Live, laugh & love - The last episodes.

här kommer dom allra sista delarna utav Live, laugh & love för låt oss inse,jag kan ej ha samma novell allt för länge, tröttnar..


"Jag kan inte fatta att du har gjort dethär älskling" mumlade Justin för säkert femte gången.

"Du fyller år imorgon, men allting är fixat, dina resväskor väntar där" log jag.

När vi kom fram så la vi oss i sängen direkt, det var klockan ett på natten så vi var ganska trötta.

 

Jag vaknade klockan nio, det var Justins födelsedag. Jag började med att göra våfflor, som jag sedan la på en frukostbricka med sylt och ett glas juice.

"Happy birthday to you" Justin slog upp ögonen och jag satte mig på honom med ett ben på var sida utav honom. "happy birthday to you, happy birthday dear Justin, happy birthday to youuuuu"

"Tack älskling" log han och pussade mig.

Jag satte mig brevid honom och han tog det första bettet "jättegott!" sa han med munnen full utav mat.

"Jag vet" log jag och tog också en tugga.

Vi började skratta, sedan skrev han på twitter och HAPPY BIRTHDAY JUSTIN var redan #1 Trendic Tropic på twitter.

 


Vi kollade på tv, dom gjorde en resume utav Justins liv vilket jag tyckte var urgulligt! Sedan gick jag in i vardagsrummet och hämtade min ena present till honom.

"Här" sa jag och räckte över det lilla paketet.

"Vad är det?"

"En present" log jag.

"Allvarligt? Jag menar du har redan bokat denhär resan?" sa han oroligt.

"Jaa, men öppna nu" sa jag ivirgt och satte mig vid sängkanten.

Han drog upp pappret och i hans hand föll en litet silverhalsband med en bricka på, på brickan stod det ett 'A' som Alyssa.

"Taaaaaack, jag älskar dig dig dig!" sa han glatt och la det runt halsen.

"Nu vet alla vem jag älskar" forsatte han och kysste mig.

"I love you" viskade jag mot hans läppar.

 


Vi forsatte dagen med att gå runt på stranden, och Justin som alltid varit så försiktig, kysste mig passionerat på stranden framför alla kameror, han bar upp mig i hans knä och tog ständigt min hand. Jag älskade det, vi hade så roligt så det kändes som om jag aldrig vart lyckligare.

Jag bjöd Justin på en glass, som vi avnjöt i skuggan, det kom lite glass på min kind som Justin slickade bort. Sedan när vi ätit klart drog han mig tätt intill sig och kysste mig, han la händerna på min rumpa och vi forsatte ungefär tre minuter innan vi gick in till en liten resturang, vi hade fortfarande bara bikini. Det var liksom ingen resturang, mer som en kiosk med bord och stolar. Vi beställde pommes frites som var goda att äta i solen.

 


Efter vi ätit så solade vi lite, men klockan gick alldeles för snabbt när man hade roligt, vi spelade även volley boll och bara höll händer vid stranden och pratade.

Det fanns alltid någonting att säga när man var med Justin, och han fick mig alltid att skratta och le.

"Jag tänkte ha en liten konsert innan galan som kommer snart, är det okej?" frågade jag.

"Frågar du om det är okej? Såklart det är"

"Bra" skrattade jag.

När det blev mörkt så åt vi på en resturang, vi åt massor, och vi pratade massor. Fans kom förbi och ville ha autografer, Justin bad dom snällt att lämna oss ifred sen för att vi åt. Dom accepterade det och gick glada iväg med sin autograf.

 


"Det har varit världens bästa födelsedag" sa Justin och kysste mig.

"Än är det inte över" log jag. "Men nu ska jag duscha, kolla på tv sålänge om du vill"

Han nickade och nervöst gick jag in i duschen, nu var det dags. Det var inte första gången men ändå var jag nervös.

Jag duschade och tvättade håret, sedan rakade jag mig även, överallt. Jag kom ut ur duschen och satte på mig ett rosa underkläderssätt, jag borstade mitt hår, fönade det och lät det hänga i små lockar nedför axlarna. Jag sminkade mig lätt med mascara.

