Dina andetag är min musik - chapter 36

Tillslut gick vi in i en bil och den körde en stund . När vi äntligen stannade så ledde han mig ut igen . Genom någonstans , sedan stannade vi .
" Sådär . "
Han drog av min ögonbindel , jag öppnade ögonen och kände hur en glädjetår gled nedför min kind ..



Huset var så ... stort . Jag kunde inte heller hitta några hur underbart vackert det var . Justin la sina armar runt min midja , jag lutade min kind mot hans .
" Är det fint ? " Viskade Justin .
" Om det är .. Jag vet inte vad jag ska säga .. Tack Justin . " Fick jag fram och stirrade häpet på vardagsrummet . Det var så otroligt snyggt . Hur mycket måste dethär kosta egentligen ?
" Jag älskar dig . " Forsatte han .
Jag vände mig om och la armarna runt hans hals . Jag kysste honom , och det var lika underbart som alltid .

Efter en stund så lämnade vi våra saker till det gemensamma sovrummet . Sedan tog jag på mig en bikini och vi gick ut , dumt nog så blev jag chockad hur stort det var där också . Jag och Justin la oss på poolkanten med fötterna i vattnet . Här fanns nog inga kameror . Jag la mig på sidan och tittade in i hans ögon .

Han tittade upp och la sig också på sidan . Jag log lite och kysste honom , han besvarade ivrigt kyssen . Det blev mer och mer passionerat . Jag gick närmre och närmre honom . Han tog ett fast grepp om min midja och bärde mig försiktigt så jag hamnade ovanför honom , jag placerade mina händer på  varsin sida om hans huvud . Hans händer smekte min rygg , och neråt hela tiden .

Snart så hamnade hans händer på min rumpa , jag började försiktigt kyssa hans hals . Han stönade lågt . Även om jag älskade honom så ville jag inte göra det riktigt än , och speciellt inte härute . Jag gav honom en sista kyss på munnen innan jag rullade tillbaka till min plats , vi båda andades tungt en stund .

Vi badade , solade , gick en stund vid havet , det blev kväll och jag gäspade länge . Min magade kurrade .
" Hungrig ? " Frågade Justin som gick tätt bakom mig när vi gick till köket .
" Typ . "
" Ska vi äta och sen gå på bio ? "
Jag stannade och vände mig om .
" Justin , seriöst du har hyrt detta megahus som jag by the way tycket kanske är lite onödigt . Men det betyder att vi ska vara i huset och inte gå runt på bio . " Sa jag allvarligt .
" Snäääääälla ? " Han drog ut på ä:et .
" Okej då , om jag får välja film . "
" Okej , visst . "
Jag log , sedan gick jag till kylskåpet som var full med mat . När hade dom fyllt det ? Jag tog iallafall ut en färdig macka .
" Nejnejnej , jag lagar mat . " Protesterade Justin när han såg mackan .
" Aha okej . " Jag la tillbaka mackan .
Jag satte mig på en av diskbänkarna (vet inte vad det heter men kolla på bilden så förstår du) och kollade på när Justin plockade mat från kylskåpet . Han la dom på den andra bänken och började göra maten .
" Är du bra på att laga mat ? " Frågade jag .
" Nej , men lite kan jag . " Skrattade han och började röra ihop en smet .
Jag kunde laga ganska mycket eftersom jag bott ensam i lägenheten , och bor för den delen . Bara att nu fyllde Justin den ensamma delen i mitt liv .

När han la smeten på en varm stekpanna förstod jag att han gjorde pannkakor . Jag hoppade ner och gick fram till kylskåpet , han märkte inte det för han var så inne i pannkakorna . Jag tog ut en vispgrädde och hällde ner allting i en skål , sedan tog jag en elvisp som stod när och satte på den .
" Nej , jag skulle göra maten . "
" Jag med . " Skrattade jag .
Jag drog med fingret i grädden och la den på Justins näsa . Den rann ner lite eftersom det inte var klart . Jag började skratta och det gjorde han också . Han torkade bort det .
" Tack älskling . "
" Varsågod . "

Han forsatte steka och jag forsatte med grädden tills den var klar . Sedan la jag den i en annan skål och placerade skålen på bordet . Sedan tog jag jordgubbar från kylskåpet , jag la dom också i en skål .
" Vänta , jag vill göra en sak med jordgubbarna . " Sa han snabbt och sprang fram till mig .
Jag gav honom skålen och skrattade .
" Stek du sålänge . "
" Okej . "

Jag tog över och han tog ut choklad från kylskåpet . Han smälte chokladen och doppade sedan jordgubbarna där , dom såg mycket godare och finare ut . När vi var klara så tände vi lite ljus och satte på oss ner vid bordet . Vi pratade hela tiden och åt tills vi var mätta .

