i mina ögon. Han forsatte sjunga som ingenting men jag märkte att han snabbt stelnade till, men det vara bara några sekunder och sedan såg han ut mot publiken igen.


Efter det var det svårt att bete sig normalt igen, jag skrek iallafall när en annan tjej, hon som hade stått brevid mig med kladdat JB överallt, kladdat nu eftersom hon hade gråtit. När sista låten kom och han skojat lite med oss om baby och han frågar " who wants to be my baby ? " skrek alla så mycket att jag höll för öronen. Jag skrek inte för jag ville inte ens att han skulle råka se det, eller att kanske Selena som hade sjungit overboard med honom skulle se. När jag hade sett dom två sjunga overboard så märkte man hur stela dom var men ändå kärleksfulla. Jag visste inte hur jag skulle förklara dom två som ett par, det var liksom inga ord för dom två...haha , jag har glömt bort vad jag skrivit innan :s men hoppar det blev bra iallafall, är nästan frisk nu så kommer börja blogga bra igen :) kommentera !


Ljudet av ditt hjärta - episode 14Selena Gomez, självklart existerade hon också, jag hade helt glömt bort Justins romans i Atlanta eller vart hon nu bodde.


" Vad jag gör här? Sa inte Kenny eller någon? " sa hon chockat och det blev lite stelt.

Jag smög försiktigt bort lite från Justins kropp så att vi inte rörde varandra medans dom såg in varann i ögonen.

" Öhm .. jo, men han sa att du skulle komma imorgon. "

" Det blev ändrade planer .. "

" Åh .. ska vi gå till mitt rum och prata? "

Hon nickade " jag väntar där, trevligt att träffas. "


Jag log mot henne " detsamma" . Såfort Selena öppnat dörren till Justins rum och smygit in där så suckade Justin och hämtade sin hoodie borta vid soffan.

" Så .. vi ses nog på konserten eller något. " mumlade jag och följde han med blicken.

" Ja, eller innan, jag vet inte. Tror jag har en intervju imorgon och sen har jag ju .. " han tystnade men jag förstod ändå . Han hade ju Selena nu, han behövde inte slösa sin tid med mig längre.


" Hejdå Caitlin, jag lovar att vi kommer ses igen ! " sa han lovande och kramade om mig.

" Det hoppas jag . " log jag och kramade honom tillbaks.

Sedan försvann han ut ur dörren och jag tog upp mobilen för att smsa tjejerna.


* Miss u, sov här inatt ? puss * skrev jag och skickade det till Emily.

Jag visste redan att Ella hade någon ridtävling imorgon så hon skulle behöva sova hemma.

* Miss u 2, mamma kan skjutsa mig, ska jag köpa med något? *

* Nej, vi har ju allting här nedanför. *

* Bra, ses snart då :) *


Hon hade rätt, bara en halvtimme senare var hon "hos mig" och vi bestämde oss för att gå till affären som låg bara fyrahundrameter bort.

" Så har det hänt någonting speciellt ? "


Utan att ens tänka efter, kanske var det för hade jag hade varit sjuk eller så var bara lusten att berätta för stor att strunta i det.

" Ja, det kan man säga. " mumlade jag och kollade på henne.

" Vadå ? " frågade hon nyfiket och flinade .

" Asså .. du kommer nog inte tro mig men det är sant iallafall. Då när ni inte kunde komma hit så satt jag i receptionen och du kan bara gissa vem som dök upp. "

" Öhm , din kusin ? "

" Nej ditt pucko, Justin . "


Hon kollade på mig först med dendär 'jaja, du behöver inte ljuga' blicken. Sedan efter ett par sekunder eftersom jag såg dödsallvarlig ut så rynkade hon pannan och spände blicken i mig som hon alltid gjorde när hon skulle se om jag talade sanning.

" Men lägg av ! " sa hon och gapade mot mig.

" Det är sant, vill du höra resten ? "

" Eh JA ! "


Jag skrattade och berättade sedan allt hur jag klantat mig vid receptionen, grälet med Scooter och hur Justin sedan kom in till mig men att han blev upphämtad. Ja, jag berättade allt och Emily avbröt inte mig en enda gång. När jag var klar var vi framme vid affären, vi hade gått ganska sakta.


" Caitlin, jag vet inte vad jag ska säga. Det är fan sjukt ! " sa hon och jag tystade henne och vi gick in i affären för att köpa alldeles för mycket godis, efter all mcdonalds också. När vi kom ut så kom det väntade , massvis med frågor.


" Omg .. helt sjukt. Men helt seriöst, sa han ingenting annat när Selena kom ? "

" Nej . " sa jag sorgset.

" Han borde skämmas, undra vad Selena sa till honom. Hon hittade liksom honom med en tjej. "

" Ja, jag tycker synd om henne. Kanske borde jag prata med henne ? "

" Om du träffar henne så . "

" Ja, dom bor bara ett rum från oss så jag kanske råkar se henne. "

" Omg omg omg omg omg . Justin Bieber är bara ett rum från mig, OHMYBIEBER ! "


Jag skrattade åt henne och sedan gick vi in i hotellet och uppför alla trappor. När vi hade några trappor kvar hörde jag två välbekanta röster närma sig.