Jag var verkligen orolig, tänk om han inte skulle gilla det?Helt plötsligt kändes hela idén helt fel.

Jag tog modet och öppnade badrumsdörren.

 


Justin satt på sängen, han hade på sig jeans och en vit t-shirt. Såfort han såg mig så satte han sig upp och bet sig i läppen. Jag gick fram till honom.

"Alyssa va-"

"Shh" mumlade jag och la mitt finger över hans läppar, han log ett sexigt leende och jag satte mig över honom med benen på varsin sida utav honom.

Jag böjde mig ner för att kyssa honom, och våra läppar möttes. Det dröjde inte länge innan vi började kyssas, och hångla vilt och han tog upp sina händer för att smeka mina bröst men jag tog tag i hans händer och tryckte ner dom i sängen.

Det blev ganska varmt snabbt och Justin drog upp sin kropp och jag drog bort han t-shirt och tryckte ner hans kropp igen på sängen, återigen försökte han röra mig men bestämt la jag tillbaka hans händer på varsin sida av hans huvud.

Jag slutade kyssa honom och drog händerna över hans mage, han rös till och bet sig i läppen. Jag började knäppa upp knapparna på hans jeans och sedan drog jag av dem helt. Han verkade nöjd och han stånd syntes lite utanför hans boxershorts.

Jag log stort åt synen och kysste honom längst ner på hans mage, sedan igen lite högre upp på hans mage, och jag forsatte tills jag kom till hans hals där jag naffsade lite lätt.

Han verkade ha blivit mer upphetsad, jag bet mig i läppen och kysste han igen. Han stönade till lågt, jag höll kvar hans händer och han verkade lite smått irriterad över det, men jag njöt av det.

 


Jag kysste honom ett tag och det hade börjat bli lite varmt, jag drog snabbt min hand över hans stånd och han stönade till. Jag satt fortfarande över han, jag knäppte upp min bh och slängde den på golvet. Hans ögon blev stora och han stönade till igen, jag stoppade ner min hand i hans boxers och han blev galen. Jag började röra min hand upp, han stönade mer och mer desto snabbare jag gjorde det. Han avbröt mig genom att snurra runt oss och jag lät honom göra det, han la direkt sina händer vid mina bröst och började massera dom.

"Nu är det din tur" log han och kysste min hals, sedan sög han till.

Han forsatte med kyssa vid mina bröst, samtidigt som han hade ett hårt tag om dom, sedan min mage, och när han var vid min troskant flinade han stort.

Han stoppade ner sin hand och jag lutade bak mitt huvud och stönade till.

Han stoppade in ett finger och började röra, känslan var.. obeskrivlig och jag började genast stöna. Han stoppade in ett till finger och jag gned mig mot hans hand.

Jag älskade honom så mycket och ville ha honom..nu.

Jag snurrade runt oss igen, jag tog bort hans hand och drog av hans kalsonger samtidigt som jag drog av mig trosorna också. Jag tog på honom en kondom som jag gömt lite under madrassen.

Jag lät hans sak komma in i mig och vi båda stönade till samtidigt, jag började röra mig över honom i en rytmisk takt och det var helt otroligt, det var varmt och svettigt.

Men seriöst, jag hade aldrig sett Justin hetare än nu, hans hår stod åt alla hår lite halvklibbigt.

Hans händer höll om min midja hårdare, och tur att vi var ensamma i dethär hotellrummet för Justin stönade som fan.

"Aaaaaah, jag kommer Alyssa" stönade han och jag såg hur hans muskler spändes och han kom, bara några sekunder senare gjorde jag det också. Jag stannade och föll ner brevid han.

"Jag älskar dig" mumlade han och kysste mig.

 


Trots vi båda var alldeles svettiga och varma, så låg vi tätt intill varandra. Han kysste mig och så kände jag hur han ville ha mer. En gång till?

Jag besvarade hans kyss och lät hans tunga glida in. Han la sig över mig och jag kände hur upphetsad han började bli, jag med.

