Dina andetag är min musik .

Jag höll biljetterna lite hårdare i handen . Biljetterna till Justin Bieber konserten . Justin Bieber var den populäraste tonåringen just nu och människor kunde göra vad som helst för att få se honom . Alla förutom jag . Jag gick lite snabbare mot lägenheten på stan , den låg ett kvarter bort nu . Biljetterna hade jag endast köpt för min bästa vän , Carrie som var beronde av honom . Snön låg vackert på marken och glittrade i kvällslampornas sken . Jag kunde redan föreställa mig allt skrik jag skulle få höra när jag skulle berätta för Carrie . Jag tror jag skulle göra allting för att behålla henne vid min sida . Jag var äntligen framme och ruffsade bort allt snö i trapphuset medans jag gick upp för trapporna . När jag öppnade dörren möttes jag igen av ensamheten jag känt av tidigare och tog av mig alla ytterkläder . Jag kollade snabbt på mig själv i speglen . Mitt bruna midjelånga hår hängde över axeln och mina stora bruna ögon hade rinnade mascara under sig . Jag hade även en svart mjukisdress jag köpt igår . Jag bodde själv , olikt alla andra femtonåringar . Mina föräldrar hade flyttat och jag hade vägrat att flytta med dom . Atlanta , en vacker stad , mina föräldrar flyttade till New York . Jag satte mig framför teven och fastnade för ett program . Rörelserna på skärmen underhöll mitt huvud , men inte mina tankar . Jag tänkte på mig , olik alla andra . Jag hade en annan klädstil , musiksmak och fritidsintressen . Jag tyckte kärlek betydde mer än andra . Jag älskar dig säger man inte första dagen man blir tillsammans . Det säger man till någon man vill leva sitt liv med för stunden och framåt , någon man litar på och någon som gör en glad . Man bygger upp kärlek med den man älskar . Det är en av anledningarna att jag inte kunde älska Justin , jag kände honom inte ens . Carrie skulle komma över om en stund och då skulle jag berätta och visa henne vad jag precis varit och hämtat ut . Just nu var hon hos sin kille , jag hade ingen . Precis när jag tänkte på henne så ringde hon upp . Hennes mörka röst hördes i luren .
" Hej Nelly , vad gör du ? "
" Jag sitter och väntar på dig . " Svarade jag lite smått irriterat , hon skulle redan vara här .
" Det har blivit lite problem , jag kan inte komma tyvärr . Jag ska .. "  Hon avbröts av en killröst . Jag hörde han i bakgrunden . " Carrie skynda dig , filmen börjar . "
" Okej ,inga problem . " Sa jag snabbt .
" Bra , hej då . "
Jag stängde luren och kände mig irriterad . Jag hade ju trots allt gett upp alla mina planer med Bella för hennes skull . Nu skulle det bli en ensam lördagkväll . Jag suckade och gick till köket i den lilla lägenheten . Jag öppnade skåpet och såg alla chipspåsar jag förebrett , jag tog en och hällde upp den i en skål . Jag gick mot soffan igen och loggade in mig på facebook .

Solen sken in i rummet och jag vaknade . Jag kollade på klockan , den var redan ett . Mobilen hade fyra olästa meddelanden , jag öppnade dom , alla från Carrie . 
' Hej , ledsen för igår ;/ Min mamma fyllde år . '
En lögn , jag tog snabbt nästa . 
' Juste du hade en överraskning , tell me :) '
Tredje och fjärde var ' Hallå ? '
Jag svarade snabbt : ' Nej , om du vill veta så får du komma hit ' Skrev jag och forsatte sträcka på mig i sängen . " Okey , är där om ungefär tjugo minuter , Robin skjutsar . "
Robin var hennes pojkvän . Jag svarade inte utan reste mig bara upp och gick mot kylskåpet . Jag hade endast på mig en stor tröja som jag fått utav min kusin . Jag åt sakta en macka och det ringde på dörren . När jag sprang och öppnade rusade Carrie med sitt blonda hår in .
" Måste gå på toaletten . " Förklarade hon och rusade in på toaletten . Hon försvann och jag skulle precis stänga dörren när jag såg Robin komma springades till dörren .
" Hann hon till toaletten ? " Frågade han och log .
Han hade lockigt brunt hår .
" Ja . "
Jag gillade honom inte riktigt , ibland kändes det som han gillade mig istället . Han och Carrie hade endå varit tillsammans i tre månader nu .
" Vad gör du då sötnos ? " Sa han och bet sig i läppen . Hans ögon gled ner till mina ben som var helt bara och mitt hår var i en enda röra .
" Sluta kalla mig sötnos , du och Carrie är tillsammans , visa det ! " Viskade jag argt så att hon inte skulle höra .
" Ta det lungt , jag skulle offra allting för dig . " Sa han och la sin hand på min kind .
" Ditt dumma svin , sårar du henne kommer jag och sårar dig . " Jag slog bort hans hand .
" Kan jag få komma in , eller ? "
" Glöm det . " Jag smällde igen dörren och Carrie kom ut . Jag vände mig mot henne och hon hade det största leendet på läpparna som alltid .
" Så Robin gick redan ? "
" Ja , kom så går vi in till köket . " Sa jag och drog med mig henne till köket .


Okeej , vad tyckte ni ? :)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Sjuuuukt bra kan verkligen inte sluta läsa!!!!!!!

2011-03-17 @ 17:59:12
URL: http://cissanzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0