" Jag gjorde aldrig något med henne, vi träffades bara av misstag och jag träffade henne bara ett par gånger. Jag lovar dig, jag skulle aldrig ljuga för dig baby . "


Jag suckade och vips, där står Selena och Justin framför oss i trappan..HÄR ÄR DEN EFTERLÄNGTADE DELEN , KOMMENTERA !


anledningen till ingen uppdatering !

hej läsare!
vet att jag inte skrivit på väldigt länge, och ja, jag är fortfarande sjuk och sedan tänkte jag lägga ner bloggen. men jag har ångrat mig, jag är dock fortfarande sjuk, men det kommer en del imorgon, jag lovar ! älskar er som fortfarande läser trots allt, ni som kommenterar också ! förresten var det så sjukt kul på bieberträffen, han har sett videon så vi håller tummarna att han är här snart! :) nu ska jag börja skriva på en del, vad kommer hända ? :o

Ljudet av ditt hjärta - episode 13
Jag såg hur han blev röd i ansiktet och började knäcka sina fingrar. För inte han skulle skämmas ännu mer så vände jag fram huvudet, tio sekunder hade kanske passerat.

" Jo .. du vet. Du skrek så jag visste ju att det hänt något, men sen när jag ropade på dig så svarade du inte, du blev jag orolig och låste upp dörren men en kniv. Du hade svimmat så jag bar dig till sängen. " sa han generat .


Men då blev jag ganska generad, jag hade ju faktist svimmat i duschen och nu var det bekräftat att han faktist hade bärt mig.. naken till sängen.

" Pinsamt.. " sa jag lågt till mig själv och borrade in ansiktet i täcktet.

" Nej, men för din skull så tog jag..eh.. ett täckte runt dig så jag aldrig såg något .. om du förstår? "

Jag kände direkt hur lättad jag blev.


" Åh bra, tack Justin. " mumlade jag från täcket och han började skratta.

Jag tittade upp och kollade undrades på honom.

" Förlåt .. du var bara så rolig när du var orolig om jag sett dig. " skrattade han .

Jag rodnade och slog till honom på armen.

" Du sa till min mamma att jag svimmade i sängen så är det så konstigt? " muttrade jag .

" Nej, okej, jag skrattar inte då. Men du var bara så söt. "

" Okej, så vad förväntar du dig på konserten? " frågade han och jag log.

" Det ska vara den bästa showen du gjort, vi är ju trots allt dina bästa fans. " sa jag och noterade vi.

" Hm.. vi ? okej men då måste jag komma på någonting alldeles extra till er då . "

" Bra, när är konserten ens? "

" Inte imorgon men dan efter det, klockan halv sex tror jag det börjar. "


" Men du kommer inte vara där direkt ellerhur ? "

" Nej, det kommer vara några andra först men sen kommer jag. " flinade han och jag skrattade åt hans leende.

" Bradå, jag vet inte vad du vill göra men jag vill iallafall ringa hit lite pizza om det är okej. "

" Oh, varför inte McDonalds? " frågade han uppspelt och jag suckade.

" Dom har ingen hemkörning här i Sverige, ni kanske har det i USA men inte här. "

" Nej inte där heller, men jag betalar dom extra om dom gör det ."

" Eller så ber vi typ min mamma hämta. " föreslog jag.

" Men då kan lika väl Kenny göra det. "

" Bestäm dig bara. " suckade jag och började fundera över menyn, chicken nuggets med cola, nam, pommes frites kanske.

" Vi ber Kenny. "

Han tog upp sin mobil , slog något nummer och väntade på signalerna.


" Whats'up ? " sa han när han svarade och Kenny började berätta någonting för Justin började noggrannt .

Efter kanske två minuter hade han pekfingret och tummen över pannan och såg frustrerad ut, hans panna hade ett smalt vek eftersom han rynkade på ögonbrynen.


" Okej, jag får fixa det sen då. Men kan du först komma med mat? "

" Thanks man.. mcdonalds såklart .. bra .. ring när du är där så beställer vi . " sedan la han på och höll kvar sin position några sekunder och släppte sedan, han log ett stort leende mot mig och all tidigare frustration var som bortblåst.


" Vad sa han ? " frågade jag och han tvekade.

" Ingenting viktigt, men han kommer med maten iallafall. "

" Okej bra, men kom ihåg om det är något så kan du berätta det för mig. "

" Tack Caitlin. " sa han och gav mig en lätt kram med ena armen.

" Det var så lite. "

" Jag har faktist en annan vän som heter samma sak som du, Caitlin Beadles. "

" Verkligen ? Bor hon i Atlanta också ? "

" Ja, det gör hon. Men vi träffas inte så ofta.."

" Ledsen . " sa jag tröstande.


Efter en stund så ringde Kenny upp, vi beställde massor. Cheeseburgare, pommes frites, nuggets, vanliga hamburgare fast olika sorter som McChicken och BigMac. Till efterrätt tog vi också milkeshakes och jag undrade faktist hur vi skulle få plats med allt, inne i lägenheten .