Jag kände hans stånd mot mitt lår och han höll om mig hårt. Jag drog upp mig kropp så vi satt nästan upp och jag hade mina ben runt hans midja, efter några minuter så tryckte han ner mig och kom in i mig igen. Han började stöta försiktigt, men jag ville inte ta det försiktigt, jag höll om hans skulderblad hårt.

"Hårdare Justin" sa jag och kysste hans bröstkorg.

Han körde på snabbare och snabbare och jag lutade bak mitt huvud, denna gång fick vi orgasm tillsammans.

 


"Detdär var.. obeskrivligt" log han "den absolut bästa presenten"

Jag log och kysste han.

"Jag ska duscha" log jag och ställde mig upp.

Jag var alldeles klibbig, så jag var absolut tvungen att duscha.

"Får jag följa med?" frågade han.

"Visst" log jag.


Han gick efter mig in i toaletten. Jag hade inte direkt några kläder att ta av så jag hoppade direkt in i duschen med Justin efter mig. Han flinade stort när han kollade på mig och jag vred på vattnet. Det ljumma vattnet kom på både mig och Justin, små vattendroppar började pryda Justins kropp och han såg så sexig ut. Min pojkvän.

Jag log stort och tog tvålen och började tvåla in mig själv. Jag såg hur han kollade.

"Låt mig göra detdär" sa han och tog lite mer tvål i sin hand och började tvåla in mig. Jag gjorde detsamma på honom och det ena ledde till det andra..Nästa dag lyste solen lika starkt som dagen innan, jag satte på mig shorts och en nättröja. Med tanke på att jag
vaknade först så satte jag mig på balkongen för att sola.

Min hud började brännas lite, men ville man vara fin så fick man lida pin.

Det uttrycket påminde mig om mitt gamla liv, mest cheerleadingen. Jag längtade så mycket efter det, det hade alltid varit min sak - men nu hade jag inte ens det längre.

Jag solade kanske en timma innan Justin kom, han drog mig i hans knä och började kyssa min hals.


"Justin" skrattade jag.

"Jag ska tatuera mig idag" log han mot min hals.

"Verkligen? Vad?"

"Jesus på något språk, vill du följa med? "

"Sitta i en studio hela dagen" sa jag och rynkade pannan.

Han skrattade

"Okej, sola du så går jag dit min pappa. Han var ändå i närheten, och sen senare.." han kysste mig hals igen "så syns vi"

"Okej då, kan vi bara ta en morgon promednad?" frågade jag och han nickade.

"Låt mig ta på mig bara"

"Visst"

Jag ställde mig upp så han kunde gå iväg, sedan gick jag också in för att borsta tänderna..

 


Jag och Justin gick hand i hand längs stranden, det var någon timme kvar tills han skulle tatuera sig.

"Min mage kurrar" sa jag och gjorde en ledsen min vilket fick Justin börja skratta.

Jag var i princip alltid hungrig, och jag älskade skräpmat.

"Ovanligt" flinade han.

"Man ser verkligen att jag slutat träna" sa jag och kollade ner på min kropp. Han slog till mig i huvudet.

"Vad menar du med det?"

"Jag har blivit tjockare"

"Tjock? Tro mig - inte en enda kille skulle säga nej till dig på denna stranden. Du är allt annat än tjock. Dessutom, I can handle curves"

"Vad söt du är baby" log jag.

Han pussade mig på munnen.

"Önska mig lycka till?"

"Lycka till, varje gång det gör ont, kom ihåg att jag älskar dig"

Jag kysste honom passionerat.

"Sedan kommer jag komma ihåg dendär kyssen, allting kommer nog bli så mycket bättre då"

Jag skrattade och boxade honom löst på bröstkorgen.

"You can handle it handsome"

 


Jag la mig ner på stranden, det var massvis med röster, men om man koncentrerade sig tillräckligt mycket så kunde man höra vattnet brusa.

"Ursäkta?" en sträv röst avbröt mig och jag kisade upp mot solen.

"Är inte du Alyssa Baker?" frågade han.

"Öh jo" mumlade jag och suckade.

