Dina andetag är min musik - chapter 25

" Jag gillar verkligen dig . " Sa han och log .
Det värmde i hela mig .
" Jag gillar verkligen dig också . " Svarade jag .
Det bästa med allt var att jag kände att jag inte ljög , men kärlek kunde verkligen vara förvirrande..Vi forsatte att bara ligga där en stund , tills vi gick hem . Vi gick sakta , men ändå lagom snabbt för att slippa alla papparazzis . När vi var hemma kysste han mig som vanligt godnatt vid dörren , även om jag gärna skulle ha sovit brevid honom men jag valde att inte orsaka några problem med hans mamma eller liknade . När jag somnade tänkte jag igen på mina val , morgondagen med flytten och allt . Det enda jag egentligen behövde packa var mina kläder och dom låg i väskan redan .

Jag vaknade , sträckte på mig extra länge . Det första som jag började tänka på var Ryan .. Justin , han skulle jag få träffa men Ryan , han är min bästa vän oavsett vad han känner för mig . Jag letade under kudden efter mobilen , jag hittade den efter en stund och kollade på klockan . Det var tre timmar kvar tills vi skulle åka , tre timmar kvar med Ryan . Jag svalde hårt och reste mig upp . Jag bar bara en stor t-shirt , så jag tog på mig närmaste mjukisbyxorna och öppnade dörren . Jag hörde Justins , Patties , Ryans , Chaz's och Catilins röster därnere . Jag hade varit så upptagen med att tänka på Ryan så jag glömt bort dom andra . Tänk om dom skulle bli sura nu , jag måste vara den sämsta vännen man kan ha . Jag gick ner för trappan och såg hur allas blickar styrdes till mig i köket .
" Godmorgon . " Sa jag leendes och gick till köket .
Jag satte mig på den sista lediga stolen och kände hur alla forsatte att kolla på mig .
" Godmorgon . " Sa alla sedan efter varandra och vissa forsatte med deras samtal .
Jag försökte lyssna på någons men hängde inte riktigt med så jag tittade på Justin istället som satt brevid mig . Jag tog hans hand och såg hur han log när våra händer snuddade varandra . Jag flätade ihop våra händer , hans matchade perfekt med min .
" Nervös ? " Frågade han sedan tyst som om han inte ville att någon annan skulle höra .
" Varför skulle jag ? " Frågade jag och smålog lite .
" Flyga , antar jag . " Skrattade han lågt .
" Jag har faktist flygit förut . "
" Okej , vad bra . "
" Vad hette flygbolaget ? " Frågade jag och försökte minnas vad flygplanet hette .
" Justins privatplan ? " Frågade han och kollade underligt på mig .
" VA ? " Ropade jag och allas blickar vändes till mig .
Oj , det blev visst lite högt .
" Förlåt . " Sa jag snabbt och alla forsatte prata . " Har du ett plan , Justin ? " Viskade jag och han nickade .
Han höll sig för skratt , Ryan hade tydligen inte forsatt prata utan han bara kollade plågat på mig . Det gjorde mig på sämre humör , nattens mardrömmar återvände om ensamhet . Justin verkade uppfatta mina sorgsna ögon mot Ryan och han slog till lite löst med sitt finger på min arm . Han nickade upp , jag fattade vad han menade och släppte hans hand .
" Jag ska upp och packa . " Ursäktade jag mig och började gå uppför trapporna .
" Jag ska hjälpa till . " Sa Justin och följde efter .
Jag hörde inte om dom svarade , men något kanske dom mumlade . Vi försvann uppför trappan och när vi kom in i gästrummet satte jag mig på sängen . Justin ställde sig framför mig och började gå fram och tillbaka .
" Justin ? " Frågade jag och blev lite nervös .
" Jag vet inte hur jag ska säga dethär . " Mumlade han .
" Bara säg det för just nu gör du mig galen ! "
Det var faktist sant , hans oroliga ansiktsuttryck fick mig alltid att tro och komma på saker i mitt huvud . Just nu kändes det bara som att han skulle säga , jag är ledsen men vi kan inte forsätta längre . Du och jag passar inte , hejdå . Ett simpelt hejdå-tal bara , eller tänk om han ville säga att jag inte kunde flytta med honom . Om han kanske ville att jag skulle stanna här , vara hans lilla flört i Stratford precis som tidningen skrev . Men om tidningen hade rätt , då skulle han dejta ganska många tjejer och det skulle passa i teorin jag är hans flört . Jasmine , tänk att trots allting som hänt mellan oss så hade jag ens aldrig hört honom prata om någon Jasmine .
" Jag vill bara veta en sak , jag vill också att du svarar ärligt , okej ? "
Okej , nu kunde nog inga av mina teorier stämma längre .
" Okej ? "
Han andades ut och verkade vela säga det snabbt och ha det överstökat .
" Gillar du Ryan mer som en vän ? " Sa han snabbt och tittade ner i golvet .
Alla mina muskler stelnade till..LEDSEN för dålig uppdatering , men har inte varit hemma idag . Kommer mer snart , ska skriva mer snart . Vet att denna blev kort också , har inte så mycket skrivlust , KOMMENTERA så kanske jag får tillbaka den :D


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Asbra denna med :DD

2011-01-27 @ 07:12:43

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0