Det dröjde en timme innan Kenny knackade på min dörr.

" Äntligen Kenny. " utbrast Justin. " Jag är hungrig, donken är snabbmat men du är verkligen allt annat än snabb. "

" Sorry men eran beställning till tjugo personer tog fyrtio minuter. " skrattade han och vi hjälpte han med dom bruna små papperspåsarna som var närmare tio stycken.

" Jag ska gå, men ha en bra måltid. " sa han och vi tackade honom .

Sedan öppnade vi påsarna och lastade av allting på vardagsrumsbordet, det som inte fick plats som glassarna la vi på golvet sålänge.


" Jag är så mätt. " sa jag med tårar i ögonen och doppade ännu en pommes i såsen.

" Jag med, fattar du att vi åt upp nästan hälften ? "

" Knappt, vi lägger allting som blir kvar i kylskåpet, okej ? "

" Okej , men kan jag ta med en glass till inatt ? "

" Om du vill. " skrattade jag men ångrade mig direkt eftersom jag kände mig illamående direkt.

Det knackade på dörren och jag var ju tvungen att öppna.


" Jag kommer strax. " sa jag till Justin och nickade och började slänga allt skräp i påsarna.

Jag gick till dörren och öppnade den, jag kände igen henne men kunde inte placera från vart.


" Hej, kan jag hjälpa dig med något? " frågade jag den mörkhåriga tjejen.

" Dethär kanske låter lite konstigt, men Scooter sa att Justin kunde befinna sig här. " förklarade hon .

Hon kanske var ett fans ?

Jag hann inte svara innan Justin dök upp brevid mig.


" Selena vad gör du här ? " frågade han och det blev genast klart vem hon var ..hoppas ni gillade denna ! kommentera :) förresten läs på google vad sendrag är, för det är svårt att förklara :/ JUSTE BIEBERTRÄFFEN , VI SKA MÖTAS NÅGON ANNANSTANS , DET ÄR INTE BESTÄMT MEN MEDDELAR  NÄR JAG VET!


Ljudet av ditt hjärta - episode 12

Först vill jag bara säga förlåt igen för hur jag uppdaterar men som sagt är sjuk, väldigt sjuk och denna delen kommer inte vara bra bara så att ni vet! Jag hade ingen fantasi och den är verkligen sämst och kort ! Orkar inte heller idag hitta bilder .." Öh .. hur mycket berättade Justin ? " sa jag och fick kämpa att överhuvudtaget få ut något ljud överhuvudtaget.

" Att du svimmade, här på sängen. "

" Just ja , men jag kan inte prata just nu, jag vill vila. " sa jag och hostade säkert fem gånger.

" Okej, säg till om du behöver något. Vill du ha alvedon eller något ? "

" Nej tack, hejdå . " mumlade jag och slöt ögonen.


* Mår du bra än ? :/ puss Ella och Emily. *

* Inte bra alls, ska försöka vila för konserten är bara tre dagar bort .. *

* Gör så, du vet vart du når oss .. *

* Tack :) *


Jag la mobilen på bordet brevid mig, blundade så sov jag igen .


Jag hade sovit bort en hel dag nu, jag kände mig lite bättre men fortfarande inte. Min feber försvann iallafall , men det andra bestod. Min hals sved och utan något att dricka blev ljuden ljusa toner som bröts av då och då.


Nästa dag kunde jag stå upp, min hals var bättre och jag skulle kunna gå på konserten iallafall. Det knackade på dörren, jag visste redan vem som stod där och tanken på honom fick min mage gå i hundra varv.


" Hej Justin. " hälsade jag precis när jag slog upp dörren och han skrattade.

" Hejsan, du ser ut att må bättre. "

" Det gör jag. " log jag .

" Bra. "

Jag släppte in honom.

" Vad vill du göra idag då ? " frågade han och jag ryckte på axlarna.

" Jag vet inte, vad vill du göra själv ? "

" Kolla på film bara, är det okej? "

" Absolut, välj en film där " sa jag och pekade mot en hylla " så hämtar jag popcorn och dricka."

" Okej, är vilken som helst bra? "

" Ja, tror jag redan sett alla men aja. "

" Haha okej. "


Jag försvann in ut ur rummet och ner i resturangen därnere, jag gjorde popcorn och tog två glas med läsk, sedan skyndade jag mig upp igen och Justin höll upp en film.

Jag nickade och satte mig på sängen.


När filmen var slut så gäspade vi båda två och sträckte på oss. Från ingenstans började jag skratta.

" Justin, kan jag fråga dig en sak ? "

" Självklart. "

" Du berättade aldrig vad som hände när jag svimmade i badkaret, jag menar .. vem som bar mig till sängen. "Kommer troligtvist inte uppdatera mer idag eller imorgon så att ni vet, men kolla in bloggen på onsdag så ska jag skriva en lång episode till er :) tack för alla söta kommentarer förresten !


RSS 2.0