trouble girl


63. Mum mum mum ..
Nuförtiden klev jag upp klockan sex på morgonen, och var pigg. Jag gjorde i ordning frukost till Antonio, idag blev det rostade mackor med Nutella då det faktiskt var helg. Jag hällde klart mjölken som var helt iskall, annars kunde han inte dricka den. Sedan när jag var klar smög jag in i hans rum och la mig bredvid honom samtidigt som jag började pussa på honom. När han började vakna till blåste jag på honom, han älskade det. "God morgon." fick han fram med en hes röst och gnuggade i sina ögon. Jag bar upp honom och han hade inget på sig förutom sin blöja. Jag bytte den och sedan placerade jag han vid bordet och satte på teven som vi hade i köket. Det kom något barnprogram. Samtidigt drack jag mitt morgonkaffe och läste facebook och nyheterna genom telefonen. Det var vår morgon rutin, om han skulle till dagis så fixade jag i ordning honom och lämnade honom, sedan ut på en springrunda och sedan jobbet. Sedan när jag hämtat honom brukade jag och Lucy träffas i parken eller något innan vi gick hem och åt, sedan ett bad och läggdags. När man har barn, så tror jag att alla har rutiner som man följer nästan varje dag. "Vet du vem som ska hälsa på idag?" Jag la ner telefonen och Antonio tittade på mig med en nyfiken blick. "Justin." ordet fick honom att spricka upp i ett leende och han hade smulor runt sin lilla mun. Jag skrattade,"men först ska du äta och borsta tänderna. Sen kan du ringa honom."

Han stoppade hela munnen fullt av bröd och försökte äta så snabbt som möjligt.

"Justin?" Antonio verkade inte ens riktigt ha koll på orden när han pratade med Justin. Han hade berättat om allting, och jag kunde höra Justins välbekanta skratt bakom luren. Det gjorde ont att höra det. När han var klar räckte han luren till mig och sprang för att hämta sina favoritkläder som han ville visa till Justin. "Hej." skrattade jag och satte mig i köket. "Hej du." Hans röst var så mjuk och alla känslorna svammade över mig. "Jag kommer om en timme kanske." "Okej. Han har verkligen saknat dig." Han skrattade med tystnade sen. "Men inte lika mycket som jag har saknat dig.." Det blev en paus, det var inte meningen att jag skulle säga jag saknar dig också. "Vi måste prata om oss, allting har verkligen bara gått snett. Jag saknar dig varje dag mer och mer. Du vet att jag vill ha en plats i ditt och Antonios liv." Jag fick inte ut några ord, då jag inte ville säga något som kunde förstöra något.

*

En timme passerade långsamt, vilket var frustrerande. Antonio tjatade varje minut, och tillslut fick jag honom framför en film som han kunde kolla på. När det äntligen hade gått nästan en och en halv timme så plingade det på dörren.

 Och Antonio var inte en sekund för sent vid dörren, som han inte fick upp så jag fick ändå gå och öppna. Jag bar upp Antonio, då Justin hade massa väskor som han också bar in och sånt, han la ner allt och hälsade på Antonio. Han tog honom i sin famn och pussade massvis på honom. Jag kunde inte låta bli att le när jag såg på dom, det var som om ingenting hade förändrats. Bara att han kanske hade varit iväg en vecka eller så, men egentligen hade vi inte setts på ett halvår. T.o.m den gången så var vi inte riktigt ett par, men vi pussades och kysstes då och då. Avståndet blev för jobbigt mellan oss, och våra planer om att åka till LA tillsammans rann ut i sanden. Han hälsade på mig genom en kindpuss och sedan bar han in sina väskor. "Är det okej om jag ställer dom här ett tag?" Jag släppte ner Antonio som inte ville missa sin film och bad Justin komma titta med honom. Han sa att han kommer snart, så han sprang iväg ensam. "Absolut, om du vill kan du stanna här medans du är här i staden." Han skrattade, "jag uppskattar det. Vi får väl se hur vi gör." När Antonio var borta och alla väskor var ur vägen så drog han in mig i en stor kram. Vi höll om varandra säkert fem minuter, och det var svårt att undvika tårarna men jag klarade det. "Gud så jag har saknat dig!" Justins hesa röst i mitt öra gjorde mig galen, och jag släppte honom. "Mm jag med." "Ska vi sätta oss i köket?" Jag nickade och medans vi gick in i köket la han händerna på mina höfter/midjan. Det kändes befriande på något sett, att veta att han fortfarande kände något för mig iallafall, med tanke på hur jag kände för honom. "Jag gör kaffe till dig, jag vet att du har saknat det." skrattade han och jag skrattade också. Jag satte mig vid bordet och han började göra sitt underliga kaffe som smakade så gott.

