2011

Nu ska jag skriva ett långt inlägg med mobilen om året som gått. Hoppas ni uppskattar det med tanke på tiden jag lägger ner.

För ett år sedan hade jag tre hela stores på min data om min idol, Justin Bieber. Dom var inte världsbra, men ganska långa. Jag råkade klicka mig in i en novellblogg, och jag hade trott att jag var den första som skrev om Justin, men så fel man kan ha. Jag startade direkt en blogg, och då var jag väldigt rädd för dålig kritik. Min första novell var inte alls bra, men jag fick snabbt en trogen läsare, Rebecka. Tack för allt stöd som du gett mig under året. Jag har som ni kanske märkt hållt mig hemlig, ingen utav mina vänner vet om denna bloggen faktiskt. Förut var jag så osäker, deprimerad om inte annat. Nu är jag en helt annan människa, det har ni själva läst. Jag är fortfarande inte helt lycklig, men alla som jag träffar brukar alltid säga "jag har aldrig träffat en människa som skrattar lika mycket som du". Mitt liv må vara stökigt och så, jag bor ju trots allt i Södertälje. Bara om ni träffade mig skulle ni förstå.

Justins år har varit väldigt händelserikt, hans nog mest viktiga år hittills. Han har släppt en film, parfym, vunnit priser, skänkt massor utav pengar till välgörenhet, gått ut med sitt förhållande, inspirerat yttligare några miljoner, avslutat sin tour, släppt ett nytt album, klippt av sig håret, osv. Jag är väldigt glad över att få uppleva allt detta med Justin, och jag är så stolt. Det är nog mest vad mitt år har handlat om.

Jag har hunnit skriva så mycket, nästan lite rädd över hur mycket tid jag lagt ner. Men jag blir mer säker i mig själv, jag kanske inte får C i svenska men mina läsare verkar gilla det iallafall. Jag har D i svenska, vilket är mellan G och VG. Men ingen vet, någon vacker dag ska jag nog visa min mamma (radera alla sexscener) haha! ;)

Men tack iallafall alla läsare, ni är bäst och inte så många men jag skriver för min skull för att få ut något från mig själv. Ni är guldvärda, ni kanske inte tar åt er men jag vill att ni ska veta att ni är underbara alla ni! Ni kanske är som jag var, osäker och allting känns bara dåligt. Det blir bättre, det tar tid med man måste forsätta tro. Justin räddade mig, därför skriver jag. Han förtjänar det bästa precis som ni, tack för ett år bloggen!


Kommentarer
Postat av: Rebecka

lite efter här osv...haha!

men du ska veta att alla noveller du skrivet varit grymt bra,det första jag alltid gör när jag sätter på min dator är o klickar upp din blogg för o se om du skrivit något nytt,har jag gjort ändå sen jag började följa din blogg för cirka ett år sen.

Keep up going girl,jag kommer läsa dina noveller till du slutar skriva!

Puss&kraaaam(nu låter jag som min mamma,men skit samma)<3

2012-01-14 @ 15:19:30

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0