Dina andetag är min musik - chapter 26

Han andades ut och verkade vela säga det snabbt och ha det överstökat .
" Gillar du Ryan mer som en vän ? " Sa han snabbt och tittade ner i golvet .
Alla mina muskler stelnade till..



Jag tog andan , bestämde mig för att säga sanningen . Både till mig själv och honom , kanske skulle Ryan någon gång få reda på det också .
" Nej , jag gillar inte honom. Han är min vän , bästa vän faktist . Han är som min storebror jag aldrig hade , jag älskar honom såklart , men bara som min vän . Jag gillar dig Justin , bara dig , jag lovar . "
Nu hade jag det sagt , nu skulle det aldrig kunna bli några tvivel , jag skulle aldrig behöva tvivla på mig själv igen . Ja sa det , jag menade det .
" Tack att du sa sanningen . " Log han och tog min hand .
Han drog upp mig och la armarna runt min midja . Jag la armarna runt honom och vi bara stod där och gungade sida mot sida lite smått . Jag lutade mitt huvud mot hans hals , han mot mitt huvud . När jag andades in hans doft så blev jag alldeles yr , tankarna snurrade runt . Hans doft var speciell , en som ingen annan hade . Jag hade läst någonstans att han skulle skapa en parfym , jag hoppades verkligen inte att han själv skulle använda den . Jag ville att han skulle forsätta ha sin doft , och jag ville inte att han skulle lukta precis som några miljoner andra människor . Jag avbröt mina tankar och insåg att jag fortfarande kramade om honom .
" Jag säger alltid sanningen till dig . " Mumlade jag efter en stund mot hans axel .
" Jag är glad att du gör det . "
" Mm . "
" Du behöver inte flytta om du inte vill . " Sa han plötsligt .
Nu skulle det komma , min teori skulle besannas .
" Vad menar du ? " Fick jag fram .
Jag släppte han för att kunna granska hans ansikte , och för att han inte skulle känna mitt hjärta börja slå allt hårdare .
" Jag vet att du inte vill lämna Ryan , eller några andra . Så varför flyttar du ? "
" Jag vet inte , ibland antar jag att vi måste göra saker för att må bättre även om det känns mycket sämre just då . Jag kommer få träffa Ryan snart igen , jag vet det . " Förklarade jag och hoppades att han skulle tolka allting på rätt sätt .
" Så det handlar inte om mig ? " Frågade han och log lite .
" Allting handlar inte bara om dig . " Log jag tillbaka och gick mot min väska .
Jag hukade mig och tog ut min plattång och la in kontakten i väggen så jag kunde platta mitt hår .
" Vet du en sak som jag tycker är konstigt ? " Frågade han och jag tittade snabbt på han medans jag rotade i min väska efter passande kläder .
" Nej  . " Sa jag och forsatte rota .
" Jag har umgåtts med dig ganska länge nu och ändå ställer du aldrig några frågor , ber mig skriva autografer till dina vänner eller något . "
Jag började skratta lite lågt för mig själv , jag hittade ett par jeans och ett linne som jag bestämde mig för att ha .
" Kanske för att vi inte har varit i Atlanta och här känner du alla som jag känner . Fast även om vi skulle vara i Atlanta , mina vänner behöver inte veta allting . "
" Men varför frågar du aldrig något som handlar om kändislivet eller något ? "
" För att jag känner dig , allting annat som jag redan vet är inte viktigt . Jag bryr mig inte om du ska gå med Taylor Swift på röda mattan imorgon om du inte säger det till mig själv . "
Jag kände med handen nära plattången och kände hur varm den var , jag började sakta platta det och kunde se tydlig skillnad redan på ett drag . Jag koncentrerade mig på håret men snart kände jag hur två armar omfamnade mig bakifrån , han lutade sin kind mot min på den sida jag inte plattade .
" Om jag skulle gå på röda mattan skulle jag bara vela göra det med dig . " Viskade han och började kyssa mig lite snabbt .
Som vanligt var hans läppar mjuka mot mina och varje sekund med dom emot mina var som en sekund i paradiset . Men jag avbröt kyssen snabbt innan mitt hår skulle börja brinna , han förstod och log istället . Han började sjunga lite lågt .
"We were both young when I first saw you. I close my eyes, and the flashback starts, I'm standing there, On the balcony in summer air. "
Jag log mot den passande låten , han visste att jag älskade den också .Hans röst var lite hes men ändå den mest perfelta rösten man kunde ha . Det kanske jag inte tyckt förut men nu när jag verkligen lyssnade så var det svårt att undvika . Jag märkte att han inte skulle sjunga mer så jag tog över .
"  see the lights, see the party, the ballgowns. See you make your way through the crowd, And say, Hello , Little did I know. That you were Romeo, You were throwing pebbles, And my daddy said, Stay away from Juliet. And I was crying on the staircase, Begging you, Please don't go".
Min röst var bara lite högre än en viskning . Vi forsatte båda le och började tillsammans  sjunga tyst .
" And I said,Romeo, take me somewhere we can be alone. I'll be waiting, all that's left to do is run. You be the prince, and I'll be the princess, It's a love story, baby, just say, yes ."
Vi röster tillsammans lät så mycket bättre än min ensam , kanske också det enda som lät bättre än bara Justins . Svårt att avgöra , jag började skratta lite tyst och han också . Jag forsatte platta mitt hår , det fall sedan alldeles platt mot min axel . Jag drog över allt mitt hår till den sidan så att han kunde forsätta luta sin kind mot min .
" Du är det finaste i min värld , tänkte bara att du ville veta det . " Sa han sedan och jag kände hur jag rodnade .
Hur kunde det finnas en sådan underbar människa här på jorden ? Hur hade jag förtjänat sådan här lycka ?
" Du är också det finaste i min värld . "
Han tog plattången från min hand försiktigt och la den på bordet , han stängde också av den . Sedan vände han mig mot honom och kysste mig . Jag la armarna runt hans nacke och han forsatte att ha sina händer på min midja , men det dröjde inte länge innan jag hörde välbekanta steg närma sig . Jag släppte honom och såg hur Ryan stod i dörröppningen en sekund senare . Jag andades ut och flinade mot Justin , som flinade tillbaka .



Vad tycker ni om Nelly och Justin ? KOMMENTERA :DD
Ska förresten fixa resten med designen imorgon om jag hinner , hoppas på en bättre uppdatering än idag :)


Kommentarer
Postat av: Rebecka

skitbra :D , tycker att dem ska fortätta va tsm :D

2011-01-27 @ 07:15:37

Kommentera inlägget här:


Lämna gärna en kommentar:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0