"Hur har ni haft det?" Justin slog sig ner vid bordet med en varsin kopp framför oss. Jag kollade in i hans bruna ögon och det var exakt som han aldrig hade åkt. "Både bra och dåligt, men vi mår bra. Hur går det för dig?" Jag såg hur det oroade han lite med att vi skulle ha haft det dåligt. "Det har gått bra för mig. Men jag har saknat er så mycket att det är svårt att tänka på annat ibland. Vad är det som är dåligt Sacha?" "Bara att du inte har vart hemma, och sen stressigt. Det är tungt ibland att vara ung mamma. Men tidningarna har lämnat mig ifred." sa jag glatt och syftade på alla rykten som gick runt förut. "Angående oss.." sa Justin och tittade ner i sitt kaffe. "Vad vill du egentligen?" Jag tog en stund för att tänka hur jag skulle kunna svara på den frågan, men precis när jag öppnade munnen så kom Antonio springades in och viftade med sina leksaker i luften. "Kolla Justin!" sedan var det försent att svara..


64. Long time ago.
Justin sov över, men vi fick aldrig riktigt chansen att prata. Vi sov alla tre i samma säng, men det blev inget mysande eller något med tanke på att vi hade Antonio emellan oss. Jag ville bara lägga mig så tätt intill honom som möjligt, och krama om honom. Höra hans andetag medans han sover, och kyssa hans mjuka läppar. Men det kunde jag bara drömma om, och när jag vaknade till på natten bestämde jag mig för att sova på soffan. Båda två tog en varsin halva av sängen, då det inte blev någon plats över att sova på.

Jag vaknade vid sex som vanligt, och gick för att göra kaffe. Jag blev förvånad när Justin redan stod där och försökte läsa paketet till våfflorna hur man gjorde. "Bu." sa jag och tog tag i han på siderna. Han hoppade till lite och kollade på mig med ett skratt. "Vad gör du vaken så här tidigt?" Frågan fick mig att skratta till och jag hällde upp en kopp med kaffe som han hade gjort. "En vana. Men frågan är väl vad du gör uppe?" "En vana." leendet som spreds på hans läppar gjorde mig svag, så jag ställde ner koppen och la händerna runt hans nacke. "Angående oss.." Hans händer hittade min bara rygg, innanför min tröja. Som att svara på det tryckte jag mina läppar mot hans och en intensiv kyss tog fart. Hela jag pirrade, och hans händer sökte sig lite överallt på mig kropp. Vilket kändes bara skönt. Vår kyss slutade med några pussar, och sedan forsatte han att pussa på mitt ansikte, min hals och nyckelben. Jag fnissade till, och tog upp hans huvud igen med mina händer. "Var det ett bra svar på din fråga?" Han nickade. "Men denna gången låter jag inte vår framtid försvinna, vi ska till LA tillsammans, och nästa gång jag ska på turne vilket inte blir om ett, två år. Så ska du med." Det var skönt att han inte hade släppt planerna om oss, och jag pressade mina läppar mot hans igen. "Jag har verkligen saknat Antonio, men kan vi inte bara lämna bort honom över en kväll? Jag vill spendera en hel natt med dig, bara dig." Jag nickade. Det gjorde inte mig något, då jag ville det mer än någon annat. "Jag ska ringa Emilio och fråga."

