Dina andetag är min musik - chapter 8

Alla minnen kom tillbaka , smärtan träffade mig som ett slag i magen . Jag tittade chockat på honom , vad gjorde han här ? Han tittade på mig lika mycket , hans ögon glittrade lite .
" Nelly ? " Mumlade han frågandes .
Han såg inte så speciellt glad ut heller , han såg också väldigt förvånad ut .
" Justin ? "Jag stirrade chockat på honom , jag ville inte ha honom här , det skulle bara orsaka smärta . Varför hade ingen sagt någonting att dom kände Justin Bieber , kanske därför Ryan sett så bekant ut i början men jag hade inte tänkt mer på det .
" Va ? Känner ni varandra ? " Frågade Ryan chockat och slängde blickar mellan oss två .
Han var så underbart vacker , men nu stirrade han på mig , jag på honom . När skulle denna eviga ögonkontakt ta slut ?
" Ryan , varför sa du ingenting om henne ? " Mumlade Justin .
Jag tittade bort mot väggen och svalde gråten . Justin tittade också bort .
" Hur skulle jag kunna veta att ni känner varandra ? " Försvarade han sig .
Caitlin och dom andra stod helt tysta , chockade antagligen , eller så ville dom inte lägga sig i .
" Det är tjejen jag snackade om . " Mumlade han argt .
Va ? Hade han snackat med honom om mig , vad hade han sagt ?
" Jag går upp . " Mumlade jag och vände tillbaka i trappan .
Jag sprang uppför trappan och jag hörde hur alla började lägga sig i och blev nyfikna . Jag slängde mig i Caitlins säng och små tårar letade sig fram i ögonen . Jag torkade dom snabbt och gick ut på balkongen istället . Jag satte mig på golvet även om det fanns stolar , jag begravde ansiktet mellan knäna . Mitt perfekta liv var nog inte så perfekt trots allt . Jag hörde hur balkongsdörren gled upp , jag orkade inte kolla vem det var . Det var säkert Caitlin eller Ryan som ville trösta mig , vad spelade det för roll ? Personen satte sig brevid mig och suckade tungt . Jag tog upp huvudet och tittade åt vänster . Justin skulle såklart komma , varför förstod han inte ? Jag ville inte ha med honom att göra .
" Förlåt . " Mumlade han .
" För vad ? För att du fick mig att tro att du kanske gillade mig , för att du utnyttjade mig , för att du aldrig hörde av dig ? " Frågade jag argt och la tillbaka huvudet .
" För allt . "
" Det räcker inte Justin , jag ska hem snart , sedan behöver vi aldrig se varandra igen . "
" Förlåt sa jag ju , vad ska jag göra ? Det är inte jag som bestämmer över mitt liv , Scooter förbjöd mig att se dig ! Han trodde du var ett galet fan bara . "
" Åh , stackars dig . Du kunde inte höra av dig ? Galet fan , ja jag skojar verkligen om att min kompis pojkvän försöker kyssa mig , för att du ska stoppa det . " Fnös jag .
" Jag visste att du inte var det , men du hörde aldrig av dig heller . "
" Kanske för att du såg ut att ångra att du kysste mig direkt , hur tror du att jag kände ? "
" Jag visste att jag bara skulle skada dig , därför blev jag så ledsen . "
Jag var så nära på att förlåta honom .
" Whatever , jag går nu . " Sa jag och började resa mig upp .
" Snälla , stanna . Vi kan väl vara vänner ? "
" Jag har inte förlåtit dig Justin , men jag orkar bara inte vara sur . "
" Bra , så du stannar ? "
" Mm "
" Kom så går vi ner . " Han reste sig upp också och räckte ut sin hand .
Jag tittade på handen , suckade och började gå ensam mot dörren .
" Ett steg i taget antar jag . " Mumlade han för sig själv .
Vi kom ner och alla kollade på oss , jag visade med blicken att Caitlin skulle prata med mig i köket . Hon förstod och vi gick båda till köket .
" Förlåt , om jag hade vetat hade jag .. " Började Caitlin men jag avbröt henne .
" Be inte om ursäkt , men snälla kan du se till att jag håller mig en bit ifrån honom och inte är ensam med honom ? Jag vill verkligen inte såras igen . " Sa jag snabbt .
" Visst . "
Vi log lite och hon kramade om mig .