Jag satte mig upp, för han satte sig ner i sanden brevid min handduk och jag skyndade med att åtminstonde sätta på mig nättröjan.

"Tänkte väl att jag kände igen dig"


Han hade ljust hår som var alldeles blött, men resten av hans kropp verkade ganska torr. Jag kollade på hans mage och kunde inte undvika att se sexpacket. Men Justins mage var snyggare, enligt mig.

"Hehe ja" sa jag bara.

"Du kommer inte ihåg mig ellerhur?" skrattade han.

Jag granskade honom noga och skakade på huvudet.

"Borde jag?"

"Jag var Lucas kompis, eller jag är men vi träffas aldrig nästan. Hur är det med honom?"

"Åh, nu kommer jag ihåg, Dave?"

"Precis"

"Jag vet inte, vi är inte tillsammans längre"

"Jaha okej, jag som trodde det skulle vara" skrattade han "vi brukade jämt fajtas över dig"

"Verkligen?"

"Japp, men som sagt, han fick ju dig tillslut"

"Ja, det fick han. Men vi gjorde slut för jätte länge sedan"

"Åh, ja som sagt, har inte träffat honom på ett tag"

Jag skrattade till, gamla tider..

 

 


Några dar senare:


Vi var tillbaka i LA, jag och Justin hade faktist inte träffat varandra sen Hawaii, men det var mest för att han hade fullt upp, jag med dessutom. Vi båda hade karriärer som hindrade oss från att spendera all tid tillsammans.

Men det gjorde att vi tog vara på varje minut som vi hade tillsammans, istället.

 


Lust att ses idag? Galan är imorgon, så vill se dig innan de! xoxo

 


Visst babe ;)

 


Kommer om en halvtimma.

 


Jag satte på mig ett linne och jeans, faktist så skulle jag tvinga Justin att rida idag, mohaha. Jag visste att han inte gillade hästar så mycket, men jag gjorde det så jag tyckte vi kunde faktist försöka åtminstonde att gilla samma saker.

Jag drog på mig en hoodie också och satte mig på sängen.

Efter 45 minuter så knackade det på min rumsdörr.

"Kom in" ropade jag och Justins huvud stack in.

"Din mamma släppte in mig" flinade han.

"Hej" log jag och gick fram till honom.

Han slog armarna om mig och bar upp mig från golvet, han höll om mig så hårt att jag tappade andan och pressade sina läppar emot mina.

"Kan..inte andas" fick jag fram och han släppte ner mig så jag föll ner på golvet igen.

"Hej" sa han och jag skrattade.

 


Vi satte oss på min säng och kollade runt på datorn, mest facebook och youtube. Justin brukade visa mig roliga videoklipp, sedan kunde vi skratta i evigheter.

"Ta upp webbcam" log han.


Jag klickade upp det och bilden på oss syntes på skärmen. Jag grimaserade åt mitt hår och släppte ner det, det föll ner över axeln och Justin tog ett kort. Sedan log vi, då tog han ännu ett. Sedan kysste han min kind, då tryckte jag på kortet, och sedan sista när vi kysstes. Jag lutade mig över datorn för att kyssa honom, han gick villigt med på det och när jag skulle flytta mig närmare honom så var datorn ivägen så jag började skratta istället och stängde ner camen.

 

"Kan inte Jazmyn komma hit snälla?!" bad jag "bara några dar, jag saknar henne" sa jag och gjorde en ledsen min.

"Hahahahah shawty" skrattade han och la armarna om mig och pussade mig på pannan.

"Jag är seriös" sa jag allvarligt "det är först nästa vecka som allting börjar, så om hon kommer imorgon efter galan och stannar tills söndag?"

"Om du verkligen verkligen vill det så kan jag fråga pappa"

"Taaaaack Justin"

"Varsågod, vad ska vi göra?"

Jag log stort.

"Jag vet, följ efter mig" sa jag och gick ut ur rummet, han följde efter.

"Hej Mrs och Mr. Baker" hälsade Justin när vi gick förbi.

