Sålänge vi båda andas - chapter 20

Jag var verkligen pigg . Jag gick utanför dörren och forsatte tills jag kom till en äng , jag satte mig ner och började spela . Jag sjöng Bruno Mars's låtar enda tills jag ser hur en skugga bildades på ängen brevid mig . Solen höll redan på att gå upp och han stod där och kollade på mig .
" Jag visste inte att du kunde spela . " Sa han och satte sig brevid mig ..." Det finns mycket du inte vet om mig. " Mumlade jag och slutade spela .
" Varför tar du inte och berättar nu då ? " Log Justin.
" Jag är trött , ska nog ta och gå tillbaka till stugan , det är redan morgon. "
Jag reste mig upp , men innan jag var helt uppe så tog han tag i min arm och drog tillbaka mig ner , inte så att det gjorde ont utan försiktigt.
" Först vill jag bara fråga en sak. "
" Vad ? "
" Uttnyttja inte Christian pågrund av mig , eller lek inte med hans känslor okej ? Om du är sur på mig så borde inte han få lida av de. Han gillar dig och om du inte känner likadant och aldrig kommer göra det så borde du berätta det till han . "
Jag skrattade lite . " Allting handlar inte om dig Justin. Jag gillar Christian , han är perfekt . "
" Så .. jag är inte perfekt ? "
" Justin .. du var perfekt , du var, tills du gick och kysste Peyton. Jag gillade verkligen dig, efter att få spendera tid med dig här på stugan. "
" Så du gillar inte mig längre ? "
" Nej . " Jag reste mig snabbt upp och gick tillbaka till stugan , han satt kvar och jag sprang in , vände  mig inte om en enda gång . Jag la mig brevid Christian igen och han märkte inte ens att jag hade varit borta . Jag blundade hårt och hörde hur Justin kom in och gick in till sitt rum. Jag somnade så småningom..
" Dags att vakna sötnos . " Sa Christian glatt och ruskade om mig.
Jag skrattade till och vände mig om mot honom , jag öppnade ögonen han log.
" God morgon . " Viskade han och hans ansikte närmade sig mitt.
" Godmorgon , sover dom andra ? "
" Nej , dom äter frukost , alla förutom du . "
" Aha . " Hann jag bara säga innan hans mjuka läppar nuddade mina , jag slöt ögonen och besvarade kyssen. Efter en stund avslutade han den och skrattade lite .
" Vi måste äta frukost . "
" Juste . " Sa jag och reste mig upp .
Jag hade på mig dom gamla kläderna och tog snabbt av mig min tröja och bytte den mot en annan . Christian vände sig om och jag började skratta .
" Varför vänder du dig om ? "
" Du byter ju om . "
" Aha .. så du vill inte se ? "
" Jo , detklart men ändå . "
" Okejdå sötnos . " Log jag och gick fram till han bakifrån , med en ny tröja och mjukisbyxor .
" Är du klar ? "
Jag nickade och han tog min hand . " Kom då . "
Vi gick skrattandes in i köket och alla tittande leende på oss medans vi satte oss vi bordet och började äta .
" Sov alla gott då ? " Log Caitlin .
" Ja , verkligen ! Sängarna är verkligen sköna att sova i .. " Sa Peyton snabbt.
Alla sa någonting förutom jag och Justin , vi kollade bara på varandra ibland annars försökte jag att bara äta.
" Så tältet idag då ? "
" Japp , vi tjejer . "
Både två kollade på mig och jag var tvungen att säga någonting .
" Bäst att vi börjar sätta upp det nu på dan , annars kommer vi inte se någonting . "
" Vi gör det nu så kan killarna plocka undan . " Skrattade Caitlin och vi nickade instämmande , jag släppte Christians hand och vi sprang till gården . Jag tog med mig alla saker och vi började klura på alla bitarna som vi la på marken.
" Så .. någon som vet hur man gör ? " Sa Peyton med en rynka i pannan .
" Ingen aning . " Sa jag och Caitlin i mun på varandra.
Vi försökte läsa instruktionerna men det gick liksom inte .. vi satt säkert där en timme innan killarna sprang ut och skrattade åt oss för att vi inte gjort någonting .
" Går det bra eller `? " Flinade Chaz.
" Kan ni hjälpa ? " Sa jag och såg ledsen ut mot Christian .
" Självklart . "
Dom började tillsammans fixa tältet och efter bara en halvtimme var det klart , vi la in alla saker och gjorde det klart för natten .
" Kommer ni verkligen kunna sova , inte rädda för björnar ? " Skrattade Ryan .
" Nej . " Sa jag snabbt och gick mot Christian .
" Okej , vi får väl se sen .. "
" Japp och nu . " Sa jag och samtidigt hoppade upp på Christians rygg i hopp om att han skulle ramla " så har vi krig , det som vi aldrig avslutade hemma hos mig . " Alla hängde på och snart hade vi krig med både vatten och brottning . Det slutade med att Christian , Chaz och Ryan bärde mig i varsin fot eller arm i vattnet och jag sprang upp direkt eftersom det var kallt och hoppade alldeles blöt på alla . Då bestämde vi oss för att bada för att solen började skina och alla bytte om till badkläder .
Hela dagen underhöll vi oss med någonting , fotboll eller basket , bada eller likande . Sedan på kvällen åkte vi i trapporna i sovsäckarna och det gjorde ont men det var skitkul . Vi hade inte haft tråkigt på hela dagen eller kvällen. Jag log eller skrattade exakt hela tiden och jag och Justin pratade lite medans jag och Christian kom allt närmre varandra. Vi försökte lista ut vem som var äldst i huvudet med tanke på alla saker vi kunde göra , exempel laga mat eller räkna matte . Det slutade med att han var ett år äldre än mig . När klockan närmade sig tre på natten så gick vi ut till tältet vi tjejer och skulle ha en riktig tjejkväll !


 Kommentera ! :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Superbra!! Vad duktig du är som skriver så bra!! Om man får komma med ett önskemål? Kan inte Justin och serena bli ihop igen?! Skriv skriv skriv!!!!!!! <3 :D

2011-02-23 @ 20:54:13
Postat av: Justinnovell

Här läst alla 20 kapitel nu tog mer en 1 timme :P Den är fett bra men det är faktiskt lite konstigt att Justin och Serena var jätte kära i varandra och sen helt plötslig kysser justin och peyton varandra och christian och serena blir ihop.. JAg venne men det blir lite orealistiskt :P Men aja skrivaren bestämmer! Fortsätt skriv, o läs gärna min novell:

2011-05-16 @ 01:27:07
URL: http://storyofjustin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0