" Ska vi åka nu till bion ? " Frågade han när vi ätit och plockat undan allting .
" Kan vi inte göra det imorgon istället , jag är jättetrött . "
" Okej , allting för dig min prinsessa . "
Jag kände mig aningen taskig men jag var verkligen trött och kände bara för att somna i hans famn just nu . Klockan måste också ha varit runt elva på kvällen , vem vill gå på bio då ?

Vi gick till soffan och jag la mig i hans famn . Han la massa filtar över oss och satte på teven . Det var något program på MTV som jag inte orkade koncentrera mig på , istället blundade jag och somnade .

Jag vaknade i sängen med Justin snarkandes brevid mig . Jag mindes inte att jag hade gått till sängen inatt , undra om han bar mig ? Jag orkade inte tänka mer på den saken så jag reste mig försiktigt så att han inte skulle vakna och gick in på toaletten .

Jag tog en lång välbehövlig dusch och fönade sedan håret . Det blev ganska lockigt men jag lät det ändå bara falla över axeln . Det var ingen ide att sminka sig , vi skulle ändå bara bada och sånt . Jag tog på mig min extra bikini som låg där och sedan ett par shorts .

Jag gick ut , han hade fortfarande inte vaknat . Jag bestämde mig för att gå ner och göra frukost . Jag smög ner och gick in i köket . Jag tog fram ägg och bacon , sedan mackor och pålägg . Jag började med att börja steka lite ägg , när det var klart gjorde jag en äggröra . Efter det stekte jag baconen och sist rostade jag mackorna . Jag la allting på två tallrikar och sedan två glas juice till . Jag la tallrikarna på en bricka och drickan , sen gick jag försiktigt uppför trapporna och in i rummet .

Jag la brickan på bordet brevis sängen och hoppade sedan på Justin . Jag satt på hans mage med fötterna på varsin sida .
" Dags att vakna . " Skrattade jag .
Han öppnade ögonen och log lite .
" Jag har gjort frukost . " Sa jag stolt och gick av han .
Jag hämtade brickan och satte mig på sängen brevid han .
" Tack , men ska jag äta allt detdär ? " Frågade han och skrattade .
Jag hade lagt mer på hans tallrik , eller ganska mycket mer.
" Du är så smal , du behöver det . "
" Smal ? "
" Du behöver energi , bara ät nu . "
Han log innan han tog sin första tugga . Han nickade imponerat och sedan upp allting .

Precis som dagen innan så badade vi och sånt . På kvällen hade jag ju trots lovat honom bio så vi gick in lite tidigare .
" Jag ska bara fixa i ordning mig , okej ? " Frågade jag när vi kom in  .
" Gör det . "
Jag gav honom en snabb puss och sprang sedan upp . Jag satte upp mitt hår och duschade snabbt så att jag inte skulle lukta pool . När jag kom ut ur duschen smörjde jag in mig i salva , jag hade solat ganska mycket nu och var brun . Jag släppte ut håret och drog mitt huvud upp och ner så att mitt hår blev naturligt lockigt , såg ut sådär som när manprecis kommit från stranden . Det såg bra ut och jag tog bara lite mascara så att mina ögonfransar skulle se långa ut till mina bruna ögon . Jag satte på mig samma outfit som jag hade när jag kom till Atlanta . Rosa magtröja och jeansshorts . Jag skulle gärna haft på mig någonting annat , men jag hade inte med mig sånna kläder .

Jag bestämde mig för att jag var klar och gick ner igen , Justin hade satt på sig jeans och t-shirt .
" Ska vi gå ? "
" Yes . "
Han tog min hand och vi gick till dörren . När vi öppnade dörren attackerade tusentals kameror oss , vi båda stelnade till och jag drog åt mig min hand .
" Vad säger ni om bilderna där ni kysser varandra här på baksidan ? " Ropade en av dom ...



Förlåt för totalt tråkigt inlägg , försöker verkligen komma på någonting som ska hända tills en annan sak ska hända som jag har bestämt . Kom gärna med ideer , skulle inte skada . KOMMENTERA :DD






Kommentarer
Postat av: R

2011-01-31 @ 07:22:08
Postat av: Rebecka

ojsan , förlåt för förra kommentaren :p , nedu jag vet inte riktigt heller , har inte särskilt bra fantasi xd , men fortsätt så här , så jäkla bra :DDDDDDDDDDDDDD

2011-01-31 @ 07:23:08

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0