"Snälla kalla dom Karen och Dave" skrattade jag.

Vi tog på oss skorna och vi började gå emot stallet.

"Vart ska vi?" frågade han tveksamt när vi gick på stigen.

"Stallet" flinade jag.

"Nej Alyssa! Jag är rädd för hästar"

"Då tycker jag vi ska ändra på det, Twister är jätte snäll. Dessutom är han min första pojkvän" flinade jag.

"Så jag ska få träffa dig ex?" sa han och log.

"Njae, han är fortfarande min pojkvän. Okej sanningen kom fram, jag dejtar två stycken, jag är avslöjad!" sa jag och tog upp händerna bekännande.

Han började skratta för fullt och vi gick in i stallet. Jag såg Justin rädda min, även om han försökte hålla masken så jag gick före och direkt in till Twister medans han stannade utanför.

"Twister, dethär är Justin" sa jag och klappade honom på mulen "den andra killen jag dejtar"

Han gnäggade till och jag skrattade nästan ihjäl mig, för det första så blev Justin skrämd och hoppade bakåt lite, och för det andra så passade det in i det jag sa.

"Jäklar, jag har aldrig varit så rädd för något ex, aldrig!"

Jag skrattade ännu mera och tog med Twister ut och Justin gick brevid mig, men på ett bra avstånd.

"Var inte rädd Justin, han gör ingenting, jag lovar" sa jag och vi gick in på skogsstigen.

Jag hade satt på Twister redan en slags grimma (ja hej, jag kan ingenting om hästar lalalalal) så man kunde rida honom om man ville, också om man ville rida två stycken.

Jag ledde honom, och Justin gick brevid mig.

"Kanske inte, han verkar snäll" sa han nervöst.

"Snälla, klappa honom en gång" bad jag.

Vi stannade och Justin drog osäkert en gång över Twisters panna och drog sedan snabbt undan den.

"Nu ska du rida, men jag leder honom sakta. Okej?"

"Va?!" sa han och jag nickade.

"Snälla? För min skull?"

Han suckade.

"Bara för din skull och för att jag älskar dig mer än han gör, okej?"

Jag bet mig i läppen och försökte visa Justin hur han skulle komma upp och tillslut lyckades han. Han verkade inte så säker.

"Håll i hans man eller denhär" sa jag och han nickade.

Sedan började jag gå försiktigt och efter ett tag verkade Justin faktist slappna av.

"Ser du, han är inte farlig alls"

"Nä, kanske inte"

Jag skrattade och stannade honom, sedan hoppade jag också upp och satte mig framför Justin.

"Vad gör du?!" frågade han oroligt och la armarna runt mig.

"Snälla, jag kan dethär" log jag och vi började sakta rida igen.

Med tanke på att vi gick i skogen så kunde vi prata om vad som helst, ingen skulle höra oss.

"Ska du sova hos mig?" fr¨ågade jag och han nickade.

"Visst, om jag får"

"Såklart"

Vi matade Twister och fixade i ordning allt, jag tog till och med en bild på Justin och la upp på instagram/twitter som bevis att han hade ridit.

 


Jag stängde dörren in till twister och Justin la armarna om mig.

"Vem älskar du mest.. mig eller Twister?"

Jag log.

"Twister"

Han började kittla mig och jagade in mig till en tom box och jag föll ner på halmet.

"Säg igen vem du älskar mest"

"Dig!" skrattade jag och han kysste mig.

"Så ska det låta"


Jag höll på att fixa mig inför galan som skulle äga rum snart, jag skulle gå dit i sällskap utav Justin och han var nominerad till ett pris. Det bästa var att jag skulle få presentera hans pris! Helt otroligt, dom hade ringt mig bara några timmar tidigare.

Inatt skulle även Jazzy komma för några dar.

Han Dave, från stranden hade faktist smsat mig lite, men jag brydde mig inte utan allt jag kunde säga var hela tiden "hur ser jag ut?" och Justin hade samma svar varje gång "du ser jätte fin ut, sluta oroa dig" .