Vi bestämde oss alla för att kolla på film , även om Justin bad att jag skulle sitta brevid honom så gick jag till Ryan . Han såg ut att ha riktigt dåligt samvete så jag behövde visa honom att det inte gjorde någonting , han verkade inte tro mig när jag sa det . Vi bestämde oss för filmen Mirrors 2 , även om jag redan sett den . Jag visste mycket väl att den inte var läskig överhuvudtaget . Jag tänkte mest under hela filmen . Vän skulle nog funka , vi var vänner , kanske skulle vi kunna bli som jag och Ryan ? Men jag hade inte den känslan som jag hade med Ryan . Det kändes som att vi skulle bli mer eller ingenting alls . Jag måste ha sett riktigt frånvarande ut för min mobil vibbrerade i fickan . Jag tog upp den utan att någon märkte .
' Filmen är tråkig , du ser inte heller så närvarande ut , haha . Ut och ta ett dopp ? Dom andra kommer inte märla någonting :) '
Det var inget nummer jag hade sparat , med tanke på att jag hade alla andras nummer här så kunde det bara vara han . Jag sneglade mot Justin , han tittade på mig med ett leende . Yes , det var han , fan , eller ? Jag nickade kort och reste mig sedan försiktigt upp . Jag gick uppför trapporna och dom andra brydde sig inte , efter en stund känner jag mobilen igen .
' Väntar här utanför , vid poolen . '
Jag sparade inte numret , det skulle bara ge mig falska förhoppningar . Jag tog snabbt på mig den kalla bikinin , la håret i en bulle på huvudet och smög ut . Vid poolen satt han med bena i vattnet , han märkte inte när jag kom . Jag smög bakom honom och puttade sedan ner honom i vattnet . Jag hör hur han tar andan och faller i , tur att jag stängde dörren så att dom inte skulle höra oss . Efter fem sekunder var han uppe , han kollade på mig med ett hånflin .
" Tro inte att du kommer undan så lätt . " Log han .
Vattnet såg så kallt ut , men bättre att hoppa i själv än att han drar i mig . Jag sprang fram dom två nödvändiga stegen och hoppade i . Jag hade rätt , det var kallt . Jag kom upp till ytan och känner hur Justin stänker vatten på mig , jag gör tillbaka och tar bak huvudet för att kunna andas ibland . När vi stänkt klart dyker vi båda under ytan . Jag ser hans ansikte under och vi simmar en bit unde ytan . Därnere var allting bra , jag skulle kunna ha stannat där föralltid om inte mina lungor skrek efter luft . Jag kom upp till ytan igen och Justin gjorde också det . Vi klättrade upp för kanten .
" Hur länge ska du stanna ? " Frågade jag samtidigt som jag snurrade in mig i handuken jag lyckligvist tagit med mig .
" En vecka , jag tog lite lov . " Sa han till svar .
" Inte för att jag kallar en vecka för lov . " Sa jag och himlade med ögonen .
" Vet , därför skulle det aldrig funka . " Han kollade på mig med sorgsna ögon .
Jag visste vad han menade , det gjorde lite ont i hjärtat .
" Bara vänner . "
" Men vänner brukar väl umgås ? "
" Ja , och bästa vänner brukar tillochmed göra det varje dag . "
" Sova över hos varandra . " La han till .
" Ringa och smsa . "
" Det finns väl vissa som tillochmed kysser varandra ? "
Jag tittade på han med förvånad blick . Han ansikte närmade sig mitt , jag ville , men jag vet inte om jag klarade att bli sårad en gång till . Vad ska jag göra , hans ansikte var bara några centimeter från mitt .Bra eller dålig ? Kommentera :)
Kommentarer
Postat av: Rebecka

asbra :D

2011-01-19 @ 16:24:44

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0