*

Emilio skulle hämta Antonio vid fem tiden, men vi sa att vi skulle spendera kvällen med Lucy och hennes kille också. Jag vågar fortfarande inte säga något sånt till Emilio, han är fortfarande lika beskyddande. Speciellt nu när inte Delano hade varit här på ett bra tag. Vi hade hälsat på honom, massor. Minst två gånger i veckan. Antonio och Justin hade lekt ett bra tag, inte ute dock då det var fullt med papparazzis och fans. Vi hade gått och köpt glass, och redan då hade det varit galet. Poliser fick gå med oss hela vägen fram och tillbaka. Det var mest fans.

"Jag gör middag innan han kommer." meddelade jag och Justin badade Antonio. Det fick bli pommes och korv i ugnen. Jag gjorde korven till små bitar, och lade in det i ugnen. Jag ville inte störa dom när han badade så jag satte mig i köket och kollade på tv, det var Teen Mum. Jag tyckte mammorna skämde ut sig en hel del, det verkade bara vara drama i deras liv. Det var sådana här program som folk fick sina fördomar, dom tror att vi andra inte kan klara av barn tidigt. Jag vet inte hur många blickar jag fick när jag gravid med Antonio, och sedan nu när jag gick runt med honom. Folk var verkligen patetiska ibland. Jag hade ett dåligt förflutet jag med, men jag ändrade på mig så mycket när jag fick Antonio. Jag hade verkligen kämpat, redan innan det också. Dessutom hade jag alla problem mellan Delano och Justin. Men när man ligger på botten, finns bara en väg, och det är upp. Jag behöver bara se in i min sons ögon en sekund för att veta att det var värt det.

"Och här kommer en nybadad och fräsh kille!" Justin bar Antonio när han hade sin söta badrock och Antonio skrattade och räckte armarna till mig. "Kan du duka?" sa jag och bar in Antonio med ett leende till mitt sovrum där jag hade bådas kläder. Han fick på sig gråa mjukisar och en grå adidas. Han försökte ivrigt berätta om något, men det var svårt att förstå alla hans ord när han hade så mycket att säga. "Älskling, det låter som du haft roligt. Vi hämtar dig sen imorgon på morgonen och sedan åker vi och hittar på något. Vill du åka till en djurpark kanske?" Han började prata om massa djur så jag tog det som ett ja. Vi gick in till köket och Justin bar upp honom i hans stol. Det var ett tag som vi hade haft en middag vi alla tre. Vi satte oss mitt emot varandra och våra fötter smekte varandras under bordet. Jag la mat till Antonio med ketchup, och sedan till mig själv. Det godaste var när man blandade det med ketchup, senap, grillkrydda och salt. Sen ska det vara som en smörja, det ser kanske äckligt ut men smakar bäst så. "Var det gott?" Justin nickade, och Antonio också. "Vad bra. Imorgon tänkte vi åka till en djurpark, vill du följa med Justin?" Justin hann inte svara innan Antonio började nicka med så mycket mat i munnen att han inte ens kunde stänga munnen. "Ja, jag skulle aldrig vela missa det. Men vi åker till den som ligger några kilometer från Melissa." "Ja, det låter bra. Har jag berättat förresten att jag håller på att ta körkort?" Han log stort. "Duktig du är hjärtat."


Kommentarer
Postat av: Emma

Asbraaa kapitel, dom borde stanna hos varandra nu, osvosv. :DDD
Btw, skulle Delano komma ut snart eller?

Svar: jadå :) vänta bara några delar till ;) tack för alla dina kommentarer <3
linneatynkkinen.blogg.se

2012-07-24 @ 21:05:12
Postat av: julia

Hej sötis! Jag har nyss läst igenom hela Trouble Girl på bara några dagar, är i Thailand har suttit på restaurangerna på stranden på nätterna och bara läääst. Jag hoppas du tror mig nu, för detta är inget spam för att sprida min blogg eller så utan jag menar det. Jag har jättesvårt för att fastna för noveller men TG kunde jag inte sluta läsa. Mest för att handlingen var lite annorlunda, vilket var kul! hoppas på fortsättning snaaaart!

Svar: Tack för att du sa detta, gjorde mig verkligen jätte glad :) <3 Känns inte som att någon riktigt läser men tydligen. betyder verkligen något för mig! ska försöka uppdatera massor bara för eran skull nu. puss!
linneatynkkinen.blogg.se

2012-07-24 @ 21:33:10
URL: http://bieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0