 


Några timmar senare:


Röda mattan var så spännande, alla tog så mycket bilder hela tiden, skrek åt vilket håll jag och Justin skulle vända oss åt och blablabla. Jag var bara så lycklig att jag var där med Justin, han var mitt allt. Jag kunde inte förklara mina känslor för honom, jag älskade honom så så mycket, jag såg min framtid med honom, och han var mitt liv.


När vi äntligen satt oss ner på våra platser, vi satt längst fram turligt nog så var alla människor så trevliga. Vi pratade med alla Justins bekanta, och inte bekanta. Katy Perry bl.a och när jag såg Pauly D trodde jag ärligt att jag skulle svimma.

Jag kände att mina knän ville vika, herregud stod han bara några meter ifrån mig?!?!

Han var så gudomligt snygg, han rättade till kepsen.

"Hey buddy" hälsade Justin på honom.

"Heey, vem är du här med?"

"Alyssa"

"Hej Alyssa, väldigt trevligt att träffa dig" sa han och pussade mig kind.

"Öh tack, detsamma" sa jag med skakig röst.

Jag kunde skymta resten utav Jersey Shore teamet bakom.

"Är hon din flickvän?" frågade han och flinade stort.

"Haha ja" skrattade Justin.

"Damn, annars jag lovar jag skulle ha tagit dig snygging" sa han till mig och s v i m m a d e nästan.

Jag rodnade och log lite, han och Justin forsatte prata och vi pratade även med Selena, Demi och massa andra som gick förbi och sådant.

 


Sedan äntligen började det, en gala var verkligen någonting man alltid minns, oavsett hur många man har varit på. Jag hade ju därimot inte varit på så många, men ändå. Justin grep tag om min hand och pussade mig på kinden när kameran tog bilder på oss. Jag log stort och höll min hand på Justins knä.

"Nu ska Alyssa Baker presentera kategorin Bästa Musikvideo!"

Jag gick ut på scenen, lite halvskakig, sedan sa jag något skämt som alla skrattade åt. Jag kunde se Justin le stort mot mig och mima i love you.

Alla nomineríngar visades och när Justins video U smile visades skrek alla aningen högre. Jag öppnade kuvertet "och vinnaren är.....Justin Bieber!"

Alla skrek och applåderade medans en glad Justin kom upp på scenen och kramade om mig.

Jag gav han priset och han greppade tag om micken.


"Jag vill tacka alla som vart med och gjort denna videon möjlig, jag vill tacka Anastasia som varit en del utav den, jag vill tacka regissören.. Sedan vill jag tacka gud, för utan honom skulle jag inte varit här, och sedan vill jag tacka mina älskade fans! I LOVE YOU!" Han gick backstage och gjorde en pussmun till publiken, jag gick efter och han kysste mig ivrigt och överlyckligt.

"Grattis!" log jag.

"Tack, nu har vi verkligen någonting att fira inatt" sa han och blinkade med ögat.

"Haha Justin! Jazmyn kommer och jag bestämde att hon skulle sova med oss" log jag och vi gick tillbaka till våra platser.

 


Efter galan och lite firande så åkte vi till flygplatsen för att möta upp Jeremy och Jazmyn, dom skulle sova hos Justin, där även Pattie bodde men dom hade ett eget rum, precis som Justin också hade, där jag också skulle sova inatt.

Dom kom in till Justins stora hus och la in alla sina resväskor.

"Vi snor Jazmyn" log jag och bar henne till sängen med tanke på att hon redan sov så sött.

Vi la henne i mitten och somnade på varsin sida av henne.

 


När jag vaknade så började jag med att klä på mig, sedan ringde jag Chelsea och pratade säkert en halvtimma. När jag kom in i rummet igen så låg Jazmyn och Justin jätte söt så jag tog en bild och lade upp det på instagram med texten Justin and Jazzy sleeping, so cute!

Han hade sin hand så skyddande runt henne, så underbart sött!


 

Jag kände att jag var nära på att ge upp, låta mörkret ta över min kropp. Den lilla bild som jag hade kvar, som jag hade kämpat för hade sakta börjat falla ner i mörkret. Smärtan. Var så obeskrivlig, ingenting, någonsin hade känts värre.

"Älskling, stanna kvar hos mig"

En röst som bad mig, rösten kändes bekant. Såklart jag visste vems rösten var, ingenting skulle någonsin få mig att glömma den rösten.

Rösten av en ängel.

Någonting kallt för ner på min hand, jag försökte öppna ögonen och kunde bara se en skugga av någon som satt brevid mig, det lät som han grät.

Samtidigt som jag mindes hans ansikte, så mindes jag vad jag ville berätta för honom. När jag tänkte på det så blev jag genast orolig?! Tänk om det hade dött, också? Hur skulle jag berätta det för honom?

Justin, jag är gravid.

Jag slöt ögonen igen, då kände jag hur blodet kom ur min strupe, jag spydde ännu mera blod. När blodet kvävde mina luftrör så kunde jag inte heller andas, och sakta och stillsamt försvann jag in i mörkret.

 


Justins perspektiv, 1 timme tidigare:

Alyssa grep hårdare tag om min hand.

"Det är läskigt här" sa hon och gick snabbare.

Innan jag ens hann svara så hörde vi några killars röst.

"Ey, är inte detdär Justin Biever?" sa en utav dom och alla sprang fram till oss.

Jag såg hur rädd Alyssa blev.

"Tyvärr inga autografer idag" sa jag och himlade med ögonen.

"Vi är inte här för att fråga om autografer" sa den ena med mörka ögon som skulle få vem som helst att backa. Han puttade till mig med handen så jag råkade släppa Alyssa och någon annan kille la händerna runt henne.

"Släpp mig" röt hon men han släppte inte.

"Låt henne va" väste jag och gick fram till killen och slog till honom i ansiktet.

"JUSTIN" skrek Alyssa när någon annan tog ner mig bakifrån.

Allting hände så snabbt så jag hade svårt att förstå vad som hände - men så hörde vi en bil. Alla sprang iväg förutom jag som låg på marken och Alyssa.

Jag ställde mig upp och så var ljusen rätt emot mig

"JUSTIN SPRING" skrek Alyssa och hoppade framför mig, sedan tre sekunder senare låg hon på marken..

 

Varje sekund gick så sakta, jag vägrade hjälp sålänge som Alyssa opererades. Jag ville vara där då när hon öppnade sina ögon igen, jag visste att det var mitt fel. Jag visste det, och själva tanken på det fick mig vela spy.

Jag la händerna i kors och vädjade till gud, precis som alla andra gjorde just nu.

Jag brydde mig inte om något annat, jag skulle inte överleva utan henne.

"Justin?" frågade läkaren och jag ställde mig upp snabbt.

"Ja? Hur mår hon?"

Han drog ett djupt andetag.

"Tyvärr, ingen utav dem klarade sig. Jag är ledsen"

"Vilka två?" frågade jag tyst.

"Visste du inte? Jag trodde hon hade berättat. Hon var gravid.."

Jag föll ihop på marken och kunde inte andas, hela min värld svartnade till.Tyvärr, världens sämsta slut!
Orkade inte skriva mer, och hade inte tid. Nu är frågan, ny novell eller avsluta hela bloggen? :o

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

SÅ braaa :D ♥♥

Synd att novellen är slut :///

Men jag skulle villa att du började på en ny novell ♥ Du skriver så sjukt bra :DD ♥

2011-10-26 @ 18:58:30
Postat av: Din Bitch Malin

Awesome!

Slutet kom like BAAAAM!!!

Men det kan inte alltid vara lyckligt slut.

Jag vill inte att du avslutar bloggen!!

Kommer inte kunna leva utan den! :'(

Du skriver grymt bra jue!Much Love,

Your Bitch, xx :)

2011-10-26 @ 21:31:02
URL: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/
Postat av: sanna

så sjuuuuuuukt bra, ny novell, avsluta inte bloggen!

2011-10-30 @ 00:47:16
Postat av: Emma

EEEN NY NOVELL! :)

2011-10-30 @ 21:43:38

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0